Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ibozic Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:16 uto, 11. 3. 2014 Naslov: Demonstrature |
|
|
Pozdrav, dragi kolegice i kolege :)
Moje ime je Ivo Božić, student sam prve godine diplomskog studija Financijske i poslovne matematike te ću ovaj semestar biti demonstrator iz Statistike. Demonstrature će se održavati ponedjeljkom od 8-10 sati.
Budući u to vrijeme nisam na fakultetu, molio bih Vas da se najavite do nedjelje u 12 h, jer u suprotnom vrlo vjerojatno neću biti na faxu. Javite mi se na mail ime.prezime@gmail.com, gdje je ime:ivo, a prezime:bozic. Takodjer, bilo bi dobro da napišete u mailu što vas muči pa da se mogu bolje pripremiti za odgovor. Nalazimo se ispred oglasne ploče i krećemo u potragu za slobodnom učionicom. Nadam se da se vidimo :D!
Zdravi i veseli bili!
Pozdrav, dragi kolegice i kolege
Moje ime je Ivo Božić, student sam prve godine diplomskog studija Financijske i poslovne matematike te ću ovaj semestar biti demonstrator iz Statistike. Demonstrature će se održavati ponedjeljkom od 8-10 sati.
Budući u to vrijeme nisam na fakultetu, molio bih Vas da se najavite do nedjelje u 12 h, jer u suprotnom vrlo vjerojatno neću biti na faxu. Javite mi se na mail ime.prezime@gmail.com, gdje je ime:ivo, a prezime:bozic. Takodjer, bilo bi dobro da napišete u mailu što vas muči pa da se mogu bolje pripremiti za odgovor. Nalazimo se ispred oglasne ploče i krećemo u potragu za slobodnom učionicom. Nadam se da se vidimo !
Zdravi i veseli bili!
|
|
[Vrh] |
|
ljpalle Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ljpalle Forumaš(ica)
|