Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

završetak preddiplomskog

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rom
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 8 - 4

PostPostano: 19:23 uto, 8. 4. 2014    Naslov: završetak preddiplomskog Citirajte i odgovorite

Ako ne polozim izborni koji sam upisao kao dopunu znanja, a imat cu 180 ECTS-a sa svim obveznim predmetima hocu li moci normalno završiti preddiplomski? Hvala
Ako ne polozim izborni koji sam upisao kao dopunu znanja, a imat cu 180 ECTS-a sa svim obveznim predmetima hocu li moci normalno završiti preddiplomski? Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
jabuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 21:59 uto, 8. 4. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

da
da

[Vrh]
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 51 - 24

PostPostano: 10:46 pon, 14. 4. 2014    Naslov: Re: završetak preddiplomskog Citirajte i odgovorite

[quote="rom"]Ako ne polozim izborni koji sam upisao kao dopunu znanja, a imat cu 180 ECTS-a sa svim obveznim predmetima hocu li moci normalno završiti preddiplomski? Hvala[/quote]
Možda blesava nadopuna, ali sa svim obaveznim [u]i izbornim[/u] predmetima navedenima u programu preddiplomskog studija (dakle položen jedan izborni modul na drugoj godini i položena dva izborna kolegija na trećoj ako pričamo o inženjerskom smjeru). Ako imaš 180 ECTS-a predviđenih programom, ne moraš položiti taj ekstra kolegij za nadopunu znanja da bi završio preddiplomski studij.
rom (napisa):

Možda blesava nadopuna, ali sa svim obaveznim i izbornim predmetima navedenima u programu preddiplomskog studija (dakle položen jedan izborni modul na drugoj godini i položena dva izborna kolegija na trećoj ako pričamo o inženjerskom smjeru). Ako imaš 180 ECTS-a predviđenih programom, ne moraš položiti taj ekstra kolegij za nadopunu znanja da bi završio preddiplomski studij.

Annoying
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 2

PostPostano: 9:10 uto, 13. 5. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gubimo li mi studentska prava završetkom preddiplomskog studija, tj. ako završimo preddiplomski sada u 7. mjesecu, vrijedi li nam onda do 9. mjeseca iksica, možemo li primati stipendiju, raditi preko student servisa i to, ili trebamo čekati 9. mjesec da upišemo diplomski da nam se to sve obnovi?
Gubimo li mi studentska prava završetkom preddiplomskog studija, tj. ako završimo preddiplomski sada u 7. mjesecu, vrijedi li nam onda do 9. mjeseca iksica, možemo li primati stipendiju, raditi preko student servisa i to, ili trebamo čekati 9. mjesec da upišemo diplomski da nam se to sve obnovi?

[Vrh]
jabuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 20:25 uto, 13. 5. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Annoying"]Gubimo li mi studentska prava završetkom preddiplomskog studija, tj. ako završimo preddiplomski sada u 7. mjesecu, vrijedi li nam onda do 9. mjeseca iksica, možemo li primati stipendiju, raditi preko student servisa i to, ili trebamo čekati 9. mjesec da upišemo diplomski da nam se to sve obnovi?[/quote]

Prava imas do kraja 9.mjeseca (tj.do kraja tekuce akademske godine)
Annoying (napisa):

Prava imas do kraja 9.mjeseca (tj.do kraja tekuce akademske godine)

[Vrh]
jabuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 9:52 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam pitanje vezano za obrazac za zavrsetak preddiplomskog (ovaj ako imamo vise od 180ects-a). Prosle godine sam pisala molbu kako zelim zavrsiti preddiplomski po starom programu (te da mi se teorija brojeva gleda kao izborni kolegij) i molba mi je odobrena. Prosle godine ipak nisam uspjela zavrsiti preddiplomski pa ga zavrsavam ove.
I sad gledam taj obrazac i nemam ponudenu teoriju brojeva kao izborni kolegij. Pa me zanima kome se trebam obratiti ili sto trebam napraviti?
Imam pitanje vezano za obrazac za zavrsetak preddiplomskog (ovaj ako imamo vise od 180ects-a). Prosle godine sam pisala molbu kako zelim zavrsiti preddiplomski po starom programu (te da mi se teorija brojeva gleda kao izborni kolegij) i molba mi je odobrena. Prosle godine ipak nisam uspjela zavrsiti preddiplomski pa ga zavrsavam ove.
I sad gledam taj obrazac i nemam ponudenu teoriju brojeva kao izborni kolegij. Pa me zanima kome se trebam obratiti ili sto trebam napraviti?

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:33 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Napisati molbu za završetak po starom programu na [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=5524]univerzalnom obrascu[/url].
Napisati molbu za završetak po starom programu na univerzalnom obrascu.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
jabuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 10:50 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Napisati molbu za završetak po starom programu na [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=5524]univerzalnom obrascu[/url].[/quote]

Ali to sam napravila vec prosle godine. I u indeksu mi pise da je molba odobrena. Svejedno trebam ponovo tu molbu pisat?
krcko (napisa):
Napisati molbu za završetak po starom programu na univerzalnom obrascu.

Ali to sam napravila vec prosle godine. I u indeksu mi pise da je molba odobrena. Svejedno trebam ponovo tu molbu pisat?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:20 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, treba - bilo je odobreno za proslu akademsku godinu. Molba nista ne kosta.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
jabuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 12:32 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Da, treba - bilo je odobreno za proslu akademsku godinu. Molba nista ne kosta.[/quote]

Hvala na odgovoru, znaci samo molbu s indeksom trebam predati u urudzbeni zapisnik? Nadam se da nisam zakasnila
krcko (napisa):

Hvala na odgovoru, znaci samo molbu s indeksom trebam predati u urudzbeni zapisnik? Nadam se da nisam zakasnila

[Vrh]
malisputnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 14:16 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja nisam predala univerzalnu molbu jer su mi gospode u referadi rekle da predam indeks i da ce one sve to vidjeti u indeksu. Sto mi je ciniti?
Ja nisam predala univerzalnu molbu jer su mi gospode u referadi rekle da predam indeks i da ce one sve to vidjeti u indeksu. Sto mi je ciniti?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:33 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molba sluzi samo tome da dobijemo informaciju o namjeri da studij zavrsite po starom programu. Ako ste pri predavanju indeksa rekli gospodjama u referadi, mozda nije ni vazno. Za svaki slucaj ipak napisite molbu i predajte je naknadno.

Ove godine na obrascu nismo stavili pitane o zavrsavanju po starom ili novom programu zbog procjene da je sve manje studenata koji idu po starom.
Molba sluzi samo tome da dobijemo informaciju o namjeri da studij zavrsite po starom programu. Ako ste pri predavanju indeksa rekli gospodjama u referadi, mozda nije ni vazno. Za svaki slucaj ipak napisite molbu i predajte je naknadno.

Ove godine na obrascu nismo stavili pitane o zavrsavanju po starom ili novom programu zbog procjene da je sve manje studenata koji idu po starom.

[Vrh]
meda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 18:18 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

A što ako nam je ostao još jedan ispit u 9.mjesecu? Onda tu molbu predajemo tada ili?
A što ako nam je ostao još jedan ispit u 9.mjesecu? Onda tu molbu predajemo tada ili?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:41 uto, 8. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molbu predajete kad zavrsite studij, tj. polozite zadnji ispit.
Molbu predajete kad zavrsite studij, tj. polozite zadnji ispit.

[Vrh]
malisputnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 20:04 sub, 12. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako izlgeda upis diplosmog sada u srpnju? Jesu li rang liste u srpnju ili se cekaju studenti iz rujanskog roka pa se svi zajedno natjecemo? Ili se mi u srpnju upisemo odmah u diplomski da smo mirni u rujnu.
Kako izlgeda upis diplosmog sada u srpnju? Jesu li rang liste u srpnju ili se cekaju studenti iz rujanskog roka pa se svi zajedno natjecemo? Ili se mi u srpnju upisemo odmah u diplomski da smo mirni u rujnu.

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:17 sub, 12. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema upisa diplomskih studija u srpnju. Još nije ni raspisan natječaj, trebao bi biti uskoro. Sve informacije naći ćete [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?sec=406]ovdje[/url].
Nema upisa diplomskih studija u srpnju. Još nije ni raspisan natječaj, trebao bi biti uskoro. Sve informacije naći ćete ovdje.

[Vrh]
malisputnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 2:04 ned, 13. 7. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako su studenti dobitnici nekih nagrada ili su se natjecali u studentskim natjecanjima, gdje se to naglasi da se dobiju dodatni bodovi?
Ako su studenti dobitnici nekih nagrada ili su se natjecali u studentskim natjecanjima, gdje se to naglasi da se dobiju dodatni bodovi?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum