Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 22:46 čet, 13. 5. 2004 Naslov: Re: potpis |
|
|
[quote="goc9999"]pitanje je malo debilana ali fakat do sada nisam skuzio to,tj. i ne bih skuzio dok mi profesor na usmenom to nije napomenuo!
Naime imam iz EM2 prvi potpis, drugi nemam!
Da li se to po nekom statutu ili pravilu, ili kako se vec to zove, zna kad se priznaje potpis a kad ne?
zapravo: da li ja imam uvjet za taj potpis ili ga nemam![/quote]
Mislim da ovisi o profesoru (za drugi potpis). Odi do profesora i pitaj ga koji su uvjeti za dobivanje potpisa... ili vidi kod kolegâ koji češće idu na predavanja tog profesora, imaju li oni 2. potpis.
goc9999 (napisa): | pitanje je malo debilana ali fakat do sada nisam skuzio to,tj. i ne bih skuzio dok mi profesor na usmenom to nije napomenuo!
Naime imam iz EM2 prvi potpis, drugi nemam!
Da li se to po nekom statutu ili pravilu, ili kako se vec to zove, zna kad se priznaje potpis a kad ne?
zapravo: da li ja imam uvjet za taj potpis ili ga nemam! |
Mislim da ovisi o profesoru (za drugi potpis). Odi do profesora i pitaj ga koji su uvjeti za dobivanje potpisa... ili vidi kod kolegâ koji češće idu na predavanja tog profesora, imaju li oni 2. potpis.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 8:59 pet, 14. 5. 2004 Naslov: |
|
|
Khm :? To moze biti problem :?
Pitaj onu bolju od dvije tete u skriptarnici sta ti je ciniti :?
Khm To moze biti problem
Pitaj onu bolju od dvije tete u skriptarnici sta ti je ciniti
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:47 pet, 14. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Khm :? To moze biti problem :?
Pitaj onu bolju od dvije tete u [color=red]skriptarnici[/color] sta ti je ciniti :?[/quote]
Referadi, mozda? :-k [b]Bolju?!?[/b] :shock:
IMO, bolje pitati doc. Cizmesiju da li je voljna dodati drugi potpis uz taj prvi. 8) Ako je, divno! :D Ako ne, trk u Referadu... :?
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Khm To moze biti problem
Pitaj onu bolju od dvije tete u skriptarnici sta ti je ciniti  |
Referadi, mozda? Bolju?!?
IMO, bolje pitati doc. Cizmesiju da li je voljna dodati drugi potpis uz taj prvi. Ako je, divno! Ako ne, trk u Referadu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 13:55 pet, 14. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Khm :? To moze biti problem :?
Pitaj onu bolju od dvije tete u [color=red]skriptarnici[/color] sta ti je ciniti :?[/quote]
Referadi, mozda? :-k[/quote]
E E ! :D Bas tamo :lol: :D
[quote="vsego"][b]Bolju?!?[/b] :shock:[/quote]
Pa.... Ima ona jedna koja me stalno gleda kao da joj je zao sto nema pistolj i ona jedna koja je ugodna za razgovarati i pokusava pomoci i u pravilu razmisli i nadje rjesenje na pitanja na koja ova druga kaze "nemoguce" :? al opet.. Tko sam ja da sudim o osobama A i B 8)
[quote="vsego"]IMO, bolje pitati doc. Cizmesiju da li je voljna dodati drugi potpis uz taj prvi. 8) Ako je, divno! :D Ako ne, trk u Referadu... :?[/quote]
Jes, to bi vjerovatno bio bolji put :)
vsego (napisa): | ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Khm To moze biti problem
Pitaj onu bolju od dvije tete u skriptarnici sta ti je ciniti  |
Referadi, mozda?  |
E E ! Bas tamo
vsego (napisa): | Bolju?!?  |
Pa.... Ima ona jedna koja me stalno gleda kao da joj je zao sto nema pistolj i ona jedna koja je ugodna za razgovarati i pokusava pomoci i u pravilu razmisli i nadje rjesenje na pitanja na koja ova druga kaze "nemoguce" al opet.. Tko sam ja da sudim o osobama A i B
vsego (napisa): | IMO, bolje pitati doc. Cizmesiju da li je voljna dodati drugi potpis uz taj prvi. Ako je, divno! Ako ne, trk u Referadu...  |
Jes, to bi vjerovatno bio bolji put
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 11:28 pet, 21. 5. 2004 Naslov: |
|
|
A-Ha
Isti odgovor vrijedi, pitaj u referadi, prodekanicu. Moguce je da si mogao to iskoristiti u svoju korist, ali buduci da je slucaj maalko nestandardan tesko je naknadno govoriti.
A-Ha
Isti odgovor vrijedi, pitaj u referadi, prodekanicu. Moguce je da si mogao to iskoristiti u svoju korist, ali buduci da je slucaj maalko nestandardan tesko je naknadno govoriti.
|
|
[Vrh] |
|
|