Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Osnove psihologije odgoja i obrazovanja 2013/14

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ostali kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
daria.rovan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 14:29 čet, 3. 10. 2013    Naslov: Osnove psihologije odgoja i obrazovanja 2013/14 Citirajte i odgovorite

Svim materijalima vezanim uz kolegij 'Osnove psihologije odgoja i obrazovanja - Psihologija licnosti' moze se pristupiti u pomoc sustava za e-ucenje Merlin. Direktna poveznica na kolegij je: http://moodle.srce.hr/2013-2014/course/view.php?id=1222
Da biste mogli koristiti sustav Merlin morate se prijaviti uz pomoc svog AAI@Edu.hr identiteta. Kad prvi put pristupate kolegiju trebate upisati lozinku kolegija koju mozete dobiti od nastavnika.
Svim materijalima vezanim uz kolegij 'Osnove psihologije odgoja i obrazovanja - Psihologija licnosti' moze se pristupiti u pomoc sustava za e-ucenje Merlin. Direktna poveznica na kolegij je: http://moodle.srce.hr/2013-2014/course/view.php?id=1222
Da biste mogli koristiti sustav Merlin morate se prijaviti uz pomoc svog AAI@Edu.hr identiteta. Kad prvi put pristupate kolegiju trebate upisati lozinku kolegija koju mozete dobiti od nastavnika.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ja666
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 4 - 9

PostPostano: 20:37 pon, 6. 10. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ovo vrijedi i za ovu godinu? Da li postoji šansa da se materijali ipak stave ovdje na forum da ne moramo lovit profesore po faksu da bi nam dali lozinku pa da na merlinu možemo pročitati autore i naslove te DVIJE knjige koje nam trebaju.....
Jel ovo vrijedi i za ovu godinu? Da li postoji šansa da se materijali ipak stave ovdje na forum da ne moramo lovit profesore po faksu da bi nam dali lozinku pa da na merlinu možemo pročitati autore i naslove te DVIJE knjige koje nam trebaju.....

[Vrh]
daria.rovan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:49 uto, 7. 10. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ta obavijest je vrijedila za proslu akademsku godinu, ali ce nastavnica koja ove godine vodi kolegij takodjer koristiti sustav Merlin
Ta obavijest je vrijedila za proslu akademsku godinu, ali ce nastavnica koja ove godine vodi kolegij takodjer koristiti sustav Merlin

[Vrh]
ja666
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 4 - 9

PostPostano: 20:42 uto, 7. 10. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da je obavijest vrijedila za proslu god zato je pitanje i glasilo da li vrijedi "I ZA OVU"...
Znam da je obavijest vrijedila za proslu god zato je pitanje i glasilo da li vrijedi "I ZA OVU"...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ostali kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum