[quote="Looser"]Jel bi mogo netko od asistenata ili profesora objasniti sve u vezi usmenih?Sta ja, ako dam neki pismeni preko kolokvija, moram izaći na usmeni tog kolegija u 2. mjesecu??Općenito,ako padnem usmeni,jel moram ponovno na pismeni?Unaprijed hvala. :)[/quote]
[b]Sluzbeno objasnjenje (od Prodekanice za nastavu) za prijavu ispita polozenih preko kolokvija je dostupno na oglasnoj ploci i [url=http://student.math.hr/~vsego/uur/oslobodjeni_pismenog_ispita-oglas.pdf]ovdje[/url].[/b]
Ostala pitanja:
Da, kolokviji prve godine vrijede samo u 2. mjesecu (osim, mozda, Fizike).
Da, kad se padne usmeni, ide se opet na pismeni. Ne znam za koliko usmenih vrijedi jedan kolokvij; navodno za 2, ali me nemojte drzati za rijec. Ako bas padnete negdje, pitajte profesore koji su vas srusili.
Pozdrav!
Looser (napisa): | Jel bi mogo netko od asistenata ili profesora objasniti sve u vezi usmenih?Sta ja, ako dam neki pismeni preko kolokvija, moram izaći na usmeni tog kolegija u 2. mjesecu??Općenito,ako padnem usmeni,jel moram ponovno na pismeni?Unaprijed hvala. |
Sluzbeno objasnjenje (od Prodekanice za nastavu) za prijavu ispita polozenih preko kolokvija je dostupno na oglasnoj ploci i ovdje.
Ostala pitanja:
Da, kolokviji prve godine vrijede samo u 2. mjesecu (osim, mozda, Fizike).
Da, kad se padne usmeni, ide se opet na pismeni. Ne znam za koliko usmenih vrijedi jedan kolokvij; navodno za 2, ali me nemojte drzati za rijec. Ako bas padnete negdje, pitajte profesore koji su vas srusili.
Pozdrav!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|