Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanjce za admin/demose

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računalni sustavi na Fakultetu
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
shoki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 1

PostPostano: 12:11 sri, 2. 6. 2004    Naslov: pitanjce za admin/demose Citirajte i odgovorite

Pozdrav

zanima me jel meni dozvoljeno od doma donijet USB pržilicu i skinut si neke sitnice za doma?
Ne pričam o gigabajtima filmova i muzike, nego o par stotina megabajta ISO fajlova i e-knjiga.
Dakle???

thx
shoki
Pozdrav

zanima me jel meni dozvoljeno od doma donijet USB pržilicu i skinut si neke sitnice za doma?
Ne pričam o gigabajtima filmova i muzike, nego o par stotina megabajta ISO fajlova i e-knjiga.
Dakle???

thx
shoki

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:11 sri, 2. 6. 2004    Naslov: Re: pitanjce za admin/demose Citirajte i odgovorite

[quote="shoki"]zanima me jel meni dozvoljeno od doma donijet USB pržilicu i skinut si neke sitnice za doma?[/quote]

Dok se netko mjerodavan ne javi, ovo je samo moje [b]misljenje[/b]: dozvoljeni su USB memorijski kljucevi. :) Po cemu se to razlikuje od przilice? :-k

Kapacitet nije argument. :-s Moj kljucic ima 512MB sto nije puno manje od CDa (cca 700MB). :)
shoki (napisa):

Dok se netko mjerodavan ne javi, ovo je samo moje misljenje: dozvoljeni su USB memorijski kljucevi. Smile Po cemu se to razlikuje od przilice? Think

Kapacitet nije argument. Eh? Moj kljucic ima 512MB sto nije puno manje od CDa (cca 700MB). Smile

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 14:43 sri, 2. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Instalirani driveri? ima li u praki1 podrska za usb przilice?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
shoki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 17:27 sri, 2. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
[/quote]

točno tako.
[quote]
Kapacitet nije argument. Moj kljucic ima 512MB sto nije puno manje od CDa (cca 700MB).
[/quote]
Kak nije. Jedno je skinut 700 MB, a drugo skinut 25 GB muzike i divx-a soulseekom ili nečim...
Citat:

točno tako.
Citat:

Kapacitet nije argument. Moj kljucic ima 512MB sto nije puno manje od CDa (cca 700MB).

Kak nije. Jedno je skinut 700 MB, a drugo skinut 25 GB muzike i divx-a soulseekom ili nečim...

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 20:14 sri, 2. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shoki"][quote]
[/quote]
točno tako.[/quote]
Dakle... u pr1 postoji podrska za usb przilice, ili se slazes da je nepostojanje drivera dobar razlog da to ne bude moguce?
[quote="shoki"][quote]
[/quote]
Kak nije. Jedno je skinut 700 MB, a drugo skinut 25 GB muzike i divx-a soulseekom ili nečim...[/quote]
:roll: ako postoji podrska za usb kljucice, onda postoji (via isti driver) podrska za usb hard diskove, tako da...
bsajds, nicotine portovi su zatvoreni, mislim?
shoki (napisa):
Citat:

točno tako.

Dakle... u pr1 postoji podrska za usb przilice, ili se slazes da je nepostojanje drivera dobar razlog da to ne bude moguce?
shoki (napisa):
Citat:

Rolling Eyes ako postoji podrska za usb kljucice, onda postoji (via isti driver) podrska za usb hard diskove, tako da...
bsajds, nicotine portovi su zatvoreni, mislim?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računalni sustavi na Fakultetu Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum