Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
Postano: 13:37 sri, 15. 1. 2014 Naslov: Re: Pristup praktikumu |
|
|
[quote="mdoko"][quote="Megy Poe"][quote="mdoko"][quote="Megy Poe"]projekt iz grafike nemrem radit doma[/quote]
Kako? Zašto?[/quote]
Umro mi je hard XD, isčupala sam hard iz potrganog laptopa i uštekala ga u komp al nemrem ga formatirat da radim dual boot jel su njemu svi moji dokumenti, s obzirom da mi je ovo drugi hard koji je krepo a s oba sam spasila podatke i trenutno su na tom mini hardu.
Novi hard si nemogu trenutno priušiti, zato što namjeravam kupiti bolji hard s obzirom da sam prije 8 mj kupila sve nove dijelove osim harda za komp i hard je jedino što mu fali da bude kompletan.
[/quote]
Ufff.... stvarno nezgodno :( Jesi probala dogovoriti odgodu predaje zadaće? S obzirom na situaciju, moglo bi biti odobreno...[/quote]
Hvala na savjetu, nisam probala, dobila sam osjećaj da svi profesori misle da studenti muljaju pa da mi neće vjerovat XD
Sada ću definitvno reć profesorici u čem je stvar, s obzirom da sam prvi projekt napravila i prije roka i imala sve bodove, valjda će vjerovat da nije stvar u tome što neznam već što stvarno imam otežane okolnosti.
mdoko (napisa): | Megy Poe (napisa): | mdoko (napisa): | Megy Poe (napisa): | projekt iz grafike nemrem radit doma |
Kako? Zašto? |
Umro mi je hard XD, isčupala sam hard iz potrganog laptopa i uštekala ga u komp al nemrem ga formatirat da radim dual boot jel su njemu svi moji dokumenti, s obzirom da mi je ovo drugi hard koji je krepo a s oba sam spasila podatke i trenutno su na tom mini hardu.
Novi hard si nemogu trenutno priušiti, zato što namjeravam kupiti bolji hard s obzirom da sam prije 8 mj kupila sve nove dijelove osim harda za komp i hard je jedino što mu fali da bude kompletan.
|
Ufff.... stvarno nezgodno Jesi probala dogovoriti odgodu predaje zadaće? S obzirom na situaciju, moglo bi biti odobreno... |
Hvala na savjetu, nisam probala, dobila sam osjećaj da svi profesori misle da studenti muljaju pa da mi neće vjerovat XD
Sada ću definitvno reć profesorici u čem je stvar, s obzirom da sam prvi projekt napravila i prije roka i imala sve bodove, valjda će vjerovat da nije stvar u tome što neznam već što stvarno imam otežane okolnosti.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:32 sri, 15. 1. 2014 Naslov: Re: Pristup praktikumu |
|
|
[quote="Megy Poe"]Hvala na savjetu, nisam probala, dobila sam osjećaj da svi profesori misle da studenti muljaju pa da mi neće vjerovat XD
Sada ću definitvno reć profesorici u čem je stvar, s obzirom da sam prvi projekt napravila i prije roka i imala sve bodove, valjda će vjerovat da nije stvar u tome što neznam već što stvarno imam otežane okolnosti.[/quote]
prof je ok po tom pitanju, zamoli lijepo imislim da nebi trebalo bit problema
Megy Poe (napisa): | Hvala na savjetu, nisam probala, dobila sam osjećaj da svi profesori misle da studenti muljaju pa da mi neće vjerovat XD
Sada ću definitvno reć profesorici u čem je stvar, s obzirom da sam prvi projekt napravila i prije roka i imala sve bodove, valjda će vjerovat da nije stvar u tome što neznam već što stvarno imam otežane okolnosti. |
prof je ok po tom pitanju, zamoli lijepo imislim da nebi trebalo bit problema
|
|
[Vrh] |
|
Shirohige Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Shirohige Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:31 ned, 26. 1. 2014 Naslov: |
|
|
[quote="Shirohige"][quote="fireball"]pr2 8-12 osim ako nece bit neki kolokvij u to doba, od 12 nadalje je sigurno kolokvij
pr1 bi mogao biti otvoren pod istim uvjetima kao gore.
ovo je najtocnije sto mogu reci jer neznam da li su sve rezervacije za kolokvije prenjete do za to odgovornih osoba[/quote]
Hvala za info, a ova naša skriptarnica radi i u kolokvijskim tjednima (do 17) ? Ako da, mogu li im na usb-u donijeti na printanje to što mi već treba?[/quote]
da i da (cjena ko za kopiranje ako se nevaram), ali bi dao preporuku da na usbu imas samo to i da obavezo poslje usb provuces kroz neki antivirus (tam okoriste prozore koliko se sjecam), sta je sigurno je sigurno. a i kopiraona preko puta bus stanice isto radi
Shirohige (napisa): | fireball (napisa): | pr2 8-12 osim ako nece bit neki kolokvij u to doba, od 12 nadalje je sigurno kolokvij
pr1 bi mogao biti otvoren pod istim uvjetima kao gore.
ovo je najtocnije sto mogu reci jer neznam da li su sve rezervacije za kolokvije prenjete do za to odgovornih osoba |
Hvala za info, a ova naša skriptarnica radi i u kolokvijskim tjednima (do 17) ? Ako da, mogu li im na usb-u donijeti na printanje to što mi već treba? |
da i da (cjena ko za kopiranje ako se nevaram), ali bi dao preporuku da na usbu imas samo to i da obavezo poslje usb provuces kroz neki antivirus (tam okoriste prozore koliko se sjecam), sta je sigurno je sigurno. a i kopiraona preko puta bus stanice isto radi
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol: