Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:04 ned, 25. 4. 2004 Naslov: asistenti |
|
|
znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,ali zao mi je sto ovo moram jos jednom ponoviti!
jednostavno mi ide na zivce kada se doticni ljudi blate bez pokrica!
Ja ,inače bas i nisam bio sklon lijepim riječima kad su u pitanju asistenti,ali...... to ne znaci da ih ne postoji,jer kad bi ih non stop hvalili bi se ''pokvarili''.
Kad je vec spominjana em moram se zahvalit O.Peršeu za vrlo korektan rok!
Čak je jedan zadatak (za koji ja znam), a mozda i dva bila iz vježbi.
A sto se tice blacenja po vekiju... :evil: zli ljudi,napadate ga jer se covjek ne zeli braniti!
Ja sam bio na praznim konzultacijama u cetvrtak i petak(nitko osim mene nije dosao na konzultacije prije ispita) ee covjeku sam tolko dosadjivao i pitao ga pitanja tipa kolko su dva i dva, a on je svejedno ostao vrlo korektan prema meni i zahvaljujuci njemu ja sam na ispitu znao i rijesio sve zadatke (da si neko ne zabrije-ja sam ponavljac i sad sam dobio trojku iz ispita, ali svako pitanje sam znao započeti a sitnice su bile na cemu sam gubio bodove).
I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!
P.S.hvala vekyu na strpljenju!
znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,ali zao mi je sto ovo moram jos jednom ponoviti!
jednostavno mi ide na zivce kada se doticni ljudi blate bez pokrica!
Ja ,inače bas i nisam bio sklon lijepim riječima kad su u pitanju asistenti,ali...... to ne znaci da ih ne postoji,jer kad bi ih non stop hvalili bi se ''pokvarili''.
Kad je vec spominjana em moram se zahvalit O.Peršeu za vrlo korektan rok!
Čak je jedan zadatak (za koji ja znam), a mozda i dva bila iz vježbi.
A sto se tice blacenja po vekiju... zli ljudi,napadate ga jer se covjek ne zeli braniti!
Ja sam bio na praznim konzultacijama u cetvrtak i petak(nitko osim mene nije dosao na konzultacije prije ispita) ee covjeku sam tolko dosadjivao i pitao ga pitanja tipa kolko su dva i dva, a on je svejedno ostao vrlo korektan prema meni i zahvaljujuci njemu ja sam na ispitu znao i rijesio sve zadatke (da si neko ne zabrije-ja sam ponavljac i sad sam dobio trojku iz ispita, ali svako pitanje sam znao započeti a sitnice su bile na cemu sam gubio bodove).
I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!
P.S.hvala vekyu na strpljenju!
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:19 ned, 25. 4. 2004 Naslov: Re: asistenti |
|
|
[quote="goc9999"]znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,...[/quote]
Nece. :shock:
vsegu iritiraju neargumentirani ispadi. 8) Tvoj post je solidno konstruktivan, u smislu da si obrazlozio svoje stavove... Dakle, nije bilo "[i]Meni su veky i Ozren super[/i]" nego "[i]Meni su super zato i zato[/i]". 8)
[quote="goc9999"]I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka![/quote]
Po mom misljenju (aka obican Forumas, nevezano uz titule Admina i/ili asistenta), veky se dobro "obranio", obrazlozio svoje stavove, cak promijenio stil drzanja vjezbi... :shock: IMO, reagirao je na prigovore daleko jace i pozitivnije nego je to itko mogao traziti. =D>
Sad nastupaju studenti: posjetiti vjezbe, ukljuciti se u rad kao sto je od njih trazeno,... ukratko: treba [b]raditi[/b] :!: I tu stvari pucaju, jer je lakse anonimno zvocati na nekim tamo cudnovatim forumima, nego se potruditi i actually [b]raditi[/b]. :D
goc9999 (napisa): | znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,... |
Nece.
vsegu iritiraju neargumentirani ispadi. Tvoj post je solidno konstruktivan, u smislu da si obrazlozio svoje stavove... Dakle, nije bilo "Meni su veky i Ozren super" nego "Meni su super zato i zato".
goc9999 (napisa): | I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka! |
Po mom misljenju (aka obican Forumas, nevezano uz titule Admina i/ili asistenta), veky se dobro "obranio", obrazlozio svoje stavove, cak promijenio stil drzanja vjezbi... IMO, reagirao je na prigovore daleko jace i pozitivnije nego je to itko mogao traziti.
Sad nastupaju studenti: posjetiti vjezbe, ukljuciti se u rad kao sto je od njih trazeno,... ukratko: treba raditi I tu stvari pucaju, jer je lakse anonimno zvocati na nekim tamo cudnovatim forumima, nego se potruditi i actually raditi.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:26 čet, 27. 5. 2004 Naslov: Re: asistenti |
|
|
[quote="goc9999"]I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!
[/quote]
neznam od kud si to mogao znati kad to uopce nije istina. pitaj studente i svi ce ti reci da je veky genijalan na konzultacijama. ja osobno nikad nisam bila ni na jednim konzultacijama, ali to je moja greska sto se neznam njima sluziti. ne zelim nikog ni branit ni napadat, jednostavno mislim da kad vec nesto tvrdis bi bar mogo provjeriti informaciju, a ne poopcavati nesto sto si mozda negdje nacuo..
samo tolko od mene...
goc9999 (napisa): | I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!
|
neznam od kud si to mogao znati kad to uopce nije istina. pitaj studente i svi ce ti reci da je veky genijalan na konzultacijama. ja osobno nikad nisam bila ni na jednim konzultacijama, ali to je moja greska sto se neznam njima sluziti. ne zelim nikog ni branit ni napadat, jednostavno mislim da kad vec nesto tvrdis bi bar mogo provjeriti informaciju, a ne poopcavati nesto sto si mozda negdje nacuo..
samo tolko od mene...
_________________ U tramvaju je petero ljudi, ako izadje sedmero, a na sljedecoj stanici udje dvoje, tramvaj ce biti prazan...
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|