Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 3:48 pet, 16. 7. 2004 Naslov: |
|
|
Pa čak i najtvrdoglavija božanstva ili polubogove, koji god da si ti od tog, o admine, da se uvjeriti u neke stvari razumnom argumentacijom :)
Daj ljudima koji tjedan za research i uvjeren sam da će se naći dovoljno razloga da mlijeko bude vrhunski moderator...
If all else fails, ziher bu ti neko došo zvocat na vrata kabineta svako tolko :)
Hm...budući da je krcko naveo skroz neporecive razloge, a opet ne dovoljno žestoke da neutraliziraju božansku tvrdoglavost, preostaje grupno ili individualno zvocanje...A bogovi ne mijenjaju odluke, bar ne realno...Možda samo ponekad prividno dopuste nešto što ipak vodi u smjeru njihove volje...
Ukratko, došao sam do zaključka da ti mlijeko ili neki/a njegov/a simpatizer/ka moraju na sve strane cjelivat stopala dok im naizgled ne popustiš, a zapravo ih okrutno i nemilosrdno iskoristiš!
Pa čak i najtvrdoglavija božanstva ili polubogove, koji god da si ti od tog, o admine, da se uvjeriti u neke stvari razumnom argumentacijom
Daj ljudima koji tjedan za research i uvjeren sam da će se naći dovoljno razloga da mlijeko bude vrhunski moderator...
If all else fails, ziher bu ti neko došo zvocat na vrata kabineta svako tolko
Hm...budući da je krcko naveo skroz neporecive razloge, a opet ne dovoljno žestoke da neutraliziraju božansku tvrdoglavost, preostaje grupno ili individualno zvocanje...A bogovi ne mijenjaju odluke, bar ne realno...Možda samo ponekad prividno dopuste nešto što ipak vodi u smjeru njihove volje...
Ukratko, došao sam do zaključka da ti mlijeko ili neki/a njegov/a simpatizer/ka moraju na sve strane cjelivat stopala dok im naizgled ne popustiš, a zapravo ih okrutno i nemilosrdno iskoristiš!
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 8:57 pet, 16. 7. 2004 Naslov: |
|
|
OK, vidim ja da se ovo zahuktalo...
Što se tiče moderatora, to je trebal biti šala.
Pa imo bih toliko posla. Makar se sad stalno trudim ne kršit "2000000000 Šeginih zapovjedi" 8) ipak.
[quote="krcko"]1. Nije matematicar, prema tome moze objektivnije moderirati math-forum [/quote]
Da, jer tokom svog školovanja ću imati matematiče kolegije samo na prvoj, drugoj, tećoj i četvrtoj godini :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo ostalo stoji. A i nije fer, recimo da veky nema status moda, a ja imam.
Ali, ako jednog dana admin bude smatrao da sam vrijedan moderatorstva.... :wink:
Eto, sad sam i sredio prifeil. Pod interests mi piše [url=http://degiorgi.math.hr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=316]KLIKY, KLIKY[/url]
OK, vidim ja da se ovo zahuktalo...
Što se tiče moderatora, to je trebal biti šala.
Pa imo bih toliko posla. Makar se sad stalno trudim ne kršit "2000000000 Šeginih zapovjedi" ipak.
krcko (napisa): | 1. Nije matematicar, prema tome moze objektivnije moderirati math-forum |
Da, jer tokom svog školovanja ću imati matematiče kolegije samo na prvoj, drugoj, tećoj i četvrtoj godini
Ovo ostalo stoji. A i nije fer, recimo da veky nema status moda, a ja imam.
Ali, ako jednog dana admin bude smatrao da sam vrijedan moderatorstva....
Eto, sad sam i sredio prifeil. Pod interests mi piše KLIKY, KLIKY
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:06 pet, 16. 7. 2004 Naslov: |
|
|
hmmm...ne znam sta da kazem, Mlijeko moderator, jedino sto se bojim da ako vec na neku cudnu foru i postane to, nisam siguran koliko ce ga to i drzati...jer kao sto i sam kaze..."u dupetu ima propeler"
Ali Krcko mudro zbori ipak...
A s druge strane Mlijecni itekako zna skrenuti offtopic...
Mozda bi bio kompromis dati mu da moderira neki buckuris, ili sta ja znam...
hmmm...ne znam sta da kazem, Mlijeko moderator, jedino sto se bojim da ako vec na neku cudnu foru i postane to, nisam siguran koliko ce ga to i drzati...jer kao sto i sam kaze..."u dupetu ima propeler"
Ali Krcko mudro zbori ipak...
A s druge strane Mlijecni itekako zna skrenuti offtopic...
Mozda bi bio kompromis dati mu da moderira neki buckuris, ili sta ja znam...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:59 sub, 17. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Mene zanima jedna stvar. Je li kod svakog moderatora naznačeno kod ranka da je moderator ili može ali ne mora biti?[/quote]
:OT:
Moze, ali i ne mora biti. 8) Kod nas su svi modovi naznaceni specijalnim rankom (dakle, ili "[i]Moderator[/i]" s Mrgudom ili neki posebni rank npr. "[i]Forumas nagradjen za zivotno djelo[/i]"). :D
Inace, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/groupcp.php?g=138]popis moderatora[/url] je javan. 8)
Crni (napisa): | Mene zanima jedna stvar. Je li kod svakog moderatora naznačeno kod ranka da je moderator ili može ali ne mora biti? |
Moze, ali i ne mora biti. Kod nas su svi modovi naznaceni specijalnim rankom (dakle, ili "Moderator" s Mrgudom ili neki posebni rank npr. "Forumas nagradjen za zivotno djelo").
Inace, popis moderatora je javan.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|