Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni kod prof. Juraka
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:54 uto, 8. 6. 2004    Naslov: Usmeni kod prof. Juraka Citirajte i odgovorite

Lijepo molim ako netko može napisati kako izgleda usmeni kod prof. Juraka, najčešća pitanja, na što treba pripaziti, svoja iskustva itd... najljepša hvala!
Lijepo molim ako netko može napisati kako izgleda usmeni kod prof. Juraka, najčešća pitanja, na što treba pripaziti, svoja iskustva itd... najljepša hvala!

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 23:32 uto, 8. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najbitnije ti je da složiš zadani program kaj se da iskompajlirat'. Ostalo ti je za ocjenu više.
Najbitnije ti je da složiš zadani program kaj se da iskompajlirat'. Ostalo ti je za ocjenu više.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
menschen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 12:52 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kakve programe daje, sta najcesce pita i to???

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 13:08 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne sjecam se tocno svog programa...sjecam se samo da je trebalo iskoristiti i fju koja je u nekom od standardin libraryja, a provjerava dal je neka varijabla broj ili slovo...ja se nisam mogla sjetit kako se zove, pa sam sklepala takvu nekakvu fju u par redaka previse, i prof. Jurak se uopce nije ljutio. dapace, pustio me dosta dugo da ja to pisem i ispravljam, i komunicirao je lijepo sa mnom...ja sam tolko dugo to pisala, da sam mislila da padam sve u svemu, pruzam ja indeks, on govori "dobro, programiranje je nesto sto se usavrsava s vremenom, sjest ce to na svoje mjesto..." ja si mislim, ajde, dobro, 2, bar sam prosla, kad ono - pet dobila! :D
zadatak zbilja nije bio ista ekstremno zahtjevan, nesto sto mozes sam napisat u kakvih 20 min, i ako nemas bogznasto programerskog iskustva. smijes koristiti man, i glavno je da nacelno razumijes stvari, i da se snadjes.
ne sjecam se tocno svog programa...sjecam se samo da je trebalo iskoristiti i fju koja je u nekom od standardin libraryja, a provjerava dal je neka varijabla broj ili slovo...ja se nisam mogla sjetit kako se zove, pa sam sklepala takvu nekakvu fju u par redaka previse, i prof. Jurak se uopce nije ljutio. dapace, pustio me dosta dugo da ja to pisem i ispravljam, i komunicirao je lijepo sa mnom...ja sam tolko dugo to pisala, da sam mislila da padam sve u svemu, pruzam ja indeks, on govori "dobro, programiranje je nesto sto se usavrsava s vremenom, sjest ce to na svoje mjesto..." ja si mislim, ajde, dobro, 2, bar sam prosla, kad ono - pet dobila! Very Happy
zadatak zbilja nije bio ista ekstremno zahtjevan, nesto sto mozes sam napisat u kakvih 20 min, i ako nemas bogznasto programerskog iskustva. smijes koristiti man, i glavno je da nacelno razumijes stvari, i da se snadjes.

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:33 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="menschen"]a kakve programe daje, sta najcesce pita i to???[/quote]
Ja sam moral' napraviti funkciju kaj uzima kao argument int n i vraća alociranu matricu n×n.
U biti niš' jako dugačko ili prekomplicirano. Bitno ti je da pokažeš da znaš baratati osnovnim stvarima (u mom slučaju pointeri i alokacija memorije).

Jedan od najkraćih i najbezbolnijih usmenih ispita. Ak' se već grizeš radi ispita, grizi se radi nečeg drugog. Usmeni iz C-a ti je voda. :wink:
menschen (napisa):

Ja sam moral' napraviti funkciju kaj uzima kao argument int n i vraća alociranu matricu n×n.
U biti niš' jako dugačko ili prekomplicirano. Bitno ti je da pokažeš da znaš baratati osnovnim stvarima (u mom slučaju pointeri i alokacija memorije).

Jedan od najkraćih i najbezbolnijih usmenih ispita. Ak' se već grizeš radi ispita, grizi se radi nečeg drugog. Usmeni iz C-a ti je voda. Wink

[Vrh]
grossi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 8:36 čet, 1. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam trebao ucitati dvije 2x2 matrice i napisati funkciju kao argumente uzima tri pokazivaca.

Funkcija mnozi dvije matrice i kao rezultat se dobiva matrica C.

void mnozi(int** A, int** B, int **C)

Poslje sam trebao nesto malo teorije odgovarati, sto nisam imao pojma pa sam dobija 2. Profesor je dobar i najveci je problem na ovom kolegiju kolokvirati ili poloziti pismeni.
Ja sam trebao ucitati dvije 2x2 matrice i napisati funkciju kao argumente uzima tri pokazivaca.

Funkcija mnozi dvije matrice i kao rezultat se dobiva matrica C.

void mnozi(int** A, int** B, int **C)

Poslje sam trebao nesto malo teorije odgovarati, sto nisam imao pojma pa sam dobija 2. Profesor je dobar i najveci je problem na ovom kolegiju kolokvirati ili poloziti pismeni.

Nekretnine Nekretnine 24 sata
++++++++++++++++++++++
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum