ne sjecam se tocno svog programa...sjecam se samo da je trebalo iskoristiti i fju koja je u nekom od standardin libraryja, a provjerava dal je neka varijabla broj ili slovo...ja se nisam mogla sjetit kako se zove, pa sam sklepala takvu nekakvu fju u par redaka previse, i prof. Jurak se uopce nije ljutio. dapace, pustio me dosta dugo da ja to pisem i ispravljam, i komunicirao je lijepo sa mnom...ja sam tolko dugo to pisala, da sam mislila da padam sve u svemu, pruzam ja indeks, on govori "dobro, programiranje je nesto sto se usavrsava s vremenom, sjest ce to na svoje mjesto..." ja si mislim, ajde, dobro, 2, bar sam prosla, kad ono - pet dobila! :D
zadatak zbilja nije bio ista ekstremno zahtjevan, nesto sto mozes sam napisat u kakvih 20 min, i ako nemas bogznasto programerskog iskustva. smijes koristiti man, i glavno je da nacelno razumijes stvari, i da se snadjes.
ne sjecam se tocno svog programa...sjecam se samo da je trebalo iskoristiti i fju koja je u nekom od standardin libraryja, a provjerava dal je neka varijabla broj ili slovo...ja se nisam mogla sjetit kako se zove, pa sam sklepala takvu nekakvu fju u par redaka previse, i prof. Jurak se uopce nije ljutio. dapace, pustio me dosta dugo da ja to pisem i ispravljam, i komunicirao je lijepo sa mnom...ja sam tolko dugo to pisala, da sam mislila da padam sve u svemu, pruzam ja indeks, on govori "dobro, programiranje je nesto sto se usavrsava s vremenom, sjest ce to na svoje mjesto..." ja si mislim, ajde, dobro, 2, bar sam prosla, kad ono - pet dobila!
zadatak zbilja nije bio ista ekstremno zahtjevan, nesto sto mozes sam napisat u kakvih 20 min, i ako nemas bogznasto programerskog iskustva. smijes koristiti man, i glavno je da nacelno razumijes stvari, i da se snadjes.
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|