|
[quote="Anonymous"]zanima me na sto bih treba obratiti paznju kad se budem spremao za usmeni iz ma2 kod prof. guljaša preciznije!!!
unaprijed zahvaljujem dobrim dusama!!![/quote]
IMO, sve ovisi koja ocjena ti je dovoljna... i s cim dodjes...
ako hoces 5, a imas 3, moras briljirati...
ako imas 5 i hoces 5, moras znati jako dobro....
ja nisam znala dokaze kak spada... zapravo, preciznije bi bilo reci da ih nisam znala... sve je bilo nekakvo napikavanje.... a stekali su mi i iskazi....
ali generalno..... nije da bas nisam nista znala reci :D (znala sam kak se zovem, npr :g:)
imala sam 3, ostala na 3....
meni dosta...
ne volim analizu.... :D
[quote="Anonymous"]PS:molim te nesi nemoj ti odgovorit!!! znam da treba sve uciti :-) ali ipak!!![/quote]
da me nisi zamijenio s nekim? :grebgreb: :? :g:
dakle, za malu ocjenu (2, 3)
mislim da nije potrebno uciti velike kobasicaste dokaze...
niti nekakve trikove...
trebas samo poraditi na temeljnim definicijama... i razumijevanju....
JAKO je bitno da razumijes ono sto kazes.... bilo to neprekidnost, bilo to limes, bilo to gornja darbouxova suma, bilo to maximum.....
bolje nauciti manje i nauciti to precizno (IMO!!!) nego uciti svasta i bas sve brljati na ispitu... a i u glavi....
a kad naucis za 3, onda idi uciti dalje :g:
| Anonymous (napisa): | zanima me na sto bih treba obratiti paznju kad se budem spremao za usmeni iz ma2 kod prof. guljaša preciznije!!!
unaprijed zahvaljujem dobrim dusama!!! |
IMO, sve ovisi koja ocjena ti je dovoljna... i s cim dodjes...
ako hoces 5, a imas 3, moras briljirati...
ako imas 5 i hoces 5, moras znati jako dobro....
ja nisam znala dokaze kak spada... zapravo, preciznije bi bilo reci da ih nisam znala... sve je bilo nekakvo napikavanje.... a stekali su mi i iskazi....
ali generalno..... nije da bas nisam nista znala reci (znala sam kak se zovem, npr )
imala sam 3, ostala na 3....
meni dosta...
ne volim analizu....
| Anonymous (napisa): | PS:molim te nesi nemoj ti odgovorit!!! znam da treba sve uciti ali ipak!!! |
da me nisi zamijenio s nekim?
dakle, za malu ocjenu (2, 3)
mislim da nije potrebno uciti velike kobasicaste dokaze...
niti nekakve trikove...
trebas samo poraditi na temeljnim definicijama... i razumijevanju....
JAKO je bitno da razumijes ono sto kazes.... bilo to neprekidnost, bilo to limes, bilo to gornja darbouxova suma, bilo to maximum.....
bolje nauciti manje i nauciti to precizno (IMO!!!) nego uciti svasta i bas sve brljati na ispitu... a i u glavi....
a kad naucis za 3, onda idi uciti dalje
_________________ It's not who you love. It's how.
|