[quote="Anonymous"]Kako je moguce da je ovako slaba prolaznost i jel su studenti zakazali ili je rok bio pretezak?[/quote]
Tesko je da ja tu mogu objektivno reci, ali evo... Moje je misljenje da je rijec o standardno losoj pripremljenosti studenata. :(
Naime, zadaci nisu teski, ali su [b]originalni[/b]. :shock:
Na primjer, zadatak kaze da treba [b]naci najdulji sortirani podniz[/b], a nekoliko ljudi je automatski pisalo sortiranje niza. :shock: Prvi zadatak radi s prostim brojevima, umjesto s uobicajenim nultockama, a nekoliko studenata je u formule pisalo x i y (sto su brojevi od 0 do 3, a ne istina-laz). :roll: Zatim idu rjesenja rekurzije koja nigdje ne poziva samu sebe, pa totalno rutinski zadatak sa zapisima koji opet vecina studenata nije rijesila... :(
IMO, rijec je o ucenju uobicajenih zadataka napamet... :(
Btw, sluzbena rjesenja su 2 stranice (ne lista!) formata A4, font 11. 8) Od toga, cca pola stranice ide na objasnjenja algoritama... :) Ne bih rekao da je tesko... :)
Ovih dana namjeravam ostaviti rok u fotokopiraoni i na webu (zajedno s rjesenjima, naravno), pa procijeni sam(a)... 8)
Anonymous (napisa): | Kako je moguce da je ovako slaba prolaznost i jel su studenti zakazali ili je rok bio pretezak? |
Tesko je da ja tu mogu objektivno reci, ali evo... Moje je misljenje da je rijec o standardno losoj pripremljenosti studenata.
Naime, zadaci nisu teski, ali su originalni.
Na primjer, zadatak kaze da treba naci najdulji sortirani podniz, a nekoliko ljudi je automatski pisalo sortiranje niza. Prvi zadatak radi s prostim brojevima, umjesto s uobicajenim nultockama, a nekoliko studenata je u formule pisalo x i y (sto su brojevi od 0 do 3, a ne istina-laz). Zatim idu rjesenja rekurzije koja nigdje ne poziva samu sebe, pa totalno rutinski zadatak sa zapisima koji opet vecina studenata nije rijesila...
IMO, rijec je o ucenju uobicajenih zadataka napamet...
Btw, sluzbena rjesenja su 2 stranice (ne lista!) formata A4, font 11. Od toga, cca pola stranice ide na objasnjenja algoritama... Ne bih rekao da je tesko...
Ovih dana namjeravam ostaviti rok u fotokopiraoni i na webu (zajedno s rjesenjima, naravno), pa procijeni sam(a)...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|