Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promjena rasporeda ispita

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 11:50 pet, 2. 7. 2004    Naslov: Promjena rasporeda ispita Citirajte i odgovorite

Bio sam sad na faksu i vidio da zbog kongresa ovaj i slijedeci tjedan pismeni ispiti su malo pomaknuti, pa evo sad rasporeda:
A1 3.7. 14:00
A2 3.7. 17:00
C1 7.7. 14:00
C2 7.7. 17:00
D1 9.7. 14:00
D2 9.7. 17:00
Sretno svima! :hophop:
Bio sam sad na faksu i vidio da zbog kongresa ovaj i slijedeci tjedan pismeni ispiti su malo pomaknuti, pa evo sad rasporeda:
A1 3.7. 14:00
A2 3.7. 17:00
C1 7.7. 14:00
C2 7.7. 17:00
D1 9.7. 14:00
D2 9.7. 17:00
Sretno svima! Vidi me kako skaaaaaceeeem!

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 16:04 pet, 2. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A B1 i B2? Je li to pomaknuto ili je ostalo isto?
A B1 i B2? Je li to pomaknuto ili je ostalo isto?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 16:52 pet, 2. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na oglasnoj ploci nije nis pisalo za B1 i B2, pretpostavljam da je sve ostalo isto! 8)
Na oglasnoj ploci nije nis pisalo za B1 i B2, pretpostavljam da je sve ostalo isto! Cool

Gia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 11:56 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zna li tko kad ce onda biti predaja zad iz spa koja je inace 3 sata nakon pismenog,u 15 sati. sad kad je pismeni tek u 17 sati kad ce onda biti ta predja zad??
a zna li tko kad ce onda biti predaja zad iz spa koja je inace 3 sata nakon pismenog,u 15 sati. sad kad je pismeni tek u 17 sati kad ce onda biti ta predja zad??

Gia
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 22:01 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

SPA ti je C1 razred pa ti je pismeni u 14 a ne u 17!
SPA ti je C1 razred pa ti je pismeni u 14 a ne u 17!

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 22:42 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok-e sada sada imam pitanje napramjer kada je taj ispit odgoden recimo meni je sada u 14 jel ja naprmjer da ga zelim odgodit jel mogu ga odgodit dan prije u 14h...
bar je tako na drugim faklutetima (necu nabrajat kojim) ....
zasto kod nas mora biti po defaultu bas do 12h pa spavam do 13h
ok-e sada sada imam pitanje napramjer kada je taj ispit odgoden recimo meni je sada u 14 jel ja naprmjer da ga zelim odgodit jel mogu ga odgodit dan prije u 14h...
bar je tako na drugim faklutetima (necu nabrajat kojim) ....
zasto kod nas mora biti po defaultu bas do 12h pa spavam do 13h

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 9:02 sri, 7. 7. 2004    Naslov: Zasto se ispiti ne odgode Citirajte i odgovorite

Zanima me zasto se u petak isitni razredi D1 i D2 ne odgode za ponedjeljak, nego se sve pomice u 14h i 17h.
Da li zna netko na faksu da neki ljudi imaju drugih obaveza i NE PASE im promjena.
Odgovrna osoba koja odlucuje o isptnim razredima treba malo prije se sjetit promjene napravit.
Lako je imat takvu diktaturu i ne pitat ni jednog studenta sta misli o tome.
Jesmo svi mi na faksu zbog Vas ili ste Vi tamo zbog nas.
Sve u svemu zanima me kome mozemo zahvaliti losoj organizaciji (sto nije prvi put).
Zanima me zasto se u petak isitni razredi D1 i D2 ne odgode za ponedjeljak, nego se sve pomice u 14h i 17h.
Da li zna netko na faksu da neki ljudi imaju drugih obaveza i NE PASE im promjena.
Odgovrna osoba koja odlucuje o isptnim razredima treba malo prije se sjetit promjene napravit.
Lako je imat takvu diktaturu i ne pitat ni jednog studenta sta misli o tome.
Jesmo svi mi na faksu zbog Vas ili ste Vi tamo zbog nas.
Sve u svemu zanima me kome mozemo zahvaliti losoj organizaciji (sto nije prvi put).

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:47 sri, 7. 7. 2004    Naslov: Re: Zasto se ispiti ne odgode Citirajte i odgovorite

Pismeni u D razredu odgodjeni su zbog prijemnog ispita. Nazalost nije bilo moguce predvidjeti koliziju termina. Termine pismenih PMF-MO odredjuje godinu dana unaprijed, a termin prijemnog odredjuje Sveuciliste znatno kasnije, ne vodeci racuna o takvim "sitnicama". Na primjer, na prosloj sjednici Vijeca PMF-MO usvojen je raspored pismenih za iducu akademsku godinu. Jos se ni ne nazire kad ce biti prijemni [b]iduce[/b] akademske godine.

Napomenuo bih da studenti imaju mogucnost utjecanja na raspored pismenih preko svojih predstavnika u Vijecu. Medjutim, na prosloj sjednici (kad je usvojen raspored za iducu godinu) nije bio niti jedan predstavnik.
Pismeni u D razredu odgodjeni su zbog prijemnog ispita. Nazalost nije bilo moguce predvidjeti koliziju termina. Termine pismenih PMF-MO odredjuje godinu dana unaprijed, a termin prijemnog odredjuje Sveuciliste znatno kasnije, ne vodeci racuna o takvim "sitnicama". Na primjer, na prosloj sjednici Vijeca PMF-MO usvojen je raspored pismenih za iducu akademsku godinu. Jos se ni ne nazire kad ce biti prijemni iduce akademske godine.

Napomenuo bih da studenti imaju mogucnost utjecanja na raspored pismenih preko svojih predstavnika u Vijecu. Medjutim, na prosloj sjednici (kad je usvojen raspored za iducu godinu) nije bio niti jedan predstavnik.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum