Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

jesu li matematicari kinky?
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 23:51 pon, 28. 6. 2004    Naslov: jesu li matematicari kinky? Citirajte i odgovorite

nije da inace volim jako generalizirat u zivotu, ali bas bi bilo zgodno otkriti postoji li pravilnost u kinky-osti matematicara :silly:

pogledajte za svoju dusu sto vam test kaze, a tko hoce to podijelit s nama - slobodno :) test je tu:

[size=18][url=http://www.hotlanta.com/kinktest.htm][color=red]KINK TEST[/color][/url][/size]

e, jos nesto - pazljivo s raspravom da ne dobimo cartmana :g:

:lilangel: moj rezultat: 355 bodova. out of koliko - saznajte sami :legnalil:
nije da inace volim jako generalizirat u zivotu, ali bas bi bilo zgodno otkriti postoji li pravilnost u kinky-osti matematicara #Silly

pogledajte za svoju dusu sto vam test kaze, a tko hoce to podijelit s nama - slobodno Smile test je tu:

KINK TEST

e, jos nesto - pazljivo s raspravom da ne dobimo cartmana Mr. Green

#Lil angel moj rezultat: 355 bodova. out of koliko - saznajte sami legna elttiL

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
diex
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:08 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

You have sweet hints of a kinky nature.
You have sweet hints of a kinky nature.

[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 1:23 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

bolje da ne kazem skor :)
bolje da ne kazem skor :)

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 1:30 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ahri"]bolje da ne kazem skor :)[/quote]
kaj toliko malen, pa te sram reci?! :klik-klak:
Meni je ispalo 336! Fino, sredina! :chilli:
ahri (napisa):
bolje da ne kazem skor Smile

kaj toliko malen, pa te sram reci?! Klackanjeeeee!
Meni je ispalo 336! Fino, sredina! Dancing chilli

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 2:48 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Lol 83 lol!

Ja sam svetac, izgleda :)
Lol 83 lol!

Ja sam svetac, izgleda Smile

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 8:30 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Lol 83 lol!

Ja sam svetac, izgleda :)[/quote]

pa jesi, sreco :D
sjecas se rasprave o krscanstvu, sexu i kontracepciji?
ako nece tebe u raj, koga hoce? :P
mada... nije bas da ti se rezultat poklapa s [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=11001#11001]ovim[/url] :?

cek cek... ti i ja u istom krugu pakla??? PA NA STO JE DOSAO OVAJ SVIJET!??!?! :crazy:
Blockflöte (napisa):
Lol 83 lol!

Ja sam svetac, izgleda Smile

pa jesi, sreco Very Happy
sjecas se rasprave o krscanstvu, sexu i kontracepciji?
ako nece tebe u raj, koga hoce? Razz
mada... nije bas da ti se rezultat poklapa s ovim Confused

cek cek... ti i ja u istom krugu pakla??? PA NA STO JE DOSAO OVAJ SVIJET!??!?! Danas sam lud(a)...

cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 8:37 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fala bogu da sam politicki ekstremist, jer na psihotestovima sam uvijek samo na rubu prosjeka - 215.

'ave fun!

Sinisa
Fala bogu da sam politicki ekstremist, jer na psihotestovima sam uvijek samo na rubu prosjeka - 215.

'ave fun!

Sinisa

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 9:39 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

..mozda sam malo previse zaglibila... malo sam isla istrazit koji rezultat bi dobila osoba koja je potpuna suprotnost od mene :)
410 - A major league kinkster ... mada mislim da bi taj rezultat trebao bit veci :?

nesi, aj probaj ovdi dobit 666 :crazy:
..mozda sam malo previse zaglibila... malo sam isla istrazit koji rezultat bi dobila osoba koja je potpuna suprotnost od mene Smile
410 - A major league kinkster ... mada mislim da bi taj rezultat trebao bit veci Confused

nesi, aj probaj ovdi dobit 666 Danas sam lud(a)...

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:19 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]..mozda sam malo previse zaglibila... malo sam isla istrazit koji rezultat bi dobila osoba koja je potpuna suprotnost od mene :)
410 - A major league kinkster ... mada mislim da bi taj rezultat trebao bit veci :?[/quote]
Da parafraziram prijatelja nakon sto je 20min slusao dvojicu homoseksualaca kako objasnjavaju njemu i jos jednom homoseksualcu o tehnici zvanoj [i]fisting[/i] (teoretsku implementaciju prepustam citatelju, moja je masta dovoljno patila :lol:):
[list]Tvoja suprotnost je losa osoba :g:[/list:u]

360 :banana:
koryanshea (napisa):
..mozda sam malo previse zaglibila... malo sam isla istrazit koji rezultat bi dobila osoba koja je potpuna suprotnost od mene Smile
410 - A major league kinkster ... mada mislim da bi taj rezultat trebao bit veci Confused

Da parafraziram prijatelja nakon sto je 20min slusao dvojicu homoseksualaca kako objasnjavaju njemu i jos jednom homoseksualcu o tehnici zvanoj fisting (teoretsku implementaciju prepustam citatelju, moja je masta dovoljno patila Laughing):
    Tvoja suprotnost je losa osoba Mr. Green

360 Dancing banana

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 12:51 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock: zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? :? hm...a dobro :?

ja skupih 330! 8)
Shocked zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? Confused hm...a dobro Confused

ja skupih 330! Cool

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 12:53 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde ;) za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)
i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde Wink za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 14:00 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]..mozda sam malo previse zaglibila... malo sam isla istrazit koji rezultat bi dobila osoba koja je potpuna suprotnost od mene :)
410 - A major league kinkster ... mada mislim da bi taj rezultat trebao bit veci :?

nesi, aj probaj ovdi dobit 666 :crazy:[/quote]

408
za neka pitanja nema dovoljno preciznih odgovora :g:

ali se i dalje ne smatram kinky osobom
koryanshea (napisa):

nesi, aj probaj ovdi dobit 666 Danas sam lud(a)...

408
za neka pitanja nema dovoljno preciznih odgovora Mr. Green

ali se i dalje ne smatram kinky osobom

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 14:01 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]:shock: zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? :? hm...a dobro :? [/quote]
Dadada :twisted: sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la :g:
[quote="defar"]i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde ;) za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)[/quote]
Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma :g: ...a izmedju ostaloga, podsjetio bih te i zasto imam toliko borica, mirisnih kuglica i "Uredjaj" u autu :lol:
defar (napisa):
Shocked zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? Confused hm...a dobro Confused

Dadada Twisted Evil sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la Mr. Green
defar (napisa):
i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde Wink za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)

Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma Mr. Green ...a izmedju ostaloga, podsjetio bih te i zasto imam toliko borica, mirisnih kuglica i "Uredjaj" u autu Laughing

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 23:02 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Dadada :twisted: sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la :g:[/quote]

jaje!
:snipersmile: :eggface:
khm, kad si svi vec ovoliko dopustamo...vristite ako sam krivo procijenila...buduci da nisam isprobala nista analogno muskom gay seksualnom cinu...zar nemaju oni poslije malih probavnih disfunkcija? :?

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]

Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma
[/quote]

i tako dok se sunce jos jednom spusta na nasu metropolu, i mali ivice peru svoje mlijecne zubice po poslijednji put danas, ostavljamo vas da mastate do...sljedeceg izleta? a mozda cak i prije. jer nikada ne znate kada vam moze zatrebati pomoc borne i njegovog yugomobila! :D
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Dadada Twisted Evil sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la Mr. Green

jaje!
#Sniper #Egg
khm, kad si svi vec ovoliko dopustamo...vristite ako sam krivo procijenila...buduci da nisam isprobala nista analogno muskom gay seksualnom cinu...zar nemaju oni poslije malih probavnih disfunkcija? Confused

Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma

i tako dok se sunce jos jednom spusta na nasu metropolu, i mali ivice peru svoje mlijecne zubice po poslijednji put danas, ostavljamo vas da mastate do...sljedeceg izleta? a mozda cak i prije. jer nikada ne znate kada vam moze zatrebati pomoc borne i njegovog yugomobila! Very Happy

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 0:12 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kaj je to kinky?
A kaj je to kinky?

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 10:17 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa, ne znam. meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku. daklem, dokle god je iskreno i inspirirano trenutkom i nikoga se time ne prisiljava na nesto...ne bi rekla da je kinky.

oxford dictionary kaze:

kink (....) 1. (n.) back-twist in wire or chain or rope such as may cause obstruction or a break, mental twist
2. (v.i.) form a -, cause (rope) to do this
pa, ne znam. meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku. daklem, dokle god je iskreno i inspirirano trenutkom i nikoga se time ne prisiljava na nesto...ne bi rekla da je kinky.

oxford dictionary kaze:

kink (....) 1. (n.) back-twist in wire or chain or rope such as may cause obstruction or a break, mental twist
2. (v.i.) form a -, cause (rope) to do this

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:21 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]A kaj je to kinky?[/quote]

recimo da to znaci "ekscentrican". uostalom, odi na test pa ces vidit :) u svakom pitanju saznas po jednu manje ili vise kinky stvar :)

ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi :) "mental twist " bi bila dobra definicija.
u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija [quote="defar"]meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku.[/quote] mi nekako nikako ne stima... poanta kinky-osti je upravo uzivanje u neobicnim stvarima :)
Crni (napisa):
A kaj je to kinky?

recimo da to znaci "ekscentrican". uostalom, odi na test pa ces vidit Smile u svakom pitanju saznas po jednu manje ili vise kinky stvar Smile

ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi Smile "mental twist " bi bila dobra definicija.
u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija
defar (napisa):
meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku.
mi nekako nikako ne stima... poanta kinky-osti je upravo uzivanje u neobicnim stvarima Smile

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:02 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi :) "mental twist " bi bila dobra definicija.[/quote]
Da :lol: mental twist bi, bormes, bila ful dobra definicija :D btw: jesi ponovno ispunjavala test ? :lol:
[quote="koryanshea"]u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija[/quote]
Ispravak: znamo _pola_ od nekoga tko se gusta tusirati ledenom vodom :)
[quote="defar"]meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku.[/quote] Doja sreco :D Mozda bi trebala opet polagati, a? :D Kinky, je nesto sto vrlo, ponekad i jako zelis raditi, ali nije nesto sto ces prepricavati sveceniku osim ako mu ne mozes vidjeti izraz lica :g:
koryanshea (napisa):
ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi Smile "mental twist " bi bila dobra definicija.

Da Laughing mental twist bi, bormes, bila ful dobra definicija Very Happy btw: jesi ponovno ispunjavala test ? Laughing
koryanshea (napisa):
u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija

Ispravak: znamo _pola_ od nekoga tko se gusta tusirati ledenom vodom Smile
defar (napisa):
meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku.
Doja sreco Very Happy Mozda bi trebala opet polagati, a? Very Happy Kinky, je nesto sto vrlo, ponekad i jako zelis raditi, ali nije nesto sto ces prepricavati sveceniku osim ako mu ne mozes vidjeti izraz lica Mr. Green

MADD
[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 12:19 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh, jeste me! evo da se odbranim odma od vas dva kinkyfreaka..

dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije.

e, pa ja rekoh da je za mene kinky (kao perverzno, s negativnim pristupom, toliki "twist" da uzrokuje "brake") jedino nesto sto je tebi u danom trenutku neprirodno. ne moze ti nitko drugi postavljat tvoje granice.:)
evo, nesi nasa draga s preko 400 bodica kaze da nije kinky.
eh, jeste me! evo da se odbranim odma od vas dva kinkyfreaka..

dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije.

e, pa ja rekoh da je za mene kinky (kao perverzno, s negativnim pristupom, toliki "twist" da uzrokuje "brake") jedino nesto sto je tebi u danom trenutku neprirodno. ne moze ti nitko drugi postavljat tvoje granice.Smile
evo, nesi nasa draga s preko 400 bodica kaze da nije kinky.

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 18:31 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]btw: jesi ponovno ispunjavala test ? :lol:[/quote]noup. ali svejedno mislim da nije bas toliko osjetljiv test :)

[quote="defar"]dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije.[/quote]

da, tocno to! kinky ljudima su kinky stvari normalne, zato i jesu kinky. onda postoje normalni ljudi kojima te kinky stvari nisu normalne, pa ove prve proglase kinky ljudima :)
inace ne bi bio potreban test -koliko ste kinky- jer bi svatko tocno znao za svaku stvar koju ucini reci je li kinky ili nije. ali poanta je u tome da sto vise stvari ne smatras kinky-ma, to si vise kinky! :)
btw: jesi ponovno ispunjavala test ? Laughing
noup. ali svejedno mislim da nije bas toliko osjetljiv test Smile

defar (napisa):

da, tocno to! kinky ljudima su kinky stvari normalne, zato i jesu kinky. onda postoje normalni ljudi kojima te kinky stvari nisu normalne, pa ove prve proglase kinky ljudima Smile
inace ne bi bio potreban test -koliko ste kinky- jer bi svatko tocno znao za svaku stvar koju ucini reci je li kinky ili nije. ali poanta je u tome da sto vise stvari ne smatras kinky-ma, to si vise kinky! Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum