Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:30 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Lol 83 lol!
Ja sam svetac, izgleda :)[/quote]
pa jesi, sreco :D
sjecas se rasprave o krscanstvu, sexu i kontracepciji?
ako nece tebe u raj, koga hoce? :P
mada... nije bas da ti se rezultat poklapa s [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=11001#11001]ovim[/url] :?
cek cek... ti i ja u istom krugu pakla??? PA NA STO JE DOSAO OVAJ SVIJET!??!?! :crazy:
Blockflöte (napisa): | Lol 83 lol!
Ja sam svetac, izgleda  |
pa jesi, sreco
sjecas se rasprave o krscanstvu, sexu i kontracepciji?
ako nece tebe u raj, koga hoce?
mada... nije bas da ti se rezultat poklapa s ovim
cek cek... ti i ja u istom krugu pakla??? PA NA STO JE DOSAO OVAJ SVIJET!??!?!
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 12:51 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
:shock: zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? :? hm...a dobro :?
ja skupih 330! 8)
zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? hm...a dobro
ja skupih 330!
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 12:53 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde ;) za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)
i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 14:01 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="defar"]:shock: zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? :? hm...a dobro :? [/quote]
Dadada :twisted: sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la :g:
[quote="defar"]i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde ;) za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!)[/quote]
Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma :g: ...a izmedju ostaloga, podsjetio bih te i zasto imam toliko borica, mirisnih kuglica i "Uredjaj" u autu :lol:
defar (napisa): | zubati, jesi siguran da su bili DVOJICA? hm...a dobro |
Dadada sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la
defar (napisa): | i da, btw, zub, nisam sigurna koliko si zasluzio svih 360 (za neke stvari pitaju jesi li ih ikada radio iz uzitka, a ne iz nuzde za one kinky medju vama - aludiram na lose uvjete stanovanja, iskljcivo!!) |
Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma ...a izmedju ostaloga, podsjetio bih te i zasto imam toliko borica, mirisnih kuglica i "Uredjaj" u autu
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 23:02 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Dadada :twisted: sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la :g:[/quote]
jaje!
:snipersmile: :eggface:
khm, kad si svi vec ovoliko dopustamo...vristite ako sam krivo procijenila...buduci da nisam isprobala nista analogno muskom gay seksualnom cinu...zar nemaju oni poslije malih probavnih disfunkcija? :?
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma
[/quote]
i tako dok se sunce jos jednom spusta na nasu metropolu, i mali ivice peru svoje mlijecne zubice po poslijednji put danas, ostavljamo vas da mastate do...sljedeceg izleta? a mozda cak i prije. jer nikada ne znate kada vam moze zatrebati pomoc borne i njegovog yugomobila! :D
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): |
Dadada sigurno su dvojica i "fist" od ing ne ide tamo gdje si se nada la  |
jaje!
khm, kad si svi vec ovoliko dopustamo...vristite ako sam krivo procijenila...buduci da nisam isprobala nista analogno muskom gay seksualnom cinu...zar nemaju oni poslije malih probavnih disfunkcija?
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): |
Odgovorio sam, stisnuo "Pregledajte" i obrisao. Neke ce stvari ipak ostati skrivene od foruma
|
i tako dok se sunce jos jednom spusta na nasu metropolu, i mali ivice peru svoje mlijecne zubice po poslijednji put danas, ostavljamo vas da mastate do...sljedeceg izleta? a mozda cak i prije. jer nikada ne znate kada vam moze zatrebati pomoc borne i njegovog yugomobila!
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 10:17 sri, 30. 6. 2004 Naslov: |
|
|
pa, ne znam. meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku. daklem, dokle god je iskreno i inspirirano trenutkom i nikoga se time ne prisiljava na nesto...ne bi rekla da je kinky.
oxford dictionary kaze:
kink (....) 1. (n.) back-twist in wire or chain or rope such as may cause obstruction or a break, mental twist
2. (v.i.) form a -, cause (rope) to do this
pa, ne znam. meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku. daklem, dokle god je iskreno i inspirirano trenutkom i nikoga se time ne prisiljava na nesto...ne bi rekla da je kinky.
oxford dictionary kaze:
kink (....) 1. (n.) back-twist in wire or chain or rope such as may cause obstruction or a break, mental twist
2. (v.i.) form a -, cause (rope) to do this
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:21 sri, 30. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]A kaj je to kinky?[/quote]
recimo da to znaci "ekscentrican". uostalom, odi na test pa ces vidit :) u svakom pitanju saznas po jednu manje ili vise kinky stvar :)
ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi :) "mental twist " bi bila dobra definicija.
u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija [quote="defar"]meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku.[/quote] mi nekako nikako ne stima... poanta kinky-osti je upravo uzivanje u neobicnim stvarima :)
Crni (napisa): | A kaj je to kinky? |
recimo da to znaci "ekscentrican". uostalom, odi na test pa ces vidit u svakom pitanju saznas po jednu manje ili vise kinky stvar
ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi "mental twist " bi bila dobra definicija.
u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija defar (napisa): | meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku. | mi nekako nikako ne stima... poanta kinky-osti je upravo uzivanje u neobicnim stvarima
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 11:02 sri, 30. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi :) "mental twist " bi bila dobra definicija.[/quote]
Da :lol: mental twist bi, bormes, bila ful dobra definicija :D btw: jesi ponovno ispunjavala test ? :lol:
[quote="koryanshea"]u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija[/quote]
Ispravak: znamo _pola_ od nekoga tko se gusta tusirati ledenom vodom :)
[quote="defar"]meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku.[/quote] Doja sreco :D Mozda bi trebala opet polagati, a? :D Kinky, je nesto sto vrlo, ponekad i jako zelis raditi, ali nije nesto sto ces prepricavati sveceniku osim ako mu ne mozes vidjeti izraz lica :g:
koryanshea (napisa): | ja ne bih rekla da je kinky radit ono sto NE zelis u tom trenutku, nego uzivat u necemu u cemu neki obicni "hU-mAn" ne bi "mental twist " bi bila dobra definicija. |
Da mental twist bi, bormes, bila ful dobra definicija btw: jesi ponovno ispunjavala test ?
koryanshea (napisa): | u neseksualnom pogledu, ja bih rekla da je kinky pit totalno, ono TOTALNO gorku kavu (a znamo nekoga tko to obozava radit), ili jest jako ljutu klopu toliko da se rasplaces, ili se gustat tusirat ledenom vodom (...i nekoga tko TO obozava radit) itd... dakle, tvoja definicija |
Ispravak: znamo _pola_ od nekoga tko se gusta tusirati ledenom vodom
defar (napisa): | meni je kinky radit bilo sto sto ne zelis u tom trenutku. | Doja sreco Mozda bi trebala opet polagati, a? Kinky, je nesto sto vrlo, ponekad i jako zelis raditi, ali nije nesto sto ces prepricavati sveceniku osim ako mu ne mozes vidjeti izraz lica
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 12:19 sri, 30. 6. 2004 Naslov: |
|
|
eh, jeste me! evo da se odbranim odma od vas dva kinkyfreaka..
dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije.
e, pa ja rekoh da je za mene kinky (kao perverzno, s negativnim pristupom, toliki "twist" da uzrokuje "brake") jedino nesto sto je tebi u danom trenutku neprirodno. ne moze ti nitko drugi postavljat tvoje granice.:)
evo, nesi nasa draga s preko 400 bodica kaze da nije kinky.
eh, jeste me! evo da se odbranim odma od vas dva kinkyfreaka..
dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije.
e, pa ja rekoh da je za mene kinky (kao perverzno, s negativnim pristupom, toliki "twist" da uzrokuje "brake") jedino nesto sto je tebi u danom trenutku neprirodno. ne moze ti nitko drugi postavljat tvoje granice.
evo, nesi nasa draga s preko 400 bodica kaze da nije kinky.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:31 sri, 30. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]btw: jesi ponovno ispunjavala test ? :lol:[/quote]noup. ali svejedno mislim da nije bas toliko osjetljiv test :)
[quote="defar"]dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije.[/quote]
da, tocno to! kinky ljudima su kinky stvari normalne, zato i jesu kinky. onda postoje normalni ljudi kojima te kinky stvari nisu normalne, pa ove prve proglase kinky ljudima :)
inace ne bi bio potreban test -koliko ste kinky- jer bi svatko tocno znao za svaku stvar koju ucini reci je li kinky ili nije. ali poanta je u tome da sto vise stvari ne smatras kinky-ma, to si vise kinky! :)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | btw: jesi ponovno ispunjavala test ?  | noup. ali svejedno mislim da nije bas toliko osjetljiv test
defar (napisa): | dakle, po vama je kinky navika/potreba prakticiranja nekih neuobicajenih stvari, u kojima vi uzivate. oukej, onda to nije kinky. za vas je to uobicajeno, normalno (u smislu prirodno), iako za vecinu nije. |
da, tocno to! kinky ljudima su kinky stvari normalne, zato i jesu kinky. onda postoje normalni ljudi kojima te kinky stvari nisu normalne, pa ove prve proglase kinky ljudima
inace ne bi bio potreban test -koliko ste kinky- jer bi svatko tocno znao za svaku stvar koju ucini reci je li kinky ili nije. ali poanta je u tome da sto vise stvari ne smatras kinky-ma, to si vise kinky!
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
|