Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:19 uto, 10. 8. 2004 Naslov: |
|
|
Fizike i sociologije se, cini mi se, ne broje. :( Iz perspektive ocjena i sl, fizika treba samo kao uvijet za upisati trecu godinu, a sociologije sluze tome da malo napuses prosjek. ;)
Sto se stranog jezika tice, mislim da se to nesto sitno brojalo (valjda ta 4 boda koja spominjes). 8)
Ako se boduje, sigurno se boduje jednom. :-s Bodovi su za kolegij, a ne za semestar ili godinu kolegija. :)
Fizike i sociologije se, cini mi se, ne broje. Iz perspektive ocjena i sl, fizika treba samo kao uvijet za upisati trecu godinu, a sociologije sluze tome da malo napuses prosjek.
Sto se stranog jezika tice, mislim da se to nesto sitno brojalo (valjda ta 4 boda koja spominjes).
Ako se boduje, sigurno se boduje jednom. Bodovi su za kolegij, a ne za semestar ili godinu kolegija.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:33 uto, 10. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Gle, za fizike piše da nose po 6 bd na stranicama faksa i u knjižici s programom, a u studomatu piše 0 bd. Kak da ja onda skupim 310 bd? Moram onda položiti jos barem 4 semestra izbornih više nego što je navedeno u uvjetima.... Valjda tete u referadi znaju više o tom... kad se faks otvara?[/quote]
Hmda, tek sad vidim (na webu). :-s Ne znam onda. :| Sjecam se da za upis druge, UUOF1&2 nisu vrijedili nista. :(
Ne znam ni kad se fax otvara, ali choporativni godisnji traje (mislim, nemam papir kod sebe) do 19.8. :) Da li ce se za studente otvoriti tada ili tek oko 1.9., ne znam. :|
:idea: Mozda bi bilo bolje poslati mail Marini (borcic na domeni math.hr)? 8)
Ivančica (napisa): | Gle, za fizike piše da nose po 6 bd na stranicama faksa i u knjižici s programom, a u studomatu piše 0 bd. Kak da ja onda skupim 310 bd? Moram onda položiti jos barem 4 semestra izbornih više nego što je navedeno u uvjetima.... Valjda tete u referadi znaju više o tom... kad se faks otvara? |
Hmda, tek sad vidim (na webu). Ne znam onda. Sjecam se da za upis druge, UUOF1&2 nisu vrijedili nista.
Ne znam ni kad se fax otvara, ali choporativni godisnji traje (mislim, nemam papir kod sebe) do 19.8. Da li ce se za studente otvoriti tada ili tek oko 1.9., ne znam.
Mozda bi bilo bolje poslati mail Marini (borcic na domeni math.hr)?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol: