Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

uvjet za diplomski

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:15 uto, 10. 8. 2004    Naslov: uvjet za diplomski Citirajte i odgovorite

Imam problem. Uvjet za diplomski na MSRu je 310 bd. Međutim, u studomatu mi uopće nije bodovan Engleski jezik, kao niti fizike, a niti sociologija. Jel zna netko jel se to uopće boduje? I dal se Engleski boduje dvaput po 4 bd ili samo jednom?

Pomozite, poludit ću! :wink: :twisted:
Imam problem. Uvjet za diplomski na MSRu je 310 bd. Međutim, u studomatu mi uopće nije bodovan Engleski jezik, kao niti fizike, a niti sociologija. Jel zna netko jel se to uopće boduje? I dal se Engleski boduje dvaput po 4 bd ili samo jednom?

Pomozite, poludit ću! Wink Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:19 uto, 10. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fizike i sociologije se, cini mi se, ne broje. :( Iz perspektive ocjena i sl, fizika treba samo kao uvijet za upisati trecu godinu, a sociologije sluze tome da malo napuses prosjek. ;)

Sto se stranog jezika tice, mislim da se to nesto sitno brojalo (valjda ta 4 boda koja spominjes). 8)

Ako se boduje, sigurno se boduje jednom. :-s Bodovi su za kolegij, a ne za semestar ili godinu kolegija. :)
Fizike i sociologije se, cini mi se, ne broje. Sad Iz perspektive ocjena i sl, fizika treba samo kao uvijet za upisati trecu godinu, a sociologije sluze tome da malo napuses prosjek. Wink

Sto se stranog jezika tice, mislim da se to nesto sitno brojalo (valjda ta 4 boda koja spominjes). Cool

Ako se boduje, sigurno se boduje jednom. Eh? Bodovi su za kolegij, a ne za semestar ili godinu kolegija. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:24 uto, 10. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle, za fizike piše da nose po 6 bd na stranicama faksa i u knjižici s programom, a u studomatu piše 0 bd. Kak da ja onda skupim 310 bd? Moram onda položiti jos barem 4 semestra izbornih više nego što je navedeno u uvjetima.... Valjda tete u referadi znaju više o tom... kad se faks otvara?
Gle, za fizike piše da nose po 6 bd na stranicama faksa i u knjižici s programom, a u studomatu piše 0 bd. Kak da ja onda skupim 310 bd? Moram onda položiti jos barem 4 semestra izbornih više nego što je navedeno u uvjetima.... Valjda tete u referadi znaju više o tom... kad se faks otvara?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:33 uto, 10. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Gle, za fizike piše da nose po 6 bd na stranicama faksa i u knjižici s programom, a u studomatu piše 0 bd. Kak da ja onda skupim 310 bd? Moram onda položiti jos barem 4 semestra izbornih više nego što je navedeno u uvjetima.... Valjda tete u referadi znaju više o tom... kad se faks otvara?[/quote]

Hmda, tek sad vidim (na webu). :-s Ne znam onda. :| Sjecam se da za upis druge, UUOF1&2 nisu vrijedili nista. :(

Ne znam ni kad se fax otvara, ali choporativni godisnji traje (mislim, nemam papir kod sebe) do 19.8. :) Da li ce se za studente otvoriti tada ili tek oko 1.9., ne znam. :|

:idea: Mozda bi bilo bolje poslati mail Marini (borcic na domeni math.hr)? 8)
Ivančica (napisa):

Hmda, tek sad vidim (na webu). Eh? Ne znam onda. Neutral Sjecam se da za upis druge, UUOF1&2 nisu vrijedili nista. Sad

Ne znam ni kad se fax otvara, ali choporativni godisnji traje (mislim, nemam papir kod sebe) do 19.8. Smile Da li ce se za studente otvoriti tada ili tek oko 1.9., ne znam. Neutral

Idea Mozda bi bilo bolje poslati mail Marini (borcic na domeni math.hr)? Cool

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:35 uto, 10. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma budem se već snašla. Hvala svejedno! I.... odi malo na more :lol:
Ma budem se već snašla. Hvala svejedno! I.... odi malo na more Laughing

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:38 uto, 10. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]I.... odi malo na more :lol:[/quote]

:OT: Been there (for full 4 days!). :) Didn't like the water. :o

[b]Back on topic:[/b] Please, zalijepi ovdje kad saznas stogod; vjerojatno nisi jedina s tim brigama. :|

Thanx! 8)
Ivančica (napisa):
I.... odi malo na more Laughing

Off-topic Been there (for full 4 days!). Smile Didn't like the water. Surprised

Back on topic: Please, zalijepi ovdje kad saznas stogod; vjerojatno nisi jedina s tim brigama. Neutral

Thanx! Cool

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 0:04 čet, 12. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="vsego"]

Didn't like the water.

[/quote]

More nije voda :roll:

:wink:
Off-topic
vsego (napisa):

Didn't like the water.

More nije voda Rolling Eyes

Wink

saaanja_gost
Gost

PostPostano: 13:36 ned, 15. 8. 2004    Naslov: uvjet Citirajte i odgovorite

Neces imati 310bod na studomatu vec nekih 280 nesto jer studomat broji nesto drugo, a ne bodove za diplomu. Poanta je da moras dati sve obavezne + jos nesto izbornih (na racunarstvu treba jos 36 bodova). Bez brige, ne fali ti jos 10 ispita do kraja :D
Neces imati 310bod na studomatu vec nekih 280 nesto jer studomat broji nesto drugo, a ne bodove za diplomu. Poanta je da moras dati sve obavezne + jos nesto izbornih (na racunarstvu treba jos 36 bodova). Bez brige, ne fali ti jos 10 ispita do kraja Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:15 pon, 16. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo ce ti bit od koristi.... [url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1661[/url]
ovo ce ti bit od koristi.... http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1661

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 17:43 uto, 24. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Saznah da je sve OK. Engleski po tim bodovima nosi 8 bd, tak da sve štima.
Jupi!!!! Diplomirat ću uskoro!!!
Saznah da je sve OK. Engleski po tim bodovima nosi 8 bd, tak da sve štima.
Jupi!!!! Diplomirat ću uskoro!!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum