Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:48 ned, 15. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]btw,znaš li možda hoće li dozvoliti c na dekanskom(oprezu nikad kraja) ?[/quote]
Ne znam, ali ne vidim zasto ne bi. :-s Nitko nije spominjao da C-a nece biti. :|
Samo, [b]mislim[/b] da kolokviji ne vrijede na Dekanskom roku. :( Ali nisam siguran; meni kao asistentu taj info ne treba. 8)
Anonymous (napisa): | btw,znaš li možda hoće li dozvoliti c na dekanskom(oprezu nikad kraja) ? |
Ne znam, ali ne vidim zasto ne bi. Nitko nije spominjao da C-a nece biti.
Samo, mislim da kolokviji ne vrijede na Dekanskom roku. Ali nisam siguran; meni kao asistentu taj info ne treba.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:56 ned, 15. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]znaš li kako bi to mogao provjeriti :?:[/quote]
E-mail nekom od profesora ili, mozda, poziv ili e-mail Referadi. 8) Kolektivni godisnji traje do 20.8, pa nakon toga valjda rade. :)
Anonymous (napisa): | znaš li kako bi to mogao provjeriti  |
E-mail nekom od profesora ili, mozda, poziv ili e-mail Referadi. Kolektivni godisnji traje do 20.8, pa nakon toga valjda rade.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|