Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Potpisi
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Kompleksna analiza
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gavranica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 1

PostPostano: 9:46 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Potpisi Citirajte i odgovorite

Zanima me kada se može dobiti drugi potpis iz ma4 ako se na njega ima pravo. :lol:
Zanima me kada se može dobiti drugi potpis iz ma4 ako se na njega ima pravo. Laughing

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:58 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]DRUGI[/b] potpis mozes dobiti i na usmenom. Bilo bi lijepse da to ucinis u 4 oka dok je on na faksu. U terminima za konzultacije ces ga naci ali mozda i neces jer se covjek ne osijeca obvezan njima buduci da ne traje nastava.
Ukoliko neces ove godine polagati MA4 onda to svakako rijesi prije upisa u visu godinu. Jedina iznimka jest ako zelis namjerno ponovno upisati taj kolegij nagodinu zbog prava izlaska na kolokvije, ali time gubis pravo ponovnog upisa kolegija ako padnes na komisiji :shock:

[b]PRVI[/b] potpis ne mozes dobiti na usmenom, ali te takav cin moze uvaliti u svakojake nedace administrativne prirode, od nepriznavanja usmenog, od nemogucnosti izlaska na taj ispitni rok, dakle ponistavanja pismenog ispita/kolokvija do pisanja molbi da te puste izaci na ispit na iducem roku :roll:
Iznimka _tom_ pravilu jest da te profesor mnogo gledao na predavanjima, da ti ovisi godina ili nastavak studija o pravovremenom primanju ocjene i opcenit utisak samodestruktivne osobe. Ali ni to ne znaci da ces odmah dobiti potpis tokom usmenog, nego ces ga uhvatiti negdje kad je na faksu, slijedi kontrola njegovih vlastitih zapisa, kraca bukvica :) i, nadamo se, potpis :) zato bi mudrije bilo istu tu proceduru provesti _prije_ usmenog ;)

ovo govorim iz bogatog iskustva nekoga tko je uspio izaci na obije analize bez prvog potpisa :g:
DRUGI potpis mozes dobiti i na usmenom. Bilo bi lijepse da to ucinis u 4 oka dok je on na faksu. U terminima za konzultacije ces ga naci ali mozda i neces jer se covjek ne osijeca obvezan njima buduci da ne traje nastava.
Ukoliko neces ove godine polagati MA4 onda to svakako rijesi prije upisa u visu godinu. Jedina iznimka jest ako zelis namjerno ponovno upisati taj kolegij nagodinu zbog prava izlaska na kolokvije, ali time gubis pravo ponovnog upisa kolegija ako padnes na komisiji Shocked

PRVI potpis ne mozes dobiti na usmenom, ali te takav cin moze uvaliti u svakojake nedace administrativne prirode, od nepriznavanja usmenog, od nemogucnosti izlaska na taj ispitni rok, dakle ponistavanja pismenog ispita/kolokvija do pisanja molbi da te puste izaci na ispit na iducem roku Rolling Eyes
Iznimka _tom_ pravilu jest da te profesor mnogo gledao na predavanjima, da ti ovisi godina ili nastavak studija o pravovremenom primanju ocjene i opcenit utisak samodestruktivne osobe. Ali ni to ne znaci da ces odmah dobiti potpis tokom usmenog, nego ces ga uhvatiti negdje kad je na faksu, slijedi kontrola njegovih vlastitih zapisa, kraca bukvica Smile i, nadamo se, potpis Smile zato bi mudrije bilo istu tu proceduru provesti _prije_ usmenog Wink

ovo govorim iz bogatog iskustva nekoga tko je uspio izaci na obije analize bez prvog potpisa Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gavranica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 11:33 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Puno ti hvala na odgovoru. Prvi potpis imam a drugi bi htjela dobiti bas da izbjegnem administrativne probleme. 8-[
A sto se tice izlaska na ispit... :shock: mislim da to nece biti tako skoro. :shock:
Puno ti hvala na odgovoru. Prvi potpis imam a drugi bi htjela dobiti bas da izbjegnem administrativne probleme. Anxious
A sto se tice izlaska na ispit... Shocked mislim da to nece biti tako skoro. Shocked

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 11:37 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote]i opcenit utisak samodestruktivne osobe.[/quote]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

lijep karakter gajiš :rotfl::rotfl:
Off-topic

Citat:
i opcenit utisak samodestruktivne osobe.

Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

lijep karakter gajiš Valjam se po podu od smijehaValjam se po podu od smijeha

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:29 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gavranica"]Puno ti hvala na odgovoru. Prvi potpis imam a drugi bi htjela dobiti bas da izbjegnem administrativne probleme. 8-[
A sto se tice izlaska na ispit... :shock: mislim da to nece biti tako skoro. :shock:[/quote]
Ako si sigurna da ces to polagati iduce godine i ako zelis imati pravo na kolokvije, nemoj ni traziti drugi potpis jer ga zbog njega neces smijeti ponovno upisati u iducoj godini pa neces imati niti pravo izlaska na kolokvije.
Sa druge strane, meni kolokviji iz analiza 3 i 4 nikada nisu pomogli, tako da... :?
[quote="Vincent Van Ear"]:OT:

[quote]i opcenit utisak samodestruktivne osobe.[/quote]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

lijep karakter gajiš :rotfl::rotfl:[/quote]
Trudim se ;) :)
Gavranica (napisa):
Puno ti hvala na odgovoru. Prvi potpis imam a drugi bi htjela dobiti bas da izbjegnem administrativne probleme. Anxious
A sto se tice izlaska na ispit... Shocked mislim da to nece biti tako skoro. Shocked

Ako si sigurna da ces to polagati iduce godine i ako zelis imati pravo na kolokvije, nemoj ni traziti drugi potpis jer ga zbog njega neces smijeti ponovno upisati u iducoj godini pa neces imati niti pravo izlaska na kolokvije.
Sa druge strane, meni kolokviji iz analiza 3 i 4 nikada nisu pomogli, tako da... Confused
Vincent Van Ear (napisa):
Off-topic

Citat:
i opcenit utisak samodestruktivne osobe.

Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha

lijep karakter gajiš Valjam se po podu od smijehaValjam se po podu od smijeha

Trudim se Wink Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Kompleksna analiza Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum