Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 16:47 čet, 16. 9. 2004 Naslov: Re: 42 + fiz. |
|
|
[quote="goc9999"]da li postoji neki presedan sto se tice "oprosta" studentima! Student sam prve godine i zanima me, posto cu izgleda imati 42 boda + fizika, moci upisati redovno drugu godinu. Znam da fizika nista ne znaci za prvu godinu ali ipak bolje zvuci, a posto mi fali malo - da li postoji sansa da bi mi odobrili molbu?
ps.inace bi mi ovo bio drugi pad![/quote]
Koliko ja znam, ne. Znam ljude koji su s 44 boda "izvisili" (ne sjećam se jesu li imali fiziku though)... :-(
[quote]i s kime bih se mogao konzultirati, a da to nisu one zene iz referade koje skoro pa i neznaju na kojem faxu rade. hvala![/quote]
[size=7]Mnogi ljudi na ovom faksu ne znaju na kojem faksu rade... ;-o[/size]
Mislim da je prodekanica za nastavu logična adresa.
goc9999 (napisa): | da li postoji neki presedan sto se tice "oprosta" studentima! Student sam prve godine i zanima me, posto cu izgleda imati 42 boda + fizika, moci upisati redovno drugu godinu. Znam da fizika nista ne znaci za prvu godinu ali ipak bolje zvuci, a posto mi fali malo - da li postoji sansa da bi mi odobrili molbu?
ps.inace bi mi ovo bio drugi pad! |
Koliko ja znam, ne. Znam ljude koji su s 44 boda "izvisili" (ne sjećam se jesu li imali fiziku though)...
Citat: | i s kime bih se mogao konzultirati, a da to nisu one zene iz referade koje skoro pa i neznaju na kojem faxu rade. hvala! |
Mnogi ljudi na ovom faksu ne znaju na kojem faksu rade... ;-o
Mislim da je prodekanica za nastavu logična adresa.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 13:33 pet, 17. 9. 2004 Naslov: Re: 42 + fiz. |
|
|
[quote="goc9999"]da li postoji neki presedan sto se tice "oprosta" studentima! Student sam prve godine i zanima me, posto cu izgleda imati 42 boda + fizika, moci upisati redovno drugu godinu. Znam da fizika nista ne znaci za prvu godinu ali ipak bolje zvuci, a posto mi fali malo - da li postoji sansa da bi mi odobrili molbu?
ps.inace bi mi ovo bio drugi pad!
i s kime bih se mogao konzultirati, a da to nisu one zene iz referade koje skoro pa i neznaju na kojem faxu rade. hvala![/quote]
Postoje dva obeshrabrujuca slucaja:
(1) covjek da uvijet za drugu godinu, ukljucujuci i SPA i RP1, i pocisti cijelu 1. godinu osim C-a i padne komisiju kod prof. Marusica na dekanskom :shock: nikakva molba ne prodje.
(2) vise slucajeva, covjek ima pociscenu 1. godinu i fali mu bod (1) do uvjeta za trecu godinu ne prodje nikakva molba o "kasnijem upisu" ili nesto sl. :? ..niti je prof. Alic (u to vrijeme predavao ODJ) imalo doticnom izasao u susret kada su vec sve formalne zalbe pale. Covjek nije jedan od ljudi koji izlaze nepripremljeni na ispite i sada skoro/pa/redovno daje uvijet za 4., tako da mi je tesko reci tko je tu koga zeznio, al... :roll:
U svakom slucaju, praksa nije ohrabrujuca, pogotovo sa sadasnjom prodekanicom za nastavu i daj sve od sebe da polozis taj jos jedan kolegij. Ako treba, posalji pm ako ti treba nesto oko-u-oko objasnit.. Mislim da se caak mozda poznajemo i uzivo, al dobro to..
goc9999 (napisa): | da li postoji neki presedan sto se tice "oprosta" studentima! Student sam prve godine i zanima me, posto cu izgleda imati 42 boda + fizika, moci upisati redovno drugu godinu. Znam da fizika nista ne znaci za prvu godinu ali ipak bolje zvuci, a posto mi fali malo - da li postoji sansa da bi mi odobrili molbu?
ps.inace bi mi ovo bio drugi pad!
i s kime bih se mogao konzultirati, a da to nisu one zene iz referade koje skoro pa i neznaju na kojem faxu rade. hvala! |
Postoje dva obeshrabrujuca slucaja:
(1) covjek da uvijet za drugu godinu, ukljucujuci i SPA i RP1, i pocisti cijelu 1. godinu osim C-a i padne komisiju kod prof. Marusica na dekanskom nikakva molba ne prodje.
(2) vise slucajeva, covjek ima pociscenu 1. godinu i fali mu bod (1) do uvjeta za trecu godinu ne prodje nikakva molba o "kasnijem upisu" ili nesto sl. ..niti je prof. Alic (u to vrijeme predavao ODJ) imalo doticnom izasao u susret kada su vec sve formalne zalbe pale. Covjek nije jedan od ljudi koji izlaze nepripremljeni na ispite i sada skoro/pa/redovno daje uvijet za 4., tako da mi je tesko reci tko je tu koga zeznio, al...
U svakom slucaju, praksa nije ohrabrujuca, pogotovo sa sadasnjom prodekanicom za nastavu i daj sve od sebe da polozis taj jos jedan kolegij. Ako treba, posalji pm ako ti treba nesto oko-u-oko objasnit.. Mislim da se caak mozda poznajemo i uzivo, al dobro to..
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
|