Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

jos jednom: studomat

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 16:18 sri, 15. 9. 2004    Naslov: jos jednom: studomat Citirajte i odgovorite

dakle, situacija je slijedeca:
prijavila analizu2 za 3.9., ne naucila kako treba ali izasla na pismeni onako, da vidim kako izgleda (razveselila me frankina sunasca, mjeseci i srca :) ) i odmah prijavila za 17.9. (i ne zapisala onaj cudesni nikad-ne-znas-kad-ce-ti-tribat broj prijave :roll: ...i da, upravo si postavih da mi salje obavijesti na mail)
danas, dok se autosugestijom pokusavam oporavit od viroze koja me uhvatila u najbezobraznijem trenutku i bacit se na ucenje, navratim na studomat, eto, da vidim u kojoj ucionici pisem pismeni u petak (jer nedavno otkrih da to tamo pise :) ).
i sto tamo pise?
pod "ispiti u tijeku" mi jos uvik stoji rok od 3.9., a roka od 17.9. nema nigdi :???: :blueshock: :blueshock:
kolika je sansa da moje sjecanje na prijavljivanje tog roka nije paramnezija, te da je studomat zbunjen nedostatkom rezultata proslog roka? :wc:
dakle, situacija je slijedeca:
prijavila analizu2 za 3.9., ne naucila kako treba ali izasla na pismeni onako, da vidim kako izgleda (razveselila me frankina sunasca, mjeseci i srca Smile ) i odmah prijavila za 17.9. (i ne zapisala onaj cudesni nikad-ne-znas-kad-ce-ti-tribat broj prijave Rolling Eyes ...i da, upravo si postavih da mi salje obavijesti na mail)
danas, dok se autosugestijom pokusavam oporavit od viroze koja me uhvatila u najbezobraznijem trenutku i bacit se na ucenje, navratim na studomat, eto, da vidim u kojoj ucionici pisem pismeni u petak (jer nedavno otkrih da to tamo pise Smile ).
i sto tamo pise?
pod "ispiti u tijeku" mi jos uvik stoji rok od 3.9., a roka od 17.9. nema nigdi Confused Disaster!!! Disaster!!!
kolika je sansa da moje sjecanje na prijavljivanje tog roka nije paramnezija, te da je studomat zbunjen nedostatkom rezultata proslog roka? WC

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 16:48 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Re: jos jednom: studomat Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]
kolika je sansa da moje sjecanje na prijavljivanje tog roka nije paramnezija, te da je studomat zbunjen nedostatkom rezultata proslog roka? :wc:[/quote]

1. Ne poznam te toliko dobro.
2. vrlo mala.

Sumnjam da Tina Bosner čita ovaj Forum, a ona je jedina koja ti ovdje može pomoći.

tinab at znaš već gdje.
koryanshea (napisa):

kolika je sansa da moje sjecanje na prijavljivanje tog roka nije paramnezija, te da je studomat zbunjen nedostatkom rezultata proslog roka? WC

1. Ne poznam te toliko dobro.
2. vrlo mala.

Sumnjam da Tina Bosner čita ovaj Forum, a ona je jedina koja ti ovdje može pomoći.

tinab at znaš već gdje.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum