Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Web-stranica A ispitnog razreda

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 17:33 čet, 16. 9. 2004    Naslov: Web-stranica A ispitnog razreda Citirajte i odgovorite

Djeco Foruma (i ostali kojima ćete proslijediti ovaj link),

[b]A ispitni razred je napokon dobio svoju službenu [url=http://web.math.hr/~veky/ar/]web-stranicu![/url][/b]

Ako izlazite uskoro na neki od ispitâ A razreda, i

* želite znati kada se točno piše sljedeći rok? Oglasna ploča kaže jedno, web stranica drugo, studenti nagađaju nešto treće... ovdje bi trebao biti definitivan odgovor.

* želite na brzinu provjeriti do kada možete prijaviti/odjaviti ispite? Da, svi smo mislili da je to jednostavno izračunati, a onda je došao [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2098]lipanj 2004.[/url]... Sada je to zaista jednostavno - samo pogledajte što piše.

* Tko bi zapamtio je li studomat.isvu.hr , isvu.studomat.hr , ili koja već permutacija... s donjeg sitea, web-prijava ispita je one click away.

* hm... u kojem je razredu linearna...
* koja je šifra analize za profesore...
Popis kolegija razvrstanih po ispitnim razredima, zajedno s njihovim šiframa, također je nešto od čega vas dijeli samo jedan klik.

* u kojoj se predavaonici pišu vektorski...
* koliko ljudi je izašlo na logiku u ovom roku...
Okvirni raspored po predavaonicama i kolegijima - ako se kolegij piše u samo jednoj učionici, čak znate i gdje ste.

* jesam li na popisu?
Popis ljudi koji su uspješno prijavili ispit - napokon i na webu.
Nažalost, ovo zasad samo radi za prijavu preko prijavnicâ - Bazu još nisam uspio nagovoriti da ispljune nešto upotrebljivo za staviti na web. No bit će - pa makar morao printati i skenirati popise... :-/

**
I, šećer za kraj: Često postavljana pitanja (FAQ) o prijavama, organizaciji, kašnjenjima, i ostalim temama usko vezanim uz ispitne razrede, i pogotovo A razred. Savjetujem da pažljivo pročitate - uštedjet ćete i meni i sebi dosta nevoljâ jednom kad stvari ne budu baš išle kako ste zamislili. U dva dijela - prvi je općenit, i pokriva generalne informacije o organizaciji ispitâ, dok je drugi pisan s naglaskom na "nezgodne situacije" - što ako ste negdje zabrljali u proceduri. Da, znam da se baš VAMA to ne može nikako dogoditi:-)... ali ipak pročitajte. Za svaki slučaj.

Ako imate kakvih prijedlogâ što još staviti gore, ili kako neku informaciju bolje prezentirati, slobodno pišite. Moj email znate.

E, da. URL: [url]http://web.math.hr/~veky/ar/[/url] . :-)
Ctrl+D , please...

Nadam se da će ovo razjasniti neke stvari, i da će bar smanjiti kolone pred mojim vratima nekoliko danâ prije početka svakog ispitnog roka; te da ćemo se ubuduće sve manje baviti birokracijom, a sve više onim što volimo - matematikom.

--
Vedran Čačić
voditelj ispitnog A razreda
Djeco Foruma (i ostali kojima ćete proslijediti ovaj link),

A ispitni razred je napokon dobio svoju službenu web-stranicu!

Ako izlazite uskoro na neki od ispitâ A razreda, i

* želite znati kada se točno piše sljedeći rok? Oglasna ploča kaže jedno, web stranica drugo, studenti nagađaju nešto treće... ovdje bi trebao biti definitivan odgovor.

* želite na brzinu provjeriti do kada možete prijaviti/odjaviti ispite? Da, svi smo mislili da je to jednostavno izračunati, a onda je došao lipanj 2004.... Sada je to zaista jednostavno - samo pogledajte što piše.

* Tko bi zapamtio je li studomat.isvu.hr , isvu.studomat.hr , ili koja već permutacija... s donjeg sitea, web-prijava ispita je one click away.

* hm... u kojem je razredu linearna...
* koja je šifra analize za profesore...
Popis kolegija razvrstanih po ispitnim razredima, zajedno s njihovim šiframa, također je nešto od čega vas dijeli samo jedan klik.

* u kojoj se predavaonici pišu vektorski...
* koliko ljudi je izašlo na logiku u ovom roku...
Okvirni raspored po predavaonicama i kolegijima - ako se kolegij piše u samo jednoj učionici, čak znate i gdje ste.

* jesam li na popisu?
Popis ljudi koji su uspješno prijavili ispit - napokon i na webu.
Nažalost, ovo zasad samo radi za prijavu preko prijavnicâ - Bazu još nisam uspio nagovoriti da ispljune nešto upotrebljivo za staviti na web. No bit će - pa makar morao printati i skenirati popise... :-/

**
I, šećer za kraj: Često postavljana pitanja (FAQ) o prijavama, organizaciji, kašnjenjima, i ostalim temama usko vezanim uz ispitne razrede, i pogotovo A razred. Savjetujem da pažljivo pročitate - uštedjet ćete i meni i sebi dosta nevoljâ jednom kad stvari ne budu baš išle kako ste zamislili. U dva dijela - prvi je općenit, i pokriva generalne informacije o organizaciji ispitâ, dok je drugi pisan s naglaskom na "nezgodne situacije" - što ako ste negdje zabrljali u proceduri. Da, znam da se baš VAMA to ne može nikako dogoditi:-)... ali ipak pročitajte. Za svaki slučaj.

Ako imate kakvih prijedlogâ što još staviti gore, ili kako neku informaciju bolje prezentirati, slobodno pišite. Moj email znate.

E, da. URL: http://web.math.hr/~veky/ar/ . Smile
Ctrl+D , please...

Nadam se da će ovo razjasniti neke stvari, i da će bar smanjiti kolone pred mojim vratima nekoliko danâ prije početka svakog ispitnog roka; te da ćemo se ubuduće sve manje baviti birokracijom, a sve više onim što volimo - matematikom.

Vedran Čačić
voditelj ispitnog A razreda

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum