Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Don Vicenzo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
DAVOR Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
Postano: 14:04 čet, 3. 3. 2005 Naslov: Re: Usmeni Iz ODJ!!! |
|
|
[quote="Moderator:"]
[color=blue][b]Moderator:[/b] Ne spada u [i]Kombinatoriku[/i], ali sto fali podforumu [i]Ispiti[/i]?
Sto se podforuma ODJa tice, dosta je da netko s kolegija (prof/asist) kaze da to zeli i da ce povremeno svratiti da studentima odgovori barem na hitna pitanja.[/color][/quote]
da bas kad si kod ovoga - primjetio sam na nekoliko razlicitih mjesta topice o ODJ i mislim da je zasluzio da ima svoj podforum, jer se ovak ljudi moraju pitati je li itko vidio njihovo pitanje (ak je vezano za neki konkretniji zadatak). no, kak sam skuzio ( :lol: ) trebao bi netko sa doticnog kolegija izraziti zelju za tim podforumom. a ak se to ne dogodi? e, bas zato cu ja predloziti otvaranje podforuma ODJ, a ja bi s vremena na vrijeme odgovorio na neka pitanja, iako vjerujem da bi i drugi kolege pomagali. (ipak imam ODJ polozen sa 5) 8)
Moderator: (napisa): |
Moderator: Ne spada u Kombinatoriku, ali sto fali podforumu Ispiti?
Sto se podforuma ODJa tice, dosta je da netko s kolegija (prof/asist) kaze da to zeli i da ce povremeno svratiti da studentima odgovori barem na hitna pitanja. |
da bas kad si kod ovoga - primjetio sam na nekoliko razlicitih mjesta topice o ODJ i mislim da je zasluzio da ima svoj podforum, jer se ovak ljudi moraju pitati je li itko vidio njihovo pitanje (ak je vezano za neki konkretniji zadatak). no, kak sam skuzio ( ) trebao bi netko sa doticnog kolegija izraziti zelju za tim podforumom. a ak se to ne dogodi? e, bas zato cu ja predloziti otvaranje podforuma ODJ, a ja bi s vremena na vrijeme odgovorio na neka pitanja, iako vjerujem da bi i drugi kolege pomagali. (ipak imam ODJ polozen sa 5)
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja