Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
darko147 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
I Gost
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 10:08 pet, 24. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="I"]siftar [i]na[/i] math.hr[/quote]
Note: nije lijepo davati tocan string necije e-mail adrese.. :neutral: Naime, postoje botovi (automatizirani komadi softvera) koji pregledavaju web stranice u potrazi za sadrzajima koji izlgedaju kao e-mail adrese i onda ih spremaju u baze podataka koje se poslije prodaju i razmijenjuju da bi se na njih mogle slati spam e-mail poruke
Probaj "in the future" (posto ne mozes editirati) pisati e-mailove u izmijenjenom obliku poput:
siftar na math.hr ili nesto slicno :?
[quote="bily"][b]uvijek[/b] ti je mail od profesora njegovo prezime onda @math.hr[/quote]
Da, tako je :)
Tina i Nela Bosner koriste istu mail adresu. :g:
..a i Tomislav, Hrvoje i Zvonimir Sikic.... :g:
na ovom faksu se to radi po rodbinskoj liniji :g:
:rotfl:
...a osim toga, mail od prof. Antonica nije nenad@, Muica, gmuic@, Eduarda Marusic-Paloke nije emarusic@ (za drugog Marusica ne znam), od Vedrana Cacica nije veky@, Vedrana Krcadinca nije krcko@, Sanje Varosanec nije varosans@, od Sege nije vsego@ i od prof. Dujelle nije duje@ itd itd itd :roll:
PS naaj se ljutit bily al:
[list][*] ti _ZNAS_ da su na ovom faksu dva Marusica, dvije Bosner i 3 Sikica :shocked!:
[*] polagala si RP1 kod prof. Muica i za potrebe vjezbi svaki dan ukucavala ~gmuic u mozillu :shock:
[*] predavala ti je fmb koja ima dva prezimena
[*] imas zavidnu korespodenciju sa nekim od asistenata koji se zovu Vedran. Ima ih trojica i niti jedan nema svoje prezime za e-mail adresu :shock:[/list:u]
I ipak! _kategoricka_ tvrdnja gore :shock: fascinantno :shock:
I (napisa): | siftar na math.hr |
Note: nije lijepo davati tocan string necije e-mail adrese.. Naime, postoje botovi (automatizirani komadi softvera) koji pregledavaju web stranice u potrazi za sadrzajima koji izlgedaju kao e-mail adrese i onda ih spremaju u baze podataka koje se poslije prodaju i razmijenjuju da bi se na njih mogle slati spam e-mail poruke
Probaj "in the future" (posto ne mozes editirati) pisati e-mailove u izmijenjenom obliku poput:
siftar na math.hr ili nesto slicno
bily (napisa): | uvijek ti je mail od profesora njegovo prezime onda @math.hr |
Da, tako je
Tina i Nela Bosner koriste istu mail adresu.
..a i Tomislav, Hrvoje i Zvonimir Sikic....
na ovom faksu se to radi po rodbinskoj liniji
...a osim toga, mail od prof. Antonica nije nenad@, Muica, gmuic@, Eduarda Marusic-Paloke nije emarusic@ (za drugog Marusica ne znam), od Vedrana Cacica nije veky@, Vedrana Krcadinca nije krcko@, Sanje Varosanec nije varosans@, od Sege nije vsego@ i od prof. Dujelle nije duje@ itd itd itd
PS naaj se ljutit bily al:
- ti _ZNAS_ da su na ovom faksu dva Marusica, dvije Bosner i 3 Sikica
- polagala si RP1 kod prof. Muica i za potrebe vjezbi svaki dan ukucavala ~gmuic u mozillu
- predavala ti je fmb koja ima dva prezimena
- imas zavidnu korespodenciju sa nekim od asistenata koji se zovu Vedran. Ima ih trojica i niti jedan nema svoje prezime za e-mail adresu

I ipak! _kategoricka_ tvrdnja gore fascinantno
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 18:44 pet, 24. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Thnx :D mislio sam na to :? al sam racunao na to da moderatori tu nece intervenirati buduci da se gornji propust ne kosi sa [b]P[/b]ravilima :shock: :neutral: [/quote]
moderirah upravo zbog tvoje opaske.... naravno da nema veze s Pravilima, vec pokusaj da prof. spasimo inbox :g:
u istu svrhu bi korisnici mozda mogli NE stavljati svoje e-mailove javnima... :? (u opcijama se klikne jedan box)
ali to je do njih.... prof. siftar nema utjecaja na to tko pise njegovu adresu po mrezi, zar ne? :D
to ti isto dodje kao sto izeditiram necije krivo kvotanje kad primjetim/imam vremena.... tipfelere...
guest nema pravo editiranja, pa ja to ucinih.... :g:
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]te da ako bot vec prodje ovom web stranicom da je svejedno nadje li adresu na 1 ili 2 mjesta :?[/quote]
a recimo, mogao si PMati nekom odgovornom da to maknemo, zar ne :PP
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): |
Thnx mislio sam na to al sam racunao na to da moderatori tu nece intervenirati buduci da se gornji propust ne kosi sa Pravilima |
moderirah upravo zbog tvoje opaske.... naravno da nema veze s Pravilima, vec pokusaj da prof. spasimo inbox
u istu svrhu bi korisnici mozda mogli NE stavljati svoje e-mailove javnima... (u opcijama se klikne jedan box)
ali to je do njih.... prof. siftar nema utjecaja na to tko pise njegovu adresu po mrezi, zar ne?
to ti isto dodje kao sto izeditiram necije krivo kvotanje kad primjetim/imam vremena.... tipfelere...
guest nema pravo editiranja, pa ja to ucinih....
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | te da ako bot vec prodje ovom web stranicom da je svejedno nadje li adresu na 1 ili 2 mjesta  |
a recimo, mogao si PMati nekom odgovornom da to maknemo, zar ne
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 19:05 pet, 24. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]te da ako bot vec prodje ovom web stranicom da je svejedno nadje li adresu na 1 ili 2 mjesta :?[/quote]
a recimo, mogao si PMati nekom odgovornom da to maknemo, zar ne :PP[/quote]
Ubuduce budem :PP
..a mozda nije zgorega da se ta praksa institucijonalizira?
Nesi (napisa): | ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | te da ako bot vec prodje ovom web stranicom da je svejedno nadje li adresu na 1 ili 2 mjesta  |
a recimo, mogao si PMati nekom odgovornom da to maknemo, zar ne  |
Ubuduce budem
..a mozda nije zgorega da se ta praksa institucijonalizira?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:57 pet, 24. 9. 2004 Naslov: |
|
|
// oh, forgetIt... [size=7]vsego, pogledaj backup ak te zanima što je pisalo: -)[/size]
Nego, da post ne stoji bezveze (kad ga već ne mogu obrisati: )
[quote="Nesi"]u istu svrhu bi korisnici mozda mogli NE stavljati svoje e-mailove javnima... :? (u opcijama se klikne jedan box)[/quote]
Kako tko... meni je recimo puno zgodnije primati mailove nego pmove (da, ovim apeliram na sve Forumaše... radije mi šaljite mail). I zbog lakšeg odgovaranja (bolji interface), i zbog lakšeg arhiviranja i referenciranja. I definitivno mi nije problem za to platiti navođenjem funkcionalne adrese u profilu, par spamova koje ionako lako filtriram. Ako čovjek mora ručno utipkavati adresu, naravno da će jednostavno umjesto toga kliknuti na "pm"... :-/
// oh, forgetIt... vsego, pogledaj backup ak te zanima što je pisalo: -)
Nego, da post ne stoji bezveze (kad ga već ne mogu obrisati: )
Nesi (napisa): | u istu svrhu bi korisnici mozda mogli NE stavljati svoje e-mailove javnima... (u opcijama se klikne jedan box) |
Kako tko... meni je recimo puno zgodnije primati mailove nego pmove (da, ovim apeliram na sve Forumaše... radije mi šaljite mail). I zbog lakšeg odgovaranja (bolji interface), i zbog lakšeg arhiviranja i referenciranja. I definitivno mi nije problem za to platiti navođenjem funkcionalne adrese u profilu, par spamova koje ionako lako filtriram. Ako čovjek mora ručno utipkavati adresu, naravno da će jednostavno umjesto toga kliknuti na "pm"... :-/
|
|
[Vrh] |
|
|