Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Jel moguć parcijalni upis sa 24 boda??

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
?
Gost

PostPostano: 12:02 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Jel moguć parcijalni upis sa 24 boda?? Citirajte i odgovorite

Jer rekla mi je jedna kolegica da su njenom frendu odobrili molbu za upis parcijalno 2. godine iako je imao samo 24 boda a za parcijalu je potrebno 25...??? Jel zna netko nešto o tome? Hvala a lot!
Jer rekla mi je jedna kolegica da su njenom frendu odobrili molbu za upis parcijalno 2. godine iako je imao samo 24 boda a za parcijalu je potrebno 25...??? Jel zna netko nešto o tome? Hvala a lot!

[Vrh]
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 12:08 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slusaj, prodekanica za nastavu ti ne treba UOPCE odobriti parcijalni upis, jer, formalno, nju nista niti ne obvezuje na to. Druga je stvar da ona to cini i ima, manje - vise, vec regulirana (i javno objavljena) pravila (koja nisu slluzbeni dokument, afaik) kada hoce ili nece nekome dopustiti parcijalni upis. Medjutim, koliko sam cuo, postoji sansa da dobijes parcijalni upis (citaj - posalji molbu). U svakom slucaju, barem ce netko profitirati ako posaljes molbu jer koliko sam cuo, placa se 300 kuna. :)
Slusaj, prodekanica za nastavu ti ne treba UOPCE odobriti parcijalni upis, jer, formalno, nju nista niti ne obvezuje na to. Druga je stvar da ona to cini i ima, manje - vise, vec regulirana (i javno objavljena) pravila (koja nisu slluzbeni dokument, afaik) kada hoce ili nece nekome dopustiti parcijalni upis. Medjutim, koliko sam cuo, postoji sansa da dobijes parcijalni upis (citaj - posalji molbu). U svakom slucaju, barem ce netko profitirati ako posaljes molbu jer koliko sam cuo, placa se 300 kuna. Smile

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 13:53 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da se ta molba ne placa mislim da je ta molba besplatna ali nisam sto posto sigurna
mislim da se ta molba ne placa mislim da je ta molba besplatna ali nisam sto posto sigurna

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
?
Gost

PostPostano: 16:42 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

I tko će primiti te molbe odnosno tko će odlučiti dal će te molbe biti "uslišane" ili će biti odbijene...?? Tnx!
I tko će primiti te molbe odnosno tko će odlučiti dal će te molbe biti "uslišane" ili će biti odbijene...?? Tnx!

[Vrh]
frrr
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:28 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molba za parcijalu se placa. Prije je bilo 100 kn, trebalo bi provjeriti je li jos uvijek.
Molba za parcijalu se placa. Prije je bilo 100 kn, trebalo bi provjeriti je li jos uvijek.

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 22:53 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="?"]I tko će primiti te molbe odnosno tko će odlučiti dal će te molbe biti "uslišane" ili će biti odbijene...?? Tnx![/quote]

to ti prima prodekanica za nastavu znaci Aleksandra Cizmesija....

[quote]Molba za parcijalu se placa. Prije je bilo 100 kn, trebalo bi provjeriti je li jos uvijek. [/quote]

eto to recimo nisam znala jer ja nisam nikada pisala molbu za parcijalu nego mi je ta parcijala bila odobrena ali sam je skuplje platila nego normalni upis ili pad ali mislim da to skuplje nije bilo bas razlika 100kn iskreno ne sjecam se tocno.....
? (napisa):

to ti prima prodekanica za nastavu znaci Aleksandra Cizmesija....

Citat:

eto to recimo nisam znala jer ja nisam nikada pisala molbu za parcijalu nego mi je ta parcijala bila odobrena ali sam je skuplje platila nego normalni upis ili pad ali mislim da to skuplje nije bilo bas razlika 100kn iskreno ne sjecam se tocno.....

Albert Einstein

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 11:31 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molba se placa 100 kuna, danas sam saznao, jedna cura je bas upisivala parcijalu pa mi je rekla da trebas platiti molbu, na molbu napisat koji si smjer i popis kolegija koje bi trebao slusat na sljedecoj godini! :idea:
Molba se placa 100 kuna, danas sam saznao, jedna cura je bas upisivala parcijalu pa mi je rekla da trebas platiti molbu, na molbu napisat koji si smjer i popis kolegija koje bi trebao slusat na sljedecoj godini! Idea

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 15:58 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidis dobro je znat i tu informaciju ......
vidis dobro je znat i tu informaciju ......

Albert Einstein

[Vrh]
?
Gost

PostPostano: 23:01 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ali molba i nije toliko važna koliko je važno jel se stvarno može odobriti molba za parcijalni upis sa 24 boda (položene analize 1&2 i UUR)... Hvala!
Ali molba i nije toliko važna koliko je važno jel se stvarno može odobriti molba za parcijalni upis sa 24 boda (položene analize 1&2 i UUR)... Hvala!

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 23:11 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

znalo se i to dogadat!Najbolje ti je pricat sa prodekanicom tako ces biti najbolje upucen!
Ona ti je srijedom slobodna za studente!
znalo se i to dogadat!Najbolje ti je pricat sa prodekanicom tako ces biti najbolje upucen!
Ona ti je srijedom slobodna za studente!

Albert Einstein

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum