Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

o studentskim pitanjima
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 19:05 čet, 7. 10. 2004    Naslov: o studentskim pitanjima Citirajte i odgovorite

11. mjesec je pred vratima... studenstki izbori kucaju....

tko od vas jos pamti i sjeca se svih onih rasprava....
kako treba smijeniti ove, pa one...
kako treba napraviti to i to a mi smo bespomocni jer nas nasi predstavnici ne slusaju - jer ih skoro uopce i nema...
kako su nam ukinuli rokove bez da smo to saznali kad je trebalo...
kako su nam ne dali vise termina za kolokvije, jer nije bilo nikoga da to raspravi u vijecu...
kako je peticija prosla na vijecu, jer nije bilo studenata koji bi ju argumentirali...

ta i mnoga slicna pitanja....

[color=#f00090]tko od vas je zbilja spreman nesto poduzeti po tom pitanju?[/color]
tko se moze angazirati?

boriti se sam protiv vjetrenjaca ne treba nitko... ali necu niti ja... (sama)

imam namjeru _nesto_ napraviti po tom pitanju (kandidirati se ili vidjeti tko je jos zainteresiran)
ali to nemogu sama....

sama kao predstavnik bilo koje godine vjerojatno ne mogu napraviti nista
a zadnje sto mi pada na pamet je trsiti se na sjednicama i mozda nesto postici, pa da se zasluge pisu SZu koji znamo kakav je...

[color=red]zato vas pozivam, na javnu raspravu oko toga STO, TKO i KAKO cemo napraviti... [/color]

tko je spreman sloziti/udruziti se sa mnom da napokon pokrenemo staticnu atmosferu na ovom faxu i da napokon BUDE ljudi koji ce slati glas studenata na sjednicama - neka se javi, bilo ovdje, bilo PMom, bilo mejlom (nesi na studentu), bilo nek me hvata na hodniku....

meni nije cilj bilo kakva politika... ja samo zelim fax na kojem postoji netko tko ce se BORITI za moja prava, makar to bila ja sama :g:

vremena je malo, ali mislim da ga je ipak dovoljno da se ljudi izjasne....

lijep pozdrav svima, i nadam se da cu naci istomisljenika..... i volontera :g:

(po svakoj godini se _mora_ kandidirati dvoje, a bilo bi idealno da nadjemo citav tim konkurentan suminim kandidatima)

i da, kako je ovo javno, valjda se ove godine NECE papir s obavijestima do kad su prijave za SZ pojaviti tek NAKON deadlinea za prijave
11. mjesec je pred vratima... studenstki izbori kucaju....

tko od vas jos pamti i sjeca se svih onih rasprava....
kako treba smijeniti ove, pa one...
kako treba napraviti to i to a mi smo bespomocni jer nas nasi predstavnici ne slusaju - jer ih skoro uopce i nema...
kako su nam ukinuli rokove bez da smo to saznali kad je trebalo...
kako su nam ne dali vise termina za kolokvije, jer nije bilo nikoga da to raspravi u vijecu...
kako je peticija prosla na vijecu, jer nije bilo studenata koji bi ju argumentirali...

ta i mnoga slicna pitanja....

tko od vas je zbilja spreman nesto poduzeti po tom pitanju?
tko se moze angazirati?

boriti se sam protiv vjetrenjaca ne treba nitko... ali necu niti ja... (sama)

imam namjeru _nesto_ napraviti po tom pitanju (kandidirati se ili vidjeti tko je jos zainteresiran)
ali to nemogu sama....

sama kao predstavnik bilo koje godine vjerojatno ne mogu napraviti nista
a zadnje sto mi pada na pamet je trsiti se na sjednicama i mozda nesto postici, pa da se zasluge pisu SZu koji znamo kakav je...

zato vas pozivam, na javnu raspravu oko toga STO, TKO i KAKO cemo napraviti...

tko je spreman sloziti/udruziti se sa mnom da napokon pokrenemo staticnu atmosferu na ovom faxu i da napokon BUDE ljudi koji ce slati glas studenata na sjednicama - neka se javi, bilo ovdje, bilo PMom, bilo mejlom (nesi na studentu), bilo nek me hvata na hodniku....

meni nije cilj bilo kakva politika... ja samo zelim fax na kojem postoji netko tko ce se BORITI za moja prava, makar to bila ja sama Mr. Green

vremena je malo, ali mislim da ga je ipak dovoljno da se ljudi izjasne....

lijep pozdrav svima, i nadam se da cu naci istomisljenika..... i volontera Mr. Green

(po svakoj godini se _mora_ kandidirati dvoje, a bilo bi idealno da nadjemo citav tim konkurentan suminim kandidatima)

i da, kako je ovo javno, valjda se ove godine NECE papir s obavijestima do kad su prijave za SZ pojaviti tek NAKON deadlinea za prijave

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 21:21 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemam nista protiv vjetrenjaca, znas da sam tu.

Nekih stvari mi je jednostavno dosta. I tu mi nije chak kriv ;)

Zna netko kada su izbori?
glupost :) naravno da ne zna :) ako se dobro sijecam, zadnji put su objavljeni dan ranije :roll: u svakom slucaju, u kojem mjesecu?
Nemam nista protiv vjetrenjaca, znas da sam tu.

Nekih stvari mi je jednostavno dosta. I tu mi nije chak kriv Wink

Zna netko kada su izbori?
glupost Smile naravno da ne zna Smile ako se dobro sijecam, zadnji put su objavljeni dan ranije Rolling Eyes u svakom slucaju, u kojem mjesecu?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink

Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 21:39 čet, 7. 10. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 21:34 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ja samo zelim fax na kojem postoji netko tko ce se BORITI za moja prava, makar to bila ja sama[/quote]
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Nekih stvari mi je jednostavno dosta.[/quote]
Tooo ljudi! Bravo! Samo hrabro i IZBORITE se za svoja prava. :2gunfire:
(Mislio sam demokratskim putem, naravno. :) )

[quote="Nesi"]lijep pozdrav svima, i nadam se da cu naci istomisljenika..... i volontera [/quote]

Uspjeh je zagarantiran.
Od tako uzvišenih riječi i planine bi :bigcry: .

Nego se ja bojim da ćeš lakše pobijedit' na predstojećim izborima za predsjednika Republike, nego svrgnut [i]gospodina PB-a[/i] (i njegove [i]suradnike[/i]) sa čela SZ-a. Naime [i]dotični[/i] je (pred tobom a i ostalim potencijalnim kandidatima) već u velikoj prednosti - nakon uvodnog predavanjima je brucošima fino podijelio CD-e s multimedijalnim propagandnim materijalima. Ja sam u gužvi ugrabio jedan pa sam ga kod kuće odgledao lijepo i u miru. Mogu reći da ima stvarno produhovljenih sadržaja: nekoliko-minutni pozdravni govor spomenutog [i]predsjednika SZ-a[/i], pa onda galerija krasnih sličica kojima dominira [i]isti[/i] u društvu s brojnim uglednim i neuglednim ljudima... Dizajn je profesionalan i ne čini se jeftin. (Ak' si ga neko 'oće presnimit :lol: , nemojte pitat mene. Ja se ne bavim piratiziranjem. =; )

Nekako mi se ne sviđa to što nam netko tako (ne sasvim dobronamjerno) zbunjuje (relativno neinformirane) brucoše. Ispalo je da smo svi mi zaposleni na faksu PB-u dali blagoslov, a SZ to radi na svoju ruku. S Matematike sigurno nikog nisu bili pitali i nitko od nas nije prethodno pregledao materijale koje SZ dijeli ([u]po našem faksu[/u] - inače me baš briga). Iz ovoga izuzimam lokalni vodič za brucoše, knjižicu koja se tiče samo našeg odjela. Ona se čini OK. :thumbup:

Nije mi namjera bila ponovo raspaljivat' žeravicu, al' sad eto...
Nesi (napisa):
ja samo zelim fax na kojem postoji netko tko ce se BORITI za moja prava, makar to bila ja sama

ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Nekih stvari mi je jednostavno dosta.

Tooo ljudi! Bravo! Samo hrabro i IZBORITE se za svoja prava. #2gunfire
(Mislio sam demokratskim putem, naravno. Smile )

Nesi (napisa):
lijep pozdrav svima, i nadam se da cu naci istomisljenika..... i volontera

Uspjeh je zagarantiran.
Od tako uzvišenih riječi i planine bi Very sad .

Nego se ja bojim da ćeš lakše pobijedit' na predstojećim izborima za predsjednika Republike, nego svrgnut gospodina PB-a (i njegove suradnike) sa čela SZ-a. Naime dotični je (pred tobom a i ostalim potencijalnim kandidatima) već u velikoj prednosti - nakon uvodnog predavanjima je brucošima fino podijelio CD-e s multimedijalnim propagandnim materijalima. Ja sam u gužvi ugrabio jedan pa sam ga kod kuće odgledao lijepo i u miru. Mogu reći da ima stvarno produhovljenih sadržaja: nekoliko-minutni pozdravni govor spomenutog predsjednika SZ-a, pa onda galerija krasnih sličica kojima dominira isti u društvu s brojnim uglednim i neuglednim ljudima... Dizajn je profesionalan i ne čini se jeftin. (Ak' si ga neko 'oće presnimit Laughing , nemojte pitat mene. Ja se ne bavim piratiziranjem. Speak to the hand )

Nekako mi se ne sviđa to što nam netko tako (ne sasvim dobronamjerno) zbunjuje (relativno neinformirane) brucoše. Ispalo je da smo svi mi zaposleni na faksu PB-u dali blagoslov, a SZ to radi na svoju ruku. S Matematike sigurno nikog nisu bili pitali i nitko od nas nije prethodno pregledao materijale koje SZ dijeli (po našem faksu - inače me baš briga). Iz ovoga izuzimam lokalni vodič za brucoše, knjižicu koja se tiče samo našeg odjela. Ona se čini OK. Thumb up!

Nije mi namjera bila ponovo raspaljivat' žeravicu, al' sad eto...

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:58 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Nego se ja bojim da ćeš lakše pobijedit' na predstojećim izborima za predsjednika Republike, nego svrgnut [i]gospodina PB-a[/i] (i njegove [i]suradnike[/i]) sa čela SZ-a. Naime [i]dotični[/i] je (pred tobom a i ostalim potencijalnim kandidatima) već u velikoj prednosti - nakon uvodnog predavanjima je brucošima fino podijelio CD-e s multimedijalnim propagandnim materijalima.[/quote]
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1647
brucosi ne bi stavili pinku tinte sa svojim imenom na neki papir ni da im zivot o tome ovisi ;) chast iznimkama, al... :roll:

Sa druge strane.. studenti druge i visih godina su waay beyond promotivnih multimedia cd-ova :roll:

jedina prednost koju PB ima jest apatija. On pobjedjuje by default, svi drugi se moraju ozbiljno potruditi.
vjekovac (napisa):
Nego se ja bojim da ćeš lakše pobijedit' na predstojećim izborima za predsjednika Republike, nego svrgnut gospodina PB-a (i njegove suradnike) sa čela SZ-a. Naime dotični je (pred tobom a i ostalim potencijalnim kandidatima) već u velikoj prednosti - nakon uvodnog predavanjima je brucošima fino podijelio CD-e s multimedijalnim propagandnim materijalima.

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1647
brucosi ne bi stavili pinku tinte sa svojim imenom na neki papir ni da im zivot o tome ovisi Wink chast iznimkama, al... Rolling Eyes

Sa druge strane.. studenti druge i visih godina su waay beyond promotivnih multimedia cd-ova Rolling Eyes

jedina prednost koju PB ima jest apatija. On pobjedjuje by default, svi drugi se moraju ozbiljno potruditi.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 0:23 pet, 8. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Nego se ja bojim da ćeš lakše pobijedit' na predstojećim izborima za predsjednika Republike, nego svrgnut [i]gospodina PB-a[/i] (i njegove [i]suradnike[/i]) sa čela SZ-a. Naime [i]dotični[/i] je (pred tobom a i ostalim potencijalnim kandidatima) već u velikoj prednosti[/quote]

To sam joj i ja rekao. No ipak je to Nesi, možda ima neke skrivene adute po rukavima... (ja se iskreno nadam da ima) :-)

[quote](Ak' si ga neko 'oće presnimit :lol: , nemojte pitat mene. Ja se ne bavim piratiziranjem. =; )[/quote]

Ja imam protuprimjer. :-p :-)

[quote]Iz ovoga izuzimam lokalni vodič za brucoše, knjižicu koja se tiče samo našeg odjela. Ona se čini OK. :thumbup: [/quote]

Oh please... vodič za brucoše je potpuno istovjetan onome koji smo još mi dijelili (dok sam ja bio u SZ). :roll: Čak su spomenuti i narančasti terminali u RP1. :shock:
vjekovac (napisa):
Nego se ja bojim da ćeš lakše pobijedit' na predstojećim izborima za predsjednika Republike, nego svrgnut gospodina PB-a (i njegove suradnike) sa čela SZ-a. Naime dotični je (pred tobom a i ostalim potencijalnim kandidatima) već u velikoj prednosti

To sam joj i ja rekao. No ipak je to Nesi, možda ima neke skrivene adute po rukavima... (ja se iskreno nadam da ima) Smile

Citat:
(Ak' si ga neko 'oće presnimit Laughing , nemojte pitat mene. Ja se ne bavim piratiziranjem. Speak to the hand )

Ja imam protuprimjer. :-p Smile

Citat:
Iz ovoga izuzimam lokalni vodič za brucoše, knjižicu koja se tiče samo našeg odjela. Ona se čini OK. Thumb up!

Oh please... vodič za brucoše je potpuno istovjetan onome koji smo još mi dijelili (dok sam ja bio u SZ). Rolling Eyes Čak su spomenuti i narančasti terminali u RP1. Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 9:41 pet, 8. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bravo! Bravo! :P :P
Kandidirajte se!
Nije opce tak lose bit u SZ-u, ak imate dobru ekipu. Sto se tice profesora, nije tako lako izborit se za neka prava koja nam oni nisu vec namijenili. Al svejedno, ne sumnjam da ce Nesi bit opasna. :lol:

Enivej, htjela sam reci da osim za lokalne izbore na Matematici, morate, ako zelite, obratiti i pozornost na one na PMF-u. Jer, kao matematicari nemate pravo glasa u SZ Sveucilista u Zagrebu, ali kao PMF-ovci imate. Upravo je kao PMF-ovac PB i postao predsjednik SZ-a Sveucilista u Zagrebu.

Nakon sto Nesi nade ekipu, najpametnije je raspitati se medu studentima koji su njihovi problemi i sto zele. Zatim napraviti mali letak u kojem cete nabrojati sve svoje ciljeve, za sto cete se boriti i tak. To podijelite studentima tak da vide kaj vi mislite.
Bravo! Bravo! Razz Razz
Kandidirajte se!
Nije opce tak lose bit u SZ-u, ak imate dobru ekipu. Sto se tice profesora, nije tako lako izborit se za neka prava koja nam oni nisu vec namijenili. Al svejedno, ne sumnjam da ce Nesi bit opasna. Laughing

Enivej, htjela sam reci da osim za lokalne izbore na Matematici, morate, ako zelite, obratiti i pozornost na one na PMF-u. Jer, kao matematicari nemate pravo glasa u SZ Sveucilista u Zagrebu, ali kao PMF-ovci imate. Upravo je kao PMF-ovac PB i postao predsjednik SZ-a Sveucilista u Zagrebu.

Nakon sto Nesi nade ekipu, najpametnije je raspitati se medu studentima koji su njihovi problemi i sto zele. Zatim napraviti mali letak u kojem cete nabrojati sve svoje ciljeve, za sto cete se boriti i tak. To podijelite studentima tak da vide kaj vi mislite.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:25 pet, 8. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Enivej, htjela sam reci da osim za lokalne izbore na Matematici, morate, ako zelite, obratiti i pozornost na one na PMF-u. Jer, kao matematicari nemate pravo glasa u SZ Sveucilista u Zagrebu, ali kao PMF-ovci imate. Upravo je kao PMF-ovac PB i postao predsjednik SZ-a Sveucilista u Zagrebu.[/quote]
Vidim ja da ce jedan coffee bit in order :) javimo ti se kroz cca tjedan dana :)
anamari (napisa):

Vidim ja da ce jedan coffee bit in order Smile javimo ti se kroz cca tjedan dana Smile

MADD
[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 13:01 pet, 8. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da je nesi posjeduje dovoljno organizacijskih sposobnosti, inteligencije kako svih ostalih vidova tako i one tzv. socijalne, informiranosti, volje...ma, svega skupa da bi mogla doticne duzosti jako dobro obavljati.
kako sam i ja uvjerena da je skoro pa bilo kakva promjena dobro dosla po tom pitanju, ne treba posebno napominjati.
daklem, stavljam na raspolaganje sve moje enegretsko-vremenske zalihe i sposobnosti, iako mi jos nije potpuno jasno kako bi mogle biti upotrebljene, pa cekam dogovor za sastanak. :D
mislim da je nesi posjeduje dovoljno organizacijskih sposobnosti, inteligencije kako svih ostalih vidova tako i one tzv. socijalne, informiranosti, volje...ma, svega skupa da bi mogla doticne duzosti jako dobro obavljati.
kako sam i ja uvjerena da je skoro pa bilo kakva promjena dobro dosla po tom pitanju, ne treba posebno napominjati.
daklem, stavljam na raspolaganje sve moje enegretsko-vremenske zalihe i sposobnosti, iako mi jos nije potpuno jasno kako bi mogle biti upotrebljene, pa cekam dogovor za sastanak. Very Happy

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Kova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 14:27 pet, 8. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mogu reci da se meni doticni PB na uvodnom predavanju nije nimalo dopao, u ocima mu se vidi da radi samo za svoj djep, ali mislim da je uspio pridobiti vecinu brucosa. A usto je i neka zena prisla frendu poslije predavanja uzela mu broj moba i pitala ga da li zeli biti u SZ-u.

:shock:

Podrzat cu Nesi ako se kandidira.
Mogu reci da se meni doticni PB na uvodnom predavanju nije nimalo dopao, u ocima mu se vidi da radi samo za svoj djep, ali mislim da je uspio pridobiti vecinu brucosa. A usto je i neka zena prisla frendu poslije predavanja uzela mu broj moba i pitala ga da li zeli biti u SZ-u.

Shocked

Podrzat cu Nesi ako se kandidira.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 14:53 pet, 8. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Kova"]Mogu reci da se meni doticni PB na uvodnom predavanju nije nimalo dopao, u ocima mu se vidi da radi samo za svoj djep, ali mislim da je uspio pridobiti vecinu brucosa. A usto je i neka zena prisla frendu poslije predavanja uzela mu broj moba i pitala ga da li zeli biti u SZ-u. [/quote]
:roll:
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=16560#16560
Kova (napisa):

Rolling Eyes
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=16560#16560

MADD
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 13:45 sub, 9. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]daklem, stavljam na raspolaganje sve moje enegretsko-vremenske zalihe i sposobnosti, iako mi jos nije potpuno jasno kako bi mogle biti upotrebljene, pa cekam dogovor za sastanak. :D[/quote]posto je defar to tako jepo srocila nema mi druge nego samo reci: i ja isto ;)
defar (napisa):
daklem, stavljam na raspolaganje sve moje enegretsko-vremenske zalihe i sposobnosti, iako mi jos nije potpuno jasno kako bi mogle biti upotrebljene, pa cekam dogovor za sastanak. Very Happy
posto je defar to tako jepo srocila nema mi druge nego samo reci: i ja isto Wink

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:06 ned, 10. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bivajući potpuno apolitičnim, nema mi druge nego da vam poželim svu sreću i izražavajući novoprosvijećenost mene kao studenta sa dostatnim stažem za novoprosvijećenost naznačim želju nas apolitično pasivnih studenata da se nešto pametno konačno dogodi po ovom apsurdno predugo i ne-pametno aktualnom pitanju.

Vi ste ekipa koja bi nešto mogla izvest iz ovog i mislim da bi stvarno bilo dobro za sve nas da iznađete neku ideju za borbu za normalnije i pravednije rješenje. Kako mi se čini da stvari stoje, neke zlouporabe su otišle way predaleko.

:) !
Bivajući potpuno apolitičnim, nema mi druge nego da vam poželim svu sreću i izražavajući novoprosvijećenost mene kao studenta sa dostatnim stažem za novoprosvijećenost naznačim želju nas apolitično pasivnih studenata da se nešto pametno konačno dogodi po ovom apsurdno predugo i ne-pametno aktualnom pitanju.

Vi ste ekipa koja bi nešto mogla izvest iz ovog i mislim da bi stvarno bilo dobro za sve nas da iznađete neku ideju za borbu za normalnije i pravednije rješenje. Kako mi se čini da stvari stoje, neke zlouporabe su otišle way predaleko.

Smile !

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 15:46 ned, 10. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo mene :), bio kvajt bizi zadnjih dana...

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]jedina prednost koju PB ima jest apatija. On pobjedjuje by default, svi drugi se moraju ozbiljno potruditi.[/quote]

Prednost koju PB ima je da ima nekog politickog pokrovitelja koji ga financira.

Mislim, gledajmo objektivno:

1. Otkud njemu lova za sve te CD-e i sadrzaj na njima?

2. Ako gledamo ponasanje kao (samozvanog) predsjednika SZ-ZG prije i neposredno poslije parlamentarnih izbora i svega sto su pisali na svojim stranicama, jasno je da on tamo bio samo zato da stvara dojam javnosti da su studenti protiv tadasnje vlasti i da ih ta vlast zakida. (ne tvrdim da su cvijetale ruze tada niti imam namjeru braniti prijasnju vlast). A on to nije radio zbog nekog svog hira. Vec po programu svog politickog pokrovitelja.

Mislim, nemojte se zavaravati, kad je pokusao onu muljazu s proracunom za studentske projekte i kad sam pitao ostale ljude u SZ-PMF jel ga zele smijenit i kad smo sazvali sjednicu i smijenili ga (makar on to nije priznavao) i medju tim ljudima je bilo ljudi koji su imali pokrovitelje iz vlasti, pa su ga isli smijeniti samo zato da onemoguce to sto je on radio poslije. A eto, poslije smijene nikako da se skupi kvorum i da mi imamo svoje sjednice SZ-PMFa, ljude vise ne zanima.

PB, nije jedini (makar bi ja rekao da je najgori iz mog iskustva), ima ih posvuda i iz svih struja. A studentima bi trebao netko nepristran. Nudili su meni, ali eto ja sam bio sebican :oops: i htio normalno studirati, sto ne bi nikako mogao ako bi se upustio u vodstvo SZ-a i prvo se isao rijesiti svih lopova i muljatora da bi se mogli prihvatiti pravih problema...

Zub je stavio link na linkove o PB na F@DG, pa ja sad necu vise.

Ali evo samo jedno:

Pretpostavimo da sam nemam pojma o tome tko je PB i sto je sve radio (a imam nazalost :roll: ). I sad ja gledam sto on radi s tim CD-ovima. Uliziva se brucosima. Oni kad vide njegovo ime na listi, ce pomisliti [i]A pa to je onaj kaj je dijelio CD-e na pocetku da se lakse snadjemo. Da pa on je dobar sigurno, oce pomoci...[/i] I meni tu odmah nesto smrdi i ne bi nikako glasovao za njega jer dodvoravanje najbrojnijoj populaciji studenata (na math) koji nemaju pojma o tebi mi signalira da ne racunas na glasove onih koji znaju nesto o tebi.

A ako gledam na to sa tim da sam nazalost imao iskustva s PB-om onda mogu reci samo: Pa da to je PB, isto je tako organizirao i brucosijadu za koju sam ja pozvao ljude da ju bojkotiraju jer samo podrzavaju njegov lopovluk, pa su me samo gledali kak sam party-breaker - [i]pa to je samo brucosijada[/i] E pa nije, to se vidjelo po njegovom govoru na istoj.

Da, napisao sam lopovluk i iza toga stoje dokazi koje mozete naci po fizika.org i sz-watchu itd...

Ljudi nemojte se sad splasiti sa SZ-PMF-MO necete gubiti cijele dane i moci cete studirati normalno. Ali SZ-PMF s tendencijom da dovedete u red SZ ce vam oduzeti puno vremena jer je gotovo cijela skupstina SZ apaticna. Vecina ne moze prigovoriti PB, jer su i oni prije radili slicne stvari i tak se to vrti u krug. Pogledajte si po oni linkovima kako su prihvacali proracune, dali diktatorske ovlasti PB-u i ponistavali njegove smjene na sto uopce nisu imali pravo...

Ajd da bar uspijete SZ-PMF-MO dovesti u red, pa onda na ostalo, makar mislim da bi najbolje bilo da se sve zajedno rjesava.

Aha, BTW, ja sam uvijek spreman jurit na vjetrenjace :D Nes, ak me kaj trebas sam me povuci (za rukav, ne za rep :pray: )

[b]I da, Nesi, trebate nekak doprijeti do brucosa jednom kad se skupite. Upoznati ih s tim da od PB-a ne bu nis. Na izborima je vazan najveci broj glasova, a njega se nazalost ne dobiva dobrim programom i voljom da se popravi situacija nego udvoravanjem brucoskoj masi koja je jos mlada i sretna sto je na faksu i u velikom postotku izlazi na izbore (jer to je nest sluzbeno faksovsko, a oni su svi sretni kaj su na faksu pa zele sudjelovati), dok stariji studenti naviknuti na to da je situacija takva kakva je ne gaje nade, pa ih vecina ni ne glasa. :(
[/b]
Upoznajte ih sa SUMA60000 i njihovim odbijanjem mog prijedloga da odbiju te novce u korist drugih studenata koji nisu dobili nista. Nije da to ima velike veze sa stanjem na math (rokovima,...), ali im moze dati sliku o PB-u i njegovoj druzbi. Upoznajte ih sa cca 400000KN iz proracuna za studenske projekte koje je PB htio dati za debatno prvenstvo i njihova ludovanja po Sheratonu. Pa nek onda glasaju za njega.

A kad udjete, nemojte se bojat. Ja sam samo _zamjenik_ predstavnika 3. godine u SZ-PMF-u, pa sam mailanjem uspjel okupit druge iz istog da smjenimo PB-a, cak i predsjedavao toj sjednici... Uff, kak to sad bahato zvuci. Mislim, ja to nista ne bi mogao bez potpore i pomoci i velikog truda studenata koji nisu bili u skupstini SZ-PMFa, a htjeli su zaustaviti lopovluk (ja sam samo pisao mailove, i dignuo ruku protiv) => ja mislim da ako uspijete na izborima i kad se pocnete boriti puno ce studenata htjeti pomoci, pogotovo mladih.
Evo mene Smile, bio kvajt bizi zadnjih dana...

Prednost koju PB ima je da ima nekog politickog pokrovitelja koji ga financira.

Mislim, gledajmo objektivno:

1. Otkud njemu lova za sve te CD-e i sadrzaj na njima?

2. Ako gledamo ponasanje kao (samozvanog) predsjednika SZ-ZG prije i neposredno poslije parlamentarnih izbora i svega sto su pisali na svojim stranicama, jasno je da on tamo bio samo zato da stvara dojam javnosti da su studenti protiv tadasnje vlasti i da ih ta vlast zakida. (ne tvrdim da su cvijetale ruze tada niti imam namjeru braniti prijasnju vlast). A on to nije radio zbog nekog svog hira. Vec po programu svog politickog pokrovitelja.

Mislim, nemojte se zavaravati, kad je pokusao onu muljazu s proracunom za studentske projekte i kad sam pitao ostale ljude u SZ-PMF jel ga zele smijenit i kad smo sazvali sjednicu i smijenili ga (makar on to nije priznavao) i medju tim ljudima je bilo ljudi koji su imali pokrovitelje iz vlasti, pa su ga isli smijeniti samo zato da onemoguce to sto je on radio poslije. A eto, poslije smijene nikako da se skupi kvorum i da mi imamo svoje sjednice SZ-PMFa, ljude vise ne zanima.

PB, nije jedini (makar bi ja rekao da je najgori iz mog iskustva), ima ih posvuda i iz svih struja. A studentima bi trebao netko nepristran. Nudili su meni, ali eto ja sam bio sebican Embarassed i htio normalno studirati, sto ne bi nikako mogao ako bi se upustio u vodstvo SZ-a i prvo se isao rijesiti svih lopova i muljatora da bi se mogli prihvatiti pravih problema...

Zub je stavio link na linkove o PB na F@DG, pa ja sad necu vise.

Ali evo samo jedno:

Pretpostavimo da sam nemam pojma o tome tko je PB i sto je sve radio (a imam nazalost Rolling Eyes ). I sad ja gledam sto on radi s tim CD-ovima. Uliziva se brucosima. Oni kad vide njegovo ime na listi, ce pomisliti A pa to je onaj kaj je dijelio CD-e na pocetku da se lakse snadjemo. Da pa on je dobar sigurno, oce pomoci... I meni tu odmah nesto smrdi i ne bi nikako glasovao za njega jer dodvoravanje najbrojnijoj populaciji studenata (na math) koji nemaju pojma o tebi mi signalira da ne racunas na glasove onih koji znaju nesto o tebi.

A ako gledam na to sa tim da sam nazalost imao iskustva s PB-om onda mogu reci samo: Pa da to je PB, isto je tako organizirao i brucosijadu za koju sam ja pozvao ljude da ju bojkotiraju jer samo podrzavaju njegov lopovluk, pa su me samo gledali kak sam party-breaker - pa to je samo brucosijada E pa nije, to se vidjelo po njegovom govoru na istoj.

Da, napisao sam lopovluk i iza toga stoje dokazi koje mozete naci po fizika.org i sz-watchu itd...

Ljudi nemojte se sad splasiti sa SZ-PMF-MO necete gubiti cijele dane i moci cete studirati normalno. Ali SZ-PMF s tendencijom da dovedete u red SZ ce vam oduzeti puno vremena jer je gotovo cijela skupstina SZ apaticna. Vecina ne moze prigovoriti PB, jer su i oni prije radili slicne stvari i tak se to vrti u krug. Pogledajte si po oni linkovima kako su prihvacali proracune, dali diktatorske ovlasti PB-u i ponistavali njegove smjene na sto uopce nisu imali pravo...

Ajd da bar uspijete SZ-PMF-MO dovesti u red, pa onda na ostalo, makar mislim da bi najbolje bilo da se sve zajedno rjesava.

Aha, BTW, ja sam uvijek spreman jurit na vjetrenjace Very Happy Nes, ak me kaj trebas sam me povuci (za rukav, ne za rep Pray )

I da, Nesi, trebate nekak doprijeti do brucosa jednom kad se skupite. Upoznati ih s tim da od PB-a ne bu nis. Na izborima je vazan najveci broj glasova, a njega se nazalost ne dobiva dobrim programom i voljom da se popravi situacija nego udvoravanjem brucoskoj masi koja je jos mlada i sretna sto je na faksu i u velikom postotku izlazi na izbore (jer to je nest sluzbeno faksovsko, a oni su svi sretni kaj su na faksu pa zele sudjelovati), dok stariji studenti naviknuti na to da je situacija takva kakva je ne gaje nade, pa ih vecina ni ne glasa. Sad

Upoznajte ih sa SUMA60000 i njihovim odbijanjem mog prijedloga da odbiju te novce u korist drugih studenata koji nisu dobili nista. Nije da to ima velike veze sa stanjem na math (rokovima,...), ali im moze dati sliku o PB-u i njegovoj druzbi. Upoznajte ih sa cca 400000KN iz proracuna za studenske projekte koje je PB htio dati za debatno prvenstvo i njihova ludovanja po Sheratonu. Pa nek onda glasaju za njega.

A kad udjete, nemojte se bojat. Ja sam samo _zamjenik_ predstavnika 3. godine u SZ-PMF-u, pa sam mailanjem uspjel okupit druge iz istog da smjenimo PB-a, cak i predsjedavao toj sjednici... Uff, kak to sad bahato zvuci. Mislim, ja to nista ne bi mogao bez potpore i pomoci i velikog truda studenata koji nisu bili u skupstini SZ-PMFa, a htjeli su zaustaviti lopovluk (ja sam samo pisao mailove, i dignuo ruku protiv) => ja mislim da ako uspijete na izborima i kad se pocnete boriti puno ce studenata htjeti pomoci, pogotovo mladih.

Zadnja promjena: steelworker; 23:18 ned, 10. 10. 2004; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 18:26 ned, 10. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Bivajući potpuno apolitičnim, nema mi druge nego da vam poželim svu sreću i izražavajući novoprosvijećenost mene kao studenta sa dostatnim stažem za novoprosvijećenost naznačim želju nas apolitično pasivnih studenata da se nešto pametno konačno dogodi po ovom apsurdno predugo i ne-pametno aktualnom pitanju.

:) ![/quote]

sorry, al mislim da apoliticnost nije razlog da nis ne napravis. potrebna je volja i samo se malo pokrenuti. pa neces odlucivati o sudbini umirovljenika u mrdusi donjoj, nego ces utjecati na svoju sudbinu i sudbinu onih koji ce doci poslije tebe.
Blockflöte (napisa):

Smile !

sorry, al mislim da apoliticnost nije razlog da nis ne napravis. potrebna je volja i samo se malo pokrenuti. pa neces odlucivati o sudbini umirovljenika u mrdusi donjoj, nego ces utjecati na svoju sudbinu i sudbinu onih koji ce doci poslije tebe.

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 23:04 ned, 10. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"]
[/quote]

Dakako, dakako, što [quote="defar"]
daklem, stavljam na raspolaganje sve moje enegretsko-vremenske zalihe i sposobnosti, iako mi jos nije potpuno jasno kako bi mogle biti upotrebljene
[/quote]

:thumbup:
klikky (napisa):

Dakako, dakako, što
defar (napisa):

daklem, stavljam na raspolaganje sve moje enegretsko-vremenske zalihe i sposobnosti, iako mi jos nije potpuno jasno kako bi mogle biti upotrebljene

Thumb up!

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 17:45 pon, 11. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Bivajući potpuno apolitičnim, nema mi druge nego da vam poželim svu sreću i izražavajući novoprosvijećenost mene kao studenta sa dostatnim stažem za novoprosvijećenost naznačim želju nas apolitično pasivnih studenata da se nešto pametno konačno dogodi po ovom apsurdno predugo i ne-pametno aktualnom pitanju.[/quote]super, flöte ;) moralna podrska i dobre zelje se cijene. ali [b]NISU DOVOLJNE[/b]. ako nam je glavna misija sada smijeniti viseputaspomenutog, moramo one o kojima to ovisi UVJERITI. a ti si elokventno&uvjerljivo malo cudo :) i tvoja moralna podrska se moze pretvoriti u moralnu podrsku vise ljudi :skakavci:. a da ne govorim o tome da se uz samo malo volje tvoja moralna podrska moze pretvoriti u jos nesto mnogo vece, uzevsi u obzir da nam trebaju i predstavnici sa prve godine tamo za_gdje_se_vec_biraju_predstavnici :prodike:. nemoj samo govorit 'ja sam apatican i apolitican pa se necu petljat, ali ja mislim da je to super', jer to te ipak ne razlikuje mnogo od onih koji su samo apaticni i apoliticni :roll:. a apatija nas je dovela ovdje gdje jesmo i nece nas odavde odvesti nikako. flöte, trebamo te! :) i nadam se da tvoj :thumbup: znaci ono sto ja mislim.
Blockflöte (napisa):
super, flöte Wink moralna podrska i dobre zelje se cijene. ali NISU DOVOLJNE. ako nam je glavna misija sada smijeniti viseputaspomenutog, moramo one o kojima to ovisi UVJERITI. a ti si elokventno&uvjerljivo malo cudo Smile i tvoja moralna podrska se moze pretvoriti u moralnu podrsku vise ljudi Mi skacemo, cijeli dan i noc.... a da ne govorim o tome da se uz samo malo volje tvoja moralna podrska moze pretvoriti u jos nesto mnogo vece, uzevsi u obzir da nam trebaju i predstavnici sa prve godine tamo za_gdje_se_vec_biraju_predstavnici Drzim prodike. nemoj samo govorit 'ja sam apatican i apolitican pa se necu petljat, ali ja mislim da je to super', jer to te ipak ne razlikuje mnogo od onih koji su samo apaticni i apoliticni Rolling Eyes. a apatija nas je dovela ovdje gdje jesmo i nece nas odavde odvesti nikako. flöte, trebamo te! Smile i nadam se da tvoj Thumb up! znaci ono sto ja mislim.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 19:50 pon, 11. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

prije svega, drago mi je sto je odaziv toliko veliki i toliko dobar :g:
me happy :g:

a sad, kad prodje ovaj tjedan (moje fizike) cemo vidjeti na cemu smo....
zasada razmislite o tome tko je voljan zbilja ubaciti se na koje mjesto
razmislite da postoji i ideja o ubacivanju u SZ-PMF i kandidaturi

traze se potencijalni predstavnici 1. godine i 3&4 prof. smjer... pa ako znate nekoga tko je zainteresiran....

i da, sirite po faxu ideju o tome da MORAMO IZACI na izbore...

a ljudi neka glasaju po vlastitoj procjeni....

mislim da je Zub negdje stavio hrpicu linkova koje valja prouciti onome tko misli ruke duboko ukopati u sve... a oni koji bi htjeli samo pokusati 'srediti' stvar na ovom faxu - bit ce dovoljno da se upoznaju sa stanjem stvari i to jednim najbitnijim:

nasi predstavnici (dosadasnji) NE sjede u vijecu i NISU prisutni na sjednicama i ZATO mi em nemamo pojma sta se desava, em se peticije odbacuju (jer profesori nemaju s kime diskutirati)
a i kako cemo se obracati doticnima ako ih nikad ne vidimo na faxu :roll:

moja ideja je srediti odnos studenata i predstavnika skupa s vijecem.... nadam se da cemo u tom uspjeti...

so, help me :g:

ocekujem neke ideje oko toga KAKO se prezentirati brucosima i ostalima :g:

i da - ne zelim antikampanju
prije svega, drago mi je sto je odaziv toliko veliki i toliko dobar Mr. Green
me happy Mr. Green

a sad, kad prodje ovaj tjedan (moje fizike) cemo vidjeti na cemu smo....
zasada razmislite o tome tko je voljan zbilja ubaciti se na koje mjesto
razmislite da postoji i ideja o ubacivanju u SZ-PMF i kandidaturi

traze se potencijalni predstavnici 1. godine i 3&4 prof. smjer... pa ako znate nekoga tko je zainteresiran....

mislim da je Zub negdje stavio hrpicu linkova koje valja prouciti onome tko misli ruke duboko ukopati u sve... a oni koji bi htjeli samo pokusati 'srediti' stvar na ovom faxu - bit ce dovoljno da se upoznaju sa stanjem stvari i to jednim najbitnijim:

nasi predstavnici (dosadasnji) NE sjede u vijecu i NISU prisutni na sjednicama i ZATO mi em nemamo pojma sta se desava, em se peticije odbacuju (jer profesori nemaju s kime diskutirati)
a i kako cemo se obracati doticnima ako ih nikad ne vidimo na faxu Rolling Eyes

moja ideja je srediti odnos studenata i predstavnika skupa s vijecem.... nadam se da cemo u tom uspjeti...

so, help me Mr. Green

ocekujem neke ideje oko toga KAKO se prezentirati brucosima i ostalima Mr. Green

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 0:30 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]traze se potencijalni predstavnici 1. godine i 3&4 prof. smjer... pa ako znate nekoga tko je zainteresiran.... [/quote]
klikky/kenny je 3. godina profesorski? :)
btw: jesmo li bas sigurni da predstavnik 1. godine mora biti sa 1. godine?
[quote="Nesi"]i da - ne zelim antikampanju[/quote]
[quote="Nesi"]nasi predstavnici (dosadasnji) NE sjede u vijecu i NISU prisutni na sjednicama i ZATO mi em nemamo pojma sta se desava, em se peticije odbacuju (jer profesori nemaju s kime diskutirati)
a i kako cemo se obracati doticnima ako ih nikad ne vidimo na faxu :roll:[/quote]
U ovoj drzavi malo tko glasuje "Za", a bojim se da je tako i medju studentskom populacijom :roll: a i, to make things worse, antikampanju ces poceti onaj tren kada pocnes nabrajati stanje stvari, a ako mislis u tom pravcu updateat brucose, koji su jos uvijek u nisam-odavde fazi, to hoce biti nuzno :?
[quote="Nesi"]ocekujem neke ideje oko toga KAKO se prezentirati brucosima i ostalima :g:[/quote]
...a tu smo i na slijedecem :? "Ovima ostalima" ne treba prezentirati nista do im navijeka nanos nabijati da imaju ove godine izaci na izbore, a brucosi....
Nekako imam dojam da bi svaka agresivna kampanja posterima/slicnima, revolucionarna, koja bi privukla starije, odbila brucose u ovoj fazi. A ne vidim se u onim cvjeticima u A0 formatu kakve je suma svojevremeno lijepila :roll:
Osobni kontakt?
Tuzno, ali imam osjecaj da je najbolja stvar koju mozemo uciniti u vezi sa brucosima jest uvjeriti ih da posteni studenti nemaju veze sa politikom :g: u cemu ce ih zasigurno podrzati i neki njihovi profesori :roll: :?
[quote="Nesi"]i da, sirite po faxu ideju o tome da MORAMO IZACI na izbore...

a ljudi neka glasaju po vlastitoj procjeni.... [/quote]
2, 3, 4. godina svakako. Brucosi su jos uvijek teze izgubljeni. Tu tezu izgubljenost ce kasnije zamijeniti osjecaj premoci i "meni to ne treba, to samo luzeri nesto zahtijevaju", pa tek reality check na prvim predavanjima na drugoj godini :(

Iskreno, ne znam
Nesi (napisa):

klikky/kenny je 3. godina profesorski? Smile
btw: jesmo li bas sigurni da predstavnik 1. godine mora biti sa 1. godine?
Nesi (napisa):

Nesi (napisa):
a i kako cemo se obracati doticnima ako ih nikad ne vidimo na faxu Rolling Eyes

U ovoj drzavi malo tko glasuje "Za", a bojim se da je tako i medju studentskom populacijom Rolling Eyes a i, to make things worse, antikampanju ces poceti onaj tren kada pocnes nabrajati stanje stvari, a ako mislis u tom pravcu updateat brucose, koji su jos uvijek u nisam-odavde fazi, to hoce biti nuzno Confused
Nesi (napisa):
ocekujem neke ideje oko toga KAKO se prezentirati brucosima i ostalima Mr. Green

...a tu smo i na slijedecem Confused "Ovima ostalima" ne treba prezentirati nista do im navijeka nanos nabijati da imaju ove godine izaci na izbore, a brucosi....
Nekako imam dojam da bi svaka agresivna kampanja posterima/slicnima, revolucionarna, koja bi privukla starije, odbila brucose u ovoj fazi. A ne vidim se u onim cvjeticima u A0 formatu kakve je suma svojevremeno lijepila Rolling Eyes
Osobni kontakt?
Tuzno, ali imam osjecaj da je najbolja stvar koju mozemo uciniti u vezi sa brucosima jest uvjeriti ih da posteni studenti nemaju veze sa politikom Mr. Green u cemu ce ih zasigurno podrzati i neki njihovi profesori Rolling Eyes Confused
Nesi (napisa):

2, 3, 4. godina svakako. Brucosi su jos uvijek teze izgubljeni. Tu tezu izgubljenost ce kasnije zamijeniti osjecaj premoci i "meni to ne treba, to samo luzeri nesto zahtijevaju", pa tek reality check na prvim predavanjima na drugoj godini Sad

Iskreno, ne znam

MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:56 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Tuzno, ali imam osjecaj da je najbolja stvar koju mozemo uciniti u vezi sa brucosima jest uvjeriti ih da posteni studenti nemaju veze sa politikom :g: u cemu ce ih zasigurno podrzati i neki njihovi profesori :roll: :?[/quote]

Pokusat cu preduhitriti Vekyja s krajnje logicnim pitanjem: Nece li to baciti sjenu i na [b]vas[/b] ako se kandidirate? :-k
Tuzno, ali imam osjecaj da je najbolja stvar koju mozemo uciniti u vezi sa brucosima jest uvjeriti ih da posteni studenti nemaju veze sa politikom Mr. Green u cemu ce ih zasigurno podrzati i neki njihovi profesori Rolling Eyes Confused

Pokusat cu preduhitriti Vekyja s krajnje logicnim pitanjem: Nece li to baciti sjenu i na vas ako se kandidirate? Think

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 1:01 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

nope. vracen sam na 2. godinu. so, 2. godina - profesorski smjer? ako treba - tu sam.
nope. vracen sam na 2. godinu. so, 2. godina - profesorski smjer? ako treba - tu sam.

by A.Einstein
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum