Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tulumare and such rentable tulum/dernek/fešta places:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 2

PostPostano: 0:59 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Tulumare and such rentable tulum/dernek/fešta places: Citirajte i odgovorite

Zna li itko od brojčano konkretne i stoga nadam se u zbroju fenomenalno informirane akademske populacije ovoga foruma ikakvu tulumaroidnu lokaciju koja je slobodna za ovu sub/ned noć?

Naime, šta: Jedan moj dobar prijatelj i ja rođeni smo u međusobnom razmaku od tek nekoliko dana i kad smo to uvidjeli došli smo do zaključka da bi bilo skroz ok slaviti naše rođendane u nekom prethodno dogovorenom i općepogodnom terminu istodobno. Budući da je takva ideja u pravilu fenomenalna, mi smo poduzeli pripreme za slavlje takve vrste i dogovorili ama baš sve što je potrebno za slične događaje, međutim u zadnji čas smo saznali da prostor koji smo namjeravali zaposjesti nećše biti nama na raspolaganju taj dan.

Stog smo se našli pred doslovno upotrebljivom drevnom dilemom : kud sad? Tj. Kamo sad?

Molio bih kolege i kolegice forumaše ako Boga znaju i sreću junačku cijene da mi napišu ovdje konkretne prijedloge i realne načine na koje bi se ti prijedlozi mogli ostvariti do ove subote, što ne ostavlja mnogo vremena, ali uz pomoć ovakve velike populacije možda je i ostvarivo.

Di ja mogu za ovu subotu od danas nadalje nać neku tulumaru?
Zna li itko od brojčano konkretne i stoga nadam se u zbroju fenomenalno informirane akademske populacije ovoga foruma ikakvu tulumaroidnu lokaciju koja je slobodna za ovu sub/ned noć?

Naime, šta: Jedan moj dobar prijatelj i ja rođeni smo u međusobnom razmaku od tek nekoliko dana i kad smo to uvidjeli došli smo do zaključka da bi bilo skroz ok slaviti naše rođendane u nekom prethodno dogovorenom i općepogodnom terminu istodobno. Budući da je takva ideja u pravilu fenomenalna, mi smo poduzeli pripreme za slavlje takve vrste i dogovorili ama baš sve što je potrebno za slične događaje, međutim u zadnji čas smo saznali da prostor koji smo namjeravali zaposjesti nećše biti nama na raspolaganju taj dan.

Stog smo se našli pred doslovno upotrebljivom drevnom dilemom : kud sad? Tj. Kamo sad?

Molio bih kolege i kolegice forumaše ako Boga znaju i sreću junačku cijene da mi napišu ovdje konkretne prijedloge i realne načine na koje bi se ti prijedlozi mogli ostvariti do ove subote, što ne ostavlja mnogo vremena, ali uz pomoć ovakve velike populacije možda je i ostvarivo.

Di ja mogu za ovu subotu od danas nadalje nać neku tulumaru?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:39 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bas i ne znam imenovanog :twisted: ali cijenim junacku srecu... 8) Daklem, jesi li probao uhvatiti tulumaru na [i]Cvijetnom[/i]? :-k

Simpatican prostor, ali ne znam kako ga dohvatis. :? Nazovi dom i pitaj (ako vec nisi). 8)
Ja bas i ne znam imenovanog Twisted Evil ali cijenim junacku srecu... Cool Daklem, jesi li probao uhvatiti tulumaru na Cvijetnom? Think

Simpatican prostor, ali ne znam kako ga dohvatis. Confused Nazovi dom i pitaj (ako vec nisi). Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 7:50 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje :cry: .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...
Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje Crying or Very sad .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:00 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a sto je sa tulumarom na savi ili na sari pa ni to nije uopce los prostor a mislim si da ona radi samo se raspitaj nazovi dom i to je to! :o :lol:
a sto je sa tulumarom na savi ili na sari pa ni to nije uopce los prostor a mislim si da ona radi samo se raspitaj nazovi dom i to je to! Surprised Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:04 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje :cry: .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...[/quote]
A ona na Šari?
Pitaj ljude iz BEST-a, oni tamo organiziravaju svoja chuda :)
www.best.hr
Blockflöte (napisa):
Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje Crying or Very sad .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...

A ona na Šari?
Pitaj ljude iz BEST-a, oni tamo organiziravaju svoja chuda Smile
www.best.hr

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:21 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko ja znam best je skup sto se toga tice!
:lol:
Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:57 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]koliko ja znam best je skup sto se toga tice!
:lol:[/quote]
:-s
Board of European Students of Technology, Zagrebacka podruznica ?

Ako hoce, blokflauto.... Bit ce na faksu danas od 14-18h? Nadjemo se i nazovemo jednog Sanina, koji je svojevremeno radio u garderobi u KSET-u koji je to prosle i pretprosle godine organiziravao?

Iako.. vrijeme ti je malo na knap :? razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?
http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=635
bily (napisa):
Laughing

Eh?
Board of European Students of Technology, Zagrebacka podruznica ?

Ako hoce, blokflauto.... Bit ce na faksu danas od 14-18h? Nadjemo se i nazovemo jednog Sanina, koji je svojevremeno radio u garderobi u KSET-u koji je to prosle i pretprosle godine organiziravao?

Iako.. vrijeme ti je malo na knap Confused razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?
http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=635

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink

Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 11:10 čet, 14. 10. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 11:03 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ko bi reko problem vec rijesen!
i ko bi reko problem vec rijesen!

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 11:40 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala svima na trudu i inicijativi, lijepo je znat da se na vas da računat! :)

Kory je već riješila problem, nađosmo nešto na lašćini!

(Što je po meni krajnje čudotvorstvo, budući da sam k'o pravo T'Ele pitao tri dana ranije...)

[quote="Zub"]
Iako.. vrijeme ti je malo na knap razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?
[/quote]

O, da. Frend se čak lijepo sjetio katakombi na sljemenu. Ali nemamo prijevoz za sve ljude koje smo dozvali...
Hvala svima na trudu i inicijativi, lijepo je znat da se na vas da računat! Smile

(Što je po meni krajnje čudotvorstvo, budući da sam k'o pravo T'Ele pitao tri dana ranije...)

Zub (napisa):

Iako.. vrijeme ti je malo na knap razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?

O, da. Frend se čak lijepo sjetio katakombi na sljemenu. Ali nemamo prijevoz za sve ljude koje smo dozvali...

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 14:32 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Kory je već riješila problem, nađosmo nešto na lašćini![/quote]

Moram te upozorit' da u toj situaciji moraš računat' na padobrance.
Blockflöte (napisa):

Moram te upozorit' da u toj situaciji moraš računat' na padobrance.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 15:11 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda ne bi jos bilo lose da pozoves ljede sa foruma na taj rodendan! :lol:
mozda ne bi jos bilo lose da pozoves ljede sa foruma na taj rodendan! Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 22:34 pon, 18. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
mozda ne bi jos bilo lose da pozoves ljede sa foruma na taj rodendan!
[/quote]

Stvarno, how silly of me. Ovom prilikom pozivam sve ljude koji su bliski prijatelji ili suradnici gospodina Johna Titora da slobodno posude njegov vremeplov i posjete nas sve skupa u subotu oko devet i trideset na lašćini prekjučer!
bily (napisa):

mozda ne bi jos bilo lose da pozoves ljede sa foruma na taj rodendan!

Stvarno, how silly of me. Ovom prilikom pozivam sve ljude koji su bliski prijatelji ili suradnici gospodina Johna Titora da slobodno posude njegov vremeplov i posjete nas sve skupa u subotu oko devet i trideset na lašćini prekjučer!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:36 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bar si mogao napisati kako cemo se provesti... :P
Bar si mogao napisati kako cemo se provesti... Razz

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:30 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Bar si mogao napisati kako cemo se provesti... :P[/quote]

Ili kako smo se proveli? :-k

Kako rece pokojni D.Adams, s izumom vremenskog stroja glagolska vremena postaju jako komplicirana...
vsego (napisa):
Bar si mogao napisati kako cemo se provesti... Razz

Ili kako smo se proveli? Think

Kako rece pokojni D.Adams, s izumom vremenskog stroja glagolska vremena postaju jako komplicirana...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:35 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobro kad si nas tako lijepo pozvo i mi cemo tebi iduci put isto tako lijepo se potrudit pronac prostor di ces slavit rodendan! :lol:
dobro kad si nas tako lijepo pozvo i mi cemo tebi iduci put isto tako lijepo se potrudit pronac prostor di ces slavit rodendan! Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:13 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="vsego"]Bar si mogao napisati kako cemo se provesti... :P[/quote]

Ili kako smo se proveli? :-k [/quote]

ili kako ćesmo retrosebe provesvi. ;))

[quote]Kako rece pokojni D.Adams, s izumom vremenskog stroja glagolska vremena postaju jako komplicirana...[/quote]

da.. i vecina ljudi odustane kad stignu do polukondicionalnog modificiranog podinvertiranog plagalnog subjunktivnog intencionala budućeg.. i zapravo su u kasnijim izdanjima knjige doktora streetmentionera sve stranice nakon te tocke ostavljene praznima, da se ustedi na tiskarskim troskovima.
:D
krcko (napisa):
vsego (napisa):
Bar si mogao napisati kako cemo se provesti... :P

Ili kako smo se proveli? :-k

ili kako ćesmo retrosebe provesvi. ;))

Citat:

da.. i vecina ljudi odustane kad stignu do polukondicionalnog modificiranog podinvertiranog plagalnog subjunktivnog intencionala budućeg.. i zapravo su u kasnijim izdanjima knjige doktora streetmentionera sve stranice nakon te tocke ostavljene praznima, da se ustedi na tiskarskim troskovima.
:D

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 23:14 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
bar si mogao napisati kako cemo se provesti...
[/quote]

Prostor će...u biti mi je future perfect ovdje ful prikladniji:

The place will have been quite damp, and the inner atmosphere of the tulumara itself will have contained oxygen AND/OR nitrogen under pressure gradient higher than the outside perimeter. The ventilation shaft shall have been deactivated and the air pressure should have been (will) ...equate...to the outer atmospheric pressure!

Other than that, we+you, temporal paradoxes excluded will have had a pretty damn good time!

Ma bit će vam super! Bilo nam je odlično, čak ni sam prostor nije bio toliko loš kolko bi bilo za očekivat od za dva dana sređene tulumare. Iako iskreno preporučam ikome tko bi tamo išta slavio da ne dira ventilaciju, jer, kako moja dobra prijateljice kory reče, ima funkciju da puše zrak, nit da ga hladi, a ne daj Bože grije. Takvo djelovanje na kraju rezultira prostorom punim vlažne i tople prašine u kojem se prosječan čovjek ne može nadati prisustvu u punoj svijesti u vremenu većem od pola sata, a ljudi s dišnim ili ostalim ne kardiovaskularnim bolestima ikakvom.
Međutim, kad se isključe ljudi s bolestima dišnih puteva i ventilacija, onaj prostor je dosta dobar i (bit će da ) bila je odlična ekipa i fakat smo se dobro zabavili!

[quote="krcko"]
[/quote]

A true legend.
vsego (napisa):

bar si mogao napisati kako cemo se provesti...

Prostor će...u biti mi je future perfect ovdje ful prikladniji:

The place will have been quite damp, and the inner atmosphere of the tulumara itself will have contained oxygen AND/OR nitrogen under pressure gradient higher than the outside perimeter. The ventilation shaft shall have been deactivated and the air pressure should have been (will) ...equate...to the outer atmospheric pressure!

Other than that, we+you, temporal paradoxes excluded will have had a pretty damn good time!

Ma bit će vam super! Bilo nam je odlično, čak ni sam prostor nije bio toliko loš kolko bi bilo za očekivat od za dva dana sređene tulumare. Iako iskreno preporučam ikome tko bi tamo išta slavio da ne dira ventilaciju, jer, kako moja dobra prijateljice kory reče, ima funkciju da puše zrak, nit da ga hladi, a ne daj Bože grije. Takvo djelovanje na kraju rezultira prostorom punim vlažne i tople prašine u kojem se prosječan čovjek ne može nadati prisustvu u punoj svijesti u vremenu većem od pola sata, a ljudi s dišnim ili ostalim ne kardiovaskularnim bolestima ikakvom.
Međutim, kad se isključe ljudi s bolestima dišnih puteva i ventilacija, onaj prostor je dosta dobar i (bit će da ) bila je odlična ekipa i fakat smo se dobro zabavili!

krcko (napisa):

A true legend.

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 13:49 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Bilo nam je odlično[/quote]:rotfl: a ti se, kao, sjecas :P
Blockflöte (napisa):
Bilo nam je odlično
Valjam se po podu od smijeha a ti se, kao, sjecas Razz

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 14:31 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

o zar smo tako puno i popili????? :lol:
o zar smo tako puno i popili????? Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 14:44 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivce bezobrazno"]
a ti se, kao, sjecas
[/quote]

Meni je dobro bilo :) :piper:
ivce bezobrazno (napisa):

a ti se, kao, sjecas

Meni je dobro bilo Smile The piper

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum