Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:36 sub, 16. 10. 2004 Naslov: brucosijada MO i PMF-a??? |
|
|
jel se mozda naslucuje ili daj boze da se vec zna gdje ce biti brucosijada MO-a i PMF-a???
opet saloon?? ili.....
ko ce svirati,pjevati???
zahvaljujem :)
jel se mozda naslucuje ili daj boze da se vec zna gdje ce biti brucosijada MO-a i PMF-a???
opet saloon?? ili.....
ko ce svirati,pjevati???
zahvaljujem
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:16 uto, 19. 10. 2004 Naslov: |
|
|
ne Asmodai grijesis, Osim Cumezovaca i SSHFDa, ovaj put u organizaciju su usli svi. I MASS s matematike, i BIUS s biologije, i SSHKD s kemije, i geografi isto...
Brucosijada ce najvjerojatnije biti u OTV domu, i najvjerojatnije svira Belfast food i Mad Men izmedju ostalih, alo o svemu vise, kao tocnom datumu, (iako ga znam, necu vam ga reci) :twisted: , cijeni karata, floorovima, i ostalim stvarima biti cete na vrijeme obavjesteni...
ne Asmodai grijesis, Osim Cumezovaca i SSHFDa, ovaj put u organizaciju su usli svi. I MASS s matematike, i BIUS s biologije, i SSHKD s kemije, i geografi isto...
Brucosijada ce najvjerojatnije biti u OTV domu, i najvjerojatnije svira Belfast food i Mad Men izmedju ostalih, alo o svemu vise, kao tocnom datumu, (iako ga znam, necu vam ga reci) , cijeni karata, floorovima, i ostalim stvarima biti cete na vrijeme obavjesteni...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:34 uto, 19. 10. 2004 Naslov: |
|
|
nazalost NE!!!!
ja, kao jedan od organizatora cu isto kupiti kartu, tako da moze i netko drugi. Bit ce nesto pozivnica, ali to ide profesorima i asistentima, i toga ce biti skroz ogranicen broj.
nazalost NE!!!!
ja, kao jedan od organizatora cu isto kupiti kartu, tako da moze i netko drugi. Bit ce nesto pozivnica, ali to ide profesorima i asistentima, i toga ce biti skroz ogranicen broj.
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fugolina Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:49 sri, 20. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="fugolina"]ja mislim da se kolega vsego sigurno neće buniti ako predložim za brucošijadu npr. TECHNO PARTY!!????[/quote]
Koliko god, kao i vecina Admina, bio okrutan i nehuman, tako nesto ipak ne zelim [b]nikome[/b] :!: :twisted: :PP
fugolina (napisa): | ja mislim da se kolega vsego sigurno neće buniti ako predložim za brucošijadu npr. TECHNO PARTY!!???? |
Koliko god, kao i vecina Admina, bio okrutan i nehuman, tako nesto ipak ne zelim nikome
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
fugolina Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 19:55 sri, 20. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="fugolina"]
su, morate priznati, veoma ritmični i raznoliki!!!!
[/quote]
Bez da ikog vrijeđam ili osporavam osobnu relevantnost ičijeg ukusa, moram reć da u životu nisam čuo ništa umrtvljenije, umrtvljujuće ili monotonije od, istina, raznovrsnih elektronskih ritmova. Raznolikost i muzikalnost nisu u ekvivalenciji.
fugolina (napisa): |
su, morate priznati, veoma ritmični i raznoliki!!!!
|
Bez da ikog vrijeđam ili osporavam osobnu relevantnost ičijeg ukusa, moram reć da u životu nisam čuo ništa umrtvljenije, umrtvljujuće ili monotonije od, istina, raznovrsnih elektronskih ritmova. Raznolikost i muzikalnost nisu u ekvivalenciji.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:18 čet, 21. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Ukoliko se još niste konačno odlučili, ja vas molim da razmotrite sljedeću (ozbiljnu :-s ) glazbenu ponudu:
Za nikakve pare (tj. malo klope i pijače) ja i moj prateći bend :muzak: [i]Geng ov Džipiz[/i] (tri violine, truba, gajde, bubanj i drndalica) izvodimo živu (i neživu) glazbu, a imamo pripremljen i cjelovečernji show program. Našim sudjelovanjem, možete [i]brucošijadi[/i] dodati i [i]društveno angažiranu[/i] dimenziju jer mi svojim nastupima promičemo međugeneracijsku solidarnost te se borimo za socijalnu integraciju romske manjine u Republici Hrvatskoj.
Sljedeća ponuda... Moj susjed [i]Joca[/i] virtuozno izvodi minijature na dajguzama i dirigaljkama. Za to vrijeme njegova supruga [i]Džesma[/i] igra po stolu, i pod stolom, i gdje već treba ovisno o prigodi i honoraru. Narudžbe na:
dzesibrejoca-trade@josmalopanestalo.svelegalno.com
I na kraju... Moj maloljetni buraz svira ubi-me-bože-il-me-sačuvaj grozno, zapravo samo nabija po klaviru i živce mi pili. Iznajmljujem ga jeftino; može i na više dana - tako da možete imat festival poput [i]Zagrebačkih (kakofono-)baroknih večeri[/i].
Zahvaljujem se na pažnji... :lol: :lol: :lol:
Ukoliko se još niste konačno odlučili, ja vas molim da razmotrite sljedeću (ozbiljnu ) glazbenu ponudu:
Za nikakve pare (tj. malo klope i pijače) ja i moj prateći bend Geng ov Džipiz (tri violine, truba, gajde, bubanj i drndalica) izvodimo živu (i neživu) glazbu, a imamo pripremljen i cjelovečernji show program. Našim sudjelovanjem, možete brucošijadi dodati i društveno angažiranu dimenziju jer mi svojim nastupima promičemo međugeneracijsku solidarnost te se borimo za socijalnu integraciju romske manjine u Republici Hrvatskoj.
Sljedeća ponuda... Moj susjed Joca virtuozno izvodi minijature na dajguzama i dirigaljkama. Za to vrijeme njegova supruga Džesma igra po stolu, i pod stolom, i gdje već treba ovisno o prigodi i honoraru. Narudžbe na:
dzesibrejoca-trade@josmalopanestalo.svelegalno.com
I na kraju... Moj maloljetni buraz svira ubi-me-bože-il-me-sačuvaj grozno, zapravo samo nabija po klaviru i živce mi pili. Iznajmljujem ga jeftino; može i na više dana - tako da možete imat festival poput Zagrebačkih (kakofono-)baroknih večeri.
Zahvaljujem se na pažnji...
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 16:31 čet, 21. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="BoMark"]nazalost ove godine nikako...
vec je dogovoroeno, sviraju [url=http://www.belfastfood.com/]Belfast food[/url] i [url=http://www.geocities.com/band_mad_men/]Mad Men[/url], i treci bend, koji ce najvjerojatnije biti nesto tipa tribute to R.H.C.P. ili superbake...[/quote]
Da, odbili su cak i ŠUB :shock:
BoMark (napisa): | nazalost ove godine nikako...
vec je dogovoroeno, sviraju Belfast food i Mad Men, i treci bend, koji ce najvjerojatnije biti nesto tipa tribute to R.H.C.P. ili superbake... |
Da, odbili su cak i ŠUB
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
menschen Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |