Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

exe file
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 17:07 pet, 12. 11. 2004    Naslov: exe file Citirajte i odgovorite

trebam pomoc sto napravit ako slucajno izbrisem neki exe.file.To sam napravila i sad ga neznam vratit i nista mi ne radi osim interneta i recikly bina a stos je jos u tome sto neznam o kojem se exe file-u radi!

Pa molim vas ako mi netko moze sto prije oko toga pomoc!

Hvala unaprijed! :cry:
trebam pomoc sto napravit ako slucajno izbrisem neki exe.file.To sam napravila i sad ga neznam vratit i nista mi ne radi osim interneta i recikly bina a stos je jos u tome sto neznam o kojem se exe file-u radi!

Hvala unaprijed! Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:14 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ubacis CD od Windowsa, pokrenes setup i nadas se da ces naci opciju "[i]Repair[/i]". :verycool:
Ubacis CD od Windowsa, pokrenes setup i nadas se da ces naci opciju "Repair". Very cool

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:26 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel te mogu pitat di se tocno nalazi ta opcija na cd-u trazim je i nema je a jel imas gdje cd od xp-a ili valjda bilo kojeg win-a da pogledas ajde please ako mozes!
jel te mogu pitat di se tocno nalazi ta opcija na cd-u trazim je i nema je a jel imas gdje cd od xp-a ili valjda bilo kojeg win-a da pogledas ajde please ako mozes!

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:53 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]jel te mogu pitat di se tocno nalazi ta opcija na cd-u trazim je i nema je a jel imas gdje cd od xp-a ili valjda bilo kojeg win-a da pogledas ajde please ako mozes![/quote]

Ne mogu. :-s Te stvari se malo tesko pokrecu pod Linuxom 8) (a i nemam CD pri ruci ;)).

Pokrenes setup.exe iz root direktorija CDa, koji bi (pod Win2k; valjda je slicno sa XP) trebao nuditi "[i]Reinstall[/i]", "[i]Repair[/i]" i mozda jos ponesto. :) Ako to ne ide... bojim se da ti ne gine reinstalacija, no pricekaj jos malo. :( Mozda se javi netko korisniji od mene. 8)
bily (napisa):

Ne mogu. Eh? Te stvari se malo tesko pokrecu pod Linuxom Cool (a i nemam CD pri ruci Wink).

Pokrenes setup.exe iz root direktorija CDa, koji bi (pod Win2k; valjda je slicno sa XP) trebao nuditi "Reinstall", "Repair" i mozda jos ponesto. Smile Ako to ne ide... bojim se da ti ne gine reinstalacija, no pricekaj jos malo. Sad Mozda se javi netko korisniji od mene. Cool

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:22 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Re: exe file Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]trebam pomoc sto napravit ako slucajno izbrisem neki exe.file.To sam napravila i sad ga neznam vratit i nista mi ne radi osim interneta i recikly bina a stos je jos u tome sto neznam o kojem se exe file-u radi!

Hvala unaprijed! :cry:[/quote]

daj prosiri malo taj problem. jel znas mozda od kud si ga izbrisala?! iz kojeg foldera, mislim?! inace, mozes probat ovu soluciju (radi pod 98/SE/ME, mozda radi i pod 2k/XP ;):

otvori Start pa klikni na run i upisi cmd...pojavit ce se prompt. tada upisi SFC (moras biti ulogirana kao administrator da bi to mogla napravit). eto, nadam se da je pomoglo. ako ne radi, probaj vsegov savjet...ako ni to ne radi, reinstalacija je neminovna :(
bily (napisa):

Hvala unaprijed! Crying or Very sad

daj prosiri malo taj problem. jel znas mozda od kud si ga izbrisala?! iz kojeg foldera, mislim?! inace, mozes probat ovu soluciju (radi pod 98/SE/ME, mozda radi i pod 2k/XP Wink:

otvori Start pa klikni na run i upisi cmd...pojavit ce se prompt. tada upisi SFC (moras biti ulogirana kao administrator da bi to mogla napravit). eto, nadam se da je pomoglo. ako ne radi, probaj vsegov savjet...ako ni to ne radi, reinstalacija je neminovna Sad

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 18:47 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala ti puno probat cu javim kako je to proslo!
hvala ti puno probat cu javim kako je to proslo!

Albert Einstein

[Vrh]
diex
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:47 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedino ovi exe filovi mogu naskodit stabilnost komp. :
smss,csrss,services i svchost.
Fino ctrl alt del i pod processes pogledas dali ti neki fali.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 20:59 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i cekaj sta ako mi neki fali kako da ga vratim!?
i cekaj sta ako mi neki fali kako da ga vratim!?

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:40 pet, 12. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="diex"]Jedino ovi exe filovi mogu naskodit stabilnost komp. :
Fino ctrl alt del i pod processes pogledas dali ti neki fali.[/quote]

To su procesi koji se ne daju ni ubiti, a kamoli da se fileovi dadu obrisati, zar ne? :-k
diex (napisa):

To su procesi koji se ne daju ni ubiti, a kamoli da se fileovi dadu obrisati, zar ne? Think

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:13 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ljudi zbunjujete me sto mi fali u kompu ne radi mi ni jedan exe-file tako da ne mogu ni pokrenut sa cd xp-e onaj repair a probala sam i drugu opciju koju mi je hijena napisala pa ni to ne ide....

Jer to je isto exe nista sto je exe ne cita mi ne pokrece kao da ni ne postoji jel me ko razumije? :cry:

moj komp je posto alergican na exe file joj :cry:
ljudi zbunjujete me sto mi fali u kompu ne radi mi ni jedan exe-file tako da ne mogu ni pokrenut sa cd xp-e onaj repair a probala sam i drugu opciju koju mi je hijena napisala pa ni to ne ide....

Jer to je isto exe nista sto je exe ne cita mi ne pokrece kao da ni ne postoji jel me ko razumije? Crying or Very sad

moj komp je posto alergican na exe file joj Crying or Very sad

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:30 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]moj komp je posto alergican na exe file joj :cry:[/quote]

:-s

Joj, Bily, sad bi nekaj rekao, al necu. (a nije neakademsko i nije vezano uz gornju recenicu nego uz tvoje nezgode s kompovima...)

Cuj, kak se otprilike zvao i gdje je bio taj fajl dok je nestao ne znas jelda?

Jel ti se uspiju dignut XPejci?

Ako da onda ubaci taj XP CD u CD-ROM, odi na [i]Start->Run[/i] i tam odi na [i]Browse[/i], pa lijepo na CD i klikni na setup i onda OK, pa opet OK.

I pokrene ti se instalacijski program gdje ces imat opciju za Repair. Necu ti slovkat di je opcija. Sad bum ispal zlocest, ali daj se snadji, citaj kaj pise, nemoj sam cekat da iskoci samo od sebe, ili nis! Uci se! :PP

Ako ne mozes pokrenut setup s CD-a, restartas komp, stisnes DEL (pisat ce ti kad) da udjes u BIOS i tamo podesis da ti FIRST BOOT (tak ce nekak slicno pisati) bude CD-ROM. Pljunes XP CD unutra, snimis te postavke u BIOSu i izadjes iz njega. Komp ce se restartati i pratis kaj pise na ekranu. U jednom trenutku ce se pojaviti poruka [i]press any key to boot from CD[/i]. Stisnes neku tipku i komp ce se bootat ("OS" ce se podignut) s XP CD-a. I onda ce ti rec da vec postoji instalirana verzija XP-jci i pitat oces ih popravit ili brisnut i snimit nove. I onda ih popravi.
bily (napisa):
moj komp je posto alergican na exe file joj Crying or Very sad

Eh?

Joj, Bily, sad bi nekaj rekao, al necu. (a nije neakademsko i nije vezano uz gornju recenicu nego uz tvoje nezgode s kompovima...)

Cuj, kak se otprilike zvao i gdje je bio taj fajl dok je nestao ne znas jelda?

Jel ti se uspiju dignut XPejci?

Ako da onda ubaci taj XP CD u CD-ROM, odi na Start->Run i tam odi na Browse, pa lijepo na CD i klikni na setup i onda OK, pa opet OK.

I pokrene ti se instalacijski program gdje ces imat opciju za Repair. Necu ti slovkat di je opcija. Sad bum ispal zlocest, ali daj se snadji, citaj kaj pise, nemoj sam cekat da iskoci samo od sebe, ili nis! Uci se! Weeee-heeee!!!

Ako ne mozes pokrenut setup s CD-a, restartas komp, stisnes DEL (pisat ce ti kad) da udjes u BIOS i tamo podesis da ti FIRST BOOT (tak ce nekak slicno pisati) bude CD-ROM. Pljunes XP CD unutra, snimis te postavke u BIOSu i izadjes iz njega. Komp ce se restartati i pratis kaj pise na ekranu. U jednom trenutku ce se pojaviti poruka press any key to boot from CD. Stisnes neku tipku i komp ce se bootat ("OS" ce se podignut) s XP CD-a. I onda ce ti rec da vec postoji instalirana verzija XP-jci i pitat oces ih popravit ili brisnut i snimit nove. I onda ih popravi.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:40 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok vjerovo ili ne sve sam ja to s biosom vec probala i namjestila sam da mi boota sa cd ali ne zeli ni bootat sa cd-a exe-filove ujedno probala sam i sa ovom opcijom run a ni to nece ne kuzim sto se dogada imas li jos koju ideju mozda? :cry:

inace ucim se ja vec dosta sa svim glupostima ajde javi mi za ideju ako je smislis!
ok vjerovo ili ne sve sam ja to s biosom vec probala i namjestila sam da mi boota sa cd ali ne zeli ni bootat sa cd-a exe-filove ujedno probala sam i sa ovom opcijom run a ni to nece ne kuzim sto se dogada imas li jos koju ideju mozda? Crying or Very sad

inace ucim se ja vec dosta sa svim glupostima ajde javi mi za ideju ako je smislis!

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:49 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao prvo ako imas bootable XP CD, onda nema uopce nikakve veze sto se sve poremetilo sa instaliranim windozama, on se mora dignut, kad u biosu velis da ga digne s CDa. Mozda nemas bootable XP CD.

Kao drugo ide ono nulto: Moja prava i osnovna ideja kad XP pocne zezat je

REINSTALL (naravno prvo formatiraj ove koji zezaju with vengance)

;)

Ak imas podatke koje ne smijes izgubiti, a imas i przu na kompu probaj reinstalirat preko bez formatiranja, pa onda sprzi vazne podatke i zatim formatiraj i nanovo instaliraj...

Sam se ti uci... :D ;)
Kao prvo ako imas bootable XP CD, onda nema uopce nikakve veze sto se sve poremetilo sa instaliranim windozama, on se mora dignut, kad u biosu velis da ga digne s CDa. Mozda nemas bootable XP CD.

Kao drugo ide ono nulto: Moja prava i osnovna ideja kad XP pocne zezat je

Wink

Ak imas podatke koje ne smijes izgubiti, a imas i przu na kompu probaj reinstalirat preko bez formatiranja, pa onda sprzi vazne podatke i zatim formatiraj i nanovo instaliraj...

Sam se ti uci... Very Happy Wink

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:11 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]REINSTALL (naravno prvo formatiraj ove koji zezaju with vengance)

;)[/quote]
:blueshock:
jel to netko rekao F-word bily :shock: ? :rotfl:
steelworker (napisa):

Wink

Disaster!!!
jel to netko rekao F-word bily Shocked ? Valjam se po podu od smijeha

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:07 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

cekajte malo ja nemam ja imam boot cd ali to ne kuzis meni nista ne moze bootat sa cd-e jer na cd-u postoje exe filovi a on nikakve exe-filove ne zeli pokrenut

pa akko da to onda uopce postignem

Malo mi je sve to uzasno i ne znam sto da napravim ima li ko jos kakvu opciju!?
cekajte malo ja nemam ja imam boot cd ali to ne kuzis meni nista ne moze bootat sa cd-e jer na cd-u postoje exe filovi a on nikakve exe-filove ne zeli pokrenut

pa akko da to onda uopce postignem

Malo mi je sve to uzasno i ne znam sto da napravim ima li ko jos kakvu opciju!?

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 18:34 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pod boot cd pretpostavljam da misliš na onu vrstu CD-a koji staviš u tray čitača i onda resetiraš ili ugasiš pa upališ stroj, ovisno o okolnostima i [color=red]onda ti se boota s tog cd-a, neovisno o tome hoće ti windowsi pokrenut exe ili ne[/color].

Bar bi tak trebalo bit.

S tim da, ako hoćeš da ti se boota sa cd-a, onda moraš u setupu BIOS-a to negdje pod boot sequence stavit.
Pod boot cd pretpostavljam da misliš na onu vrstu CD-a koji staviš u tray čitača i onda resetiraš ili ugasiš pa upališ stroj, ovisno o okolnostima i onda ti se boota s tog cd-a, neovisno o tome hoće ti windowsi pokrenut exe ili ne.

Bar bi tak trebalo bit.

S tim da, ako hoćeš da ti se boota sa cd-a, onda moraš u setupu BIOS-a to negdje pod boot sequence stavit.

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 21:18 sub, 13. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajme Boze pa kako ne kuzite svi da je to meni sve namjesteno ali nece citat nista sto exe jednostavno ne zeli ni bootat s njega ...Hocete reci da niko nije imo takav problem? :roll:
ajme Boze pa kako ne kuzite svi da je to meni sve namjesteno ali nece citat nista sto exe jednostavno ne zeli ni bootat s njega ...Hocete reci da niko nije imo takav problem? Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:37 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa ne :)

That I know of.

Ali sigurno se nekom već dogodilo.

Zapravo, zvoni mi poznato taj sindrom odnegdar...

Probaj preko diskete, tj. nađi neku dobru dušu koja ti može blagoslovit običnu disketu bootabilnošću pa bootaj s toga. Ako to netj(ć)e, onda uzmi veliki trajni magnet i prođi nekoliko puta preko diska njime.

Ako se niko još ne sjeti nečeg pametnijeg.

Sad mi pada na pamet da u biti već jako dugo nisam glumio rač. servisera. Šta mi bi?
Pa ne Smile

That I know of.

Ali sigurno se nekom već dogodilo.

Zapravo, zvoni mi poznato taj sindrom odnegdar...

Probaj preko diskete, tj. nađi neku dobru dušu koja ti može blagoslovit običnu disketu bootabilnošću pa bootaj s toga. Ako to netj(ć)e, onda uzmi veliki trajni magnet i prođi nekoliko puta preko diska njime.

Ako se niko još ne sjeti nečeg pametnijeg.

Sad mi pada na pamet da u biti već jako dugo nisam glumio rač. servisera. Šta mi bi?

Zadnja promjena: Blockflöte; 2:51 ned, 14. 11. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 1:44 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]ajme Boze pa kako ne kuzite svi da je to meni sve namjesteno ali nece citat nista sto exe jednostavno ne zeli ni bootat s njega ...Hocete reci da niko nije imo takav problem? :roll:[/quote]

Billy, gle, ako imas boot CD i podesis u BIOS-u da se boota s njega onda se on mora dignuti. M-O-R-A! Cijeli hard ti moze biti prazan, a ne da fali neki exe, i on ce se dignuti.

Gle. Stani. Stop. Šššššš... Smiri se. I gle sad:

1. U biosu nariktas da first boot device (tak se slicno zove opcija) bude CD-ROM.

2. snimis te postavke u BIOSu i izadjes iz BIOSa. Zatim ce se komp sam restartati.

[b]3. pratis sto pise na ekranu! Kad se ispise [i]Press any key to boot from CD[/i] stisni neki tipku (bilo koju).
[/b]

4. dogodi se bootanje s CDa 8)

Taj treci korak je vazan, ako ne stisnes u nekom roku nece se bootati s CD-a nego s harda (pod pretpostavkom da je to second boot device)

Ako se ona poruka u koraku 3 ne pojavi onda nemas boot CD.
Ako se pocne bootati s CDa i zapne onda ti je CD ostecen.
Ako se ... E NEMA NESTO TRECE! Mora se bootat s CDa! I tocka: [size=24].[/size] 8)

Ako ti mislis da si sve to napravila i ne radi daj napisi sto to tocno ne radi, sto se ne dogodi? Poruka da stisnes neku tipku ili nesto drugo?

S(p)retno! :D
bily (napisa):
ajme Boze pa kako ne kuzite svi da je to meni sve namjesteno ali nece citat nista sto exe jednostavno ne zeli ni bootat s njega ...Hocete reci da niko nije imo takav problem? Rolling Eyes

Billy, gle, ako imas boot CD i podesis u BIOS-u da se boota s njega onda se on mora dignuti. M-O-R-A! Cijeli hard ti moze biti prazan, a ne da fali neki exe, i on ce se dignuti.

Gle. Stani. Stop. Šššššš... Smiri se. I gle sad:

1. U biosu nariktas da first boot device (tak se slicno zove opcija) bude CD-ROM.

2. snimis te postavke u BIOSu i izadjes iz BIOSa. Zatim ce se komp sam restartati.

3. pratis sto pise na ekranu! Kad se ispise Press any key to boot from CD stisni neki tipku (bilo koju).

4. dogodi se bootanje s CDa Cool

Taj treci korak je vazan, ako ne stisnes u nekom roku nece se bootati s CD-a nego s harda (pod pretpostavkom da je to second boot device)

Ako se ona poruka u koraku 3 ne pojavi onda nemas boot CD.
Ako se pocne bootati s CDa i zapne onda ti je CD ostecen.
Ako se ... E NEMA NESTO TRECE! Mora se bootat s CDa! I tocka: . Cool

Ako ti mislis da si sve to napravila i ne radi daj napisi sto to tocno ne radi, sto se ne dogodi? Poruka da stisnes neku tipku ili nesto drugo?

S(p)retno! Very Happy

[Vrh]
nenadk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 3:12 ned, 14. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

u potpunosti se slazem sa steelom. bily, *.exe fileovi su cisto, pa recimo "karakteristika" MS-ovih operativnih sustava (ok, u proslosti i nekih NE-msovih o.s.) i kao takvi ne postoji mogucnost da ti racunalo odbija ih prihvatiti. prije nego ti se windozi podignu, oni niti "ne znaju" kakve su to *.exe datoteke; jedina mogucnost da ti ih ne prihvaca je u tome da su isti osteceni, ili da nemash bootabilni cd. ali da sustav odbija rad sa *.exe datotekama, prije nego su se sami windozeri podigli mi je cudno. pretpostavljam da se radi o ostecenim datotekama koje se ne mogu pokrenuti, a ne o tome da ti windozeri "opcenito" ne zele pokrenuti *.exe datoteku. postpupi kako je steel napisao i trebalo bi raditi, a ako ne radi, postupi kako je napisao blockfloete - veliki magnet (po mogucnosti cim jaci) i cim blize hard disku. to ce te osloboditi svih muka. :P :P :P :P

pozdrav,
nenad
u potpunosti se slazem sa steelom. bily, *.exe fileovi su cisto, pa recimo "karakteristika" MS-ovih operativnih sustava (ok, u proslosti i nekih NE-msovih o.s.) i kao takvi ne postoji mogucnost da ti racunalo odbija ih prihvatiti. prije nego ti se windozi podignu, oni niti "ne znaju" kakve su to *.exe datoteke; jedina mogucnost da ti ih ne prihvaca je u tome da su isti osteceni, ili da nemash bootabilni cd. ali da sustav odbija rad sa *.exe datotekama, prije nego su se sami windozeri podigli mi je cudno. pretpostavljam da se radi o ostecenim datotekama koje se ne mogu pokrenuti, a ne o tome da ti windozeri "opcenito" ne zele pokrenuti *.exe datoteku. postpupi kako je steel napisao i trebalo bi raditi, a ako ne radi, postupi kako je napisao blockfloete - veliki magnet (po mogucnosti cim jaci) i cim blize hard disku. to ce te osloboditi svih muka. Razz Razz Razz Razz

pozdrav,
nenad

>>Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived.<<

by Jean-Luc Picard
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum