Od ovakvih topica nema koristi. :roll: Evo i zasto:[list=1][*]Ako vam se rok cini "tezak" to je zato sto[list=a][*]niste dobro naucili ili
[*]asistent se "preracunao" (da, mozemo i mi pogrijesiti). :roll:[/list:o]Sigurno nije "tezak" zato jer smo mi Zli i studenti nas nisu dovoljno preklinjali. :wall:
[*]Gradivo je uvijek isto: ono sto se radilo na vjezbama (dakle, i ono sto se radilo nakon kolokvija: datoteke, komandna linija,...). 8)[/list:o]
Ako i dalje mislite da je preklinjanje korisnije od ucenja, provjerite tko daje rok, pa mu se obratite na PM ili e-mail. :?
Hvala! 8)
P.S. Kad bude vrijeme za moj rok, nemojte gubiti svoje i moje vrijeme "molbama". :? Korisnije je poslati PM ili e-mail u kojem pitate kad se mozemo naci za konzultacije ili da vam u vasem rjesenju objasnim zasto to ne radi ono sto ste vi naumili. 8)
Od ovakvih topica nema koristi. Evo i zasto:- Ako vam se rok cini "tezak" to je zato sto
- niste dobro naucili ili
- asistent se "preracunao" (da, mozemo i mi pogrijesiti).
 Sigurno nije "tezak" zato jer smo mi Zli i studenti nas nisu dovoljno preklinjali.
- Gradivo je uvijek isto: ono sto se radilo na vjezbama (dakle, i ono sto se radilo nakon kolokvija: datoteke, komandna linija,...).

Ako i dalje mislite da je preklinjanje korisnije od ucenja, provjerite tko daje rok, pa mu se obratite na PM ili e-mail.
Hvala!
P.S. Kad bude vrijeme za moj rok, nemojte gubiti svoje i moje vrijeme "molbama". Korisnije je poslati PM ili e-mail u kojem pitate kad se mozemo naci za konzultacije ili da vam u vasem rjesenju objasnim zasto to ne radi ono sto ste vi naumili.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|