Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Studentski izbori 18. ili 19. siječnja!

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
InfoStudent
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 4:55 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Studentski izbori 18. ili 19. siječnja! Citirajte i odgovorite

[quote]
www.student.hr > NOVOSTI > Sveučilište
četvrtak, 16. prosinca, 2004.

Senat odlučio raspisati izbore, predstavnici Studentskog zbora glasali PROTIV
[/quote]
Citat:

www.student.hr > NOVOSTI > Sveučilište
četvrtak, 16. prosinca, 2004.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 5:40 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm... Da sam na vlasti, i ja bih bio protiv izbora [ ;) ], ali me zanima (a cini mi se da ne pishe u textu) sto je navedeno kao razlog zbog kojeg se [b]studentski[/b] predstavnici protive [b]studentskim[/b] izborima? :-k

Nisam nesto jako upucen, no nacuo sam da je zakonski rok za izbore i tako vec proshao, sto mi nekako ne ide uz protivljenje izborima... :grebgreb: Moze netko raspisati lijenom asistentu koji ne kopa okolo nego samo pita na nekom tamo cudnom forumu? :)
Hmmm... Da sam na vlasti, i ja bih bio protiv izbora [ Wink ], ali me zanima (a cini mi se da ne pishe u textu) sto je navedeno kao razlog zbog kojeg se studentski predstavnici protive studentskim izborima? Think

Nisam nesto jako upucen, no nacuo sam da je zakonski rok za izbore i tako vec proshao, sto mi nekako ne ide uz protivljenje izborima... Kotacici rade 100 na sat Moze netko raspisati lijenom asistentu koji ne kopa okolo nego samo pita na nekom tamo cudnom forumu? Smile

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 9:21 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Re: Studentski izbori 18. ili 19. siječnja! Citirajte i odgovorite

[quote="InfoStudent"][quote]
[/quote][/quote]

Ovo je fakat sramotno. :x :x Nadam se te face nece biti vise u SZ-u i da ce se studenti Matematike odazvati izborima u velikom broju.
InfoStudent (napisa):
Citat:

Ovo je fakat sramotno. Mad Mad Nadam se te face nece biti vise u SZ-u i da ce se studenti Matematike odazvati izborima u velikom broju.

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:54 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Problem je u tome da po zakonu, SZ-u istjece mandat u 10. mjesecu (mandat im traje dvije akademske godine). Izbore po zakonu raspisuju dekani. Tocan termin raspisivanja izbora je precizno definiran zakonom na, mislim, treci tjedan u studenom, te da bi se osigurala istovremenost izbora na sveucilistu, dekani raspisu te izbore na preporuku rektorice.

Ove godine preporuka rektorice nije dosla. Prica se da se ceka da zagrebacko sveuciliste izglasa novi statut koji bi bio u skladu sa novim zakonom o sz-u i visokom skolstvu. To bi se desilo negdje izmedju 3. i 11. [b]mjeseca[/b] :shocked!:

Sve to nije sprijecilo sadasnji SZ da raspise natjecaj za projekte vec pocetkom studenog na kojem bi se trebalo podijeliti [b]8 milijuna kuna[/b] za studentske projekte.
Prosli put kada je ovaj SZ djelio tih 8 milijuna kuna smo imali ovo:
[list] [*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=507]Petar Bezjak, ZA ili PROTIV?[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=514]SUMA 60000[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=645]SUMA vasa svagdasnja[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=557]SUMA - Studentska Udruga MAtematicara[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=569]pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovoriti)[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=610]P. Bezjak o proračunu![/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=622]Petar Bezjak (osobno) o dogadjajima oko Proracuna SZa[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=505]
studenti PMF-a ne podržavaju svog predstavnika[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=250]Bezjak predsjednik studentskog zbora sveučilišta u ZG[/url]
[/list:u]
...i tada je tadasnji ministar znanosti taj natjecaj blokirao. Zaustavio isplate i ministarstvo je raspisalo svoj natjecaj. Ne bih isao tako daleko da kazem da su to ucinili iz moralno/zakonskih razloga ili su jednostavno htjeli napakostiti HAZ-u (Hrvatska Akademska Zajednica, studentska udruga cije ime neslucajno jako podsijeca na jednu drugu Hrvatsku .... Zajednicu)

Rezime: rektorica odugovlaci sa izborima, novi statut UniZG-a se ne izglasava jos moguce godinu dana te se to iskoristava kao argument zasto jos ne sa izborima, natjecaj je raspisan, ministar znanosti promijenjen, a doticnima SZ-ovcima mandat istjekao :x

...tako da je to ponukalo neke ljude sa fizike i biologije da napravi pritisak na dekanat PMF-a da se izbori raspisu. Nije cudo da je SZ glasao protiv, jel? Sada je nasrecu reagirao i senat sveucilista i mozda ipak nesto bude od cijele price :)

Zato,
[size=26]18 siječnja svi na izbore![/size]
Problem je u tome da po zakonu, SZ-u istjece mandat u 10. mjesecu (mandat im traje dvije akademske godine). Izbore po zakonu raspisuju dekani. Tocan termin raspisivanja izbora je precizno definiran zakonom na, mislim, treci tjedan u studenom, te da bi se osigurala istovremenost izbora na sveucilistu, dekani raspisu te izbore na preporuku rektorice.

Ove godine preporuka rektorice nije dosla. Prica se da se ceka da zagrebacko sveuciliste izglasa novi statut koji bi bio u skladu sa novim zakonom o sz-u i visokom skolstvu. To bi se desilo negdje izmedju 3. i 11. mjeseca #Shocked

Sve to nije sprijecilo sadasnji SZ da raspise natjecaj za projekte vec pocetkom studenog na kojem bi se trebalo podijeliti 8 milijuna kuna za studentske projekte.
Prosli put kada je ovaj SZ djelio tih 8 milijuna kuna smo imali ovo:

...i tada je tadasnji ministar znanosti taj natjecaj blokirao. Zaustavio isplate i ministarstvo je raspisalo svoj natjecaj. Ne bih isao tako daleko da kazem da su to ucinili iz moralno/zakonskih razloga ili su jednostavno htjeli napakostiti HAZ-u (Hrvatska Akademska Zajednica, studentska udruga cije ime neslucajno jako podsijeca na jednu drugu Hrvatsku .... Zajednicu)

Rezime: rektorica odugovlaci sa izborima, novi statut UniZG-a se ne izglasava jos moguce godinu dana te se to iskoristava kao argument zasto jos ne sa izborima, natjecaj je raspisan, ministar znanosti promijenjen, a doticnima SZ-ovcima mandat istjekao Mad

...tako da je to ponukalo neke ljude sa fizike i biologije da napravi pritisak na dekanat PMF-a da se izbori raspisu. Nije cudo da je SZ glasao protiv, jel? Sada je nasrecu reagirao i senat sveucilista i mozda ipak nesto bude od cijele price Smile

Zato,
18 siječnja svi na izbore!

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:09 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="www.student.hr"]O tome se vodila rasprava duža od sat vremena, a poveo ju je dekan Filozofskog fakulteta prof. dr.sc. Miljenko Jurković, zatraživši u ime svojih studenata hitno raspisivanje izbora. U tome ga je podržao i dekan PMF-a prof. dr. sc. Dragutin Feletar, a usprotivio im se predsjednik SZ-a Petar Bezjak. Nakon toga se u raspravu uključio i dekan Pravnog fakulteta prof. dr.sc. Branko Smerdel, koji je nakon duže rasprave s Bezjakom zaključio da on ne želi izbore, jer se ne želi maknuti s funkcije. U raspravi su još sudjelovali rektorica i dekanica Fakulteta političkih znanosti, koja je također bila za izbore. Na kraju se pristupilo glasovanju, na kojem su svi dekani, kao i rektori i prorektori glasovali ZA održavanje izbora, dok su studentski predstavnici glasovali PROTIV[/quote]
:g:
i audio snimka je navodno na putu :g:
www.student.hr (napisa):
O tome se vodila rasprava duža od sat vremena, a poveo ju je dekan Filozofskog fakulteta prof. dr.sc. Miljenko Jurković, zatraživši u ime svojih studenata hitno raspisivanje izbora. U tome ga je podržao i dekan PMF-a prof. dr. sc. Dragutin Feletar, a usprotivio im se predsjednik SZ-a Petar Bezjak. Nakon toga se u raspravu uključio i dekan Pravnog fakulteta prof. dr.sc. Branko Smerdel, koji je nakon duže rasprave s Bezjakom zaključio da on ne želi izbore, jer se ne želi maknuti s funkcije. U raspravi su još sudjelovali rektorica i dekanica Fakulteta političkih znanosti, koja je također bila za izbore. Na kraju se pristupilo glasovanju, na kojem su svi dekani, kao i rektori i prorektori glasovali ZA održavanje izbora, dok su studentski predstavnici glasovali PROTIV

Mr. Green
i audio snimka je navodno na putu Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:20 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Tocan termin raspisivanja izbora je precizno definiran zakonom na, mislim, treci tjedan u studenom,[/quote]
Pogresno.
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/1997/1975.htm
"Izbori se provode krajem mjeseca studenoga tekuće školske godine."
Taj "treci tjedan" se navodno spominje u nekim pravilnicima SZ-a koji nisu javno dostupni.

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
te da bi se osigurala istovremenost izbora na sveucilistu, dekani raspisu te izbore na preporuku rektorice.[/quote]
Pogresno. To ne pise u zakonu. Dosad je samo postojala takva *praksa* da rektorica na zamolbu SZ-a uputi obican dopis dekanima, dakle "raspise" izbore iako h nema ovlasti raspisivati. Izbore, po zakonu, raspisuje dekan.
Vidi http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=1874 i druge clanke na student.hr

Ove godine preporuka rektorice nije dosla.[/quote]
Niti je SZ uputio zamolbu rektorici da "raspise" izbore, kao prosle godine.

Prica se da se ceka da zagrebacko sveuciliste izglasa novi statut koji bi bio u skladu sa novim zakonom o sz-u i visokom skolstvu. To bi se desilo negdje izmedju 3. i 11. [b]mjeseca[/b] :shocked!: [/quote]
To su, neprovjereno, bili Bezjakovi argumenti na Senatu. Inace nemaju veze s pamecu, jer to sto pise predstavlja krsenje zakona - ne znam koji pravnik bi mogao nategnuti zakon da to prekrije...
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Tocan termin raspisivanja izbora je precizno definiran zakonom na, mislim, treci tjedan u studenom,

Pogresno.
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/1997/1975.htm
"Izbori se provode krajem mjeseca studenoga tekuće školske godine."
Taj "treci tjedan" se navodno spominje u nekim pravilnicima SZ-a koji nisu javno dostupni.

te da bi se osigurala istovremenost izbora na sveucilistu, dekani raspisu te izbore na preporuku rektorice.

Pogresno. To ne pise u zakonu. Dosad je samo postojala takva *praksa* da rektorica na zamolbu SZ-a uputi obican dopis dekanima, dakle "raspise" izbore iako h nema ovlasti raspisivati. Izbore, po zakonu, raspisuje dekan.
Vidi http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=1874 i druge clanke na student.hr

Ove godine preporuka rektorice nije dosla.

Niti je SZ uputio zamolbu rektorici da "raspise" izbore, kao prosle godine.

Prica se da se ceka da zagrebacko sveuciliste izglasa novi statut koji bi bio u skladu sa novim zakonom o sz-u i visokom skolstvu. To bi se desilo negdje izmedju 3. i 11. mjeseca #Shocked

To su, neprovjereno, bili Bezjakovi argumenti na Senatu. Inace nemaju veze s pamecu, jer to sto pise predstavlja krsenje zakona - ne znam koji pravnik bi mogao nategnuti zakon da to prekrije...

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:52 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="gost"]Pogresno. To ne pise u zakonu. Dosad je samo postojala takva *praksa* da rektorica na zamolbu SZ-a uputi obican dopis dekanima, dakle "raspise" izbore iako h nema ovlasti raspisivati. Izbore, po zakonu, raspisuje dekan.
Vidi http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=1874 i druge clanke na student.hr[/quote]
Dosta sam se potrudio da se ta recenica tako ne shvati, ali ocito ne dovoljno.
Dakle, zakon o SZ-u i zakon o visokom skolstvu su u blagoj koliziji.
Sa jedne strane je dekan taj koji raspisuje izbore, dok sa druge strane legitimnost tih izbora nije sigurna ukoliko ne postoji tijelo koje rjesava zalbe zbog raznih mogucih nepravilnosti, a to tijelo koje se zove Zalbeno vijece imenuje rektorica.

Iako, sada nasrecu irrelevant i samo blago offtopic.
[quote="gost"]To su, neprovjereno, bili Bezjakovi argumenti na Senatu. Inace nemaju veze s pamecu, jer to sto pise predstavlja krsenje zakona - ne znam koji pravnik bi mogao nategnuti zakon da to prekrije...[/quote]
afaik, to jesu argumenti rektorice bili mnogo prije nego su to postali bezjakovi.... :?
Sa istom argumentacijom je dekan filozofskog fakulteta odbacio raspisivanje "prijevremenih" izbora na filozofskom fakultetu nakon sto su vec bili objavljeni, da ne zele dati pare za dva izborna povjerenstva u razmaku "par mjeseci", a da je njihov SZ uglavnom vise-manej ok. (kod njih se rad u IPF-u placa)

I da.. nema pravnika koji to moze pokriti ali nema ni suda koji to moze na vrijeme procesuirati :roll:
gost (napisa):

Sa jedne strane je dekan taj koji raspisuje izbore, dok sa druge strane legitimnost tih izbora nije sigurna ukoliko ne postoji tijelo koje rjesava zalbe zbog raznih mogucih nepravilnosti, a to tijelo koje se zove Zalbeno vijece imenuje rektorica.

gost (napisa):

afaik, to jesu argumenti rektorice bili mnogo prije nego su to postali bezjakovi.... Confused
Sa istom argumentacijom je dekan filozofskog fakulteta odbacio raspisivanje "prijevremenih" izbora na filozofskom fakultetu nakon sto su vec bili objavljeni, da ne zele dati pare za dva izborna povjerenstva u razmaku "par mjeseci", a da je njihov SZ uglavnom vise-manej ok. (kod njih se rad u IPF-u placa)

I da.. nema pravnika koji to moze pokriti ali nema ni suda koji to moze na vrijeme procesuirati Rolling Eyes

MADD
[Vrh]
hopla_kao_gost
Gost

PostPostano: 19:15 sub, 18. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Dosta sam se potrudio da se ta recenica tako ne shvati, ali ocito ne dovoljno. [/quote]
:)

[quote]Dakle, zakon o SZ-u i zakon o visokom skolstvu su u blagoj koliziji.
Sa jedne strane je dekan taj koji raspisuje izbore, dok sa druge strane legitimnost tih izbora nije sigurna ukoliko ne postoji tijelo koje rjesava zalbe zbog raznih mogucih nepravilnosti, a to tijelo koje se zove Zalbeno vijece imenuje rektorica.[/quote]
[u]To bi, zapravo, trebalo pitati pravnike[/u]. Jos ne postoji niti jedno sluzbeno tumacenje, ni od MZOS ni sveucilista ni Zbora... Mi mozemo pricati ovako ili onako, no pada mi na pamet efikasniji nacin djelovanja. U vrijeme inicijative protiv testiranja studenata na droge neki studenti Pravnog faxa su se tekako potrudili i napravili ozbiljne zakonske analize, koje su nam kasnije posluzile kao nevjerojatno jak argument u pregovorima (konkretno, na sastancima sa nadleznima se dogadjalo da su se nadlezni crvenili od srama kad smo izbacivali te podatke, i naravno kad su skuzili da smo ih skuzili i da im mozemo sloziti vecu frku nego su se nadali, od testiranja se odustalo; te analize su bile mozda i kljucna stvar!!!). Ajd na www.studentwebforumi.tk ima bar tri foruma pravnih fakulteta, pa neka netko tamo pronadje pravnika koji bi napravio "seminar" iz ove materije! :)
([url]http://pauk.ffzg.hr/inicijativa/[/url] - tamo ces naci te stare analize)

Naime, koliko vidim tri su elementa koja moraju biti uskladjena:
1) zakon o sz ('97)
2) zakon o znanst. djel. i visok. obraz ('03)
3) stari statut sveucilista (novi se upravo pise u rektoratu)
Trebalo bi sasvim jasno, po tockama, izvesti sve medjusobne neuskladjenosti tih propisa.
A ovo sto pises o potrebi da postoji sveucilisno povjerenstvo za prigovore, to tice samo tumacenja zakona o SZ-u, a ne njegove (ne)uskladjenosti s ostalim propisima.

[quote]
afaik, to jesu argumenti rektorice bili mnogo prije nego su to postali bezjakovi....
[/quote]
Odakle ti ova informacija?
Rektorat, naime, nije homogen. Rektorica (mozda) nije upucena, ona misli da je za studentarije zaduzen prorektor Jerolimov i bavi se drugim stvarima. Tu su jos neke strukture unutar rektorata, ali nek ostane zasad na tome, ovu temu cemo otvoriti iducih dana u vecem opsegu nego sto se trenutno cini da je potrebno... ;)

[quote]
I da.. nema pravnika koji to moze pokriti [/quote]
Istina. Svojevremeno je Mataga, osoba koja je 1996. srusila prvi Zakon o SZ-u na ustavnom sudu kroz "Iuridicum" s Pravnog faxa, a sada je velika faca kojeg je ministar Kraljevic zvao da napise prijedlog zakona o SZ-u (sto je ovaj i napravio), rekao da NEMA (ponavljam: NEMA) pravika koji je specijaliziran za ovu tematiku ili u nju dovoljno upucen.
Sto i nije sasvim istina: Ozren Becic, Petar Bezjak, Josko Pavkovic, itd. :D

p.s.
nista od snimke sjednice senata. rektorica se predomislila :(
bit ce dobro ako uopce dobijemo zapisnik...
Citat:

Smile

Citat:

To bi, zapravo, trebalo pitati pravnike. Jos ne postoji niti jedno sluzbeno tumacenje, ni od MZOS ni sveucilista ni Zbora... Mi mozemo pricati ovako ili onako, no pada mi na pamet efikasniji nacin djelovanja. U vrijeme inicijative protiv testiranja studenata na droge neki studenti Pravnog faxa su se tekako potrudili i napravili ozbiljne zakonske analize, koje su nam kasnije posluzile kao nevjerojatno jak argument u pregovorima (konkretno, na sastancima sa nadleznima se dogadjalo da su se nadlezni crvenili od srama kad smo izbacivali te podatke, i naravno kad su skuzili da smo ih skuzili i da im mozemo sloziti vecu frku nego su se nadali, od testiranja se odustalo; te analize su bile mozda i kljucna stvar!!!). Ajd na www.studentwebforumi.tk ima bar tri foruma pravnih fakulteta, pa neka netko tamo pronadje pravnika koji bi napravio "seminar" iz ove materije! Smile
(http://pauk.ffzg.hr/inicijativa/ - tamo ces naci te stare analize)

Naime, koliko vidim tri su elementa koja moraju biti uskladjena:
1) zakon o sz ('97)
2) zakon o znanst. djel. i visok. obraz ('03)
3) stari statut sveucilista (novi se upravo pise u rektoratu)
Trebalo bi sasvim jasno, po tockama, izvesti sve medjusobne neuskladjenosti tih propisa.
A ovo sto pises o potrebi da postoji sveucilisno povjerenstvo za prigovore, to tice samo tumacenja zakona o SZ-u, a ne njegove (ne)uskladjenosti s ostalim propisima.

Citat:

afaik, to jesu argumenti rektorice bili mnogo prije nego su to postali bezjakovi....

Rektorat, naime, nije homogen. Rektorica (mozda) nije upucena, ona misli da je za studentarije zaduzen prorektor Jerolimov i bavi se drugim stvarima. Tu su jos neke strukture unutar rektorata, ali nek ostane zasad na tome, ovu temu cemo otvoriti iducih dana u vecem opsegu nego sto se trenutno cini da je potrebno... Wink

Citat:

I da.. nema pravnika koji to moze pokriti

Istina. Svojevremeno je Mataga, osoba koja je 1996. srusila prvi Zakon o SZ-u na ustavnom sudu kroz "Iuridicum" s Pravnog faxa, a sada je velika faca kojeg je ministar Kraljevic zvao da napise prijedlog zakona o SZ-u (sto je ovaj i napravio), rekao da NEMA (ponavljam: NEMA) pravika koji je specijaliziran za ovu tematiku ili u nju dovoljno upucen.
Sto i nije sasvim istina: Ozren Becic, Petar Bezjak, Josko Pavkovic, itd. Very Happy

p.s.
nista od snimke sjednice senata. rektorica se predomislila Sad

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:56 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hopla_kao_gost"]nista od snimke sjednice senata. rektorica se predomislila :(
bit ce dobro ako uopce dobijemo zapisnik...[/quote]

Zar nijsu zapisnici javni? :shock:
hopla_kao_gost (napisa):
nista od snimke sjednice senata. rektorica se predomislila Sad

Zar nijsu zapisnici javni? Shocked

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 10:04 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zapisnici jesu javni... samo im treba 2-3 tjedna da ih objave...

A audio zapis bi bio TOTALNO KUUL!

'ave fun!

Sinisa
Zapisnici jesu javni... samo im treba 2-3 tjedna da ih objave...

A audio zapis bi bio TOTALNO KUUL!

'ave fun!

Sinisa

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:49 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hopla_kao_gost"]A ovo sto pises o potrebi da postoji sveucilisno povjerenstvo za prigovore, to tice samo tumacenja zakona o SZ-u, a ne njegove (ne)uskladjenosti s ostalim propisima.[/quote]
afaik, tajnica PMF-a je bila protiv "prijevremenog" rapisivanja ali je predlozila osnivanje zalbenog vijeca na razini fakulteta koje bi obavljalo taj dio posla :)
[quote="hopla_kao_gost"]Odakle ti ova informacija?[/quote]
Avdagic :?
[quote="hopla_kao_gost"]ovu temu cemo otvoriti iducih dana u vecem opsegu nego sto se trenutno cini da je potrebno... ;)[/quote]
A e :D ?
hopla_kao_gost (napisa):

afaik, tajnica PMF-a je bila protiv "prijevremenog" rapisivanja ali je predlozila osnivanje zalbenog vijeca na razini fakulteta koje bi obavljalo taj dio posla Smile
hopla_kao_gost (napisa):

Avdagic Confused
hopla_kao_gost (napisa):
ovu temu cemo otvoriti iducih dana u vecem opsegu nego sto se trenutno cini da je potrebno... Wink

A e Very Happy ?

MADD
[Vrh]
zrzy.
Gost

PostPostano: 18:24 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="gost"]To su, neprovjereno, bili Bezjakovi argumenti na Senatu. Inace nemaju veze s pamecu, jer to sto pise predstavlja krsenje zakona - ne znam koji pravnik bi mogao nategnuti zakon da to prekrije...[/quote]
afaik, to jesu argumenti rektorice bili mnogo prije nego su to postali bezjakovi.... :?

I da.. nema pravnika koji to moze pokriti ali nema ni suda koji to moze na vrijeme procesuirati :roll:[/quote]

Krivo. Nije dekan odbacio raspisivanje izbora s tim argumentom, a pogotovo nije spominjao pare. Na FF-u su odgođeni izbori na zamolbu podružnice Zbora.

gost (napisa):

afaik, to jesu argumenti rektorice bili mnogo prije nego su to postali bezjakovi.... Confused

I da.. nema pravnika koji to moze pokriti ali nema ni suda koji to moze na vrijeme procesuirati Rolling Eyes

Krivo. Nije dekan odbacio raspisivanje izbora s tim argumentom, a pogotovo nije spominjao pare. Na FF-u su odgođeni izbori na zamolbu podružnice Zbora.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum