Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Upis: parcijala treće godine ako...

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 16:01 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Upis: parcijala treće godine ako... Citirajte i odgovorite

Može li se upisati parcijala treće godine ako nisu položeni [b]svi[/b] ispiti iz prve godine? :?
Može li se upisati parcijala treće godine ako nisu položeni svi ispiti iz prve godine? Confused

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:19 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Re: Upis: parcijala treće godine ako... Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Može li se upisati parcijala treće godine ako nisu položeni [b]svi[/b] ispiti iz prve godine? :?[/quote]

Ne. :(
Anonymous (napisa):
Može li se upisati parcijala treće godine ako nisu položeni svi ispiti iz prve godine? Confused

Ne. Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:24 sri, 16. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/uvjeti_za_upis_vise_godine.html][b]Uvjeti za upis u višu godinu i pristup diplomskom ispitu na studiju matematike[/b][/url]
Uvjeti za upis u višu godinu i pristup diplomskom ispitu na studiju matematike

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:33 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/uvjeti_za_upis_vise_godine.html][b]Uvjeti za upis u višu godinu i pristup diplomskom ispitu na studiju matematike[/b][/url][/quote]

samo bih ispravio kolegu/icu da na taj link ne sadrzi informacije vezane uz pitanje postavljeno na pocetku topica, jer je parcijala zapravo pad....
(da, znam da je vsego vec odgovorio) :)
buba (napisa):

samo bih ispravio kolegu/icu da na taj link ne sadrzi informacije vezane uz pitanje postavljeno na pocetku topica, jer je parcijala zapravo pad....
(da, znam da je vsego vec odgovorio) Smile

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 1:50 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kaj nije malo prerano da se misli o parcijali?!
a kaj nije malo prerano da se misli o parcijali?!

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:19 čet, 17. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"][quote="buba"][url=http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/uvjeti_za_upis_vise_godine.html][b]Uvjeti za upis u višu godinu i pristup diplomskom ispitu na studiju matematike[/b][/url][/quote]

(da, znam da je vsego vec odgovorio) :)[/quote]
:D Htjedoh motivirati čovjeka da je još pre rano za razmišljanje o parcijali, kada ima toliko drugih mogućnosti. :wink: Jedino ako su u pitanju nepokupljeni potpisi. :?: :roll: To bi već mogo biti probljem. :(
Gogs (napisa):
buba (napisa):

(da, znam da je vsego vec odgovorio) Smile

Very Happy Htjedoh motivirati čovjeka da je još pre rano za razmišljanje o parcijali, kada ima toliko drugih mogućnosti. Wink Jedino ako su u pitanju nepokupljeni potpisi. Question Rolling Eyes To bi već mogo biti probljem. Sad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum