| 
                                         [quote="hermie"]da li je racunarstvo uvjet za drugu godinu?tj.ako npr.damo sve moguce matematike jer mozemo upisati 2.god. ak racunarstvo ne damo?
 svi mi kazu da i ne, pa da pitam strucnjake![/quote]

Nisam siguran da li se nesto mijenjalo od mojih studentskih dana, ali mislim da nije. Uvjet je, dakle, skupiti 45 bodova; s kojim predmetima - to je slobodna volja studenta.

Ispite prve godine je potrebno "ocistiti" tek kada upisujes trecu.

Nego, hermie, imas vec nekoliko postova... Bilo bi lijepo da otvoris acc i postas kao reg. user... :) 

| hermie (napisa): | 	 		  da li je racunarstvo uvjet za drugu godinu?tj.ako npr.damo sve moguce matematike jer mozemo upisati 2.god. ak racunarstvo ne damo?

svi mi kazu da i ne, pa da pitam strucnjake! | 	  

Nisam siguran da li se nesto mijenjalo od mojih studentskih dana, ali mislim da nije. Uvjet je, dakle, skupiti 45 bodova; s kojim predmetima - to je slobodna volja studenta.

Ispite prve godine je potrebno "ocistiti" tek kada upisujes trecu.

Nego, hermie, imas vec nekoliko postova... Bilo bi lijepo da otvoris acc i postas kao reg. user...  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

|