Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Božićni koncert studenata PMF-a u srijedu!!!!!!!!
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 2

PostPostano: 3:10 sri, 22. 12. 2004    Naslov: Božićni koncert studenata PMF-a u srijedu!!!!!!!! Citirajte i odgovorite

S čašću i dužnošću te bezmjernim veseljem i ponositim zadovoljstvom obaviještavam Vas Forumaše da je za sutra(tj.danas) u 18:00 sati planiran i pripremljen prigodni program posvećen radosti i veselju nadolazećih dragih nam zimskih blagdana.

Vokalno instrumentalne izvedbe koje smo ovih tjedana pomno birali i aranžirali bit će izvedene u vremenu od kojih sat vremena u prostorima novootvorene čitaonice u podrumu Matematičkog odjela PMF-a.

Pretpostavljam da će se prostor za ovu manifestaciju prikladno dekorirati pa pozivam sve Vas koji uživate u Božićnom duhu i glazbi da svojom nazočnošću uveličate naš Rad i Trud te da zvonka radost Božića uđe i u vaša srca preko muzikalnosti glazbenih interpretacija.

Detaljnije informacije o ogranizaciji() i repertoaru možete dobiti posvuda duž PMF-MO i PMF-Fizike, na za to predviđenim prigodnim plakatima. Ja bih sad stavio neku sliku zvončića i sobova na ovaj post, ali nemam je na što uploadat.[img=slikazvončićaisobova.gif]

Posjet ovom događaju preporučam svakome, bez obzira na trenutno raspoloženje i dobno-spolnu-političko-religioznu orijentaciju, jer je između ostalog bit ovog okupljanja glazba i muziciranje.

[color=red][size=18]Stog, Forumaši! 18:00 sutra, tj. danas! U srijedu![/color][/size]

Dođimo i uveličajmo Božić u našim srcima.
S čašću i dužnošću te bezmjernim veseljem i ponositim zadovoljstvom obaviještavam Vas Forumaše da je za sutra(tj.danas) u 18:00 sati planiran i pripremljen prigodni program posvećen radosti i veselju nadolazećih dragih nam zimskih blagdana.

Vokalno instrumentalne izvedbe koje smo ovih tjedana pomno birali i aranžirali bit će izvedene u vremenu od kojih sat vremena u prostorima novootvorene čitaonice u podrumu Matematičkog odjela PMF-a.

Pretpostavljam da će se prostor za ovu manifestaciju prikladno dekorirati pa pozivam sve Vas koji uživate u Božićnom duhu i glazbi da svojom nazočnošću uveličate naš Rad i Trud te da zvonka radost Božića uđe i u vaša srca preko muzikalnosti glazbenih interpretacija.

Detaljnije informacije o ogranizaciji() i repertoaru možete dobiti posvuda duž PMF-MO i PMF-Fizike, na za to predviđenim prigodnim plakatima. Ja bih sad stavio neku sliku zvončića i sobova na ovaj post, ali nemam je na što uploadat.[img=slikazvončićaisobova.gif]

Posjet ovom događaju preporučam svakome, bez obzira na trenutno raspoloženje i dobno-spolnu-političko-religioznu orijentaciju, jer je između ostalog bit ovog okupljanja glazba i muziciranje.

Stog, Forumaši! 18:00 sutra, tj. danas! U srijedu!

Dođimo i uveličajmo Božić u našim srcima.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:32 sri, 22. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://images.google.com/images?hl=en&lr=&client=firefox-a&q=bells+deer&btnG=Search]Google Image Search[/url] cini cuda po kratkom postupku. 8)

[img]http://mockingbirdsquare.com/Images/Xmas%20Deer.jpg[/img]
[img]http://www.roxiesplace.com/pics/backs/doves%26bells.jpg[/img]
[img]http://www.michyland.com/Xmas/Music/Deer.jpg[/img] [img]http://texastastes.com/belldee1.jpg[/img]

Btw, pretpostavljam da nece biti prigodnih pjesama, poput "[url=http://www.darklyrics.com/lyrics/kingdiamond/thedarksides.html#3][i]No Presents for Christmas[/i][/url]"? :( :twisted: O:)
Google Image Search cini cuda po kratkom postupku. Cool

Btw, pretpostavljam da nece biti prigodnih pjesama, poput "No Presents for Christmas"? Sad Twisted Evil Angel

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:36 čet, 23. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Neću reć da mi je neugodno, kolko god da bilo, al nije mi se dalo na google kad sam to pisao :P...

Uglavnom, ne, nismo to izvodili, te mračnjačke stvari su uvijek bile van našeg Božićnog ideala...samo šta mi se sad vrti nakon što pročitah dio lyricsa I'm dreaming of a white christmas...

Oni od vas koji nisu došli, a bilo je gro gro takvih, nek se srame i sram nek ih bude, a oni koji jesu došli odsrca im hvala, što se odnosi na neke drage mi prijatelje posebice...

Oni od vas koji pa jesu bili, znaju ko je šta i kako svirao pa nek to razglašuje...

MEni je baš bilo fora sudjelovat u ovakvoj manifestaciji, a super ekipi s kojima sam imao priliku surađivat mogu samo bar ovdje poručit pohvale i čestitke Božića, one koje neću vidjet kojima nisam čestitao još...

klepete klepete klepete...:)
Neću reć da mi je neugodno, kolko god da bilo, al nije mi se dalo na google kad sam to pisao Razz...

Uglavnom, ne, nismo to izvodili, te mračnjačke stvari su uvijek bile van našeg Božićnog ideala...samo šta mi se sad vrti nakon što pročitah dio lyricsa I'm dreaming of a white christmas...

Oni od vas koji nisu došli, a bilo je gro gro takvih, nek se srame i sram nek ih bude, a oni koji jesu došli odsrca im hvala, što se odnosi na neke drage mi prijatelje posebice...

Oni od vas koji pa jesu bili, znaju ko je šta i kako svirao pa nek to razglašuje...

MEni je baš bilo fora sudjelovat u ovakvoj manifestaciji, a super ekipi s kojima sam imao priliku surađivat mogu samo bar ovdje poručit pohvale i čestitke Božića, one koje neću vidjet kojima nisam čestitao još...

klepete klepete klepete...Smile

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 21:44 čet, 23. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Btw, pretpostavljam da nece biti prigodnih pjesama, poput "[url=http://www.darklyrics.com/lyrics/kingdiamond/thedarksides.html#3][i]No Presents for Christmas[/i][/url]"? :( :twisted: O:)[/quote]
Ili kao "[url=http://www.webfitz.com/lyrics/Lyrics/xmas/96xmas.html][i]I Believe in Father Christmas[/i][/url]" ( :bow: ELP)

Ali nemojmo tako! Ja sam jučer bio i više nego zadovoljan onim što sam čuo i vidio tako da mogu izeći samo pohvale:
Momci i djevojke, samo tako i dalje... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Osim toga, došli su vam na koncert i neki vrsni i cijenjeni matematičari/glazbenici... 8)
vsego (napisa):
Btw, pretpostavljam da nece biti prigodnih pjesama, poput "No Presents for Christmas"? Sad Twisted Evil Angel

Ili kao "I Believe in Father Christmas" ( I bow before you ELP)

Ali nemojmo tako! Ja sam jučer bio i više nego zadovoljan onim što sam čuo i vidio tako da mogu izeći samo pohvale:
Momci i djevojke, samo tako i dalje... Thumb up! Thumb up! Thumb up! Thumb up! Thumb up!

Osim toga, došli su vam na koncert i neki vrsni i cijenjeni matematičari/glazbenici... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 0:00 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

zasto nije obavijest bila dva tri dana ranije???!!!
ovak sam je kasno vidio! vsego bi najradje slusao [quote]I'm dreaming of an black Christmass[/quote] 8)
ovak sam je kasno vidio! vsego bi najradje slusao
Citat:
I'm dreaming of an black Christmass
Cool

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 7:01 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]vsego bi najradje slusao [quote]I'm dreaming of an black Christmass[/quote] 8)[/quote]

:evil: LAZ! :evil:

Ja nisam rasist i totalno mi je svejedno koje je boje Bozic. :roll: Svi me jednako iritiraju... :PP
goc9999 (napisa):
vsego bi najradje slusao
Citat:
I'm dreaming of an black Christmass
Cool

Evil or Very Mad LAZ! Evil or Very Mad

Ja nisam rasist i totalno mi je svejedno koje je boje Bozic. Rolling Eyes Svi me jednako iritiraju... Weeee-heeee!!!

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 14:26 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajde ljudi zamislite kako bi vsego izgledao obucen kao Djed Mraz :!: :lol: E to bi platio da bi vidio! :lol:
ajde ljudi zamislite kako bi vsego izgledao obucen kao Djed Mraz Exclamation Laughing E to bi platio da bi vidio! Laughing

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:36 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]ajde ljudi zamislite kako bi vsego izgledao obucen kao Djed Mraz :!: :lol: E to bi platio da bi vidio! :lol:[/quote]

Nemoguće je da dotični kolega bude djedo jer djedo mora biti minimalno stokilaš sa izraženom škembom što mu pokriva pogled na noge i ostale fičurse.

Kolega Šego drži do svoga izgleda :D i ne dozvoljava da tvorevine masnih naslaga naruši njegov kalup.:mrgreen:

Eventualno da ga se kao puricu nadjene sa (ovaj put)30 kila perjaste materije pa možda i ne bi neko(turbo) naivno dijete posumnjalo u ispravnost djedice.:mrgreen:

Ah,da,pitanje je bilo kako bi izgledao!
Pa ja bih rekao-nimalo uvjerljivo!:mrgreen:
filipnet (napisa):
ajde ljudi zamislite kako bi vsego izgledao obucen kao Djed Mraz Exclamation Laughing E to bi platio da bi vidio! Laughing

Nemoguće je da dotični kolega bude djedo jer djedo mora biti minimalno stokilaš sa izraženom škembom što mu pokriva pogled na noge i ostale fičurse.

Kolega Šego drži do svoga izgleda Very Happy i ne dozvoljava da tvorevine masnih naslaga naruši njegov kalup.Mr. Green

Eventualno da ga se kao puricu nadjene sa (ovaj put)30 kila perjaste materije pa možda i ne bi neko(turbo) naivno dijete posumnjalo u ispravnost djedice.Mr. Green

Ah,da,pitanje je bilo kako bi izgledao!
Pa ja bih rekao-nimalo uvjerljivo!Mr. Green

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:09 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote="filipnet"]ajde ljudi zamislite kako bi vsego izgledao obucen kao Djed Mraz :!: :lol: E to bi platio da bi vidio! :lol:[/quote]

Nemoguće je da dotični kolega bude djedo jer djedo mora biti minimalno stokilaš sa izraženom škembom što mu pokriva pogled na noge i ostale fičurse.[/quote]

kilaza: 120+ check
izrazena skemba check
pogled na noge i ekstremitete pokriven check

ja sam cisti Djed Mraz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vincent Van Ear (napisa):
filipnet (napisa):

izrazena skemba check

ja sam cisti Djed Mraz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 18:33 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"][quote="Vincent Van Ear"][quote="filipnet"]ajde ljudi zamislite kako bi vsego izgledao obucen kao Djed Mraz :!: :lol: E to bi platio da bi vidio! :lol:[/quote]

Nemoguće je da dotični kolega bude djedo jer djedo mora biti minimalno stokilaš sa izraženom škembom što mu pokriva pogled na noge i ostale fičurse.[/quote]

izrazena skemba check

ja sam cisti Djed Mraz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote]

not so fast!

ostaje još par stvari za provjeriti:

-da čujemo kako se smiješ!:mrgreen: :

hint:trebalo bi zvučati ovako:
OHO-HO-HO-HO-OHOHO-HO-HO

-imaš li kvalitetne saonice dobro kapaciteta,dakle da u njih stane barem onoliko darova da nakon raspodjele ostane i za patuljke(?) što su ih na dalekom sjeveru zamatali.

-karakter je jako bitan.moraš biti dobroćudan i neimati dosje ozljeđivanja bilo kojeg djeteta u vrijeme adolescencije(pa nadalje),a ako ćemo suditi prema tvome nick-u proždrljive si naravi.:mrgreen:

;)
HijenA (napisa):
Vincent Van Ear (napisa):
filipnet (napisa):

izrazena skemba check

ja sam cisti Djed Mraz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

not so fast!

ostaje još par stvari za provjeriti:

-da čujemo kako se smiješ!Mr. Green :

hint:trebalo bi zvučati ovako:
OHO-HO-HO-HO-OHOHO-HO-HO

-imaš li kvalitetne saonice dobro kapaciteta,dakle da u njih stane barem onoliko darova da nakon raspodjele ostane i za patuljke(?) što su ih na dalekom sjeveru zamatali.

-karakter je jako bitan.moraš biti dobroćudan i neimati dosje ozljeđivanja bilo kojeg djeteta u vrijeme adolescencije(pa nadalje),a ako ćemo suditi prema tvome nick-u proždrljive si naravi.Mr. Green

Wink

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 19:50 pet, 24. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]kilaza: 120+ check
izrazena skemba check

ja sam cisti Djed Mraz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote]

Ti nisi čisti primjerak zato jer imaš "jesus like" kosu, a brada ti je way prerjetka. Ali si zato savršeni kombo: Djed Mraz + Isus :D

Ko će bolje od toga, ha? :mrgreen: savršeno diplomatsko rješenje za Crkvu i trgovačke lance, samo ti još treba dati neko zvučno ime i nova zvjezda je rođena.
HijenA (napisa):
izrazena skemba check

Ti nisi čisti primjerak zato jer imaš "jesus like" kosu, a brada ti je way prerjetka. Ali si zato savršeni kombo: Djed Mraz + Isus Very Happy

Ko će bolje od toga, ha? Mr. Green savršeno diplomatsko rješenje za Crkvu i trgovačke lance, samo ti još treba dati neko zvučno ime i nova zvjezda je rođena.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 3:29 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]
Momci i djevojke, samo tako i dalje...

Osim toga, došli su vam na koncert i neki vrsni i cijenjeni matematičari/glazbenici...
[/quote]

Hvala. Ugodno je čuti da se naš trud cijeni, prenijet ću pohvale onima koji ne čitaju forum.

Apsolutno smo bili počašćeni njihovim dolaskom.

(Trema se na nekima i više nego jasno vidjela:))

[quote="goc9999999"]
ovak sam je kasno vidio!
[/quote]

Žalim zbog toga, ali kasno sam se sjetio. U biti je u pitanju tehnička greška. Čekao sam da mi se mejla kopija plakata koji je bio polijepljen na nekoliko mjesata po mat i fiz i još kojegda pa nisam doček'o i onda sam odlučio vlastoručno sročiti poziv.

Čime sam, nažalost, zakasnio...:(

Pametan čovjek uči iz tuđih pogrešaka, a glup iz svojih, a ja sam sad nešto novo naučio :)
vjekovac (napisa):

Momci i djevojke, samo tako i dalje...

Osim toga, došli su vam na koncert i neki vrsni i cijenjeni matematičari/glazbenici...

Hvala. Ugodno je čuti da se naš trud cijeni, prenijet ću pohvale onima koji ne čitaju forum.

Apsolutno smo bili počašćeni njihovim dolaskom.

(Trema se na nekima i više nego jasno vidjela:))

goc9999999 (napisa):

ovak sam je kasno vidio!

Žalim zbog toga, ali kasno sam se sjetio. U biti je u pitanju tehnička greška. Čekao sam da mi se mejla kopija plakata koji je bio polijepljen na nekoliko mjesata po mat i fiz i još kojegda pa nisam doček'o i onda sam odlučio vlastoručno sročiti poziv.

Čime sam, nažalost, zakasnio...Sad

Pametan čovjek uči iz tuđih pogrešaka, a glup iz svojih, a ja sam sad nešto novo naučio Smile

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:21 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cak ste i Sarapu raspjevali :D

nego, ukoliko ubuduce bude kakav ovakav happening, slobodno javite cumezu ako vam treba logisticka potpora u smislu objavljivanja toga po netu posvuda i lijepljenja plakata po brdu :)
Cak ste i Sarapu raspjevali Very Happy

nego, ukoliko ubuduce bude kakav ovakav happening, slobodno javite cumezu ako vam treba logisticka potpora u smislu objavljivanja toga po netu posvuda i lijepljenja plakata po brdu Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 13:43 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite :D
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla :oops: :cry:

ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje!
e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite Very Happy
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla Embarassed Crying or Very sad

ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje!

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 15:39 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Cak ste i Sarapu raspjevali :D[/quote]
Eto ga sad! A ja sam namjerno bio diskretan. :roll: (vidi gore)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Eto ga sad! A ja sam namjerno bio diskretan. Rolling Eyes (vidi gore)

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 16:34 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite :D
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla :oops: :cry:

ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje![/quote]
Mene pozvali jesti na domjenak u zgradi fizike i dok cekao da se ljudi skupe otisao u praktikum 1 i tamo cuo svirku :?
[quote="vjekovac"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Cak ste i Sarapu raspjevali :D[/quote]
Eto ga sad! A ja sam namjerno bio diskretan. :roll: (vidi gore)[/quote]
sve sam upropastio :lol:
defar (napisa):
e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite Very Happy
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla Embarassed Crying or Very sad

Mene pozvali jesti na domjenak u zgradi fizike i dok cekao da se ljudi skupe otisao u praktikum 1 i tamo cuo svirku Confused
vjekovac (napisa):
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Eto ga sad! A ja sam namjerno bio diskretan. Rolling Eyes (vidi gore)

sve sam upropastio Laughing

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 17:58 sub, 25. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja prekasno procitao obavijest na F@DGu, i skocio sam na kvalifikacije za kviz kod fizicara (neslavno...) i isao demonstrirati u PR1 i onda sam cuo da se nekaj dogadja i slusao sam iz praktikuma. :banana:

BRAVO ljudi! Toga treba više, samo sljedewci put stvarno probajte prije napisati obavijesti. Da nisam imao demonstrature bas u to vrijeme i bas u PR1, ne bi uopce znao... :cry:

Mene veseli da se takve stvari konacno pocinju dogadjati i kod nas i nadam se da ce ih u buducnosti biti jos vise. :D

[size=7][color=gray]Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme...[/color][/size]
Ja prekasno procitao obavijest na F@DGu, i skocio sam na kvalifikacije za kviz kod fizicara (neslavno...) i isao demonstrirati u PR1 i onda sam cuo da se nekaj dogadja i slusao sam iz praktikuma. Dancing banana

BRAVO ljudi! Toga treba više, samo sljedewci put stvarno probajte prije napisati obavijesti. Da nisam imao demonstrature bas u to vrijeme i bas u PR1, ne bi uopce znao... Crying or Very sad

Mene veseli da se takve stvari konacno pocinju dogadjati i kod nas i nadam se da ce ih u buducnosti biti jos vise. Very Happy

Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 19:19 ned, 26. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme..[/quote]

to sam vec vidio i kod vekya,zas to radite???!!!
Citat:

Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme..

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:45 pon, 27. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"][quote]
Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme..[/quote]

to sam vec vidio i kod vekya,zas to radite???!!![/quote]

za one koji su zbunjeni: goc* se buni na to sto useri pisu cudnim fontovima...

protupitanje: zasto neki useri pisu u bojama (na ostalim forumima, ovdje je to malo nepozeljno zbog plave i crvene moje moderature, ali i ovdje se desavalo)
zasto neki useri koriste, a neki ne korite emoticone
zasto neki ne pisu velika slova na pocetku recenica i ne pisu interpunkcije na kraju.... osim kada natrpaju gomilu tockica.... :g:

sve je to stil.... ili poruka... koju ce shvatiti oni kojima je namijenjena....
ili netko nesto zeli reci, a mozda da ipak ne bude previse uocljivo.... osim onima koji znaju sto traze...... ili mozda jos poruka nema puni smisao.... a nije htio da bude nereceno......
ne opterecuj se, zoomiraj ako te zanima, ako ne - preskoci :g:
goc9999 (napisa):
Citat:

Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme..

za one koji su zbunjeni: goc* se buni na to sto useri pisu cudnim fontovima...

protupitanje: zasto neki useri pisu u bojama (na ostalim forumima, ovdje je to malo nepozeljno zbog plave i crvene moje moderature, ali i ovdje se desavalo)
zasto neki useri koriste, a neki ne korite emoticone
zasto neki ne pisu velika slova na pocetku recenica i ne pisu interpunkcije na kraju.... osim kada natrpaju gomilu tockica.... Mr. Green

sve je to stil.... ili poruka... koju ce shvatiti oni kojima je namijenjena....
ili netko nesto zeli reci, a mozda da ipak ne bude previse uocljivo.... osim onima koji znaju sto traze...... ili mozda jos poruka nema puni smisao.... a nije htio da bude nereceno......
ne opterecuj se, zoomiraj ako te zanima, ako ne - preskoci Mr. Green

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 12:55 pon, 27. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[size=18] [color=red] ma nije bed, samo sto je vise uocljivije nego standardno![/color] [/size]
ma nije bed, samo sto je vise uocljivije nego standardno!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum