Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pitanje Zalbe LA1 2 kolokvij
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-2 = 5 - 7

PostPostano: 2:41 ned, 2. 1. 2005    Naslov: Pitanje Zalbe LA1 2 kolokvij Citirajte i odgovorite

Rezultati su stigli ali kada su zalbe??? posto nisam do faksa iso a i ne da mi se na oglasnoj ploci trazit, zasto se to ne stavi na web????
Rezultati su stigli ali kada su zalbe??? posto nisam do faksa iso a i ne da mi se na oglasnoj ploci trazit, zasto se to ne stavi na web????

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Gost

PostPostano: 21:56 pon, 3. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I mene zanima u vezi rezultata tih kolokvija, što znači kad umjesto bodova piše a???
I mene zanima u vezi rezultata tih kolokvija, što znači kad umjesto bodova piše a???

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 3:14 uto, 4. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok ovako za pocetak, ako te to zanima onda otvoris novi topic..... :)) a opcenito koliko sam ja shvatio b znaci ili koje je vec slopvo da nisi ni probo rijesit zadatak...... znaci nije 0 bodova nego nista jer nema ni pokusaja rijesenja..... :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
ok ovako za pocetak, ako te to zanima onda otvoris novi topic..... Smile) a opcenito koliko sam ja shvatio b znaci ili koje je vec slopvo da nisi ni probo rijesit zadatak...... znaci nije 0 bodova nego nista jer nema ni pokusaja rijesenja..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 23:03 sri, 5. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm.......ja mislim da dotični "a" znači da uopće nisi potpisao svoj zadatak (anonimnno), pa si jednom rječju...VODA. Al, dogodilo se to jednoj curi iz moje grupe(stvarno, nije lovačka) :roll: i žalila se asistentu i našli su ih :D To se i meni dogodilo sad na zadnjem kolokviju iz linearne :evil: Ak vidite nekog da lomi, krši sve pred sobom........šala :lol:
Hm.......ja mislim da dotični "a" znači da uopće nisi potpisao svoj zadatak (anonimnno), pa si jednom rječju...VODA. Al, dogodilo se to jednoj curi iz moje grupe(stvarno, nije lovačka) Rolling Eyes i žalila se asistentu i našli su ih Very Happy To se i meni dogodilo sad na zadnjem kolokviju iz linearne Evil or Very Mad Ak vidite nekog da lomi, krši sve pred sobom........šala Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 3:04 čet, 13. 1. 2005    Naslov: da Citirajte i odgovorite

eto meni nitko nece pomoci ali to ne znaci da ja necu.. :)) eto saznalo se jucer (tj. sad je vec prekjucer) da su zalbe sutra, ako je sutra ono kad se probudim, ali zapravo danas tj u cetvrtak, 13.01.2005 izmedju 15:30h i 16:30h pa da mozete svi pogledati svoje zadatke..... :verytwisted:
eto meni nitko nece pomoci ali to ne znaci da ja necu.. Smile) eto saznalo se jucer (tj. sad je vec prekjucer) da su zalbe sutra, ako je sutra ono kad se probudim, ali zapravo danas tj u cetvrtak, 13.01.2005 izmedju 15:30h i 16:30h pa da mozete svi pogledati svoje zadatke..... Very twisted

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum