Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:31 pon, 8. 11. 2004 Naslov: Site od MA 1&2 |
|
|
Samo da napomenem da se na analiza-siteu može naći raspored po učionicama za kolokvij 15.11., moći će se naći rezultati dotičnog kolokvija, pa onda i budući kolokviji, možda i budući pismeni... i tko zna što još sve ne! :)
http://web.math.hr/nastava/analiza/
Htio sam reći da će ubuduće web-stranice biti ažurnije, bar što se tiče nastave, kolokvija, pismenih i sl.
(Ovo ću pobrisati ako me u skoroj budućnosti bude kompromitiralo. :D )
[Postao sam to ovdje jer mi se nije dalo otvarati novu temu i jer mi se ova ionako čini bekorisna... :lol: ]
[color=darkred][b]Admin edit:[/b] Nastalo splittanjem iz topica [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2393]Tko daje iduci rok?[/url] na ovom istom podforumu.[/color] 8)
Samo da napomenem da se na analiza-siteu može naći raspored po učionicama za kolokvij 15.11., moći će se naći rezultati dotičnog kolokvija, pa onda i budući kolokviji, možda i budući pismeni... i tko zna što još sve ne!
http://web.math.hr/nastava/analiza/
Htio sam reći da će ubuduće web-stranice biti ažurnije, bar što se tiče nastave, kolokvija, pismenih i sl.
(Ovo ću pobrisati ako me u skoroj budućnosti bude kompromitiralo. )
[Postao sam to ovdje jer mi se nije dalo otvarati novu temu i jer mi se ova ionako čini bekorisna... ]
Admin edit: Nastalo splittanjem iz topica Tko daje iduci rok? na ovom istom podforumu.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:31 pon, 22. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="vjekovac"]Htio sam reći da će ubuduće web-stranice biti ažurnije, bar što se tiče nastave, kolokvija, pismenih i sl.
(Ovo ću pobrisati ako me u skoroj budućnosti bude kompromitiralo.)[/quote]
i bili ste u pravu![/quote]
:-k :-s Moram priznati da ne razumijem!
Niti sam ja pobrisao išta što sam napisao ( :bow: vsego mi je svjedok) niti sam dosad čuo (od vas ili bilo koga drugog) ikakvu primjedbu glede ažuriranja obavijesti. (Ako ih ima, molim da se iznesu. Može i meni na mail.) Da ne bude zabune (ako je to uzrok frustracijama), rezultati kolokvija su najavljeni za četvrtak 25. u 14:00 i do tog trenutka će se pojaviti i na oglasnoj ploči i na webu. (Pa ne ovisi to samo o meni!)
[quote="Anonymous"]misim da nije u redu omalovazavati neciji forum[/quote]
Otkud sad ideja da ja omalovažavam Forum. Ne znam zašto bih onda odgovarao na postove, njih dosad (69)_16. Istina je, donekle, da temu "Tko daje idući rok?" ne smatram važnom. (Ali evo, i na nju odgovaram. :) )
[quote="Anonymous"]a neimati svoj i nerazumijet tezinu tog zadatka[/quote]
Pa ja razumijem težinu tog zadatka (vsego :thumbup: ).
A vi kolega, ako imate vlastiti forum, sigurno volite kad anonimni ljudi neargumentiranim i nekonstruktivnim primjedbama zaspu poštene korisnike. :D
Inače, baš volim anonimne osobne napade... :lol:
Anonymous (napisa): | vjekovac (napisa): | Htio sam reći da će ubuduće web-stranice biti ažurnije, bar što se tiče nastave, kolokvija, pismenih i sl.
(Ovo ću pobrisati ako me u skoroj budućnosti bude kompromitiralo.) |
i bili ste u pravu! |
Moram priznati da ne razumijem!
Niti sam ja pobrisao išta što sam napisao ( vsego mi je svjedok) niti sam dosad čuo (od vas ili bilo koga drugog) ikakvu primjedbu glede ažuriranja obavijesti. (Ako ih ima, molim da se iznesu. Može i meni na mail.) Da ne bude zabune (ako je to uzrok frustracijama), rezultati kolokvija su najavljeni za četvrtak 25. u 14:00 i do tog trenutka će se pojaviti i na oglasnoj ploči i na webu. (Pa ne ovisi to samo o meni!)
Anonymous (napisa): | misim da nije u redu omalovazavati neciji forum |
Otkud sad ideja da ja omalovažavam Forum. Ne znam zašto bih onda odgovarao na postove, njih dosad (69)_16. Istina je, donekle, da temu "Tko daje idući rok?" ne smatram važnom. (Ali evo, i na nju odgovaram. )
Anonymous (napisa): | a neimati svoj i nerazumijet tezinu tog zadatka |
Pa ja razumijem težinu tog zadatka (vsego ).
A vi kolega, ako imate vlastiti forum, sigurno volite kad anonimni ljudi neargumentiranim i nekonstruktivnim primjedbama zaspu poštene korisnike.
Inače, baš volim anonimne osobne napade...
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:41 pet, 26. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Kova"]Jel moguce da se se zagubi papir na kojem je rjesenje zadatka. Na 4 zadatku mi nist ne pise cak ni nula, a taj zadatak bi mi trebo biti dobar, ne vjerujem da bas nisam dobio ni nulu na tom zadatku. Kaj ako s enisam potpiso na taj papir? Dal se mogu doc zalit[/quote]
To bi trebalo značiti da niste ništa predali pod 4. zadatak.
Ukoliko ipak jeste, moguće su dvije stvari:
- Niste se potpisali (u tom slučaju je identitet sada lako utvrditi).
- Rješenje 4. zadatka se pomješalo s rješenjem nekog od preostalih zadataka, a asistent koji je ispravljao dotični zadatak nije to primijetio.
U svakom slučaju, dođite na žalbe asistentu Mimici. Ja sam pogledao među svojim papirima, a pitat ću i ostale asistente.
Kova (napisa): | Jel moguce da se se zagubi papir na kojem je rjesenje zadatka. Na 4 zadatku mi nist ne pise cak ni nula, a taj zadatak bi mi trebo biti dobar, ne vjerujem da bas nisam dobio ni nulu na tom zadatku. Kaj ako s enisam potpiso na taj papir? Dal se mogu doc zalit |
To bi trebalo značiti da niste ništa predali pod 4. zadatak.
Ukoliko ipak jeste, moguće su dvije stvari:
- Niste se potpisali (u tom slučaju je identitet sada lako utvrditi).
- Rješenje 4. zadatka se pomješalo s rješenjem nekog od preostalih zadataka, a asistent koji je ispravljao dotični zadatak nije to primijetio.
U svakom slučaju, dođite na žalbe asistentu Mimici. Ja sam pogledao među svojim papirima, a pitat ću i ostale asistente.
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)

|
Postano: 10:06 čet, 23. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"]:OT:
[quote="vjekovac"]
ili u tvoje trenutno psihičko zdravlje kad se upuštaš u nešto tako pogubno[/quote]
Od kada, je molim te, moje psihicko zdravlje upitno? Ovo podsjeca na diskusiju sa TS koja pocinje sa upitnoscu pojma elementa praznog skupa.
[/quote]
Aksiom drugi (standardne) teorije skupova: postoji skup bez elemenata. Njega zovemo prazan skup.
Uz aksiom da su dva skupa jednaka tocno ako imaju iste elemente, pokaze se da je taj skup jedinstven...
Znam da cinik to nije htio ubaciti na analizu, ali krajnje je vrijeme da se osnove teorije skupova nauce odma' na prvoj godini (pod cime ne mislim zadatke {1,2,3} presjek {1,2} jednako {1}), pa nek se nadje i u mom bivsem predmetu...
To je skup kojeg kolega cinik osobito voli ako se nadje u vise parova viticastih zagrada :D A takve sklonosti automatski povlace neka pitanja
o osobi(nama) cinika :lol: :lol: :twisted:
FMB :patkica:
cinik (napisa): |
vjekovac (napisa): |
ili u tvoje trenutno psihičko zdravlje kad se upuštaš u nešto tako pogubno |
Od kada, je molim te, moje psihicko zdravlje upitno? Ovo podsjeca na diskusiju sa TS koja pocinje sa upitnoscu pojma elementa praznog skupa.
|
Aksiom drugi (standardne) teorije skupova: postoji skup bez elemenata. Njega zovemo prazan skup.
Uz aksiom da su dva skupa jednaka tocno ako imaju iste elemente, pokaze se da je taj skup jedinstven...
Znam da cinik to nije htio ubaciti na analizu, ali krajnje je vrijeme da se osnove teorije skupova nauce odma' na prvoj godini (pod cime ne mislim zadatke {1,2,3} presjek {1,2} jednako {1}), pa nek se nadje i u mom bivsem predmetu...
To je skup kojeg kolega cinik osobito voli ako se nadje u vise parova viticastih zagrada A takve sklonosti automatski povlace neka pitanja
o osobi(nama) cinika
FMB
_________________ "Have patience. Go where you must, and hope."
(Gandalf in J.R.R.Tolkien's "The Lord of the Rings")
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
|