Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prvi jesenski rok 31. 8. ?!

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Da li je u redu da su prvi pismeni ispiti na jesenskom roku 31. 8. 2005.?
Da
13%
 13%  [ 3 ]
Ne
68%
 68%  [ 15 ]
Svejedno mi je
18%
 18%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 22

Autor/ica Poruka
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
199 = 237 - 38

PostPostano: 16:35 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Prvi jesenski rok 31. 8. ?! Citirajte i odgovorite

Evo dosli su i novi kalendarcici za 2005. sa rasporedom ispitnih rokova za ak. god. 2004/2005. I pogledam ja malo kako su rasporedjeni ti rokovi i imam sto vidjeti:

citiram:

[size=24][color=red]Jesenski rok: 31. 8. - 21. 9. 2005.[/color][/size]:blueshock:

Mislim, nije moguce, ali ispod stvarno pise:
[color=red]srijeda 31. 8. 05. A1 A2[/color]

Da li se na ovom fakultetu uopce razmislja da postoje studenti koji smjestaj imaju u studentskim domovima i da se u te iste studentske domove ne moze useliti prije 1. 9. :roll:

Ovakvim rasporedom se stanare domova stavlja u neravnopravan polozaj jer tokom rujna mogu izaci samo dva puta na ispite smjestene u A razred (na drugi jesenski rok i na izvaredni aka "dekanski" rok), dok ostali studenti na ispite iz A razreda mogu izaci tri puta.
Evo dosli su i novi kalendarcici za 2005. sa rasporedom ispitnih rokova za ak. god. 2004/2005. I pogledam ja malo kako su rasporedjeni ti rokovi i imam sto vidjeti:

citiram:

Jesenski rok: 31. 8. - 21. 9. 2005.Disaster!!!

Mislim, nije moguce, ali ispod stvarno pise:
srijeda 31. 8. 05. A1 A2

Da li se na ovom fakultetu uopce razmislja da postoje studenti koji smjestaj imaju u studentskim domovima i da se u te iste studentske domove ne moze useliti prije 1. 9. Rolling Eyes

Ovakvim rasporedom se stanare domova stavlja u neravnopravan polozaj jer tokom rujna mogu izaci samo dva puta na ispite smjestene u A razred (na drugi jesenski rok i na izvaredni aka "dekanski" rok), dok ostali studenti na ispite iz A razreda mogu izaci tri puta.

GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 20:00 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

potpuno se slazem! problem mi je bio vec prosle godine kada sam morao na rok u prvi ponedjeljak
u devetom mjesecu te se u isto vrijeme morao i useliti!
ne bas genijalan plan sa strane faksa
potpuno se slazem! problem mi je bio vec prosle godine kada sam morao na rok u prvi ponedjeljak
u devetom mjesecu te se u isto vrijeme morao i useliti!
ne bas genijalan plan sa strane faksa

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Tonci
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 3

PostPostano: 23:49 pet, 14. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se isto slazem, ali to nam rade vec godinama. Samo nemojte da se dogodi kao s ljetnim rokovima, kad smo se bunili da prekasno zavrsavaju i da ne mozemo vise biti u domovima, pa su oni jednostavno [i]ukinuli zadnji rok[/i]...
Ja se isto slazem, ali to nam rade vec godinama. Samo nemojte da se dogodi kao s ljetnim rokovima, kad smo se bunili da prekasno zavrsavaju i da ne mozemo vise biti u domovima, pa su oni jednostavno ukinuli zadnji rok...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 14:43 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tonci"]Ja se isto slazem, ali to nam rade vec godinama. Samo nemojte da se dogodi kao s ljetnim rokovima, kad smo se bunili da prekasno zavrsavaju i da ne mozemo vise biti u domovima, pa su oni jednostavno [i]ukinuli zadnji rok[/i]...[/quote]
:(
mozda bi se isplatilo uciniti pritisak na SC da ostavi domove otvorenima od npr. 25.8?
Tonci (napisa):
Ja se isto slazem, ali to nam rade vec godinama. Samo nemojte da se dogodi kao s ljetnim rokovima, kad smo se bunili da prekasno zavrsavaju i da ne mozemo vise biti u domovima, pa su oni jednostavno ukinuli zadnji rok...

Sad
mozda bi se isplatilo uciniti pritisak na SC da ostavi domove otvorenima od npr. 25.8?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 14:58 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
mozda bi se isplatilo uciniti pritisak na SC da ostavi domove otvorenima od npr. 25.8?[/quote]

Da, pogotovo zato sto je jednostavnije mijenjati proceduru useljenja u domove nego rokove pomaknuti za dva ili tri dana! :roll:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Da, pogotovo zato sto je jednostavnije mijenjati proceduru useljenja u domove nego rokove pomaknuti za dva ili tri dana! Rolling Eyes

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 15:06 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
mozda bi se isplatilo uciniti pritisak na SC da ostavi domove otvorenima od npr. 25.8?[/quote]
to bi trebalo napraviti! ali garant ce ti reakcija od SC biti tipa: jesti li vi ludi, da mi skracivamo nase godisnje odmore zbog vas..........
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

to bi trebalo napraviti! ali garant ce ti reakcija od SC biti tipa: jesti li vi ludi, da mi skracivamo nase godisnje odmore zbog vas..........

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:33 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisu tu samo godisnji u igri... :roll: Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno ;)).

Savjetujem da pricekate skore stud. izbore (jer izborno vrijeme je rijetko pogodno za ikakve inicijative) i onda zamolite izabrane predstavnike (tkogod to bio) da posjete prodekanicu, objasne problem i predloze nekakvo rjesenje (npr. pomicanje rokova za dva dana). 8)

Na zalost, rokovi se odredjuju na pocetku ak. godine, pa ne znam da li vam ona moze iizaci u susret (i da li ce imati takvih zelja). :( No, nista ne kosta pokushati, ne? ;)
Nisu tu samo godisnji u igri... Rolling Eyes Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno Wink).

Savjetujem da pricekate skore stud. izbore (jer izborno vrijeme je rijetko pogodno za ikakve inicijative) i onda zamolite izabrane predstavnike (tkogod to bio) da posjete prodekanicu, objasne problem i predloze nekakvo rjesenje (npr. pomicanje rokova za dva dana). Cool

Na zalost, rokovi se odredjuju na pocetku ak. godine, pa ne znam da li vam ona moze iizaci u susret (i da li ce imati takvih zelja). Sad No, nista ne kosta pokushati, ne? Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 15:42 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Nisu tu samo godisnji u igri... :roll: Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno ;)).
[/quote]
iznajmljuju, glume hotele, "uvode internet", ...
vsego (napisa):
Nisu tu samo godisnji u igri... Rolling Eyes Domovi se preko ljeta uredjuju, popravljaju i sl. (barem formalno Wink).

iznajmljuju, glume hotele, "uvode internet", ...

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:07 sub, 15. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moj vam je savjet da ne cekate studentske izbore, nego jednostavno upozorite prodekanicu na problem - mozda se moze sasvim bezbolno rijesiti. Ako ne bude islo na taj nacin, neka studentski predstavnici postave pitanje na Vijecu. Uzmite u obzir da ce nam pomicanje prvog jesenskog roka actually [b]produziti[/b] godisnji odmor, pa vjerojatno nece biti puno opozicije :)
Moj vam je savjet da ne cekate studentske izbore, nego jednostavno upozorite prodekanicu na problem - mozda se moze sasvim bezbolno rijesiti. Ako ne bude islo na taj nacin, neka studentski predstavnici postave pitanje na Vijecu. Uzmite u obzir da ce nam pomicanje prvog jesenskog roka actually produziti godisnji odmor, pa vjerojatno nece biti puno opozicije Smile

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum