Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:31 uto, 1. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Tesko je reci ovako napamet... :?
Bolje pripazi na neke "detalje": svakako mora imati anti-shock, biti kompatibilan s CD-R i CD-RW (ponesi par medija u ducan i trazi da ti dadu da isprobas!), nije lose da ima prikljucak za AC/DC ispravljac (da ne moras uvijek visiti na baterijama), a bilo bi simpaticno i da ima shuffle i slicne divote. 8)
Jasno, sve to ako trazis MP3 discman (tj. prenosivi player koji "jede" CDove). 8) To je ujedno i preporuka, jer ostale alternative (oni sa svojom memorijom, ugradjenim diskom i sl) nisu, IMO, prakticne jer se MP3 kolekcije obicno drze na CDovima. :D
Eh, ako nadjes neki koji "jede" DVDove, a nije preskup, samo javi ovdje. :D
[b]Opcenito za svu tehnologiju[/b] (dakle i racunalne komponente i sl): odi na [i]Google[/i] i trazi korisnicke komentare o proizvodu. :-s Recimo, moji roditelji imaju Sonyjevog digitalca DSC-P70. :) Onda treba, kao search string, napisati [url=http://www.google.com/search?q=sony+dsc+p70+reviews&sourceid=mozilla&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8]sony dsc p70 reviews[/url]. :) [url=http://www.epinions.com/content_153320525444]Treci link[/url] donosi lijepi (mada ne korisnicki, nego profesionalni :() review o P70 seriji. :g: Uzmi u obzir da je ta serija stara cca 5 godina, pa je razumljivo da je tesko naci aktualne podatke. :(
Sretno! :D
Tesko je reci ovako napamet...
Bolje pripazi na neke "detalje": svakako mora imati anti-shock, biti kompatibilan s CD-R i CD-RW (ponesi par medija u ducan i trazi da ti dadu da isprobas!), nije lose da ima prikljucak za AC/DC ispravljac (da ne moras uvijek visiti na baterijama), a bilo bi simpaticno i da ima shuffle i slicne divote.
Jasno, sve to ako trazis MP3 discman (tj. prenosivi player koji "jede" CDove). To je ujedno i preporuka, jer ostale alternative (oni sa svojom memorijom, ugradjenim diskom i sl) nisu, IMO, prakticne jer se MP3 kolekcije obicno drze na CDovima.
Eh, ako nadjes neki koji "jede" DVDove, a nije preskup, samo javi ovdje.
Opcenito za svu tehnologiju (dakle i racunalne komponente i sl): odi na Google i trazi korisnicke komentare o proizvodu. Recimo, moji roditelji imaju Sonyjevog digitalca DSC-P70. Onda treba, kao search string, napisati sony dsc p70 reviews. Treci link donosi lijepi (mada ne korisnicki, nego profesionalni ) review o P70 seriji. Uzmi u obzir da je ta serija stara cca 5 godina, pa je razumljivo da je tesko naci aktualne podatke.
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BigFOot Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:49 uto, 1. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Ja sam jucer bas kupila jedan mali slatki fancy mp3 player/usb stick od 128mb. Mogu reci da sam za sada zadovoljna. Mali je, praktican, ima sve sto mu treba, a moze posluziti i kao diktafon. Nema FM pa ak i to zelis, nije za tebe.
Kupila sam ga u [url=http://www.hgspot.hr]hgspotu[/url], zove se KME (AP-D1MP318).
Inace ovakav topic vec [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2333&highlight=mp3+player]postoji[/url] i tamo je steel dao par dobrih linkova.
Ja sam jucer bas kupila jedan mali slatki fancy mp3 player/usb stick od 128mb. Mogu reci da sam za sada zadovoljna. Mali je, praktican, ima sve sto mu treba, a moze posluziti i kao diktafon. Nema FM pa ak i to zelis, nije za tebe.
Kupila sam ga u hgspotu, zove se KME (AP-D1MP318).
Inace ovakav topic vec postoji i tamo je steel dao par dobrih linkova.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 1:10 sri, 2. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Inace ovakav topic vec [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2333&highlight=mp3+player]postoji[/url] ...[/quote]
:klapklap:
Anamari evo ti :* !!!
:D
Konacno da nije da samo admini, modovi i Veky (mozda i jos netko, nisam ziher) pisu da neke stvari vec postoje i da treba koristit Search .
BTW... [i]slatki, mali, fancy[/i]? :-k Samo da nema tipke poput tvog mob-a na kojem s prstom odjednom pokrijem tri tipke... :lol: ;)
anamari (napisa): | Inace ovakav topic vec postoji ... |
Anamari evo ti !!!
Konacno da nije da samo admini, modovi i Veky (mozda i jos netko, nisam ziher) pisu da neke stvari vec postoje i da treba koristit Search .
BTW... slatki, mali, fancy? Samo da nema tipke poput tvog mob-a na kojem s prstom odjednom pokrijem tri tipke...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:41 sri, 2. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]
[/quote]
Hvala, evo i tebi :*
[quote="steelworker"]
BTW... [i]slatki, mali, fancy[/i]? :-k Samo da nema tipke poput tvog mob-a na kojem s prstom odjednom pokrijem tri tipke... :lol: ;)[/quote]
A cuj, nisu kao tipke na tastaturi, al su dosta razmaknute pa nema problema. Nije samo za zene i djecu. :wink:
steelworker (napisa): |
Anamari evo ti !!!
|
Hvala, evo i tebi
steelworker (napisa): |
BTW... slatki, mali, fancy? Samo da nema tipke poput tvog mob-a na kojem s prstom odjednom pokrijem tri tipke...  |
A cuj, nisu kao tipke na tastaturi, al su dosta razmaknute pa nema problema. Nije samo za zene i djecu.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 17:19 sri, 2. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"][quote="steelworker"]
[/quote]
Hvala, evo i tebi :* [/quote]
Molim, hvala i drugi put. :D
[quote="anamari"]A cuj, nisu kao tipke na tastaturi, al su dosta razmaknute pa nema problema. Nije samo za zene i djecu. :wink:[/quote]
Ma mogu i zene i djeca imat vece prstice, a ne sam muski i obratno... ;)
...
Nego, mene zanima ovo:
- da li ti USB MP3 playery mogu snimati kao diktafon u komadu sve dok ne popune memoriju ili imaju ogranicenje?
- mogu li se brisati MP3-ojke (kao npr. slike na digitalnim foticima) da se napravi mjesta za diktafon ili se moras negdje ustekati?
I ako je netko upucen u danasnje stanje na tzistu:
- je su li cijene tih USB MP3 playera dosta spustene ili se ocekuje da ce jos poprilicno pasti jednom kad dodju (ako se uopce ocekuje tak nekaj u RH) MP4 playeri koji ce bit basnoslovno skupi?
- ili da ce im sama od sebe jos pasti cijena s vremenom?
- zapravo kakav je danas odnos izmedju skuplje cijene USB MP3 playera naspram njihovih prednosti (ne kazem da imaju samo prednosti) nad CD MP3 playerima?
anamari (napisa): | steelworker (napisa): |
Anamari evo ti !!!
|
Hvala, evo i tebi |
Molim, hvala i drugi put.
anamari (napisa): | A cuj, nisu kao tipke na tastaturi, al su dosta razmaknute pa nema problema. Nije samo za zene i djecu.  |
Ma mogu i zene i djeca imat vece prstice, a ne sam muski i obratno...
...
Nego, mene zanima ovo:
- da li ti USB MP3 playery mogu snimati kao diktafon u komadu sve dok ne popune memoriju ili imaju ogranicenje?
- mogu li se brisati MP3-ojke (kao npr. slike na digitalnim foticima) da se napravi mjesta za diktafon ili se moras negdje ustekati?
I ako je netko upucen u danasnje stanje na tzistu:
- je su li cijene tih USB MP3 playera dosta spustene ili se ocekuje da ce jos poprilicno pasti jednom kad dodju (ako se uopce ocekuje tak nekaj u RH) MP4 playeri koji ce bit basnoslovno skupi?
- ili da ce im sama od sebe jos pasti cijena s vremenom?
- zapravo kakav je danas odnos izmedju skuplje cijene USB MP3 playera naspram njihovih prednosti (ne kazem da imaju samo prednosti) nad CD MP3 playerima?
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
|