Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Časopis

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MarkoG
Gost

PostPostano: 23:43 pon, 24. 1. 2005    Naslov: Časopis Citirajte i odgovorite

Bok.
Studiram matematiku u Osijeku i htio bih pokrenuti časopis. Čuo sam da vi izdajete časopis pod nazivom Limes. Možete li mi reći nešto više o njemu? Naime, nigdej na internetu nisam ništra uspio pronaći. Kolko puta godišnje ga izdajete, u koliko primjeraka, prodajete li ga ili ne, kako se može doći do njega...

Svaka informacija bi mi puno pomogla.
Hvala unaprijed.

Marko
Bok.
Studiram matematiku u Osijeku i htio bih pokrenuti časopis. Čuo sam da vi izdajete časopis pod nazivom Limes. Možete li mi reći nešto više o njemu? Naime, nigdej na internetu nisam ništra uspio pronaći. Kolko puta godišnje ga izdajete, u koliko primjeraka, prodajete li ga ili ne, kako se može doći do njega...

Svaka informacija bi mi puno pomogla.
Hvala unaprijed.

Marko

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 6

PostPostano: 9:11 uto, 25. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na zalost, postoji samo Limes br. 1. Taj broj je izdan prije dvije-tri godine, a nakon toga SZ nije uspio izdati jos koji broj. Glavni razlozi su nezainteresiranost studentske populacije da objavljuje clanke. Prodaja tog broja je isla prilicno slabo pa se na kraju vecina podijelila. SZ se sprema ove godine objaviti drugi broj (sudeci po proracunu), no kako ocekujemo smjene u SZ-MO, zapravo se ne zna sto ce od toga biti.

Tematski, Limes je uglavnom bilo lagano stivo, zapravo bez puno pravih hard core matematickih tema. Uglavnom tekstovi o natjecajnima i dogadajima vezanih uz fakultet, par saljivih studentskih prica i tak.

Tebi zelimo vise srece i nadam se da ce koji broj doci i do Zagreba tako da vidimo sto radite vi kolege u Osijeku.
Na zalost, postoji samo Limes br. 1. Taj broj je izdan prije dvije-tri godine, a nakon toga SZ nije uspio izdati jos koji broj. Glavni razlozi su nezainteresiranost studentske populacije da objavljuje clanke. Prodaja tog broja je isla prilicno slabo pa se na kraju vecina podijelila. SZ se sprema ove godine objaviti drugi broj (sudeci po proracunu), no kako ocekujemo smjene u SZ-MO, zapravo se ne zna sto ce od toga biti.

Tematski, Limes je uglavnom bilo lagano stivo, zapravo bez puno pravih hard core matematickih tema. Uglavnom tekstovi o natjecajnima i dogadajima vezanih uz fakultet, par saljivih studentskih prica i tak.

Tebi zelimo vise srece i nadam se da ce koji broj doci i do Zagreba tako da vidimo sto radite vi kolege u Osijeku.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 7:51 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možda bi trebalo spomenuti i math.e .
http://web.math.hr/~mathe/
IMO puno perspektivniji od Limesa. :-)
Možda bi trebalo spomenuti i math.e .
http://web.math.hr/~mathe/
IMO puno perspektivniji od Limesa. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 11:37 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Re: Časopis Citirajte i odgovorite

[quote="MarkoG"]Bok.
Studiram matematiku u Osijeku i htio bih pokrenuti časopis.[/quote]

Možda bi bilo dobro da probate kontaktirati nekog iz uredništva već postojećeg časopisa u Osijeku (Osječka matematička škola), koji nije studentski časopis, ali je nešto između MFL-a i Poučka, pa ima mjesta i za studente, a osim toga bi Vam oni sigurno mogli reći više o tamošnjim mogućnostima izdavanja. Moja preporuka bi bila da pronađete asistenta Kristijana Sabu...

Pozdrav
FMB :patkica:
MarkoG (napisa):
Bok.
Studiram matematiku u Osijeku i htio bih pokrenuti časopis.

Možda bi bilo dobro da probate kontaktirati nekog iz uredništva već postojećeg časopisa u Osijeku (Osječka matematička škola), koji nije studentski časopis, ali je nešto između MFL-a i Poučka, pa ima mjesta i za studente, a osim toga bi Vam oni sigurno mogli reći više o tamošnjim mogućnostima izdavanja. Moja preporuka bi bila da pronađete asistenta Kristijana Sabu...

Pozdrav
FMB Patkica

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum