Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
? Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:52 uto, 15. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[b]Mislim[/b] da te sef ispitnog razreda prijavi kako si i sam mogao, tako da nista od toga... :?
AFAIK, uvodjenjem studomata, profesori su izgubili (inace ne bas legalnu) mogucnost vracanja prijavnica... :(
Mislim da te sef ispitnog razreda prijavi kako si i sam mogao, tako da nista od toga...
AFAIK, uvodjenjem studomata, profesori su izgubili (inace ne bas legalnu) mogucnost vracanja prijavnica...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mladen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:25 uto, 15. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mladen"]koliko god je to za nas studente stetno ipak je istina!!!
iako se npr. dobrotom nekih moze izbrisati u bazi broj izlazaka na ispit[/quote]ja ne bih rekla da je to stetno. na studentu je da realno procijeni koliko mu vremena treba za pripremu kojeg ispita i onda u skladu s tim ispite treba prijavljivat i izlazit. tko izlazi na ispite na blef, njegov je problem sto ce kad tad doc do komisije. tko pada ispite zato sto je profesor [i]nekakav[/i], od takvog profesora ionako ne bi ni dobio prijavnicu nazad. tko pada ispite zbog opakog asistenta koji daje pismene, na komisiji dobije sansu bez pismenog.
mada pretpostavljam da propustam neki scenarij, pa me prosvijetlite.
mladen (napisa): | koliko god je to za nas studente stetno ipak je istina!!!
iako se npr. dobrotom nekih moze izbrisati u bazi broj izlazaka na ispit | ja ne bih rekla da je to stetno. na studentu je da realno procijeni koliko mu vremena treba za pripremu kojeg ispita i onda u skladu s tim ispite treba prijavljivat i izlazit. tko izlazi na ispite na blef, njegov je problem sto ce kad tad doc do komisije. tko pada ispite zato sto je profesor nekakav, od takvog profesora ionako ne bi ni dobio prijavnicu nazad. tko pada ispite zbog opakog asistenta koji daje pismene, na komisiji dobije sansu bez pismenog.
mada pretpostavljam da propustam neki scenarij, pa me prosvijetlite.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:36 uto, 15. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"][quote="vsego"]AFAIK, uvodjenjem studomata, profesori su izgubili (inace ne bas legalnu) mogucnost vracanja prijavnica... :([/quote]
Nije bas ni ilegalna... barem ne nalazim po cemu bi bila ilegalna....
na kraju se sve svodi na broj izlazaka na ispit, no ako ti netko vrati prijavnicu onda kaze da na taj ispit nisi izasao. Potpuno legalno.[/quote]
Cini mi se da si bas ti rekao da u Statutu (Sveucilista?) pise da se ispit prijavljuje prijavnicom (da, znam, studomat je, u startu, ilegalan :shock: :lol:). Dakle, ako ti profesor vrati prijavnicu, on je tu prijavu ponistio, sto - cini mi se - ne spada u njegove ovlasti. :| Grijesim li? :-k
cinik (napisa): | vsego (napisa): | AFAIK, uvodjenjem studomata, profesori su izgubili (inace ne bas legalnu) mogucnost vracanja prijavnica...  |
Nije bas ni ilegalna... barem ne nalazim po cemu bi bila ilegalna....
na kraju se sve svodi na broj izlazaka na ispit, no ako ti netko vrati prijavnicu onda kaze da na taj ispit nisi izasao. Potpuno legalno. |
Cini mi se da si bas ti rekao da u Statutu (Sveucilista?) pise da se ispit prijavljuje prijavnicom (da, znam, studomat je, u startu, ilegalan ). Dakle, ako ti profesor vrati prijavnicu, on je tu prijavu ponistio, sto - cini mi se - ne spada u njegove ovlasti. Grijesim li?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:47 uto, 15. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Cini mi se da si bas ti rekao da u Statutu (Sveucilista?) pise da se ispit prijavljuje prijavnicom (da, znam, studomat je, u startu, ilegalan :shock: :lol:). Dakle, ako ti profesor vrati prijavnicu, on je tu prijavu ponistio, sto - cini mi se - ne spada u njegove ovlasti. :| Grijesim li? :-k[/quote]
Dakle, student ispit prijavljuje prijavnicom.
Ako odjavi do 24h prije ispita, odjavio je.
Ako se ne pojavi na pocetku ispita (pismenog) u prijavnicu ide tekst "nije pristupio".
Ako [b]student odustane[/b] od zapocetog ispita, upisuje mu se "nedovoljan (1)".
To je sve sto statut Sveucilista kaze o tome. Vracanje prijavnice ne spada niti u jednu od tih kategorija pa nije nelegalno. (cl.159. statuta).
Statuti PMF-a i Sveucilista kazu da se ispit treba prijaviti [b]8[/b] dana ranije, u referadi.
Statut matematike kaze da se treba prijaviti do podneva 3 dana ranije.
Takodjer, statut matematike kaze da je nepojvaljivanje na pismenom pad.
No, ono sto mi diskutiramo jest situacija u kojoj profesor vrati studentu prijavnicu koja onda moze biti nacin da ponovno prijavi isti ispit bez pada.
Student taj ispit nije odjavio, pojavio se na pocetku pismenog i nije odustao od zapocetog ispita, pa je to nesto sasvim osamnaesto spram onog definiranog statutom.
'ave fun!
Sinisa
vsego (napisa): |
Cini mi se da si bas ti rekao da u Statutu (Sveucilista?) pise da se ispit prijavljuje prijavnicom (da, znam, studomat je, u startu, ilegalan ). Dakle, ako ti profesor vrati prijavnicu, on je tu prijavu ponistio, sto - cini mi se - ne spada u njegove ovlasti. Grijesim li?  |
Dakle, student ispit prijavljuje prijavnicom.
Ako odjavi do 24h prije ispita, odjavio je.
Ako se ne pojavi na pocetku ispita (pismenog) u prijavnicu ide tekst "nije pristupio".
Ako student odustane od zapocetog ispita, upisuje mu se "nedovoljan (1)".
To je sve sto statut Sveucilista kaze o tome. Vracanje prijavnice ne spada niti u jednu od tih kategorija pa nije nelegalno. (cl.159. statuta).
Statuti PMF-a i Sveucilista kazu da se ispit treba prijaviti 8 dana ranije, u referadi.
Statut matematike kaze da se treba prijaviti do podneva 3 dana ranije.
Takodjer, statut matematike kaze da je nepojvaljivanje na pismenom pad.
No, ono sto mi diskutiramo jest situacija u kojoj profesor vrati studentu prijavnicu koja onda moze biti nacin da ponovno prijavi isti ispit bez pada.
Student taj ispit nije odjavio, pojavio se na pocetku pismenog i nije odustao od zapocetog ispita, pa je to nesto sasvim osamnaesto spram onog definiranog statutom.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
|