Dakle dragi kolege ja sam napravio eksprimentalnu verziju zajedničkog foruma, da vidimo da li će to ići i kako bi poslije trebali organizirati sve! No ideja nije samo na lokalnoj razini nego nastojim pobuditi znanstvenu komunikaciju na regionalnoj razini Jugoistočne Europe (uključujuči Cipar i Tursku) i šire!
Link za forum jest:
http://p201.ezboard.com/bsciencecorner27351
Nadam se da ste zadovoljni mojim prvim iskazom!
Parev dzez! :zivili:
Nada se da ste zadovoljni, forum je baziran na ez-boardu zbog činjenice da se u ideju uključuju i ostale zemlje poput Grčke, SCG, BiH za sada, mada se uskoro očekuje odgovor da li će još u to ući neki kolege iz Cipra, Turske, Albanije, Bugarske i Rumunjske, koje još nisam dobio! Ako se ideja razvije ovo se može postaviti kao prirodoznanstveno-matematičarska inicijativa studenata Jugoistočne Europe! Ja u ovome ne izvlačim nikakvu politiku, neka to na početku bude jasno, nego samo potičem razmjenu kod zemalja koje su gospodarski, kulturološki i regionalno vezane u obliku znanstvene suradnje i komunikacije, koja svi znate nikome ne škodi, nego naprotiv zna biti jako korisna! :D
Dakle dragi kolege ja sam napravio eksprimentalnu verziju zajedničkog foruma, da vidimo da li će to ići i kako bi poslije trebali organizirati sve! No ideja nije samo na lokalnoj razini nego nastojim pobuditi znanstvenu komunikaciju na regionalnoj razini Jugoistočne Europe (uključujuči Cipar i Tursku) i šire!
Link za forum jest:
http://p201.ezboard.com/bsciencecorner27351
Nadam se da ste zadovoljni mojim prvim iskazom!
Parev dzez!
Nada se da ste zadovoljni, forum je baziran na ez-boardu zbog činjenice da se u ideju uključuju i ostale zemlje poput Grčke, SCG, BiH za sada, mada se uskoro očekuje odgovor da li će još u to ući neki kolege iz Cipra, Turske, Albanije, Bugarske i Rumunjske, koje još nisam dobio! Ako se ideja razvije ovo se može postaviti kao prirodoznanstveno-matematičarska inicijativa studenata Jugoistočne Europe! Ja u ovome ne izvlačim nikakvu politiku, neka to na početku bude jasno, nego samo potičem razmjenu kod zemalja koje su gospodarski, kulturološki i regionalno vezane u obliku znanstvene suradnje i komunikacije, koja svi znate nikome ne škodi, nego naprotiv zna biti jako korisna!
|