Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

dali je moguce?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dijana
Gost

PostPostano: 14:29 pon, 21. 3. 2005    Naslov: dali je moguce? Citirajte i odgovorite

nisam jos dobila niti prvi niti drugi potpis iz elementarne matematike 1 i fizike, uvjete imama, dali ga mogu jos dobiti ili ne?
nisam jos dobila niti prvi niti drugi potpis iz elementarne matematike 1 i fizike, uvjete imama, dali ga mogu jos dobiti ili ne?

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 17:19 pon, 21. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da ako si ispunila sve uvjete za potpise, a radi se samo o tome da ih nisi 'pokupila', da ih svakako možeš dobiti za vrijeme konzultacija kod svog profesora. :wink: Mislim da to zapravo vrijedi do kraja akademske godine, ali nisam ziher. :roll:
Ja mislim da ako si ispunila sve uvjete za potpise, a radi se samo o tome da ih nisi 'pokupila', da ih svakako možeš dobiti za vrijeme konzultacija kod svog profesora. Wink Mislim da to zapravo vrijedi do kraja akademske godine, ali nisam ziher. Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 20:04 uto, 22. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

uglavnom se profesori drze toga da to vrijedi dokad traje i semestar - znaci, za zimu bi tijekom veljace trebala pokupiti... ne svi, ali postoji odredjeni dio...

e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....

u svakom slucaju, IMO, cekati kraj godine nije bas pristojno.... :wink:

idi sada :g:
uglavnom se profesori drze toga da to vrijedi dokad traje i semestar - znaci, za zimu bi tijekom veljace trebala pokupiti... ne svi, ali postoji odredjeni dio...

e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....

u svakom slucaju, IMO, cekati kraj godine nije bas pristojno.... Wink

idi sada Mr. Green

cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 6:40 sri, 23. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....
[/quote]

WRONG!

Pocela je nastava u LJETNOM SEMESTRU, no ljetni semestar itself pocinje 1.4., pa bi kolegica dijana morala moci podici taj potpis.

Naime, akademska godina dijeli se na dva semestra -- perioda od 6 mjeseci (sluzbeno znacenje te rijeci). Prvi od njih pocinje 1.10. (kada i akademska godina), te se zove zimski, jer je jedino cijela zima sadrzana u njemu, te traje do 31.3. . Drugi semestar, imenom ljetni semestar, pocinje 1.4. i traje do 30.9., pa sadrzi u sebi cijelo ljeto. To sto su prosli ispitni rokovi u zimskom semestru i sto je pocela nastava u ljetnom, ne znaci da je zimski semestar zavrsio. Eto, toliko.

'ave fun!

Sinisa
Nesi (napisa):

WRONG!

Pocela je nastava u LJETNOM SEMESTRU, no ljetni semestar itself pocinje 1.4., pa bi kolegica dijana morala moci podici taj potpis.

Naime, akademska godina dijeli se na dva semestra – perioda od 6 mjeseci (sluzbeno znacenje te rijeci). Prvi od njih pocinje 1.10. (kada i akademska godina), te se zove zimski, jer je jedino cijela zima sadrzana u njemu, te traje do 31.3. . Drugi semestar, imenom ljetni semestar, pocinje 1.4. i traje do 30.9., pa sadrzi u sebi cijelo ljeto. To sto su prosli ispitni rokovi u zimskom semestru i sto je pocela nastava u ljetnom, ne znaci da je zimski semestar zavrsio. Eto, toliko.

'ave fun!

Sinisa

n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 11:22 sri, 23. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam u slicnoj situaciji. Doduse, ja imam prvi potpis od profesora Sirole iz Elementarne matematike 1.
Bi li bilo previse jednostavno doci na usmeni ispit u cetvrtom mjesecu (ispunio sam uvjete, odnosno skupio vise od 15% ukupnih bodova na kolokvijima)? Mislim, let's face it, zasto bi trosio svoje i profesorova vrijeme trazeci potpis sada kad to mogu usput, na ispitu?
Ja sam u slicnoj situaciji. Doduse, ja imam prvi potpis od profesora Sirole iz Elementarne matematike 1.
Bi li bilo previse jednostavno doci na usmeni ispit u cetvrtom mjesecu (ispunio sam uvjete, odnosno skupio vise od 15% ukupnih bodova na kolokvijima)? Mislim, let's face it, zasto bi trosio svoje i profesorova vrijeme trazeci potpis sada kad to mogu usput, na ispitu?

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:21 sri, 23. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Neces moci pristupiti pismenom ako nemas potpis u indeksu, cak ako ti studomat dozvoljava prijavljivanje. Asistenti su dobili eksplicitne upute da moraju provjeravati potpise. Osim toga, nije veliki gubitak vremena ako pristojno zamolis profesora potpis u pauzi predavanja iz EM2 (recimo).
Neces moci pristupiti pismenom ako nemas potpis u indeksu, cak ako ti studomat dozvoljava prijavljivanje. Asistenti su dobili eksplicitne upute da moraju provjeravati potpise. Osim toga, nije veliki gubitak vremena ako pristojno zamolis profesora potpis u pauzi predavanja iz EM2 (recimo).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 14:49 čet, 24. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor mi ne moze raditi probleme vezano za drugi potpis ukoliko sam ispunio sve uvjete. zar ne? Mislim, nema nikakvog razloga za to.
Profesor mi ne moze raditi probleme vezano za drugi potpis ukoliko sam ispunio sve uvjete. zar ne? Mislim, nema nikakvog razloga za to.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:58 čet, 24. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="n0mad"]Profesor mi ne moze raditi probleme vezano za drugi potpis ukoliko sam ispunio sve uvjete. zar ne? Mislim, nema nikakvog razloga za to.[/quote]

Moze, ako si zakasnio. :(

Mozda nema razloga (osim formalnih), ali kakvu ti poruku saljes nedolaskom po potpis (osim ako si bio u bolnici ili tako nesto)? :-k
n0mad (napisa):

Moze, ako si zakasnio. Sad

Mozda nema razloga (osim formalnih), ali kakvu ti poruku saljes nedolaskom po potpis (osim ako si bio u bolnici ili tako nesto)? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum