Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
dijana Gost
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 20:04 uto, 22. 3. 2005 Naslov: |
|
|
uglavnom se profesori drze toga da to vrijedi dokad traje i semestar - znaci, za zimu bi tijekom veljace trebala pokupiti... ne svi, ali postoji odredjeni dio...
e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....
u svakom slucaju, IMO, cekati kraj godine nije bas pristojno.... :wink:
idi sada :g:
uglavnom se profesori drze toga da to vrijedi dokad traje i semestar - znaci, za zimu bi tijekom veljace trebala pokupiti... ne svi, ali postoji odredjeni dio...
e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....
u svakom slucaju, IMO, cekati kraj godine nije bas pristojno....
idi sada
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 6:40 sri, 23. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....
[/quote]
WRONG!
Pocela je nastava u LJETNOM SEMESTRU, no ljetni semestar itself pocinje 1.4., pa bi kolegica dijana morala moci podici taj potpis.
Naime, akademska godina dijeli se na dva semestra -- perioda od 6 mjeseci (sluzbeno znacenje te rijeci). Prvi od njih pocinje 1.10. (kada i akademska godina), te se zove zimski, jer je jedino cijela zima sadrzana u njemu, te traje do 31.3. . Drugi semestar, imenom ljetni semestar, pocinje 1.4. i traje do 30.9., pa sadrzi u sebi cijelo ljeto. To sto su prosli ispitni rokovi u zimskom semestru i sto je pocela nastava u ljetnom, ne znaci da je zimski semestar zavrsio. Eto, toliko.
'ave fun!
Sinisa
Nesi (napisa): | e sad, mozes probati zamoliti profesora da ti se potpise, iako je 2. semestar vec poceo....
|
WRONG!
Pocela je nastava u LJETNOM SEMESTRU, no ljetni semestar itself pocinje 1.4., pa bi kolegica dijana morala moci podici taj potpis.
Naime, akademska godina dijeli se na dva semestra – perioda od 6 mjeseci (sluzbeno znacenje te rijeci). Prvi od njih pocinje 1.10. (kada i akademska godina), te se zove zimski, jer je jedino cijela zima sadrzana u njemu, te traje do 31.3. . Drugi semestar, imenom ljetni semestar, pocinje 1.4. i traje do 30.9., pa sadrzi u sebi cijelo ljeto. To sto su prosli ispitni rokovi u zimskom semestru i sto je pocela nastava u ljetnom, ne znaci da je zimski semestar zavrsio. Eto, toliko.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)
|
Postano: 11:22 sri, 23. 3. 2005 Naslov: |
|
|
Ja sam u slicnoj situaciji. Doduse, ja imam prvi potpis od profesora Sirole iz Elementarne matematike 1.
Bi li bilo previse jednostavno doci na usmeni ispit u cetvrtom mjesecu (ispunio sam uvjete, odnosno skupio vise od 15% ukupnih bodova na kolokvijima)? Mislim, let's face it, zasto bi trosio svoje i profesorova vrijeme trazeci potpis sada kad to mogu usput, na ispitu?
Ja sam u slicnoj situaciji. Doduse, ja imam prvi potpis od profesora Sirole iz Elementarne matematike 1.
Bi li bilo previse jednostavno doci na usmeni ispit u cetvrtom mjesecu (ispunio sam uvjete, odnosno skupio vise od 15% ukupnih bodova na kolokvijima)? Mislim, let's face it, zasto bi trosio svoje i profesorova vrijeme trazeci potpis sada kad to mogu usput, na ispitu?
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:58 čet, 24. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="n0mad"]Profesor mi ne moze raditi probleme vezano za drugi potpis ukoliko sam ispunio sve uvjete. zar ne? Mislim, nema nikakvog razloga za to.[/quote]
Moze, ako si zakasnio. :(
Mozda nema razloga (osim formalnih), ali kakvu ti poruku saljes nedolaskom po potpis (osim ako si bio u bolnici ili tako nesto)? :-k
n0mad (napisa): | Profesor mi ne moze raditi probleme vezano za drugi potpis ukoliko sam ispunio sve uvjete. zar ne? Mislim, nema nikakvog razloga za to. |
Moze, ako si zakasnio.
Mozda nema razloga (osim formalnih), ali kakvu ti poruku saljes nedolaskom po potpis (osim ako si bio u bolnici ili tako nesto)?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|