Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:36 pet, 11. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Je, tak' je! :D Mi smo najbolji, a FERovci se mogu sakriti u misju rupu! :shock: :lol:
C'mon, people, kakve su to djetinjaste izjave? :roll: Koliko vas ovdje (s ovog topica) studira i FER i PMF-MO, pa da mozete tako suditi? :-k IMO, takve usporedbe moze davati phx, te mozda Ahri i jos netko tko je rekao da paralelno studira oba faxa (ovo "mozda" je tu jer su njih dvojica tu manje od godinu dana). 8)
Nema smisla ovakva rasprava, jer jako gravitira pljuvanju FERa s tipicnim "rodoljubnim" argumentom: "[i]Ovaj fax je bolji jer bla, bla,... (u osnovi zato jer [b]JA[/b] tu studiram)[/i]" :rotfl:
@rea: novi program je za nove studente; ne znam da li ce se stari, ako to budu htjeli, moci prebaciti. :? Treba provjeriti s prodekanicom i, ako nece biti moguce, vidjeti mogu li vasi predstavnici (ako ih ikad uspjesno izaberete :twisted:) to promijeniti. 8)
Je, tak' je! Mi smo najbolji, a FERovci se mogu sakriti u misju rupu!
C'mon, people, kakve su to djetinjaste izjave? Koliko vas ovdje (s ovog topica) studira i FER i PMF-MO, pa da mozete tako suditi? IMO, takve usporedbe moze davati phx, te mozda Ahri i jos netko tko je rekao da paralelno studira oba faxa (ovo "mozda" je tu jer su njih dvojica tu manje od godinu dana).
Nema smisla ovakva rasprava, jer jako gravitira pljuvanju FERa s tipicnim "rodoljubnim" argumentom: "Ovaj fax je bolji jer bla, bla,... (u osnovi zato jer JA tu studiram)"
@rea: novi program je za nove studente; ne znam da li ce se stari, ako to budu htjeli, moci prebaciti. Treba provjeriti s prodekanicom i, ako nece biti moguce, vidjeti mogu li vasi predstavnici (ako ih ikad uspjesno izaberete ) to promijeniti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:11 pet, 11. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="rea"]predstavnici?!?!? -jeej :roll:
znaci, nista od toga..[/quote]
Ccc... Sta je to danas s tobom? :-k Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek [b]ako ona kaze da ne moze[/b], onda eventualno pilati predstavnike... 8)
rea (napisa): | predstavnici?!?!? -jeej
znaci, nista od toga.. |
Ccc... Sta je to danas s tobom? Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek ako ona kaze da ne moze, onda eventualno pilati predstavnike...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 22:14 pet, 11. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ccc... Sta je to danas s tobom? :-k Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek [b]ako ona kaze da ne moze[/b], onda eventualno pilati predstavnike... 8)[/quote]
Nisi još shvatio da većina ljudi, kad se u nečem ovakvom spomenu studentski predstavnici, jednostavno odmahne rukom, kaže "ah, dakle ništa", i zaboravi na cijelu ideju? IMO, popravljanje te slike treba biti prva i najvažnija funkcija nove podružnice SZa PMF-MO. (Nesi, mark my words.)
vsego (napisa): | Ccc... Sta je to danas s tobom? Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek ako ona kaze da ne moze, onda eventualno pilati predstavnike...  |
Nisi još shvatio da većina ljudi, kad se u nečem ovakvom spomenu studentski predstavnici, jednostavno odmahne rukom, kaže "ah, dakle ništa", i zaboravi na cijelu ideju? IMO, popravljanje te slike treba biti prva i najvažnija funkcija nove podružnice SZa PMF-MO. (Nesi, mark my words.)
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:42 pet, 11. 2. 2005 Naslov: |
|
|
ma shvatila sam ja tebe, naravno da bi se prvo obratili prodekanici, no vjerujem da bi taj scenarij zavrsio tako da bi ipak tu trebali urgirati predstavnici sto nas opet vodi na onaj "jeej"..
Ajde-ajde, nemojte mi sad svi skociti za vrat- i ja se nadam da ce se stvari napokon promijeniti, i nekak pretpostavljajuci kakav bi Veky-jev odgovor na ovo bio- da, mi cemo se potruditi da ih promijenimo :wink:
ma shvatila sam ja tebe, naravno da bi se prvo obratili prodekanici, no vjerujem da bi taj scenarij zavrsio tako da bi ipak tu trebali urgirati predstavnici sto nas opet vodi na onaj "jeej"..
Ajde-ajde, nemojte mi sad svi skociti za vrat- i ja se nadam da ce se stvari napokon promijeniti, i nekak pretpostavljajuci kakav bi Veky-jev odgovor na ovo bio- da, mi cemo se potruditi da ih promijenimo
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 13:24 sub, 12. 2. 2005 Naslov: |
|
|
super :wink:
dakle - svi zele Odgovorne predstavnike
postoje ljudi koji gube vec mjesece social lifea zato da se izbori posteno privedu kraju i da zasjednu (ili ne, ovisno o volji vecine) na tron vlast i realiziraju stvari koje misle da mogu....
sooo... cemu komplicirati? :g:
izadjite na izbore i glasajte za njih...
ok, ok, i ja sam u toj grupi, so, glasajte za nas :g:
a do mene je vec doslo ponesto zanimljivih tema koje bi bilo zgodno potegnuti na vijecu i pogledati jel se mogu rijesiti... ili malo zapiliti da se rijese :wink: :g: (osim stalnog problema sjedenja.... )
ajde, bas me zanima kako ce biti kad mi (S.T.O.P.) 'odvladamo' svoje dvije godine...
hoce li ljude ista vise zanimati barem njihove osobne stvari (MO)...
hoce li reci - ovi su bili dobri.... i tako....
hoce li tijekom mandata ljudi rado doci i pitati.....
hoce li se stvari promijeniti nabolje.... da ljudi znaju TKO su im predstavnici, i da ti predstavnici zbilja i uspiju nesto napraviti :g: i da nikom ne bude tesko doci do nas i postaviti svoja pitanja i dati svoje prijedloge....
zbilja me zanima...
ja mogu samo garantirati da ce S.T.O.P.-ovci dati sve od sebe da zbilja bude tako - da ljudi budu sto zadovoljniji svojim predstavnicima :g:
super
dakle - svi zele Odgovorne predstavnike
postoje ljudi koji gube vec mjesece social lifea zato da se izbori posteno privedu kraju i da zasjednu (ili ne, ovisno o volji vecine) na tron vlast i realiziraju stvari koje misle da mogu....
sooo... cemu komplicirati?
izadjite na izbore i glasajte za njih...
ok, ok, i ja sam u toj grupi, so, glasajte za nas
a do mene je vec doslo ponesto zanimljivih tema koje bi bilo zgodno potegnuti na vijecu i pogledati jel se mogu rijesiti... ili malo zapiliti da se rijese (osim stalnog problema sjedenja.... )
ajde, bas me zanima kako ce biti kad mi (S.T.O.P.) 'odvladamo' svoje dvije godine...
hoce li ljude ista vise zanimati barem njihove osobne stvari (MO)...
hoce li reci - ovi su bili dobri.... i tako....
hoce li tijekom mandata ljudi rado doci i pitati.....
hoce li se stvari promijeniti nabolje.... da ljudi znaju TKO su im predstavnici, i da ti predstavnici zbilja i uspiju nesto napraviti i da nikom ne bude tesko doci do nas i postaviti svoja pitanja i dati svoje prijedloge....
zbilja me zanima...
ja mogu samo garantirati da ce S.T.O.P.-ovci dati sve od sebe da zbilja bude tako - da ljudi budu sto zadovoljniji svojim predstavnicima
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|