Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

vaucer
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 15:26 uto, 8. 2. 2005    Naslov: vaucer Citirajte i odgovorite

jel zna netko tocnu informaciju koliko je prosjecno studitanje na PMF-MO?
A sto se tice vaucera, jel se gledaju i smjerovi ili je za sve isto?
Hvala.
Hvala.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-18 = 43 - 61

PostPostano: 12:03 sri, 9. 2. 2005    Naslov: Re: vaucer Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]jel zna netko tocnu informaciju koliko je prosjecno studitanje na PMF-MO?
Hvala.[/quote]

Imaš sve na www.hzz.hr, točnije ovdje http://www.hzz.hr/cache.aspx?pg=hzz.asp&cache=1&id=4400&type=&idcache=
Anonymous (napisa):
Hvala.

Imaš sve na www.hzz.hr, točnije ovdje http://www.hzz.hr/cache.aspx?pg=hzz.asp&cache=1&id=4400&type=&idcache=

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 2:20 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mogu reci jako zanimljiva informacija ali opet ne mogu vjerovat da smo blizu Fer-a po prosjeku!
Pa njima je lakse sta ne mislite! :lol:
mogu reci jako zanimljiva informacija ali opet ne mogu vjerovat da smo blizu Fer-a po prosjeku!
Pa njima je lakse sta ne mislite! Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:55 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]mogu reci jako zanimljiva informacija ali opet ne mogu vjerovat da smo blizu Fer-a po prosjeku!
Pa njima je lakse sta ne mislite! :lol:[/quote]
Ovisi kak se uzme... ja nikad ne bi mogla završit fer. A i oni imaju 9 semestara pa to malo produžuje trajanje
bily (napisa):
Pa njima je lakse sta ne mislite! Laughing

Ovisi kak se uzme... ja nikad ne bi mogla završit fer. A i oni imaju 9 semestara pa to malo produžuje trajanje

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 13:27 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

-da ali im je lakse oni imaju neke kolegije koje samo mogu skolokvirat i ne moraju na usmeni a mi to nemamo nikako
- oni imaju kolokvije i na trecoj, cetvrtoj i petoj godini dok je to kod nas jako velika rijetkost

Mislim da je ipak nas faks puno tezi i zahtjevniji
ne zalim se naravno ali samo kazem da su ferovci jako uzviseni a zapravo imaju puno manje znanja u nekim podrucjima od nas!

Jos nesto slazem se ne bi ni ja mogla zavrsit fer!Ima nekih kolegija koje me uopce ne zanimaju a ujedno pitanje bi mi bilo glavno koji bi samo smjer uzela jer nema nista ni priblizno slicno matematici!

ali da se i razumijemo ovo nije bilo pljuvanje prema nikome!

:lilangel:

ali ovo moje razmisljanje je samo zamaranje i nista vise....

idem ja! :cry:
-da ali im je lakse oni imaju neke kolegije koje samo mogu skolokvirat i ne moraju na usmeni a mi to nemamo nikako
- oni imaju kolokvije i na trecoj, cetvrtoj i petoj godini dok je to kod nas jako velika rijetkost

ne zalim se naravno ali samo kazem da su ferovci jako uzviseni a zapravo imaju puno manje znanja u nekim podrucjima od nas!

Jos nesto slazem se ne bi ni ja mogla zavrsit fer!Ima nekih kolegija koje me uopce ne zanimaju a ujedno pitanje bi mi bilo glavno koji bi samo smjer uzela jer nema nista ni priblizno slicno matematici!

ali da se i razumijemo ovo nije bilo pljuvanje prema nikome!

#Lil angel

ali ovo moje razmisljanje je samo zamaranje i nista vise....

idem ja! Crying or Very sad

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 16:46 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa imaju manje znanja u nekim stvarima, a u drugima opet imaju više.

Možda bi idealno biti završiti oba faksa :lol:
Pa imaju manje znanja u nekim stvarima, a u drugima opet imaju više.

Možda bi idealno biti završiti oba faksa Laughing

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:45 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Možda bi idealno biti završiti oba faksa :lol:[/quote]

Evo, uskoro ćeš diplomirati ako sam dobro skužio, pa onda možeš upisati FER. ;-D
Ivančica (napisa):
Možda bi idealno biti završiti oba faksa Laughing

Evo, uskoro ćeš diplomirati ako sam dobro skužio, pa onda možeš upisati FER. Smajl & namig

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 18:22 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]
[/quote]
upravu si, mojoj sestri je u firmu doso jedan ferovac na razgovor za posao i postavili su normalno nekoliko pitanja. dali su mu problem da rijesi, da vide koliko zna, rezultat je bio nikakav! :roll:
Anonymous (napisa):

upravu si, mojoj sestri je u firmu doso jedan ferovac na razgovor za posao i postavili su normalno nekoliko pitanja. dali su mu problem da rijesi, da vide koliko zna, rezultat je bio nikakav! Rolling Eyes

rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 21:11 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da..slazem se da je nas fax malcice zahtjevniji, no pod tim ne mislim da je gospodi s fer-a program studija jednostavniji od naseg vec je im je uvelike olaksano polaganje ispita. No opet, da sam na fer-u vjerovatno bi drugacije razmisljala..
ma ostavmo se toga, nego daj vi meni recite znate li vi da li studente visih godina zahvaca ovaj novi program kaj stize na jesen ili cemo mi morati odraditi svoje po starom (trenutacnom) programu?!
da..slazem se da je nas fax malcice zahtjevniji, no pod tim ne mislim da je gospodi s fer-a program studija jednostavniji od naseg vec je im je uvelike olaksano polaganje ispita. No opet, da sam na fer-u vjerovatno bi drugacije razmisljala..
ma ostavmo se toga, nego daj vi meni recite znate li vi da li studente visih godina zahvaca ovaj novi program kaj stize na jesen ili cemo mi morati odraditi svoje po starom (trenutacnom) programu?!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:36 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je, tak' je! :D Mi smo najbolji, a FERovci se mogu sakriti u misju rupu! :shock: :lol:

C'mon, people, kakve su to djetinjaste izjave? :roll: Koliko vas ovdje (s ovog topica) studira i FER i PMF-MO, pa da mozete tako suditi? :-k IMO, takve usporedbe moze davati phx, te mozda Ahri i jos netko tko je rekao da paralelno studira oba faxa (ovo "mozda" je tu jer su njih dvojica tu manje od godinu dana). 8)

Nema smisla ovakva rasprava, jer jako gravitira pljuvanju FERa s tipicnim "rodoljubnim" argumentom: "[i]Ovaj fax je bolji jer bla, bla,... (u osnovi zato jer [b]JA[/b] tu studiram)[/i]" :rotfl:

@rea: novi program je za nove studente; ne znam da li ce se stari, ako to budu htjeli, moci prebaciti. :? Treba provjeriti s prodekanicom i, ako nece biti moguce, vidjeti mogu li vasi predstavnici (ako ih ikad uspjesno izaberete :twisted:) to promijeniti. 8)
Je, tak' je! Very Happy Mi smo najbolji, a FERovci se mogu sakriti u misju rupu! Shocked Laughing

C'mon, people, kakve su to djetinjaste izjave? Rolling Eyes Koliko vas ovdje (s ovog topica) studira i FER i PMF-MO, pa da mozete tako suditi? Think IMO, takve usporedbe moze davati phx, te mozda Ahri i jos netko tko je rekao da paralelno studira oba faxa (ovo "mozda" je tu jer su njih dvojica tu manje od godinu dana). Cool

Nema smisla ovakva rasprava, jer jako gravitira pljuvanju FERa s tipicnim "rodoljubnim" argumentom: "Ovaj fax je bolji jer bla, bla,... (u osnovi zato jer JA tu studiram)" Valjam se po podu od smijeha

@rea: novi program je za nove studente; ne znam da li ce se stari, ako to budu htjeli, moci prebaciti. Confused Treba provjeriti s prodekanicom i, ako nece biti moguce, vidjeti mogu li vasi predstavnici (ako ih ikad uspjesno izaberete Twisted Evil) to promijeniti. Cool

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 21:47 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

predstavnici?!?!? -jeej :roll:
znaci, nista od toga..
predstavnici?!?!? -jeej Rolling Eyes
znaci, nista od toga..

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:11 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rea"]predstavnici?!?!? -jeej :roll:
znaci, nista od toga..[/quote]

Ccc... Sta je to danas s tobom? :-k Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek [b]ako ona kaze da ne moze[/b], onda eventualno pilati predstavnike... 8)
rea (napisa):
znaci, nista od toga..

Ccc... Sta je to danas s tobom? Think Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek ako ona kaze da ne moze, onda eventualno pilati predstavnike... Cool

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 22:14 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ccc... Sta je to danas s tobom? :-k Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek [b]ako ona kaze da ne moze[/b], onda eventualno pilati predstavnike... 8)[/quote]

Nisi još shvatio da većina ljudi, kad se u nečem ovakvom spomenu studentski predstavnici, jednostavno odmahne rukom, kaže "ah, dakle ništa", i zaboravi na cijelu ideju? IMO, popravljanje te slike treba biti prva i najvažnija funkcija nove podružnice SZa PMF-MO. (Nesi, mark my words.)
vsego (napisa):
Ccc... Sta je to danas s tobom? Think Rekoh da prvo pitate prodekanicu, pa tek ako ona kaze da ne moze, onda eventualno pilati predstavnike... Cool

Nisi još shvatio da većina ljudi, kad se u nečem ovakvom spomenu studentski predstavnici, jednostavno odmahne rukom, kaže "ah, dakle ništa", i zaboravi na cijelu ideju? IMO, popravljanje te slike treba biti prva i najvažnija funkcija nove podružnice SZa PMF-MO. (Nesi, mark my words.)

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 22:42 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma shvatila sam ja tebe, naravno da bi se prvo obratili prodekanici, no vjerujem da bi taj scenarij zavrsio tako da bi ipak tu trebali urgirati predstavnici sto nas opet vodi na onaj "jeej"..
Ajde-ajde, nemojte mi sad svi skociti za vrat- i ja se nadam da ce se stvari napokon promijeniti, i nekak pretpostavljajuci kakav bi Veky-jev odgovor na ovo bio- da, mi cemo se potruditi da ih promijenimo :wink:
ma shvatila sam ja tebe, naravno da bi se prvo obratili prodekanici, no vjerujem da bi taj scenarij zavrsio tako da bi ipak tu trebali urgirati predstavnici sto nas opet vodi na onaj "jeej"..
Ajde-ajde, nemojte mi sad svi skociti za vrat- i ja se nadam da ce se stvari napokon promijeniti, i nekak pretpostavljajuci kakav bi Veky-jev odgovor na ovo bio- da, mi cemo se potruditi da ih promijenimo Wink

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 23:59 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam cuo da za studente koji ce zavrsiti po starom programu, da ce onda samo morat jednu godinu jos odradit za posdiplomski, sad, dal je to tocno ili ne, to neznam!
Ja sam cuo da za studente koji ce zavrsiti po starom programu, da ce onda samo morat jednu godinu jos odradit za posdiplomski, sad, dal je to tocno ili ne, to neznam!

Gost

PostPostano: 0:47 sub, 12. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da se o tome nesto raspravljalo ovih dana ali da ipak su odustali od toga
ja mislim da se o tome nesto raspravljalo ovih dana ali da ipak su odustali od toga

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 10:01 sub, 12. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Ja sam cuo da za studente koji ce zavrsiti po starom programu, da ce onda samo morat jednu godinu jos odradit za posdiplomski![/quote]
pa, kaj nije do sad bilo tak?!
ja mislim da se o tome nesto raspravljalo ovih dana ali da ipak su odustali od toga[/quote]
kak mislis odustali?! kaj, do diplome 4+jos dvije?!?!? ma neee...[/quote]
filipnet (napisa):
Ja sam cuo da za studente koji ce zavrsiti po starom programu, da ce onda samo morat jednu godinu jos odradit za posdiplomski!

pa, kaj nije do sad bilo tak?!
ja mislim da se o tome nesto raspravljalo ovih dana ali da ipak su odustali od toga[/quote]
kak mislis odustali?! kaj, do diplome 4+jos dvije?!?!? ma neee...[/quote]

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:10 sub, 12. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rea"]predstavnici?!?!? -jeej :roll:
znaci, nista od toga..[/quote]
...samo da mahnem ovdje STOP bannerom ;) da se ne zaboravi da postoje oni koji zele bit predstavnici na ciji spomen se nece reagirat "jeej :roll:"
rea (napisa):
znaci, nista od toga..

...samo da mahnem ovdje STOP bannerom Wink da se ne zaboravi da postoje oni koji zele bit predstavnici na ciji spomen se nece reagirat "jeej Rolling Eyes"

rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 10:46 sub, 12. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da svi zele da postoje predstavnici koji su spremni nekaj napravit, na ciji se spomen tad naravno nece reagirati s "jeej"- ili mozda hoce no bez sarkazma :wink:
mislim da svi zele da postoje predstavnici koji su spremni nekaj napravit, na ciji se spomen tad naravno nece reagirati s "jeej"- ili mozda hoce no bez sarkazma Wink

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 13:24 sub, 12. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

super :wink:

dakle - svi zele Odgovorne predstavnike

postoje ljudi koji gube vec mjesece social lifea zato da se izbori posteno privedu kraju i da zasjednu (ili ne, ovisno o volji vecine) na tron vlast i realiziraju stvari koje misle da mogu....

sooo... cemu komplicirati? :g:
izadjite na izbore i glasajte za njih...

ok, ok, i ja sam u toj grupi, so, glasajte za nas :g:

a do mene je vec doslo ponesto zanimljivih tema koje bi bilo zgodno potegnuti na vijecu i pogledati jel se mogu rijesiti... ili malo zapiliti da se rijese :wink: :g: (osim stalnog problema sjedenja.... )

ajde, bas me zanima kako ce biti kad mi (S.T.O.P.) 'odvladamo' svoje dvije godine...
hoce li ljude ista vise zanimati barem njihove osobne stvari (MO)...
hoce li reci - ovi su bili dobri.... i tako....
hoce li tijekom mandata ljudi rado doci i pitati.....
hoce li se stvari promijeniti nabolje.... da ljudi znaju TKO su im predstavnici, i da ti predstavnici zbilja i uspiju nesto napraviti :g: i da nikom ne bude tesko doci do nas i postaviti svoja pitanja i dati svoje prijedloge....

zbilja me zanima...

ja mogu samo garantirati da ce S.T.O.P.-ovci dati sve od sebe da zbilja bude tako - da ljudi budu sto zadovoljniji svojim predstavnicima :g:
super Wink

dakle - svi zele Odgovorne predstavnike

postoje ljudi koji gube vec mjesece social lifea zato da se izbori posteno privedu kraju i da zasjednu (ili ne, ovisno o volji vecine) na tron vlast i realiziraju stvari koje misle da mogu....

sooo... cemu komplicirati? Mr. Green
izadjite na izbore i glasajte za njih...

ok, ok, i ja sam u toj grupi, so, glasajte za nas Mr. Green

a do mene je vec doslo ponesto zanimljivih tema koje bi bilo zgodno potegnuti na vijecu i pogledati jel se mogu rijesiti... ili malo zapiliti da se rijese Wink Mr. Green (osim stalnog problema sjedenja.... )

ajde, bas me zanima kako ce biti kad mi (S.T.O.P.) 'odvladamo' svoje dvije godine...
hoce li ljude ista vise zanimati barem njihove osobne stvari (MO)...
hoce li reci - ovi su bili dobri.... i tako....
hoce li tijekom mandata ljudi rado doci i pitati.....
hoce li se stvari promijeniti nabolje.... da ljudi znaju TKO su im predstavnici, i da ti predstavnici zbilja i uspiju nesto napraviti Mr. Green i da nikom ne bude tesko doci do nas i postaviti svoja pitanja i dati svoje prijedloge....

zbilja me zanima...

ja mogu samo garantirati da ce S.T.O.P.-ovci dati sve od sebe da zbilja bude tako - da ljudi budu sto zadovoljniji svojim predstavnicima Mr. Green

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum