Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 19:56 uto, 15. 2. 2005 Naslov: Ako ne polozim... |
|
|
Znam da je malo glupo pitanje,jel istina da za profesorski smjer (mat,mat i inf) ako ne polozis Uvod u matematiku, uvod u racunarstvo,analiticku geometriju i diferencijalni i integralni1 da ne mozes polagati ispite iz drugog semestra?Znam da je DIR dvosemestralni pa da je za njega sigurno da ne mozes polagati DIR2 dok ne polozis DIR1,a sto je sa ostalima?
Znam da je malo glupo pitanje,jel istina da za profesorski smjer (mat,mat i inf) ako ne polozis Uvod u matematiku, uvod u racunarstvo,analiticku geometriju i diferencijalni i integralni1 da ne mozes polagati ispite iz drugog semestra?Znam da je DIR dvosemestralni pa da je za njega sigurno da ne mozes polagati DIR2 dok ne polozis DIR1,a sto je sa ostalima?
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:03 uto, 15. 2. 2005 Naslov: |
|
|
To uopće nije istina! :evil: (to za DiR) Nama je prof. Tomislav Šikić reko, da neovisno o tome da li imamo položen DiR1 ili ne, možemo polagat DiR2. :wink: Reko je da zapravo ovisi [u]isključivo[/u] o nama, da li se mi [u]osobno[/u] možemo nadovezati na gradivo iz drugog dijela kolegija, ako ne položimo jedinicu. :roll: Što se tiče [i]Uvoda u matematiku[/i]: on ti nosi jednak broj bodova ko i DiR, pa ti ga je najbolje položiti prije listopada. :D (osim ako ne želiš upisat parcijalu) :D A [i]Analitička geometrija[/i] je predkolegij za [i]Lineranu algebru[/i] koju ćemo imat od drugog semestra. 8)
To uopće nije istina! (to za DiR) Nama je prof. Tomislav Šikić reko, da neovisno o tome da li imamo položen DiR1 ili ne, možemo polagat DiR2. Reko je da zapravo ovisi isključivo o nama, da li se mi osobno možemo nadovezati na gradivo iz drugog dijela kolegija, ako ne položimo jedinicu. Što se tiče Uvoda u matematiku: on ti nosi jednak broj bodova ko i DiR, pa ti ga je najbolje položiti prije listopada. (osim ako ne želiš upisat parcijalu) A Analitička geometrija je predkolegij za Lineranu algebru koju ćemo imat od drugog semestra.
Zadnja promjena: buba; 11:32 čet, 4. 8. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|