Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Život na faxu u narednim danima...
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 17:31 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Život na faxu u narednim danima... Citirajte i odgovorite

Kakav je status faxa tokom narednih dva tjedna što slijede nakon sljedećeg tjedna :?:

Jeli on u potpunosti ''mrtav''(kao u ljetno razdoblje) ili je samo ''klinički mrtav'',dakle cirkulacija asistenata i profesora je normalna kao u regularno vrijeme(što će reći da su konzultacije ''legalne'' :D ) :?:

Hoće li raditi referada :?:
Kakav je status faxa tokom narednih dva tjedna što slijede nakon sljedećeg tjedna Question

Jeli on u potpunosti ''mrtav''(kao u ljetno razdoblje) ili je samo ''klinički mrtav'',dakle cirkulacija asistenata i profesora je normalna kao u regularno vrijeme(što će reći da su konzultacije ''legalne'' Very Happy ) Question

Hoće li raditi referada Question

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:03 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Praznici su, ergo gore ce se zaletjeti samo pojedinci [ :oops: ], no za studente je zatvoreno. 8) Referada, dekanat, knjiznica,... sve zatvoreno. :)
Praznici su, ergo gore ce se zaletjeti samo pojedinci [ Embarassed ], no za studente je zatvoreno. Cool Referada, dekanat, knjiznica,... sve zatvoreno. Smile

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 23:23 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A predavaone?! :) Ja bi plocu... kmeeeee.

'ave fun!

Sinisa
A predavaone?! Smile Ja bi plocu... kmeeeee.

'ave fun!

Sinisa

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 2:41 sub, 18. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]A predavaone?! :) Ja bi plocu... kmeeeee.[/quote]

Kada? Možemo se dogovoriti... :-)
cinik (napisa):
A predavaone?! Smile Ja bi plocu... kmeeeee.

Kada? Možemo se dogovoriti... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 10:23 sub, 18. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

paa... mozda se dogovorimo -- da skupimo forumasku i slicnu ekipu za neki studentski seminar vikendom? Onako -- o svemu i svacemu?

'ave fun!

Sinisa
paa... mozda se dogovorimo -- da skupimo forumasku i slicnu ekipu za neki studentski seminar vikendom? Onako -- o svemu i svacemu?

'ave fun!

Sinisa

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:03 sub, 18. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]paa... mozda se dogovorimo -- da skupimo forumasku i slicnu ekipu za neki studentski seminar vikendom? Onako -- o svemu i svacemu? [/quote]

U principu sam za. Samo još ne mogu reći datum... negdje u onom tjednu između Božića i Nove godine, vjerojatno.
Bude na mom webu obavijest. ;-)
cinik (napisa):
paa... mozda se dogovorimo – da skupimo forumasku i slicnu ekipu za neki studentski seminar vikendom? Onako – o svemu i svacemu?

U principu sam za. Samo još ne mogu reći datum... negdje u onom tjednu između Božića i Nove godine, vjerojatno.
Bude na mom webu obavijest. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 12:50 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

I kakav bi to onda bio AllMath Deda- :x-mas: -Mraz seminar?
Svatko bi pričao o nekoj zgodnoj temi?
Ako vam treba još math podrške, ja sam isto s vama.
Ovisno o interesima, mogao bih nešto pripremiti.
I kakav bi to onda bio AllMath Deda- #X-mas -Mraz seminar?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 14:03 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]I kakav bi to onda bio AllMath Deda- :x-mas: -Mraz seminar?
Ovisno o interesima, mogao bih nešto pripremiti.[/quote]

Sjajno!
To se traži... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3115]Vjekoslav Kovač[/url], buduća math-estradna zvijezda, samo za vas na AllMath Seminaru! (-;
samo naprijed. Naravno, bilo bi dobro da me ukratko informiraš mailom o temi, no možeš to ostaviti i kao potpuno iznenađenje... :-)
vjekovac (napisa):
I kakav bi to onda bio AllMath Deda- #X-mas -Mraz seminar?

Sjajno!
To se traži... Vjekoslav Kovač, buduća math-estradna zvijezda, samo za vas na AllMath Seminaru! (-;
samo naprijed. Naravno, bilo bi dobro da me ukratko informiraš mailom o temi, no možeš to ostaviti i kao potpuno iznenađenje... Smile

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
12 = 18 - 6

PostPostano: 14:39 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]
Sjajno!
To se traži... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3115]Vjekoslav Kovač[/url], buduća math-estradna zvijezda, samo za vas na AllMath Seminaru! (-;[/quote]
Da! Vec to vidim... Komadi ce vristati u prvim redovima...

VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!
:skakavci:
veky (napisa):

Sjajno!
To se traži... Vjekoslav Kovač, buduća math-estradna zvijezda, samo za vas na AllMath Seminaru! (-;

VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!
Mi skacemo, cijeli dan i noc...

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:50 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"][quote="veky"]
Sjajno!
To se traži... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3115]Vjekoslav Kovač[/url], buduća math-estradna zvijezda, samo za vas na AllMath Seminaru! (-;[/quote]

VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!
:skakavci:[/quote]

Smith,ne zagađuj mi topic.:mrgreen: :-P :mrgreen: :-P

Ako se nagovještava dolazak tolika broja zvijezdi pitam se samo-koliko košta pozivnica ?
100 kuna švedski stol+30 kuna za krede u boji :D
Smith (napisa):
veky (napisa):

Sjajno!

VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!

Smith,ne zagađuj mi topic.Mr. Green Razz Mr. Green Razz

Ako se nagovještava dolazak tolika broja zvijezdi pitam se samo-koliko košta pozivnica ?
100 kuna švedski stol+30 kuna za krede u boji Very Happy

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:20 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Ako se nagovještava dolazak tolika broja zvijezdi pitam se samo-koliko košta pozivnica ?
100 kuna švedski stol+30 kuna za krede u boji :D[/quote]

Ok, to ćeš ti organizirat. 8)

Super, sad imamo i švedski stol i krede u boji... sve bolje nam ide. ;-)
Vincent Van Ear (napisa):
100 kuna švedski stol+30 kuna za krede u boji Very Happy

Ok, to ćeš ti organizirat. Cool

Super, sad imamo i švedski stol i krede u boji... sve bolje nam ide. Wink

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 15:27 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ja upravo hjtedoh pitat gdje se mogu nabavit ulaznice :)

sto se tema tice --- hm, a stajaznam, to bi trebalo bit' nesto sto nije bas samo uvod/tehniciranje u nekoj teoriji koju se proucava na redovnim kolegijima, a sto se moze relativno samostalno ispricat da bude zanimljivo sarolikoj grupici ljudi sa od prve do 4. godine....

mozda da idemo na spontanost? - ako predvaci to mogu i voljni su podnjet'(za vekyja, ustvari, znam da moze i hoce :) ). ili napisite cime se vi velki bavite u slobodno vrijeme i/ili u sklopu tog "znanstvenog rada" na faksu, pa da vidimo?
ja ne bi imala nista protiv poslusat o vekyjevom diplomskom (Banach-Tarski tm.), i cijenila bi priliku da vas jos malo zaspem pitanjcima o nekim algebarskim strukturama. mozda Cinik ima kakvih ideja kao double agent?
e, da, usput - sto je to, preciznije od prosjecnog novinskog clanka hrvatskih dnevnih tiskovina, "teorija struna"? u matematici? a u fizici?

i jos, ima li kakav sluzbeni dress code? :x-mas:
i ja upravo hjtedoh pitat gdje se mogu nabavit ulaznice Smile

sto se tema tice --- hm, a stajaznam, to bi trebalo bit' nesto sto nije bas samo uvod/tehniciranje u nekoj teoriji koju se proucava na redovnim kolegijima, a sto se moze relativno samostalno ispricat da bude zanimljivo sarolikoj grupici ljudi sa od prve do 4. godine....

mozda da idemo na spontanost? - ako predvaci to mogu i voljni su podnjet'(za vekyja, ustvari, znam da moze i hoce Smile ). ili napisite cime se vi velki bavite u slobodno vrijeme i/ili u sklopu tog "znanstvenog rada" na faksu, pa da vidimo?
ja ne bi imala nista protiv poslusat o vekyjevom diplomskom (Banach-Tarski tm.), i cijenila bi priliku da vas jos malo zaspem pitanjcima o nekim algebarskim strukturama. mozda Cinik ima kakvih ideja kao double agent?
e, da, usput - sto je to, preciznije od prosjecnog novinskog clanka hrvatskih dnevnih tiskovina, "teorija struna"? u matematici? a u fizici?

i jos, ima li kakav sluzbeni dress code? #X-mas

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 15:42 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"][quote="veky"]
Sjajno!

VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!

e, pa, ako se svar nastavi razvijati u ovom smjeru, iduce godine u ovo doba bi mogli imat math-viziju, kao izbor za math-estradnu super zvijezdu, a onda je samo pitane vremena kad ce RTL otkupiti prava za organiziranje math-estradnog talent showa...uh, to bi mogao biti pravi put ka popularizaciji matematike i razbijanje..kako je ono bilo ..."atmosfere straha i konsternacije" kako na nasem faksu, tako i u hrvatskim matematickim ucionicama i drustvu uopce :lol:
Smith (napisa):
veky (napisa):

Sjajno!

VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!

e, pa, ako se svar nastavi razvijati u ovom smjeru, iduce godine u ovo doba bi mogli imat math-viziju, kao izbor za math-estradnu super zvijezdu, a onda je samo pitane vremena kad ce RTL otkupiti prava za organiziranje math-estradnog talent showa...uh, to bi mogao biti pravi put ka popularizaciji matematike i razbijanje..kako je ono bilo ..."atmosfere straha i konsternacije" kako na nasem faksu, tako i u hrvatskim matematickim ucionicama i drustvu uopce Laughing

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:47 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

MathIdol :g:
Off-topic

MathIdol Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:58 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]:OT:
MathIdol :g:[/quote]

Veto:!: Ipak sam ja organizator. :-o
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Off-topic
MathIdol Mr. Green

Veto:!: Ipak sam ja organizator. Surprised

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 16:11 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]i ja upravo hjtedoh pitat gdje se mogu nabavit ulaznice :)[/quote]

Hm, ulaznica? Evo je:
Da biste došli na AllMath Seminar, trebate donijeti (bar jednu) litru vašeg omiljenog soka (tu količinu označimo sa S ). E sad, kvaka je u ovome:
da biste došli do tamo, treba vam 17 udaljenosnih jedinica (označimo ih sa d ). Da biste prešli 1d , morate popiti 1S . A vaša zaliha VašegOmiljenogSoka se svodi na količinu od 46S .

Sve to ne bi bilo tako strašno, da nije neminovne činjenice da _odjednom možete sa sobom nositi najviše 15S _.
(Naravno, možete se vraćati natrag, možete ostavljati VašOmiljeniSok putem (neće ga nitko dirati, obećajem: ), no ne zaboravite da vam svakih 1d (u bilo kojem smjeru) treba 1S .)
Naravno, kao što piše gore, dovoljno je donijeti 1S za upad na Seminar. No baš me zanima koliko ćete _najviše_ VašegOmiljenogSoka donijeti. :-)

[quote]sto se tema tice --- hm, a stajaznam, to bi trebalo bit' nesto sto nije bas samo uvod/tehniciranje u nekoj teoriji koju se proucava na redovnim kolegijima, a sto se moze relativno samostalno ispricat da bude zanimljivo sarolikoj grupici ljudi sa od prve do 4. godine....[/quote]

Sve takvog tipa je dobrodošlo. Samo najavi temu mailom, ako želiš predavati. :-)

[quote]ja ne bi imala nista protiv poslusat o vekyjevom diplomskom (Banach-Tarski tm.),[/quote]

Aargh. O ovome sam stvarno pričao već poveći broj puta. :-o
Možda radije magistarski (konstruktibilni skupovi)?

[quote]i cijenila bi priliku da vas jos malo zaspem pitanjcima o nekim algebarskim strukturama.[/quote]

Možda bi mogla pogledati http://mathelp.blogspot.com/2004/12/minus-puta-plus-i-algebarske-strukture_19.html ... možda pomogne. ;-)

[quote]e, da, usput - sto je to, preciznije od prosjecnog novinskog clanka hrvatskih dnevnih tiskovina, "teorija struna"? u matematici? a u fizici?[/quote]

E vidiš, prava tema za cinika. ;-) Bar IMO.
Za mene to još uvijek nije nikakav math, čista ružna fizika... baš me zanima hoće li me cinik uspjeti (hoće li htjeti uopće?: ) razuvjeriti. :-)

[quote]i jos, ima li kakav sluzbeni dress code? :x-mas:[/quote]

Službeni odgovor: [b]ne[/b].
D., znam da si se već puno puta opekla na raznim dresscodeovima, no ovo je math. Slobodno dođi s kapicom Djeda Mraza, ako želiš. :-)
defar (napisa):
i ja upravo hjtedoh pitat gdje se mogu nabavit ulaznice Smile

Hm, ulaznica? Evo je:
Da biste došli na AllMath Seminar, trebate donijeti (bar jednu) litru vašeg omiljenog soka (tu količinu označimo sa S ). E sad, kvaka je u ovome:
da biste došli do tamo, treba vam 17 udaljenosnih jedinica (označimo ih sa d ). Da biste prešli 1d , morate popiti 1S . A vaša zaliha VašegOmiljenogSoka se svodi na količinu od 46S .

Sve to ne bi bilo tako strašno, da nije neminovne činjenice da _odjednom možete sa sobom nositi najviše 15S _.
(Naravno, možete se vraćati natrag, možete ostavljati VašOmiljeniSok putem (neće ga nitko dirati, obećajem: ), no ne zaboravite da vam svakih 1d (u bilo kojem smjeru) treba 1S .)
Naravno, kao što piše gore, dovoljno je donijeti 1S za upad na Seminar. No baš me zanima koliko ćete _najviše_ VašegOmiljenogSoka donijeti. Smile

Citat:
sto se tema tice — hm, a stajaznam, to bi trebalo bit' nesto sto nije bas samo uvod/tehniciranje u nekoj teoriji koju se proucava na redovnim kolegijima, a sto se moze relativno samostalno ispricat da bude zanimljivo sarolikoj grupici ljudi sa od prve do 4. godine....

Sve takvog tipa je dobrodošlo. Samo najavi temu mailom, ako želiš predavati. Smile

Citat:
ja ne bi imala nista protiv poslusat o vekyjevom diplomskom (Banach-Tarski tm.),

Aargh. O ovome sam stvarno pričao već poveći broj puta. Surprised
Možda radije magistarski (konstruktibilni skupovi)?

Citat:
i cijenila bi priliku da vas jos malo zaspem pitanjcima o nekim algebarskim strukturama.

Možda bi mogla pogledati http://mathelp.blogspot.com/2004/12/minus-puta-plus-i-algebarske-strukture_19.html ... možda pomogne. Wink

Citat:

E vidiš, prava tema za cinika. Wink Bar IMO.
Za mene to još uvijek nije nikakav math, čista ružna fizika... baš me zanima hoće li me cinik uspjeti (hoće li htjeti uopće?: ) razuvjeriti. Smile

Citat:
i jos, ima li kakav sluzbeni dress code? #X-mas

Službeni odgovor: ne.
D., znam da si se već puno puta opekla na raznim dresscodeovima, no ovo je math. Slobodno dođi s kapicom Djeda Mraza, ako želiš. Smile

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 16:59 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Veky,jeli taj tvoj seminar službeno objavljen na faxu ili je njegov zametak upravo ovo što čitamo na forumu ?
Veky,jeli taj tvoj seminar službeno objavljen na faxu ili je njegov zametak upravo ovo što čitamo na forumu ?

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:39 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]Veky,jeli taj tvoj seminar službeno objavljen na faxu ili je njegov zametak upravo ovo što čitamo na forumu ?[/quote]

Mislim da ti je odgovoreno još u http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=22384#22384 .

Ne, nije objavljeno. I nije mi previše jasno što misliš pod "službeno" :?
Misliš da bi trebalo biti?
Vincent Van Ear (napisa):

Mislim da ti je odgovoreno još u http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=22384#22384 .

Ne, nije objavljeno. I nije mi previše jasno što misliš pod "službeno" Confused

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 17:51 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Ne, nije objavljeno. I nije mi previše jasno što misliš pod "službeno" :?[/quote]

Dobro,možda je 'službeno' prejaka riječ.

Malko sam zbunjen,ako se tako nebitne stvari poput brucošijade(socijalizacija je ionako samo po sebi svojstvo urbane sredine) objavljuju posvuda ne vidim zašto se bitne stvari poput math seminara ne propagiraju istim opsegom poticanja,ok-financije I guess,mada par sprintanih crno bijelih papira baš i ne bih proglašavao financijsko-ekstremnim podvigom.

[quote]Misliš da bi trebalo biti?[/quote]

Pa ne vidim zašto ne?
Čemu nazovi-tajanstvenost?
Fala Bogu :) pa i ti si pedagog,imaš svoje studoše,mogao si barem njima reći,ovako vidim da to zna samo jedan tvoj učenik i to upravo zahvaljujući forumu.
Sad,koliko ljudi posjećuje forum neznam ali po broju varijable 'pogledano' izgleda da ih ima mnogo od kojih nažalost progovara jedan. :roll:
Citat:

Ne, nije objavljeno. I nije mi previše jasno što misliš pod "službeno" Confused

Dobro,možda je 'službeno' prejaka riječ.

Malko sam zbunjen,ako se tako nebitne stvari poput brucošijade(socijalizacija je ionako samo po sebi svojstvo urbane sredine) objavljuju posvuda ne vidim zašto se bitne stvari poput math seminara ne propagiraju istim opsegom poticanja,ok-financije I guess,mada par sprintanih crno bijelih papira baš i ne bih proglašavao financijsko-ekstremnim podvigom.

Citat:

Pa ne vidim zašto ne?
Čemu nazovi-tajanstvenost?
Fala Bogu Smile pa i ti si pedagog,imaš svoje studoše,mogao si barem njima reći,ovako vidim da to zna samo jedan tvoj učenik i to upravo zahvaljujući forumu.
Sad,koliko ljudi posjećuje forum neznam ali po broju varijable 'pogledano' izgleda da ih ima mnogo od kojih nažalost progovara jedan. Rolling Eyes

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 20:14 ned, 19. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]Sjajno!

[quote="Smith"]Da! Vec to vidim... Komadi ce vristati u prvim redovima...
VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!

Sam' se vi zezajte... :) Ali jednog dana kad curice stvarno budu vrištale (za mojim predivnim zadacima) bit ćete ljubomorni. :mrgreen:

[quote="defar"]sto se tema tice --- hm, a stajaznam, to bi trebalo bit' nesto sto nije bas samo uvod/tehniciranje u nekoj teoriji koju se proucava na redovnim kolegijima, a sto se moze relativno samostalno ispricat da bude zanimljivo sarolikoj grupici ljudi sa od prve do 4. godine.... [/quote]
Pa ja sam zapravo mislio skupiti 3-4 kratke-slatke teme (možda 20 min svaka) o nekim zanimljivim matematičkim problemima koji imaju i dobru (povijesnu) pričicu. Većina stvari bi bila lako razumljiva premda ne baš sasvim elementarna. Neki bi bili manje, neki više poznati, ali nijedan ne bi baš bio komercijala...
A onako, razgovorno, se može pričati bilo o čemu...

[quote="veky"]Samo najavi temu mailom, ako želiš predavati.[/quote]
Ti ćeš složit nekakav timetable?
Možeš mi ti izmislit nekakav naslov ako baš treba. :)
veky (napisa):
Sjajno!

Smith (napisa):
VJE-KO-VAC! VJE-KO-VAC!

Sam' se vi zezajte... Smile Ali jednog dana kad curice stvarno budu vrištale (za mojim predivnim zadacima) bit ćete ljubomorni. Mr. Green

defar (napisa):
sto se tema tice — hm, a stajaznam, to bi trebalo bit' nesto sto nije bas samo uvod/tehniciranje u nekoj teoriji koju se proucava na redovnim kolegijima, a sto se moze relativno samostalno ispricat da bude zanimljivo sarolikoj grupici ljudi sa od prve do 4. godine....

Pa ja sam zapravo mislio skupiti 3-4 kratke-slatke teme (možda 20 min svaka) o nekim zanimljivim matematičkim problemima koji imaju i dobru (povijesnu) pričicu. Većina stvari bi bila lako razumljiva premda ne baš sasvim elementarna. Neki bi bili manje, neki više poznati, ali nijedan ne bi baš bio komercijala...
A onako, razgovorno, se može pričati bilo o čemu...

veky (napisa):
Samo najavi temu mailom, ako želiš predavati.

Ti ćeš složit nekakav timetable?
Možeš mi ti izmislit nekakav naslov ako baš treba. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum