Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Traze se studentice i studenti dobre volje!

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 2:07 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Traze se studentice i studenti dobre volje! Citirajte i odgovorite

ovo je 'ukradeni' txt sa Rasprava (ako se nekom ucini poznato :g:) uz neke moje dodatke i opaske... samo naglasvam, ovaj poziv koji slijedi se odnosi na izbore na PMF razini, ja sam samo onaj koji pomaze u skupljanju ljudi dobre volje i slobodnog vremena :g:

biracki odbor za nase lokalne izbore, na MO, je koliko sam ja upoznata s time, vec slozen.... :g:

---pocetak ukradenog :g: texta---
Kao što vam je vjerojatno poznato, u ponedjeljak 7.3. će se održati ponovljeni izbori za [b]Fakultetsko vijeće PMF-a (predsjedništvo podružnice SZ-a na PMFu)[/b]. Kako bi ovi ponovljeni izbori prošli što regularnije, pokušat će se organizirati biračka mjesta na što je moguće više odsjeka, a za to su potrebni volonteri koji će taj dan provesti u biračkim odborima na biračkim mjestima. (biracka mjesta su I NA FIZICI I NA MATEMATICI, a ovim putem ja molim da se jave ljudi koji bi bili spremni odvojiti svoje vrijeme za 'cuvanje kutija' na birackom mjestu - Matematika)

Dakle, molila bih da se što prije javi barem 6 dobrovoljaca koji bi mogli taj dan odvojiti vrijeme za ovu dužnost. Od tih 6 dobrovoljaca, nužno je da 3 budu u svakom trenu uz kutije što znači da je to moguće organizirati u dvije smjene ili u više manjih smjena ili bilo koju drugu kombinaciju. Izbori će se provoditi od 7h ujutro do 19h navečer. (moj prijedlog je da budu 3 ujutro, 3 popodne s time da ovi popodnevni broje glasove - naravno, ako se javi vise ljudi, bit ce krace smjene)

Dužnosti biračkog odbora bi bile da izdaje listiće glasačima (SAMO uz predocenje indexa ili xice) i provjerava da li se nalaze na popisu birača, te da na kraju glasanja, glasove zbroji i uz organiziran prijevoz prenese izborni materijal do Dekanata i tamo ga preda Izbornom povjerenstvu fakulteta. (detalji oko prijevoza ce se saznati za koji dan) i naravno,da se ne daju omesti u svom poslu :g:

[b]Svi zainteresirani neka se jave[/b] meni (nesi na studentu, pm ovdje... ili nek me hvataju u praktikumu 1 sutra poslijepodne) ili predsjedniku Izbornog povjerenstva - msever(na)fizika.org i to [b]što je prije moguće. [/b]Stvarno ćemo vam biti jako zahvalni. :pray:

[b]Ujedno bih iskoristila priliku i pozvala sve studente da izađu na izbore 7.3. i na taj način pokažu da im nije svejedno tko ih predstavlja i u njihovo ime donosi važne odluke.[/b]
ovo je 'ukradeni' txt sa Rasprava (ako se nekom ucini poznato Mr. Green) uz neke moje dodatke i opaske... samo naglasvam, ovaj poziv koji slijedi se odnosi na izbore na PMF razini, ja sam samo onaj koji pomaze u skupljanju ljudi dobre volje i slobodnog vremena Mr. Green

biracki odbor za nase lokalne izbore, na MO, je koliko sam ja upoznata s time, vec slozen.... Mr. Green

—pocetak ukradenog Mr. Green texta—
Kao što vam je vjerojatno poznato, u ponedjeljak 7.3. će se održati ponovljeni izbori za Fakultetsko vijeće PMF-a (predsjedništvo podružnice SZ-a na PMFu). Kako bi ovi ponovljeni izbori prošli što regularnije, pokušat će se organizirati biračka mjesta na što je moguće više odsjeka, a za to su potrebni volonteri koji će taj dan provesti u biračkim odborima na biračkim mjestima. (biracka mjesta su I NA FIZICI I NA MATEMATICI, a ovim putem ja molim da se jave ljudi koji bi bili spremni odvojiti svoje vrijeme za 'cuvanje kutija' na birackom mjestu - Matematika)

Dakle, molila bih da se što prije javi barem 6 dobrovoljaca koji bi mogli taj dan odvojiti vrijeme za ovu dužnost. Od tih 6 dobrovoljaca, nužno je da 3 budu u svakom trenu uz kutije što znači da je to moguće organizirati u dvije smjene ili u više manjih smjena ili bilo koju drugu kombinaciju. Izbori će se provoditi od 7h ujutro do 19h navečer. (moj prijedlog je da budu 3 ujutro, 3 popodne s time da ovi popodnevni broje glasove - naravno, ako se javi vise ljudi, bit ce krace smjene)

Dužnosti biračkog odbora bi bile da izdaje listiće glasačima (SAMO uz predocenje indexa ili xice) i provjerava da li se nalaze na popisu birača, te da na kraju glasanja, glasove zbroji i uz organiziran prijevoz prenese izborni materijal do Dekanata i tamo ga preda Izbornom povjerenstvu fakulteta. (detalji oko prijevoza ce se saznati za koji dan) i naravno,da se ne daju omesti u svom poslu Mr. Green

Svi zainteresirani neka se jave meni (nesi na studentu, pm ovdje... ili nek me hvataju u praktikumu 1 sutra poslijepodne) ili predsjedniku Izbornog povjerenstva - msever(na)fizika.org i to što je prije moguće. Stvarno ćemo vam biti jako zahvalni. Pray

Ujedno bih iskoristila priliku i pozvala sve studente da izađu na izbore 7.3. i na taj način pokažu da im nije svejedno tko ih predstavlja i u njihovo ime donosi važne odluke.

Zadnja promjena: Nesi; 2:23 čet, 24. 2. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 2:22 čet, 24. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ljudi koji se odvaze napraviti taj veliki korak: :g:
kad saljete svoju 'prijavu', napisite svoje ime i prezime, godinu, smjer, te neki nacin kako se moze brzo s vama stupiti u kontakt poradi tocnog informiranja sto trebate i kako raditi (tipa broj mobitela) da bi vas Izborno povjerenstvo moglo dobro uputiti sto vam je ciniti :g:

cinise da cete se, neovisno o 'terminu dezuranja', morati pojaviti na prebrojavanju listica... ali o tim i takvim stvarima ce vas na vrijeme obavijestiti Izborno povjerenstvo...
ovo je cisto da si mozete planirati dan...
ljudi koji se odvaze napraviti taj veliki korak: Mr. Green
kad saljete svoju 'prijavu', napisite svoje ime i prezime, godinu, smjer, te neki nacin kako se moze brzo s vama stupiti u kontakt poradi tocnog informiranja sto trebate i kako raditi (tipa broj mobitela) da bi vas Izborno povjerenstvo moglo dobro uputiti sto vam je ciniti Mr. Green

cinise da cete se, neovisno o 'terminu dezuranja', morati pojaviti na prebrojavanju listica... ali o tim i takvim stvarima ce vas na vrijeme obavijestiti Izborno povjerenstvo...
ovo je cisto da si mozete planirati dan...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:58 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Ovdje je stajao post jednog "gosta" (necu spominjati nadimke da se kolega predstavnik s Filozofije ne osjeti prozvan :twisted:) kojeg je zanimalo da li se rad u birackom odboru placa. :)

Meni jako nije sjeo nacin na koji je to pitano, pa sam maknuo post, ali ipak prenosim pitanje jer mislim da bi moglo jos nekoga zanimati. 8)

Dakle: [b]da li je rad u birackom odboru placen?[/b] :-k

P.S. Molim "gosta" da ubuduce pripazi na nastup, barem na ovom forumu.[/color] 8)
Ovdje je stajao post jednog "gosta" (necu spominjati nadimke da se kolega predstavnik s Filozofije ne osjeti prozvan Twisted Evil) kojeg je zanimalo da li se rad u birackom odboru placa. Smile

Meni jako nije sjeo nacin na koji je to pitano, pa sam maknuo post, ali ipak prenosim pitanje jer mislim da bi moglo jos nekoga zanimati. Cool

Dakle: da li je rad u birackom odboru placen? Think

P.S. Molim "gosta" da ubuduce pripazi na nastup, barem na ovom forumu.
Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 8:14 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

U uhu mi zvoni cifra od 100 Kn, ali je najbolje pitati Xaviera
U uhu mi zvoni cifra od 100 Kn, ali je najbolje pitati Xaviera

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Xaviar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 8:36 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao prvo ja sam XaviAr... 8)

...kao drugo... nazalost fakultet nije u mogucnosti placati nista, stoga sve sto se ovdje radi radi se na volonterskoj bazi...
Kao prvo ja sam XaviAr... Cool

...kao drugo... nazalost fakultet nije u mogucnosti placati nista, stoga sve sto se ovdje radi radi se na volonterskoj bazi...

Pozdrav od mene!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 21:45 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

fascinantno....
ja bi dala ruku u vatru da mi je decko koji je cuvao PMF kutije na MOu rekao da ce dobiti nesto nofaca.... mislim da bas prijespomenutih 100 kuna... ili mozda cak vise...
cak su i ljudi na MO bili placeni, afair....

zbilja, zanimljivo pitanje.... otkud su oni bili placeni, ako to NIJE obicaj? :-k
fascinantno....
ja bi dala ruku u vatru da mi je decko koji je cuvao PMF kutije na MOu rekao da ce dobiti nesto nofaca.... mislim da bas prijespomenutih 100 kuna... ili mozda cak vise...
cak su i ljudi na MO bili placeni, afair....

zbilja, zanimljivo pitanje.... otkud su oni bili placeni, ako to NIJE obicaj? Think

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:51 pet, 25. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]zbilja, zanimljivo pitanje.... otkud su oni bili placeni, ako to NIJE obicaj? :-k[/quote]
kako sam procitala u vijestima s raznih faxeva, bezjak je slao upravama svih faxeva zamolbu da daju stagod para ljudima u birackim odborima, pa su ga negdi poslusali a negdi nisu.
Nesi (napisa):
zbilja, zanimljivo pitanje.... otkud su oni bili placeni, ako to NIJE obicaj? Think

kako sam procitala u vijestima s raznih faxeva, bezjak je slao upravama svih faxeva zamolbu da daju stagod para ljudima u birackim odborima, pa su ga negdi poslusali a negdi nisu.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 0:58 sub, 26. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nice, a nije li onda fascinantno da jednom jedan fakultet ima novaca, a drugi puta (u samo mjesec dana) nema.... :-k

meni je to i dalje cudno....
u smislu da mi se cini da to nije islo od novaca fakulteta... bar ne za PMF....
nice, a nije li onda fascinantno da jednom jedan fakultet ima novaca, a drugi puta (u samo mjesec dana) nema.... Think

meni je to i dalje cudno....
u smislu da mi se cini da to nije islo od novaca fakulteta... bar ne za PMF....

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 11 - 3

PostPostano: 1:06 sub, 26. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da...da...sjecam se da sam zafrkavao IPF, u trenutcima brojanja...da ce bar oni za to biti placeni...a ja necu...jer kao volontiram kao congovac...
a isto tako znam da su i biracki odbori dobili nesto para, cak i neku klopu, sendviche ...nesto
da...da...sjecam se da sam zafrkavao IPF, u trenutcima brojanja...da ce bar oni za to biti placeni...a ja necu...jer kao volontiram kao congovac...
a isto tako znam da su i biracki odbori dobili nesto para, cak i neku klopu, sendviche ...nesto

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
biram.org
Gost

PostPostano: 8:45 sub, 26. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

S www.biram.org:

[quote]
http://www.biram.org/index.asp?faks=12

Atmosfera u prostoriji se malo spustila kad smo im priopćili vijest da njihova dekanica neće isplatiti po 350 kuna članovima IPF-a i biračkih odbora, usprkos dopisu kojeg je Petar Bezjak uputio fakultetima, a kojeg citiramo:

"Poštovani, kako bi studentski izbori bili provedeni korektno, dužnost nam je upozoriti Vas na neke pojedinosti vezane uz nesmetan rad članova kako Izbornog povjerenstva fakulteta tako i biračkih odbora. Uprava fakulteta dužna je na dan izbora osigurati svim članovima i zamjenicima rečenih tijela topli obrok, napitke te naknadu od 350 (tristo pedeset) Kn po članu. S poštovanjem, Petar Bezjak"

Dekanica Jelinčić rekla je da neće isplatiti navedni iznos jer su se raspitali i zaključili da to nisu dužni (obratite pažnju da Bezjak u dopisu ne navodi propis na temelju kojeg bi fakulteti bili dužni tako nešto učiniti), a iznos od 350 kuna smatra pretjeranim budući da je nastavnicima po kolektivnom ugovoru osigurana puno manja dnevnica (170 kn). [/quote]
S www.biram.org:

Citat:

http://www.biram.org/index.asp?faks=12

Atmosfera u prostoriji se malo spustila kad smo im priopćili vijest da njihova dekanica neće isplatiti po 350 kuna članovima IPF-a i biračkih odbora, usprkos dopisu kojeg je Petar Bezjak uputio fakultetima, a kojeg citiramo:

"Poštovani, kako bi studentski izbori bili provedeni korektno, dužnost nam je upozoriti Vas na neke pojedinosti vezane uz nesmetan rad članova kako Izbornog povjerenstva fakulteta tako i biračkih odbora. Uprava fakulteta dužna je na dan izbora osigurati svim članovima i zamjenicima rečenih tijela topli obrok, napitke te naknadu od 350 (tristo pedeset) Kn po članu. S poštovanjem, Petar Bezjak"

Dekanica Jelinčić rekla je da neće isplatiti navedni iznos jer su se raspitali i zaključili da to nisu dužni (obratite pažnju da Bezjak u dopisu ne navodi propis na temelju kojeg bi fakulteti bili dužni tako nešto učiniti), a iznos od 350 kuna smatra pretjeranim budući da je nastavnicima po kolektivnom ugovoru osigurana puno manja dnevnica (170 kn).

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum