Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:49 sri, 9. 2. 2005 Naslov: |
|
|
petice nije pitao, četvorke nisam posve sigurna, mislim da isto nije, ostale je, a pitanja su uglavnom bila tipa nađi najveći element u nizu, matrici i sl., bubble sort, građa računala (? :D ), za bolju ocjenu vezane liste...
petice nije pitao, četvorke nisam posve sigurna, mislim da isto nije, ostale je, a pitanja su uglavnom bila tipa nađi najveći element u nizu, matrici i sl., bubble sort, građa računala (? ), za bolju ocjenu vezane liste...
|
|
[Vrh] |
|
BigFOot Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Stormbringer Forumaš(ica)

|
Postano: 20:42 pet, 11. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="rat in a cage"]ok, a jel ima netko tko je siguran za 4... dal će me kaj pitat ili samo upisat 4 (iz kolokvija) ??????[/quote]
četvorke po tom pitanju nisu sigurne... može te pitati, a i ne mora! mene npr. nije pitao, ali to si tumačim činjenicom kako je profesor na usmeni kasnio sat i pol (?!) i kako se već skupila pozamašna grupica ljudi, a još je jedna grupa vani već čekala pa je prema tome i neke četvorke upisivao... ali isto tako je neke i pitao najnormalnije (za višu ocjenu, ali i potvrdu znanja s kolokvija).
dakle, ako je suditi prema prvom roku, samo su petice sigurne što se tiče usmenog!
koliko sam uspio primijetiti (nisam se predugo zadržavao) profesor pita i gradivo s predavanja, ali i neke zadatke koji su bili prorađeni na vježbama, dakle, ne bi bilo loše ni to ponoviti i provježbati...
nadam se da sam barem malo pomogao...
pozdrav!
rat in a cage (napisa): | ok, a jel ima netko tko je siguran za 4... dal će me kaj pitat ili samo upisat 4 (iz kolokvija) ?????? |
četvorke po tom pitanju nisu sigurne... može te pitati, a i ne mora! mene npr. nije pitao, ali to si tumačim činjenicom kako je profesor na usmeni kasnio sat i pol (?!) i kako se već skupila pozamašna grupica ljudi, a još je jedna grupa vani već čekala pa je prema tome i neke četvorke upisivao... ali isto tako je neke i pitao najnormalnije (za višu ocjenu, ali i potvrdu znanja s kolokvija).
dakle, ako je suditi prema prvom roku, samo su petice sigurne što se tiče usmenog!
koliko sam uspio primijetiti (nisam se predugo zadržavao) profesor pita i gradivo s predavanja, ali i neke zadatke koji su bili prorađeni na vježbama, dakle, ne bi bilo loše ni to ponoviti i provježbati...
nadam se da sam barem malo pomogao...
pozdrav!
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladen Forumaš(ica)

|
Postano: 14:20 uto, 15. 2. 2005 Naslov: |
|
|
kod prof. Marusica vam se pitanja dosta ponavljaju:
naucite sve sortove,implementaciju svega pomocu svega,vezane liste,prikaz broja u racunalu,gradju racunala,i sve one srednjoskolske gluposti...
kod prof. Marusica vam se pitanja dosta ponavljaju:
naucite sve sortove,implementaciju svega pomocu svega,vezane liste,prikaz broja u racunalu,gradju racunala,i sve one srednjoskolske gluposti...
_________________ postoji samo jedno mjesto iz kojeg izidjes a nikad se ne vratis cijeli!!!
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:51 sub, 19. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Ljudi, ak mi netko može okvirno reći kaj pita za, kajjaznam, 3..mislim, znam da je jako teško rangirat pitanja za ocjene, al ziher ne pita vezane liste za 3; kaj ne ?? :? svaka obavijest dobrodošla... HVALA :wink:
Ljudi, ak mi netko može okvirno reći kaj pita za, kajjaznam, 3..mislim, znam da je jako teško rangirat pitanja za ocjene, al ziher ne pita vezane liste za 3; kaj ne ?? svaka obavijest dobrodošla... HVALA
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: