Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Predstavljanje i jos ponesto...

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:22 čet, 3. 3. 2005    Naslov: Predstavljanje i jos ponesto... Citirajte i odgovorite

Ola pipl! :g:

[b]Pozivam sve vas[/b] (kolege studente, asistente i profesore, te sve ostale s Brda) [b]na predstavljanje liste S.T.O.P.[/b] (ili bar onih koji budu mogli doci - znate, i mi imamo nastavu :g: - ali vjerujem da ce se brdjani odazvati :g:)
[b][color=red][size=24]u PETAK, 12 sati, 005[/size][/color][/b]

zasto bi netko pozelio doci, kad smo eto, cinise, jedini kandidati, reci cete...

e pa, mozda nekoga zanima tko smo, kako zgledamo, kako nas naci...
zasto opet izbori... :-k
ma za kog se tu glasa... :-?
pa dali ste glas vec jednom, sta sad morate opet.... :roll:
mislimo li i kako napraviti sve one silne projekte koje smo najavili... :!:
jesmo li mozda vec nesto pokusavali/uspjeli za vrijeme ove predizborne ludnice... :grebgreb:
zelite se ukljuciti na ovaj ili onaj nacin u rad studentskim predstavnika - imate ideju, plan, nacrt, nesto gotovo sto zelite probiti 'na trziste' :g:

to i sve ostalo sto vas zanima, u petak 12-14 (ako bude slobodno i dulje, ili cemo se negdje preseliti :g:) - dodjite i pitajte.... :!:
samo nas nemojte gadjat paradajzima :g: (ako bas morate, nek budu tvrdi - radije masnica nego da moramo prat ves :g:) :pray:

(joj, kako ce me stopovci ubit ako sam vam dala ideju :rotfl:)

mozda nas netko zeli uvjeriti da nismo normalni... a ono, dodjite i pokusajte nam objasniti nesto sto vec znamo :g:

nazalost, nemremo vam obecati grickalice or smth.... :( ali vam mozemo obecati dobru komunikaciju, informaciju... a valjda cete se i nasmijat skupa s nama :g: :wink:

grickalice me podsjetise - na - rostilj :g:
dakle, SZ tj predstavnistvo misli jako raditi na povezivanju studenata PMF-a - kao sto je najavljeno na onim silnim plakatima vec prije....
klub [url=www.cumez.org]CUMEZ[/url] je jako puno napravio po tom pitanju :bow: i nadam se da cemo dobro suradjivati i sada, kao i do sada kada su neki od nas bili samo 'obicni' volonteri, ljepitelji plakata, neki dogurali do statusa cumez-krew i slicno :g:
u skladu s time, [color=blue]pozivam vas[/color] (kao jedna od onih koji vise u Cumezu i kao stopovka, i kao onaj dugokosi stvor sto se stalno smuca po faxu :g:) [color=blue]na JAKO dobar rostilj, i dobru zabavu u subotu (od 15 nadalje, negdje oko zgrade Matematike) na rostilj u organizaciji Cumeza[/color], gdje ce vjerujem biti i ponesto stopovaca, pa ako zelite ponijeti one paradajze :rotfl: da znate di nas mozete naci... :g:

nadajmo se da ce nas vrijeme posluziti :pray: (ali ponesite puuuno tople odjece :g:)
isto tako se nadam da me boki (the krew-master :bow:) nece lincovati jer sam napravila dva poziva u jednom :pray:
Ola pipl! Mr. Green

Pozivam sve vas (kolege studente, asistente i profesore, te sve ostale s Brda) na predstavljanje liste S.T.O.P. (ili bar onih koji budu mogli doci - znate, i mi imamo nastavu Mr. Green - ali vjerujem da ce se brdjani odazvati Mr. Green)
u PETAK, 12 sati, 005

zasto bi netko pozelio doci, kad smo eto, cinise, jedini kandidati, reci cete...

e pa, mozda nekoga zanima tko smo, kako zgledamo, kako nas naci...
zasto opet izbori... Think
ma za kog se tu glasa... Confused
pa dali ste glas vec jednom, sta sad morate opet.... Rolling Eyes
mislimo li i kako napraviti sve one silne projekte koje smo najavili... Exclamation
jesmo li mozda vec nesto pokusavali/uspjeli za vrijeme ove predizborne ludnice... Kotacici rade 100 na sat
zelite se ukljuciti na ovaj ili onaj nacin u rad studentskim predstavnika - imate ideju, plan, nacrt, nesto gotovo sto zelite probiti 'na trziste' Mr. Green

to i sve ostalo sto vas zanima, u petak 12-14 (ako bude slobodno i dulje, ili cemo se negdje preseliti Mr. Green) - dodjite i pitajte.... Exclamation
samo nas nemojte gadjat paradajzima Mr. Green (ako bas morate, nek budu tvrdi - radije masnica nego da moramo prat ves Mr. Green) Pray

(joj, kako ce me stopovci ubit ako sam vam dala ideju Valjam se po podu od smijeha)

mozda nas netko zeli uvjeriti da nismo normalni... a ono, dodjite i pokusajte nam objasniti nesto sto vec znamo Mr. Green

nazalost, nemremo vam obecati grickalice or smth.... Sad ali vam mozemo obecati dobru komunikaciju, informaciju... a valjda cete se i nasmijat skupa s nama Mr. Green Wink

grickalice me podsjetise - na - rostilj Mr. Green
dakle, SZ tj predstavnistvo misli jako raditi na povezivanju studenata PMF-a - kao sto je najavljeno na onim silnim plakatima vec prije....
klub CUMEZ je jako puno napravio po tom pitanju I bow before you i nadam se da cemo dobro suradjivati i sada, kao i do sada kada su neki od nas bili samo 'obicni' volonteri, ljepitelji plakata, neki dogurali do statusa cumez-krew i slicno Mr. Green
u skladu s time, pozivam vas (kao jedna od onih koji vise u Cumezu i kao stopovka, i kao onaj dugokosi stvor sto se stalno smuca po faxu Mr. Green) na JAKO dobar rostilj, i dobru zabavu u subotu (od 15 nadalje, negdje oko zgrade Matematike) na rostilj u organizaciji Cumeza, gdje ce vjerujem biti i ponesto stopovaca, pa ako zelite ponijeti one paradajze Valjam se po podu od smijeha da znate di nas mozete naci... Mr. Green

nadajmo se da ce nas vrijeme posluziti Pray (ali ponesite puuuno tople odjece Mr. Green)
isto tako se nadam da me boki (the krew-master I bow before you) nece lincovati jer sam napravila dva poziva u jednom Pray

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum