Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
Postano: 0:35 uto, 11. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Sajt se otvara toliko brzo da bi mogao rpaviti konkurenciju googl-u, ali na zalost tu staje sve sto se o njemu dobrog ima za rec..... stvarno, nemozes nac informaciju koje je trenutno vazeca, i mislim raspored moramo s oglasne ploce prepisivat, pa ako je netko printo 10 papira i ljepio ih sto ih je stvarno tako tesko i na net stavitz odmah a ne nako 2mj predavanja????? sve sli sve na sajtu kasni opako, i inace zasto na rpedmetima tipa linearna ne pise kad su zalbe???? ili kad je pregledavanje zadataka uz mogucnost dobivanja dodatnih bodova????
Zasto sve informacije moramo trazit na oglasnoj ploci???
Sajt se otvara toliko brzo da bi mogao rpaviti konkurenciju googl-u, ali na zalost tu staje sve sto se o njemu dobrog ima za rec..... stvarno, nemozes nac informaciju koje je trenutno vazeca, i mislim raspored moramo s oglasne ploce prepisivat, pa ako je netko printo 10 papira i ljepio ih sto ih je stvarno tako tesko i na net stavitz odmah a ne nako 2mj predavanja????? sve sli sve na sajtu kasni opako, i inace zasto na rpedmetima tipa linearna ne pise kad su zalbe???? ili kad je pregledavanje zadataka uz mogucnost dobivanja dodatnih bodova????
Zasto sve informacije moramo trazit na oglasnoj ploci???
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:52 uto, 11. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Ma znam ja za te web podrške kolegija, ali to su opet podrške za samo [i]neke[/i] kolegije... :roll:
[quote="anamari"]Neke od informacija mozete i naci na [url]student.math.hr[/url]. To je inace sluzbena studentska stranica. [/quote]
Opet, znam ja za tu našu službenu STUDENTSKU str., ali kao što si i sama napisala, tu su opet samo [i]Neke od informacija...[/i] :( Nije da sam nezadovoljna radom tog web-a, :) ma kakvi, ne daj Bože, :D nego samo kažem da bi se onda možda još tu svašta moglo dodat... :roll:
Ma znam ja za te web podrške kolegija, ali to su opet podrške za samo neke kolegije...
anamari (napisa): | Neke od informacija mozete i naci na [url]student.math.hr[/url]. To je inace sluzbena studentska stranica. |
Opet, znam ja za tu našu službenu STUDENTSKU str., ali kao što si i sama napisala, tu su opet samo Neke od informacija... Nije da sam nezadovoljna radom tog web-a, ma kakvi, ne daj Bože, nego samo kažem da bi se onda možda još tu svašta moglo dodat...
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:57 sri, 12. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="veky"][quote="buba"]kažem da bi se onda možda još tu svašta moglo dodat... :roll:[/quote]
Daj konkretan prijedlog, i uvjeren sam da će te netko od webmasterica poslušati.[/quote]
Pa npr. da se stavi popis kolegija po godinama kako je i na [url]http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/popis_kolegija.html[/url]...
Samo naravno obnovljen, s novim kolegijima za profesorske smjerove...[/quote]
Nije to losa ideja. Definitivno cemo se posavjetovati o tome, ali nista ne obecavam jer, kao sto rekoh, u tijeku je smjena generacija pa odrzavamo status quo.
buba (napisa): | veky (napisa): | buba (napisa): | kažem da bi se onda možda još tu svašta moglo dodat...  |
Daj konkretan prijedlog, i uvjeren sam da će te netko od webmasterica poslušati. |
Pa npr. da se stavi popis kolegija po godinama kako je i na http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/popis_kolegija.html...
Samo naravno obnovljen, s novim kolegijima za profesorske smjerove... |
Nije to losa ideja. Definitivno cemo se posavjetovati o tome, ali nista ne obecavam jer, kao sto rekoh, u tijeku je smjena generacija pa odrzavamo status quo.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 0:15 uto, 22. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Gogs"]hm... a jel mozda itko ikad razmisljao da studenti naprave potpun redizajn sluzbene stranice i u recimo php-u naprave ljiepo korisnicko sucelje za asistente i olaksaju im stavljanje rokova rezultata i slicnih stvari na net... i kada sve bude gotovo da netko od tih studenata potrazi osobe odgovorne za odrzavanje sluzbenih web stranica i zamole da se to stavi na net i da zazivi....
mozda to ne bi bila losa ideja....[/quote]
Ideja je super :)
Bilo bi strasno kul napraviti nekakav ISVU<->MySQL compatibility layer za asistente. Inace, u pripremnoj je fazi izrada web portala koji bi obuhvacao sve od prijave/odjave ispita, opcenitih obavijesti pa do stanja na X-ici i rijesenih rokova itd.
Posalji PM steelworkeru i napravite nekakav inicijalni dogovor ;)
Gogs (napisa): | hm... a jel mozda itko ikad razmisljao da studenti naprave potpun redizajn sluzbene stranice i u recimo php-u naprave ljiepo korisnicko sucelje za asistente i olaksaju im stavljanje rokova rezultata i slicnih stvari na net... i kada sve bude gotovo da netko od tih studenata potrazi osobe odgovorne za odrzavanje sluzbenih web stranica i zamole da se to stavi na net i da zazivi....
mozda to ne bi bila losa ideja.... |
Ideja je super
Bilo bi strasno kul napraviti nekakav ISVU↔MySQL compatibility layer za asistente. Inace, u pripremnoj je fazi izrada web portala koji bi obuhvacao sve od prijave/odjave ispita, opcenitih obavijesti pa do stanja na X-ici i rijesenih rokova itd.
Posalji PM steelworkeru i napravite nekakav inicijalni dogovor
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:22 uto, 22. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="anamari"]Definitivno cemo se posavjetovati o tome, ali nista ne obecavam jer, kao sto rekoh, u tijeku je smjena generacija pa odrzavamo status quo.[/quote]
Kako napredujete? :wink:[/quote]
I dalje je smjena genrarcija u toku. Malo nas ovi izbori koce. :wink:
Inace svi koji se zele aktivirati u radu sa na student.math.hr, to i mogu. Pa ako se bas zelite baviti sluzbenim stranicama, i nasa je sluzbena. 8)
buba (napisa): | anamari (napisa): | Definitivno cemo se posavjetovati o tome, ali nista ne obecavam jer, kao sto rekoh, u tijeku je smjena generacija pa odrzavamo status quo. |
Kako napredujete?  |
I dalje je smjena genrarcija u toku. Malo nas ovi izbori koce.
Inace svi koji se zele aktivirati u radu sa na student.math.hr, to i mogu. Pa ako se bas zelite baviti sluzbenim stranicama, i nasa je sluzbena.
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
Postano: 14:30 uto, 22. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"][quote="buba"][quote="anamari"]Definitivno cemo se posavjetovati o tome, ali nista ne obecavam jer, kao sto rekoh, u tijeku je smjena generacija pa odrzavamo status quo.[/quote]
Kako napredujete? :wink:[/quote]
Malo nas ovi izbori koce. :wink:
[/quote]
ja nekuzim zasto se tolko stvari ove godine lomi oko tih izbora i nekakvih smjena generacija, predstavnika .... dali se stvarno treba pocet dizat glas da se nekog cuje.
postoji razlog zasto ja cjenim vsegu, vekija .. . njima niko nije predo nikakav sluzbeni zahtjev da bi se bavili cim se bave. primjetih da je dosta toga u podrsci relativno napredovalo u ova 4 mjeseca, i jako mi se svidja ova startrek osnova(ak to je to), bravo , samo daj jos definiraj boju slova za one koji imaju inverziju boja u OSu.
da skratim po meni na web situ netreba nista mjenjat u jezgri , njemu fali informacija, kao i studentima na i o faxu opcenito. za neke kolegije se moras krvavo potrudit da saznash tocno gradivo, kamoli nac rokove il, nedo bog, upustit se u trazenje rezultata, a i da negovorim o informaciji kao sto je dali postoji treci rok, i novo da se trebaju se indexi nosit (iskljucivo).
[quote="jedan od cestih"]Stranice kojima pokušavate pristupiti nisu dostupne u bazi.[/quote]
pa pobogu zar je skeniranje nuklearna fizika. ajd dobro nije ni ful time job, ako se nemoze nac neko da to radi iz hobija, zasto se nebi malo doplatilo demose da oni napune tu bazu. Dajte Studentima Da Uce ako vec nemogu ic na vjezbe. istina sad nece bit velike guzve kako su im ove vec doojadile.
bilo bi ljepo kad bi se vise od Jednog asistenta ukljucilo u ovu razpravu u smislu nekakvog konstruktivnog dialoga. inace bi trebalo otvorit jos jedan podforum >jadikovanja< za ovu i ovakve teme i iskljucivo za studente.................... :wink:
sto se tice rokova i rezultata, nemojte mi molim vas spominjat skriptarnicu, ja sam zadnji nosio rokove tamo i kroz 2 sata ih je neko stigo maznut, kao i ono sto dobri asistenti stave na oglasnu. to mi zapravo dosta govori o nekim studentima, ajd samo to napravi sljedeci put da kad te vidim.
anamari (napisa): | buba (napisa): | anamari (napisa): | Definitivno cemo se posavjetovati o tome, ali nista ne obecavam jer, kao sto rekoh, u tijeku je smjena generacija pa odrzavamo status quo. |
Kako napredujete?  |
Malo nas ovi izbori koce.
|
ja nekuzim zasto se tolko stvari ove godine lomi oko tih izbora i nekakvih smjena generacija, predstavnika .... dali se stvarno treba pocet dizat glas da se nekog cuje.
postoji razlog zasto ja cjenim vsegu, vekija .. . njima niko nije predo nikakav sluzbeni zahtjev da bi se bavili cim se bave. primjetih da je dosta toga u podrsci relativno napredovalo u ova 4 mjeseca, i jako mi se svidja ova startrek osnova(ak to je to), bravo , samo daj jos definiraj boju slova za one koji imaju inverziju boja u OSu.
da skratim po meni na web situ netreba nista mjenjat u jezgri , njemu fali informacija, kao i studentima na i o faxu opcenito. za neke kolegije se moras krvavo potrudit da saznash tocno gradivo, kamoli nac rokove il, nedo bog, upustit se u trazenje rezultata, a i da negovorim o informaciji kao sto je dali postoji treci rok, i novo da se trebaju se indexi nosit (iskljucivo).
jedan od cestih (napisa): | Stranice kojima pokušavate pristupiti nisu dostupne u bazi. |
pa pobogu zar je skeniranje nuklearna fizika. ajd dobro nije ni ful time job, ako se nemoze nac neko da to radi iz hobija, zasto se nebi malo doplatilo demose da oni napune tu bazu. Dajte Studentima Da Uce ako vec nemogu ic na vjezbe. istina sad nece bit velike guzve kako su im ove vec doojadile.
bilo bi ljepo kad bi se vise od Jednog asistenta ukljucilo u ovu razpravu u smislu nekakvog konstruktivnog dialoga. inace bi trebalo otvorit jos jedan podforum >jadikovanja< za ovu i ovakve teme i iskljucivo za studente....................
sto se tice rokova i rezultata, nemojte mi molim vas spominjat skriptarnicu, ja sam zadnji nosio rokove tamo i kroz 2 sata ih je neko stigo maznut, kao i ono sto dobri asistenti stave na oglasnu. to mi zapravo dosta govori o nekim studentima, ajd samo to napravi sljedeci put da kad te vidim.
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:45 uto, 22. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Mislim da je rasprava o ovom topicu bila odlična ideja (nije bitno što je bila moja :lol:) jer, ako ništa drugo potičemo ljude na odlične ideje! Mislim da svi više manje razmišljamo jednako: treba tu nešto napraviti, koliko toliko čim prije, ima se otprilike i ideja ko bi to mogo biti, a mi i dalje sjedimo doma i raspravljamo o tome. :shock: Možda bi bilo najpametnije da se stavi mali oglas (ili natječaj?) na oglasnu ploču dok se ne izdefinira taj status webmastera i tako to, pa možda neki samoprozvani znalci naprave nešto u tom pogledu. :? Nije baš sasvim istina da nitko od xyxx studenata na MO nema vremena i volje za ovakav posao. :roll: Ja bi osobno najrađe bila upletena u nešto ovakovo, čisto onak iz hobija, ali me moje ne znanje sprečava, pa... :oops:
Mislim da je rasprava o ovom topicu bila odlična ideja (nije bitno što je bila moja ) jer, ako ništa drugo potičemo ljude na odlične ideje! Mislim da svi više manje razmišljamo jednako: treba tu nešto napraviti, koliko toliko čim prije, ima se otprilike i ideja ko bi to mogo biti, a mi i dalje sjedimo doma i raspravljamo o tome. Možda bi bilo najpametnije da se stavi mali oglas (ili natječaj?) na oglasnu ploču dok se ne izdefinira taj status webmastera i tako to, pa možda neki samoprozvani znalci naprave nešto u tom pogledu. Nije baš sasvim istina da nitko od xyxx studenata na MO nema vremena i volje za ovakav posao. Ja bi osobno najrađe bila upletena u nešto ovakovo, čisto onak iz hobija, ali me moje ne znanje sprečava, pa...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:47 sri, 23. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Mislim da je rasprava o ovom topicu bila odlična ideja (nije bitno što je bila moja :lol:) jer, ako ništa drugo potičemo ljude na odlične ideje![/quote]
Ideja je bilo i bit ce. :) IMO, nisu dobre, dok god zapocinju sa "[i]Mogli bi...[/i]" ili "[i]Netko bi trebao...[/i]" i sl. :( Tek kad dodju ideje tipa "[i]Ekipa, pogledajte sto sam slozio/la za nas web![/i]", onda ste krenuli u pravom smjeru. 8)
[quote="buba"]Ja bi osobno najrađe bila upletena u nešto ovakovo, čisto onak iz hobija, ali me moje ne znanje sprečava, pa... :oops:[/quote]
Za napisati text/clanak ti je dosta znanje Worda koje si dobila na RP1. :D Lako ce to webmasterice pretociti u HTML (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ;)).
buba (napisa): | Mislim da je rasprava o ovom topicu bila odlična ideja (nije bitno što je bila moja ) jer, ako ništa drugo potičemo ljude na odlične ideje! |
Ideja je bilo i bit ce. IMO, nisu dobre, dok god zapocinju sa "Mogli bi..." ili "Netko bi trebao..." i sl. Tek kad dodju ideje tipa "Ekipa, pogledajte sto sam slozio/la za nas web!", onda ste krenuli u pravom smjeru.
buba (napisa): | Ja bi osobno najrađe bila upletena u nešto ovakovo, čisto onak iz hobija, ali me moje ne znanje sprečava, pa...  |
Za napisati text/clanak ti je dosta znanje Worda koje si dobila na RP1. Lako ce to webmasterice pretociti u HTML (osim ako slushas i RP2; u tom slucaju ces to za par mjeseci i sama znati ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|