Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:22 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.
nadam se da sam (ikako) pomogao :)
koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.
nadam se da sam (ikako) pomogao
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 8:10 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.
nadam se da sam (ikako) pomogao :)[/quote]
Imam više no jedan kontraprimjer => nije nužan za upis druge godine :P
HijenA (napisa): | koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.
nadam se da sam (ikako) pomogao  |
Imam više no jedan kontraprimjer => nije nužan za upis druge godine
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:16 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"](...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...)[/quote]
E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju. :roll:
HijenA (napisa): | (...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...) |
E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:21 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][quote="HijenA"]koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.
nadam se da sam (ikako) pomogao :)[/quote]
Imam više no jedan kontraprimjer => nije nužan za upis druge godine :P[/quote]
like i said, AFAIK. to je nama bilo receno na pocetku i IIRC pise na onoj velikoj oglasnoj ploci ispod sata.
Vincent Van Ear (napisa): | HijenA (napisa): | koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.
nadam se da sam (ikako) pomogao  |
Imam više no jedan kontraprimjer ⇒ nije nužan za upis druge godine  |
like i said, AFAIK. to je nama bilo receno na pocetku i IIRC pise na onoj velikoj oglasnoj ploci ispod sata.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:22 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="HijenA"](...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...)[/quote]
E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju. :roll:[/quote]
IIRC znam da su neki iz moje grupe bili trazili odgodu sistematskog iz nekih razloga...koji su to razlozi, mogu se raspitat. mislim da ovo gore upada u tu definiciju :)
buba (napisa): | HijenA (napisa): | (...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...) |
E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju.  |
IIRC znam da su neki iz moje grupe bili trazili odgodu sistematskog iz nekih razloga...koji su to razlozi, mogu se raspitat. mislim da ovo gore upada u tu definiciju
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:07 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem :lol:
dosad sam ga uspjela sustavno izbjegavati iako je uvijek bilo rečeno da je obavezan, al ovo mi se učinilo malo ozbiljnije pa sam zato pitala...
evo, ako ne odem, budem vam rekla kaj se dogodi :wink:
hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem
dosad sam ga uspjela sustavno izbjegavati iako je uvijek bilo rečeno da je obavezan, al ovo mi se učinilo malo ozbiljnije pa sam zato pitala...
evo, ako ne odem, budem vam rekla kaj se dogodi
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:39 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"]hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem :lol:[/quote]
Pa, ako skupis uvijete na vrijeme, onda se probaj upisati u visu godinu cim pocnu upisi. :) Ako prodje - super! 8) Ako ne, [b]valjda[/b] jos uvijek stignes obaviti sistematski prije nego zavrse upisi. ;)
Ignavia (napisa): | hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem  |
Pa, ako skupis uvijete na vrijeme, onda se probaj upisati u visu godinu cim pocnu upisi. Ako prodje - super! Ako ne, valjda jos uvijek stignes obaviti sistematski prije nego zavrse upisi.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:57 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
dem, izgleda da onda ipak moram ić :titanic: :)
znam da ne grizu tam, al ipak zadržavam pravo da mi nije simpatično :lol: , a i imala sam prilično zanimljiva iskustva sa sestrama medicinskim što je povećalo averziju...
no, ajde de, razumijem da moje glupavo izbjegavanje kod nešto odgovornijih izaziva :roll: reakciju :D
zapravo, mislila sam da će baš svi reagirat tak, i veoma sam ugodno iznenađena :D
hvala na potpori! :victory: :2pivce:
dem, izgleda da onda ipak moram ić
znam da ne grizu tam, al ipak zadržavam pravo da mi nije simpatično , a i imala sam prilično zanimljiva iskustva sa sestrama medicinskim što je povećalo averziju...
no, ajde de, razumijem da moje glupavo izbjegavanje kod nešto odgovornijih izaziva reakciju
zapravo, mislila sam da će baš svi reagirat tak, i veoma sam ugodno iznenađena
hvala na potpori!
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 19:34 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"][quote="bily"]
Posebno ako si cura onda priklanja posebnu paznju jer je po struci ginekologica i onda ti jos daje par savjeta kako da se brines za neke stvari koje se ticu tebe!
[/quote]
nenadano me spopala potreba da zaniječem da sam cura... :lol:
ma ne, bily hvala ti na informacijama i strpljenju :D[/quote]
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! :o
Ignavia (napisa): | bily (napisa): |
Posebno ako si cura onda priklanja posebnu paznju jer je po struci ginekologica i onda ti jos daje par savjeta kako da se brines za neke stvari koje se ticu tebe!
|
nenadano me spopala potreba da zaniječem da sam cura...
ma ne, bily hvala ti na informacijama i strpljenju  |
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!!
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:47 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! :o[/quote]
krivo, doktori rade sa mini nozevima!!! :twisted: :twisted:
Vincent Van Ear (napisa): | [
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!!  |
krivo, doktori rade sa mini nozevima!!!
_________________  Everything happens with a reason!

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 22:01 uto, 29. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"][
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! :o[/quote]
krivo, doktori rade sa mini nozevima!!! :twisted: :twisted:[/quote]
To ne mijenja činjenicu da su - noževi, mali, veliki, osrednji, prosječni, deblji, tanji, sve su to noževi. :twisted: :twisted: :P
filipnet (napisa): | Vincent Van Ear (napisa): | [
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!!  |
krivo, doktori rade sa mini nozevima!!!  |
To ne mijenja činjenicu da su - noževi, mali, veliki, osrednji, prosječni, deblji, tanji, sve su to noževi.
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|