[quote]Veliki sam ljubitelj igara i kompijuterske grafike (vjerujem kao i vecina nas)[/quote]
cuj, ja nisam :PPPP a poznavajuci ljude koji su sa mnom na racunarstvu, prica o vecini ti pada u vodu :PPPP
NHF ofkors :wink:
(ne poznam sve ljude ofkors, ali poznam ih dovoljno da tvoja vecina moze gravitirati oko nekih 60-70 %)
[quote] bilo bi dobro kada bi u sklopu nastave postojao izborni kolegij sa tom tematikom.
Da li je moguce da to bude uvedeno i kome se najbolje obratit?? :roll: [/quote]
nadji profesora koji se u to razumije, dijeli tvoj entuzijazam, te bi zelio to predavati
a onda pricekaj da mu usvoje drzanje tog kolegija &voila :g:
[quote]Da li je dovoljno razgovarati sa predstavnicima studenata? :roll: [/quote]
kao sto vidis iz gore napisanog - mi s time nemamo veze :g:
opcenito, profesori su ti koji smisljavaju nove kolegije
i koliko znam, nijedan kolegij nije nastao jer je dosao eki studet i rekao - ja bi to i to da predajete i da je prof bio odusevljen i sozio kolegij, da je kolegij bio prihvacen te da je zianteresirani student to upisao...
zbilja bih voljela da mi netko da primjer kako se to uistinu dogodilo....
a sto se tice tvog konkretnog prijedloga - ja uistinu nemam pojma koji od nasih profesora i docecnata se imalo bavi necim slicnim te bi bio voljan sloziti neki novi kolegij....
s druge strane, ovisno o tome sto ti podrazumijevas pod komjuterskom grafikom... ali u JAVI se nesto crtkara :g: (rp2, 1. semestar 3. godina)
za neko zahtjevno 3d renderiranje nemamo niti kompove koji bi to mogli vrtiti na sebi (mislim da ovi novi u pr1 i pr3 ipak nisu takve zvjeri.....)
dakle, tvoja zeljica u nekom tezem obliku bi za sobom povukla i nabavu nove opreme.... a tu pricu ipak ne bih pricala (naci novac, ponudjaca, natjecaji, pa limit koliko se novca smije potrositi... itd)
ahda, pitanje je i koliko bi ljudi to upisalo - znas, takvo programiranje bi trebalo biti poprilicno zaahtjevno...
sto znaci da je neko moje misljenje bazirano na rezultatima rp2 da bi ti 10tak ljudi to htjelo upisati...
a nekako, uz toliki trosak, 10tak ljudi nije bas dovoljan razlog za pokretanje kolegija (cak i kada bi bilo zainteresiranih za drzanje kolegija)
no, u svakom slucaju... ono sto ti mozes napraviti... je da njuskas po prof. stranicama, gledas tko se cime bavi.... te tko bi mozda bio zainteresiran za tako nesto... i pitas...
meni osobno ne pada nitko na pamet... pa ti nemrem pomoci...
nemoj asistente zaboraviti u tom pretrazivanju... jer cinimise da bi oni mogli biti skloniji tako necemu....
no, slag na kraju... svi predavaci se na ovaj ili onaj nacin bave matematikom... i svugdje vide matematiku ili neki njen dio...
to ako se neki i igraju u slobodno vrijeme, sumnjam da bi isli programirati neku takvu igricu... :g:
isto tako, nemam neki dojam da su oni zaavrsili ovaj fax zato da bi naucili raditi igrice...
ne 'ubijam' te u pojam... iako mozda tako zvuci...
samo pokusavam pribliziti ti kakvi su to nasi predavaci, bar ono sto ih ja poznam... a zbilja mi nitko ne pada na pamet za ovo sto ti pitas....
Citat: | Veliki sam ljubitelj igara i kompijuterske grafike (vjerujem kao i vecina nas) |
cuj, ja nisam a poznavajuci ljude koji su sa mnom na racunarstvu, prica o vecini ti pada u vodu
NHF ofkors
(ne poznam sve ljude ofkors, ali poznam ih dovoljno da tvoja vecina moze gravitirati oko nekih 60-70 %)
Citat: | bilo bi dobro kada bi u sklopu nastave postojao izborni kolegij sa tom tematikom.
Da li je moguce da to bude uvedeno i kome se najbolje obratit?? |
nadji profesora koji se u to razumije, dijeli tvoj entuzijazam, te bi zelio to predavati
a onda pricekaj da mu usvoje drzanje tog kolegija &voila
Citat: | Da li je dovoljno razgovarati sa predstavnicima studenata? |
kao sto vidis iz gore napisanog - mi s time nemamo veze
opcenito, profesori su ti koji smisljavaju nove kolegije
i koliko znam, nijedan kolegij nije nastao jer je dosao eki studet i rekao - ja bi to i to da predajete i da je prof bio odusevljen i sozio kolegij, da je kolegij bio prihvacen te da je zianteresirani student to upisao...
zbilja bih voljela da mi netko da primjer kako se to uistinu dogodilo....
a sto se tice tvog konkretnog prijedloga - ja uistinu nemam pojma koji od nasih profesora i docecnata se imalo bavi necim slicnim te bi bio voljan sloziti neki novi kolegij....
s druge strane, ovisno o tome sto ti podrazumijevas pod komjuterskom grafikom... ali u JAVI se nesto crtkara (rp2, 1. semestar 3. godina)
za neko zahtjevno 3d renderiranje nemamo niti kompove koji bi to mogli vrtiti na sebi (mislim da ovi novi u pr1 i pr3 ipak nisu takve zvjeri.....)
dakle, tvoja zeljica u nekom tezem obliku bi za sobom povukla i nabavu nove opreme.... a tu pricu ipak ne bih pricala (naci novac, ponudjaca, natjecaji, pa limit koliko se novca smije potrositi... itd)
ahda, pitanje je i koliko bi ljudi to upisalo - znas, takvo programiranje bi trebalo biti poprilicno zaahtjevno...
sto znaci da je neko moje misljenje bazirano na rezultatima rp2 da bi ti 10tak ljudi to htjelo upisati...
a nekako, uz toliki trosak, 10tak ljudi nije bas dovoljan razlog za pokretanje kolegija (cak i kada bi bilo zainteresiranih za drzanje kolegija)
no, u svakom slucaju... ono sto ti mozes napraviti... je da njuskas po prof. stranicama, gledas tko se cime bavi.... te tko bi mozda bio zainteresiran za tako nesto... i pitas...
meni osobno ne pada nitko na pamet... pa ti nemrem pomoci...
nemoj asistente zaboraviti u tom pretrazivanju... jer cinimise da bi oni mogli biti skloniji tako necemu....
no, slag na kraju... svi predavaci se na ovaj ili onaj nacin bave matematikom... i svugdje vide matematiku ili neki njen dio...
to ako se neki i igraju u slobodno vrijeme, sumnjam da bi isli programirati neku takvu igricu...
isto tako, nemam neki dojam da su oni zaavrsili ovaj fax zato da bi naucili raditi igrice...
ne 'ubijam' te u pojam... iako mozda tako zvuci...
samo pokusavam pribliziti ti kakvi su to nasi predavaci, bar ono sto ih ja poznam... a zbilja mi nitko ne pada na pamet za ovo sto ti pitas....
_________________ It's not who you love. It's how.
|