Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Jos malo o Petru Bezjaku....

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 20:20 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Jos malo o Petru Bezjaku.... Citirajte i odgovorite

[quote="biram.org, clanak uglavnom by cinik"]Javljaju iz novokonstituirane podružnice Sz-PMF, a komentar druge strane još nismo dobili:

Članovi novog saziva predsjedništva podružnice na PMF-u, Borna Novak (predsjednik) i Siniša Miličić - Hans (član) posjetili su danas ured predsjednika SZ-a, trazeći od bivšeg predsjednika SZ-PMF-a Petra Bezjaka da im preda arhiv podružnice i sve druge nužnosti za rad.

Na taj zahtjev, v.d. predsjednik SZ-Zg-a, Petar Bezjak izvrijeđao je predstavnike podružnice da su "smeće od studenata", te zaprijetio da ce u slučaju ponovnog pojavljivanja u uredu sa takvim zahtjevima ih "zdrobiti kao crve".

Kako to nije odgovor na potraživanja, Miličić je Bezjaku krenuo objašnjavati da je on dužan predati sve tražene stvari, na što je Bezjak počeo izlaziti iz prostorije i za sobom zatvarati vrata.

Miličić ga je spriječio u zatvaranju vrata, na što je Bezjak nasrnuo na njega, primivši ga za vrat, pokusavši ga udariti, no Miličić je to uspjesno blokirao, a Bezjaka je neimenovani kolega odvukao u susjednu prostoriju da se smiri. Nakon nekoliko sekundi Bezjak se vratio, stalno vrijeđajući i prijeteći, rekavši da se Novak i Miličić imaju izgubiti iz prostora SC-a.

Shvativši da je nemoguće ostvariti komunikaciju sa bivšim vodstvom SZ-Zg-a, Novak i Miličić su se povukli iz tih prostora.

Podsjetimo, Borna Novak i Siniša Miličić su bili kandidati liste S.T.O.P. na proslim izborima na Prirodslovno-matematičkom fakultetu, koja je pobijedila na ponovljenim izborima, 7. ožujka. Zanimljivo je da je Petar Bezjak, koji je po 7. put upisao 2. godinu studija kolege koji redovno studiraju nazvao "smećem od studenata". Postavlja se pitanje, što je onda on?[/quote]

originalni tekst clanka mozete dobiti [url=http://www.biram.org/vijest.asp?id={49F6A362-01B4-471E-B408-7091C98535C6}]ovdje[/url].
www.biram.org
biram.org, clanak uglavnom by cinik (napisa):
Javljaju iz novokonstituirane podružnice Sz-PMF, a komentar druge strane još nismo dobili:

Članovi novog saziva predsjedništva podružnice na PMF-u, Borna Novak (predsjednik) i Siniša Miličić - Hans (član) posjetili su danas ured predsjednika SZ-a, trazeći od bivšeg predsjednika SZ-PMF-a Petra Bezjaka da im preda arhiv podružnice i sve druge nužnosti za rad.

Na taj zahtjev, v.d. predsjednik SZ-Zg-a, Petar Bezjak izvrijeđao je predstavnike podružnice da su "smeće od studenata", te zaprijetio da ce u slučaju ponovnog pojavljivanja u uredu sa takvim zahtjevima ih "zdrobiti kao crve".

Kako to nije odgovor na potraživanja, Miličić je Bezjaku krenuo objašnjavati da je on dužan predati sve tražene stvari, na što je Bezjak počeo izlaziti iz prostorije i za sobom zatvarati vrata.

Miličić ga je spriječio u zatvaranju vrata, na što je Bezjak nasrnuo na njega, primivši ga za vrat, pokusavši ga udariti, no Miličić je to uspjesno blokirao, a Bezjaka je neimenovani kolega odvukao u susjednu prostoriju da se smiri. Nakon nekoliko sekundi Bezjak se vratio, stalno vrijeđajući i prijeteći, rekavši da se Novak i Miličić imaju izgubiti iz prostora SC-a.

Shvativši da je nemoguće ostvariti komunikaciju sa bivšim vodstvom SZ-Zg-a, Novak i Miličić su se povukli iz tih prostora.

Podsjetimo, Borna Novak i Siniša Miličić su bili kandidati liste S.T.O.P. na proslim izborima na Prirodslovno-matematičkom fakultetu, koja je pobijedila na ponovljenim izborima, 7. ožujka. Zanimljivo je da je Petar Bezjak, koji je po 7. put upisao 2. godinu studija kolege koji redovno studiraju nazvao "smećem od studenata". Postavlja se pitanje, što je onda on?

originalni tekst clanka mozete dobiti ovdje.
www.biram.org

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 22:09 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Re: Jos malo o Petru Bezjaku.... Citirajte i odgovorite

:evil:

Ne daj se Hans! :tapsh:

:clown: :slon: PB :clown:

On radi cirkus od SZ-a vec duugo. Sreca za Hansa da nije krenuo radit predstavu sa bacanjem nozeva.

[quote="www.biram.org"]Javljaju iz novokonstituirane podružnice Sz-PMF, a komentar druge strane još nismo dobili:[/quote]

Mislim da nece dobit nikakav komentar s druge strane, jer je na stranici PBovog predsjednistva osvano PB-ov clanak u kojima ljude koje vode www.student.hr naziva [i]besramni nemočnici i lokalni glupani, kojima ništa nije sveto[/i] i koji [i]zloupotrebljavaju sve, pa i najtragičnije trenutke[/i].

A [i]studenthaer[/i] je taj koji radi [i]biramorg[/i].

---

Ma on treba letit van sa sveucilista. Uopce ne studira, sve sto je radio u mandatu, sve ovo na izborima i sad jos i takvi napadi na studente. Pa po cemu to on zasluzuje biti clan Sveucilista?! :-k

Hans rekao da pise dopis u kojem trazi da se protiv PB-a poduzmu disciplinske mjere na razini Sveucilista.
Evil or Very Mad

Ne daj se Hans! Tapsh, tapsh,...

Klaun Slon, ali ne rozi PB Klaun

On radi cirkus od SZ-a vec duugo. Sreca za Hansa da nije krenuo radit predstavu sa bacanjem nozeva.

www.biram.org (napisa):
Javljaju iz novokonstituirane podružnice Sz-PMF, a komentar druge strane još nismo dobili:

Mislim da nece dobit nikakav komentar s druge strane, jer je na stranici PBovog predsjednistva osvano PB-ov clanak u kojima ljude koje vode www.student.hr naziva besramni nemočnici i lokalni glupani, kojima ništa nije sveto i koji zloupotrebljavaju sve, pa i najtragičnije trenutke.

A studenthaer je taj koji radi biramorg.

Ma on treba letit van sa sveucilista. Uopce ne studira, sve sto je radio u mandatu, sve ovo na izborima i sad jos i takvi napadi na studente. Pa po cemu to on zasluzuje biti clan Sveucilista?! Think

Hans rekao da pise dopis u kojem trazi da se protiv PB-a poduzmu disciplinske mjere na razini Sveucilista.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 23:20 sri, 20. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Petru ni Vito Corleone nije ravan, fali mu samo cigara i mums(da simptomatizira nateknuće vilice) :mrgreen:

Ako čovjek studira već sedam godina jednu godinu zasigurno je fulao fax, mislim ne razumijem, za politku je nadnadaren, neznam što ne ode na političke znanosti?
Petru ni Vito Corleone nije ravan, fali mu samo cigara i mums(da simptomatizira nateknuće vilice) Mr. Green

Ako čovjek studira već sedam godina jednu godinu zasigurno je fulao fax, mislim ne razumijem, za politku je nadnadaren, neznam što ne ode na političke znanosti?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 0:14 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

/
/

Zadnja promjena: Crni; 2:38 ned, 24. 4. 2005; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 0:16 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

iskreno mislim da je on dosta dobar sto se tice razmisljanja matematike.Cula sam da je prvu godinu dao lako kod dosta zahtjevnih profesora tipa Kurepa, Horvatic ali da je to sve otislo nizbrdo kad je upo u politiku

Ovo ne pisem kao da sam na njegovoj strani nego se samo pitam sto mu je sve to trebalo kad mu je faks u pocetku krenuo? :roll:
iskreno mislim da je on dosta dobar sto se tice razmisljanja matematike.Cula sam da je prvu godinu dao lako kod dosta zahtjevnih profesora tipa Kurepa, Horvatic ali da je to sve otislo nizbrdo kad je upo u politiku

Ovo ne pisem kao da sam na njegovoj strani nego se samo pitam sto mu je sve to trebalo kad mu je faks u pocetku krenuo? Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 10:57 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Miličić ga je spriječio u zatvaranju vrata, na što je Bezjak nasrnuo na njega, primivši ga za vrat, pokusavši ga udariti, no Miličić je to uspjesno blokirao[/quote]

ovo mi malo izgleda smijesno!!! covjece kao da se radi o neznam cemu,sto toliko buke oko papira, sto ne bi bilo bolje da se skupimo i idemo protestirat sto ce poskupit domove i hranu (ja zivim u zgu pa me to direktno ne dira, ali mi smeta jer znam da i ovako nije lako ljudima koji dodju iz drugog kraja drzave)
Citat:
Miličić ga je spriječio u zatvaranju vrata, na što je Bezjak nasrnuo na njega, primivši ga za vrat, pokusavši ga udariti, no Miličić je to uspjesno blokirao

ovo mi malo izgleda smijesno!!! covjece kao da se radi o neznam cemu,sto toliko buke oko papira, sto ne bi bilo bolje da se skupimo i idemo protestirat sto ce poskupit domove i hranu (ja zivim u zgu pa me to direktno ne dira, ali mi smeta jer znam da i ovako nije lako ljudima koji dodju iz drugog kraja drzave)

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 13:22 čet, 21. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]ovo mi malo izgleda smijesno!!! covjece kao da se radi o neznam cemu,sto toliko buke oko papira, sto ne bi bilo bolje da se skupimo i idemo protestirat sto ce poskupit domove i hranu (ja zivim u zgu pa me to direktno ne dira, ali mi smeta jer znam da i ovako nije lako ljudima koji dodju iz drugog kraja drzave)[/quote]
pa radi se o ne znam cemu! on doslovno radi sve sto moze da bi onemogucio rad novim studentskim predstavnicima - a oni su ti koji najvise mogu ucinit glede studentskog standarda.
znas ono kad je bio [i]ustanak[/i]? je li pero podrzao studente koji su prosvjedovali? neee, on je otprilike rekao da nemaju sta zugat. na www.szzg.hr imas clanak [url=http://szzg.designeus.net/index.php?subaction=showfull&id=1103049363&archive=&start_from=&ucat=&]"Studentski prosvjed zbog prosvjedovanja?"[/url], a [url=http://www.student.hr/static/ostalo/ustanak/ustanak2004_bezjak.mp3]ovdje[/url] mozes cuti sto je rekao novinarima (ako ti se da skidat 5mb :) on ti je onaj koji na pitanje "koliko si para potrosio na studentski kongres u vodicama?" odgovara "ne razumijem pitanje" :PPP, i koji ne zeli odgovorit na kojoj je godini faxa, ali kaze da nista ne taji... ma cuj ga samo).
goc9999 (napisa):

pa radi se o ne znam cemu! on doslovno radi sve sto moze da bi onemogucio rad novim studentskim predstavnicima - a oni su ti koji najvise mogu ucinit glede studentskog standarda.
znas ono kad je bio ustanak? je li pero podrzao studente koji su prosvjedovali? neee, on je otprilike rekao da nemaju sta zugat. na www.szzg.hr imas clanak "Studentski prosvjed zbog prosvjedovanja?", a ovdje mozes cuti sto je rekao novinarima (ako ti se da skidat 5mb Smile on ti je onaj koji na pitanje "koliko si para potrosio na studentski kongres u vodicama?" odgovara "ne razumijem pitanje" Imam lijepi jezik, i koji ne zeli odgovorit na kojoj je godini faxa, ali kaze da nista ne taji... ma cuj ga samo).

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:37 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"][quote]Miličić ga je spriječio u zatvaranju vrata, na što je Bezjak nasrnuo na njega, primivši ga za vrat, pokusavši ga udariti, no Miličić je to uspjesno blokirao[/quote]

ovo mi malo izgleda smijesno!!! covjece kao da se radi o neznam cemu,sto toliko buke oko papira, sto ne bi bilo bolje da se skupimo i idemo protestirat sto ce poskupit domove i hranu (ja zivim u zgu pa me to direktno ne dira, ali mi smeta jer znam da i ovako nije lako ljudima koji dodju iz drugog kraja drzave)[/quote]

E, pa bas zato su ti papiri vazni. Jer koliko god da se ljudi skupi na prosvjedu Ministarstvo ce reci da je to [i]grupica zalutalih u zabludi[/i] ili [i]izmanipuliranih[/i], da je [i]sve divno i krasno[/i] i [i]pogledajte da se SZ nis ne buni, a SZ "okuplja" sve studente[/i]. Zato su vazni ti papiri jer SZ treba konacno proraditi, okupit studente i rec da se ne radi o grupici u zabludi i da su svi ([i]skoro[/i] svi :roll:) iza toga. :tso:

A Bezjak i slicni sprijecavaju to da se mi (studenti) okupimo vec godinama.

[quote="Crni"]snip[/quote]

Eto, prekidam ignoriranje Crnog..zasad. :P ;)

1. nije Zub citirao, nego ja. Ja slikao i onu sliku koju si linkao.. :neznam: :roll: :PPPP

2. nije nitko s matematike izdao PB-a, ja bi prije rekao suprotno. Ne glasati za one koji te iskoristavaju za malverzacije i potkradanje svih studenata nije izdaja tog koji te iskoristava. Bar si ja tak vidim.
goc9999 (napisa):
Citat:
Miličić ga je spriječio u zatvaranju vrata, na što je Bezjak nasrnuo na njega, primivši ga za vrat, pokusavši ga udariti, no Miličić je to uspjesno blokirao

E, pa bas zato su ti papiri vazni. Jer koliko god da se ljudi skupi na prosvjedu Ministarstvo ce reci da je to grupica zalutalih u zabludi ili izmanipuliranih, da je sve divno i krasno i pogledajte da se SZ nis ne buni, a SZ "okuplja" sve studente. Zato su vazni ti papiri jer SZ treba konacno proraditi, okupit studente i rec da se ne radi o grupici u zabludi i da su svi (skoro svi Rolling Eyes) iza toga. Trudim Se Objasniti...

A Bezjak i slicni sprijecavaju to da se mi (studenti) okupimo vec godinama.

Crni (napisa):
snip

Eto, prekidam ignoriranje Crnog..zasad. Razz Wink

1. nije Zub citirao, nego ja. Ja slikao i onu sliku koju si linkao.. Ja to stvarno ne znam Rolling Eyes Blaeh!

2. nije nitko s matematike izdao PB-a, ja bi prije rekao suprotno. Ne glasati za one koji te iskoristavaju za malverzacije i potkradanje svih studenata nije izdaja tog koji te iskoristava. Bar si ja tak vidim.

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:02 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Petar......... :roll: nije vise ni za sendvic pricuvat, mislim da mu zbilja nije lako momentalno :roll:
Petar......... Rolling Eyes nije vise ni za sendvic pricuvat, mislim da mu zbilja nije lako momentalno Rolling Eyes

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 9:45 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nemojmo dozvoliti da od hansa prave majmuna!!!
[img]http://rasprave.fizika.org/images/smiles/o030.gif[/img]

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:10 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]nemojmo dozvoliti da od hansa prave majmuna!!!
[img]http://rasprave.fizika.org/images/smiles/o030.gif[/img][/quote]
Boki, bilo bi ti bolje ucit a ne hansa zezat :PP
BoMark (napisa):

Boki, bilo bi ti bolje ucit a ne hansa zezat Weeee-heeee!!!

MADD
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 12:47 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Boky, otisla ti slika.[/color]

Slazem se s tobom, [color=darkred]al slika ipak nije primjerena ovdje, makar i bila zezancija.[/color]
Boky, otisla ti slika.

Slazem se s tobom, al slika ipak nije primjerena ovdje, makar i bila zezancija.

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 19:24 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Slazem se s tobom, al slika ipak nije primjerena ovdje, makar i bila zezancija.[/color][/quote]

Zasto nije primjerena?!
Jednako je primjerena, a cesto je tocnija od mog avatara.
Zbilja, Sorn, mislim da si pretjerao u cenzuri :)

'ave fun!

Sinisa
steelworker (napisa):
Slazem se s tobom, al slika ipak nije primjerena ovdje, makar i bila zezancija.[/color]

Zasto nije primjerena?!
Zbilja, Sorn, mislim da si pretjerao u cenzuri Smile

'ave fun!

Sinisa

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:00 pet, 22. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Jednako je primjerena, a cesto je tocnija od mog avatara.[/quote]

Onda si ju stavi za avatar. 8)

[quote="cinik"]Zbilja, Sorn, mislim da si pretjerao u cenzuri :)[/quote]

[color=darkred]Nije pretjerao. :roll: Ako imas prigovor, javi se njemu ili meni, PMom, mailom ili IRL...[/color] 8)

[color=darkred][b]Steel dodatak da sto manje spamamo:[/b]

vsego.. warp 9.9.. ;) ja mu napisem PM i idem tu napisat da ide u PM, a evo vec si ti obavio. TNX! :)[/color]
cinik (napisa):

Onda si ju stavi za avatar. Cool

cinik (napisa):
Zbilja, Sorn, mislim da si pretjerao u cenzuri Smile

Nije pretjerao. Rolling Eyes Ako imas prigovor, javi se njemu ili meni, PMom, mailom ili IRL... Cool

Steel dodatak da sto manje spamamo:

vsego.. warp 9.9.. Wink ja mu napisem PM i idem tu napisat da ide u PM, a evo vec si ti obavio. TNX! Smile

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 10:36 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url]http://lnr.math.hr/~cinik/stegovni.pdf[/url]

'ave fun!

Sinisa
http://lnr.math.hr/~cinik/stegovni.pdf

'ave fun!

Sinisa

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:39 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"][url]http://lnr.math.hr/~cinik/stegovni.pdf[/url][/quote]

Zanimljivo stivo, ali ima gresaka:

"[i]...točnije zbog njegovog izravnog vrijeđanja kolege Borne Novaka, predsjednika [color=red]podrunice[/color] studentskog zbora na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu,[/i]"

"[i]Na istoj je debati Petar Bezjak rekao da on [color=red]en[/color] planira steći visoku stručnu spremu,...[/i]"

"[i]Takav stav jednog studenta definitivno je [color=red]protivna[/color] zadaćama Sveučilišta opisanih u clanku 3. statuta Sveu cili sta,...[/i]"

"[i]Kako je ispunjavanje studijskih obaveza - slušanje kolegija i polaganje ispita - jedna od osnovnih studenskih dužnosti (kako je opisano u članku 56. statuta Sveučilišta), [color=red]samtram[/color] da Petar Bezjak ne zaslužuje čast titule studenta Sveučilišta u Zagrebu.[/i]"

Inace, mislim da si trebao nasloviti i na prof. Mangera. :| Iako se ne slazes s otcjepljenjem PMF-MO, on je za tebe [b]barem[/b] šef odsjeka (ili kako se to vec zove) na kojem obojica (i ti i kolega Bezjak) studirate... :)
cinik (napisa):
http://lnr.math.hr/~cinik/stegovni.pdf

Zanimljivo stivo, ali ima gresaka:

"...točnije zbog njegovog izravnog vrijeđanja kolege Borne Novaka, predsjednika podrunice studentskog zbora na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu,"

"Na istoj je debati Petar Bezjak rekao da on en planira steći visoku stručnu spremu,..."

"Takav stav jednog studenta definitivno je protivna zadaćama Sveučilišta opisanih u clanku 3. statuta Sveu cili sta,..."

"Kako je ispunjavanje studijskih obaveza - slušanje kolegija i polaganje ispita - jedna od osnovnih studenskih dužnosti (kako je opisano u članku 56. statuta Sveučilišta), samtram da Petar Bezjak ne zaslužuje čast titule studenta Sveučilišta u Zagrebu."

Inace, mislim da si trebao nasloviti i na prof. Mangera. Neutral Iako se ne slazes s otcjepljenjem PMF-MO, on je za tebe barem šef odsjeka (ili kako se to vec zove) na kojem obojica (i ti i kolega Bezjak) studirate... Smile

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 15:09 sri, 27. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Inace, mislim da si trebao nasloviti i na prof. Mangera. :| Iako se ne slazes s otcjepljenjem PMF-MO, on je za tebe [b]barem[/b] šef odsjeka (ili kako se to vec zove) na kojem obojica (i ti i kolega Bezjak) studirate... :)[/quote]

Da mu napisem procelnik odsjeka?! ili da mu napisem dekan?! i jedno i drugo je lose na tom dokumentu, pa nisam stavio uopce, a dao sam na znanje doc. Cimzesiji.

(btw, ti tipfeleri su ispravljeni u glavnoj verziji)

'ave fun!

Sinisa
vsego (napisa):

Inace, mislim da si trebao nasloviti i na prof. Mangera. Neutral Iako se ne slazes s otcjepljenjem PMF-MO, on je za tebe barem šef odsjeka (ili kako se to vec zove) na kojem obojica (i ti i kolega Bezjak) studirate... Smile

Da mu napisem procelnik odsjeka?! ili da mu napisem dekan?! i jedno i drugo je lose na tom dokumentu, pa nisam stavio uopce, a dao sam na znanje doc. Cimzesiji.

(btw, ti tipfeleri su ispravljeni u glavnoj verziji)

'ave fun!

Sinisa

Zadnja promjena: cinik; 11:37 pet, 29. 4. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:50 sri, 27. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Da mu napisem procelnik odsjeka?! ili da mu napisem dekan?! i jedno i drugo je lose na tom dokumentu, pa nisam stavio uopce, a dao sam na znanje Cimzesiji.[/quote]

Mislim da se on potpisuje kao "[i]Čelnik PMF-MO[/i]", ali nije toliko bitno... 8)
cinik (napisa):
Da mu napisem procelnik odsjeka?! ili da mu napisem dekan?! i jedno i drugo je lose na tom dokumentu, pa nisam stavio uopce, a dao sam na znanje Cimzesiji.

Mislim da se on potpisuje kao "Čelnik PMF-MO", ali nije toliko bitno... Cool

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 18:02 sri, 27. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="cinik"]Da mu napisem procelnik odsjeka?! ili da mu napisem dekan?! i jedno i drugo je lose na tom dokumentu, pa nisam stavio uopce, a dao sam na znanje Cimzesiji.[/quote]

Mislim da se on potpisuje kao "[i]Čelnik PMF-MO[/i]", ali nije toliko bitno... 8)[/quote]
Tako pise i na oglasnoj ploci u Zvonimirovoj :)
vsego (napisa):
cinik (napisa):
Da mu napisem procelnik odsjeka?! ili da mu napisem dekan?! i jedno i drugo je lose na tom dokumentu, pa nisam stavio uopce, a dao sam na znanje Cimzesiji.

Mislim da se on potpisuje kao "Čelnik PMF-MO", ali nije toliko bitno... Cool

Tako pise i na oglasnoj ploci u Zvonimirovoj Smile

MADD
[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 19:23 sri, 27. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Tako pise i na oglasnoj ploci u Zvonimirovoj :)[/quote]
ali ne i u statutu PMF-a. :)

'ave fun!

Sinisa
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Tako pise i na oglasnoj ploci u Zvonimirovoj Smile

ali ne i u statutu PMF-a. Smile

'ave fun!

Sinisa

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum